Sevgilimle evlenmemize daha cok var bu serecte rahat rahat hareket edebilelim diye imam nihaki yapmayi teklif etmeyi dusundum. Simdi ben bunla dini nihakimiz var diye haram degil diye cogu seyi yasasam yine de benle evlenir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İmam nikahsız sevişmeye göre günah değil He allahı kandırıp kandırmama meselesini de Allah bilir. Sünnilerde haber verme aleniyet şartı var. Şafilerde yok
Yani annem ablam bilir bir tek babama söylemeyiz
Yok diğer insanlara duyurulması. Aile dışından aleni yapılması tören gibi Yani
Diger insanlarda mi duymasi lazim yani
Evet
Dene gör kanka.
Bakarsın düğüne kadar , ayrılık gelir. ))
Yani biter diyorsunuz
He evlenir canim 😊 hevesini aldiktan sonra popona tepiyi yersin
Bakiretimi vermiycem sadece onun disindaki seyleri diyorum
Bakireliyini vermeyeceksen niye Nikah yapiyorsunki
En azindan haram olmadan sarilalim opslelim felan diye
Him kimi hasa ALLAH him kandirdiginizi saniyorsunuz
Ya ne alaka kandirmak ne alaka anlamiyorum?
Tm deyimi sonucda gercekten evli deyilsiniz
Neden kandirmis oluyorum ozaman aciklayin
ozaman nikwh kiymayin
Kıyılır fakat seni terk etmeyeceğinin bir garantisi yok
Evet bende zaten alacagimi aldim diyip birakir diye korkuyorum ama boyle de nasil dayanicam hic bir sey yasamadan 4 yil
Valla inşallah benim gibi sadakati biridir yoksa başın çok ağrır
Oyle gibi duruyor ama tabi insan emin olamiyor
O zaman kıyma boş ver
Ozaman zina yapmak daha mi iyi el ele tutuscaz sonucta sarilacagiz
Of gercekten kafam cok karisik
Bunlar pek zinaya girmiyor bildiğim kadarıyla
Bakismak bile zina dinimiz de ya…
Ohoooo sen kiy gitsin o zaman
Bak geri sizde ikna oldunuz 😂
Kiy sen kiy birbirinizin helali olun
En iyi kararmi yani sizcede bu sefer sevgilim evlilige cok bir sey kalmadi diyip birakmaz dimi
Hayır bırakmaz eğer kıymet biliyorsa biraz yapmaz onu geçtim artık evli birisi yani
Dimi burdakiler korkttu beni
Bakma sen bunlara sen benim dediğimi yap 😉
Tessekur ederim :)
Rica ederim 😔
Dini nikahında ailenin de haberi olması gerekiyor diğer türlü olmuyor
Anneme söylerim babama diyemem ama
Öyle olmuyor işte ben de düşündüm bunu bizde sadece sevişiyoruz iliskiye girmiyoruz
Biz sevismiyoruz bile daha zar zor el ele tutusuyoruz cok gunahkar hissediyorum kendimi isteklerim oldugu icin ve daha fazla da dayanamiyorum napicaz boule ya
Dinen her şey zor ben dinime maalesef o kadar uyamıyorum seni gerçekten sevdigine eminsen seviş o biraz dindirir libidonu
Eminim ama insan ogluna o kadar da guven olunmuyor maalesef hele ki bu zaman da
Sevgiline sonsuz bir şekilde güvenmiyor ve sevmiyorsan niye birliktesin ki o zaman
Demek ki sevgilinin seni tereddüde düşürecek davranışları var o yüzden güvenmiyorsun
Bu dunyada kimin basina ne geldiyse guvendigi kisiden geldi, ben bu mantikla ilerliyorum. Ayrica hemen yapalim demiyorum seneye daha uygun olur diye dusunuyorum Şu an iliskimiz sadece 6 aylik
Kimi kandırıyonuz ya? O zaman her yapmak isteyen dini nikah yapsın, işini bitirsin 3 kez boş ol desin. Sonra tekrar yapmak isteyince yine dini nikah 😁
Oyle degil ama biz bir birimizi seviyoruz evlenmeyi de dusunuyoruz sadece onun durumu buna el vermiyor
Herkes bilecek mi nikahı
Saçmalama her şeyi ne kadar kolay sunuyorsun ona
Bende oyle dusundum ama gunah diye öpusemiyorum sarilamiyorum bile, evlnememize de daha cok var, isi yok daha okuyor nolacak nasil sabir edicem bilmiyorum 😔
