Hayır olmam evlenmeden önce ilişki yaşamam lazım aradaki huyuma bakabilmek için o çekime cinsel uyuma bakabilmek için birkaç kere seks yapılması şart gibi bir şey çünkü sadece öpüşmek sürekli öpüşürsen daha sonrasında bu devamında seksi getirir çünkü öpüşmek insanı yükseltir ve geçemezsin bu kontrol edilebilecek bir şey yorulana kadar öpüştükten sonra bayılana kadar seks yapmak lazım
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O bile olmamalı bence Böyle düşünen insanlar aslında doğru olanı yapıyor ama artık doğruyla yanlışın ayırt edilemediği bir çağdayız ne yazık ki bu yüzden doğru olan bir şeye yanlışmış gibi bakıp yargılıyorlar
öpüşmek ruhların birbirine akmasıdır.. Ve o dakikadan sonra ruhlar birleşir.. Bedenlerin birleşmesi de pek uzun sürmez.. durum böyle iken.. Öpüşmeyi kabul edip yani ateşi yakarım ama için için yanabilirsin evlenene kadar demek ve bunu kabul etmek bence zor..
Elbette bir insan evleneceği kadına saygı duyuyorsa hiç öpüşmeden evlenmeyi de bekleyebilir :)
ne ayrılması be ayrılınırmı lan öyle mukkemel insandan gercek sevgi o işte insan seks yapmak için biriyle sevgili ise orada ask varla yok arasıdır seks bitince bitecek olan sevgiden hayırmı gelir bize iyi niyeti gulumsemesi sağlam karakteri yetiyor insanların sıkıntı yok
Emin ol yanlış düşünüyorsun. Mesela benim sevgilim osla ona aşık olsam sadece öpüşmek istiyorum, cinsellik sevişme VS değil ve karşıyim. Yani öyle insanlarda var olmaz demeyin efenim 😌saygılar...
Bu yanlış bir şey değil. bizim büyüklerimiz hep böyle evlilik kurdular. Yani şimdi varda sanki evlilikler daha mı iyi durumda. Ha yapan istediğini yapar ama evlenmeden önce yapmayı istememekte iyi bir şey kadıki sadık olmasınada sebeptir.
Bu onu tanimamda sıkıntı olur özel yerlerini ve özel olacak anları neyapabiliyor nasıl uyum salayabiliyormuyuz ten uyumunuz nasıl diye tanımak şart yoksa her iki kişi içinde ilk evlilik günleri hayal kırıklığı olunabilir
Herkesin değer bir gün bilinecek. Daha geçen sene konuşmak istemiyorum bana bir daha yazma diye aniden bitiren kişi benim peşimde bugün paspas oldu ise🤣o zaman sana da çok güzel şeyleri gösterecek.
Yani seviyorsam gerçekten ömrümün geri kalanını onunla geçirmeyi düşünüyorsam ve onun da sevdiğinden eminsem öpüşmesem bile beklerim evlenene kadar.. Net.
Bilmiyorum. Yeterince bekledim bazı şeyler için. Ne zaman evleneceğim belli değil ve belkide evlenmeyeceğim biri için yıllarca yine boşuna sabretmek istemem.