Anladım haklısınız bir yandan insanı bir ihtiyaç sonuçta ama kendini düşün vazgeçmez dediğin kişiler gider ve siz imam nikahı kiyarsaniz her şey yaşanır aranızda bırakır zorluk çekersin onu gectim evliliğin bir heyecanı kalmaz hani evlenmesekte olur ya kafasına girebilir nasıl olsa boyle gidiyor diye ve evlenseniz bile ilk zamanlar monoton geçer yaşlar kaç
Evet bende bundan korkuyorum, nihaki sadece rahat dokunabilelim diye istiyorum, bakireligi vermiycem yine de bu dedikleriniz olur mu. Ikimizde 22 yasindayiz
Üniversitesi mi var neden evlenemiyorsunuz
Hiçbir şey sunma daha çok istesin seni
Onun universitesi var evet daha ilk senesinde ustelik ben bitirdim
Yaa neden öyle oldu ki sen mesleğine başla birikim yaparsın hem o bitirene kadar
Kaç yıllık sevgilisiniz bilmiyom ama bence nikah kıydırip bir şeyler yaşatma en ufak şeyde ilerde yüzüne vurar bu durumu
Şu an sadece 6 aydir birlikteyiz nihaki da seneye yapalim diye dusundum, aslinda sadece cinsel anlamda birlesmek icin degil dinen gunah olmasin opusmemmiz sarilmamiz diye istiyorum ama tabi nihak olursa zaten haram degil diyip daha kotu seyler olabilir evet
6 ay mi çok aceleci davranıyorsun bence sarılıp el ele tutuşmaya çekiniyorsun ama nikahtan sonra sevişme yaşamak abes ne kadar nikah olsada tam anlamıyla evlenmiş olmuyorsun sonuçta resmi nikah yok
Cunku ancak 4 sene de evlenebilecegiz bu surecte hic bir sey yasamadan duramayiz ya harama bulasirsak diye yollar dusunmeye basladim aklima da bu gelfi 😓
Haklısın da tütün kendinizi biliyom arzu çok oluyorda öbür türlüde sakat iş tabi sen bilirsin ben hiç ilişkim olmadığı için bilemem
Yok benim de hic olmadi zaten de sadece ben dokunmadan opusmeden bahsediyorum insanin icinden gelir yani of zor gercekten
Evet zor bende bazen düşünüyorum ileride sevgilim olursa ne olucak diye ki çoğu erkek böyle şey istiyor sonra bırakıyorlar yapınca yapmayınca da bırakıyorlar yapan birine gidiyorlar o yüzden baya karışık karşındaki düzgün biriyse ona göre hareket edilir yani yapmıyorsun diye bırakani baştan unutmak gerek zaten
Hiç sevgilinden böyle şeyler sezdin mi cinsellik istediğine dair
Haklisin gercekten de oyle kimse cikarsiz sevmiyor gibi maalesef..
hayir asla sezmedim hatta ben elini tutmasam tut bile demez cok utangac
Ay çok iyi o zaman sakın bu toplara girme hem ters tepebilir hemde değerin daha çok düşer bak dokunduruyor bir nikah yapıp der
Haklisin aslinda aklina ben sokacam resmen ama bende istiyorum öpmek felan zor tutuyorum kendimi
Burcun ne
Basak burcuyum
Bende akrep istek bakımından sormuştum
Yukselenim akrep benimde, cok istekli diyorlar dogrumu?
Öyle ben akrebim istekliyimdir yani
Sizin yas kac?
hayır senden iğrenir ve ayrılır
Neden igrensin?
boyle5bir düşünceye sahip olduğun için
Nasil daha net olur musunuz
kac yasindasin?
22
se*s icin imam nikahı istediğini bilirse senden igrenir ya seni kalben cok seviyorsa onu sarsarsin bu düşünce ile
Neden sarsilsinki bana kalsa seneye evlenelim derim ama onun durumu musayit degil o beni bekletiyor, yasim da geldi hani daha 4 yil bekliycem 26 olucam hic bir sey yasamadan nasil duracagiz? Bunlari dusunuyorum
sen azmişsin biraz ya 😂
Hayir ama her insan boyle degil mi
yoo sen de bi anormallik var yakınlaşmak icin imam nikahı istiyorsun resmen
haftada kac ma*st yapıyorsun?
orada misin
Evet harama girismiyelim rahat rahat dokunalim bir birimize diue bunun nesi yanlis
bilmem yanlış değil de biraz aceleci geldi bana
kapali birisin sanırım?
Hemen simdi degil de mesela seneye nisandan sonra diyorum teklif mi etsem acaba
canin istiyor artık dimi?
Beyfendi ne tur sorular soruyorsunuz ya
diyorum ki sen de yakınlık kurmak istiyorsun degil mi?
sen de yakınlaşmak istiyorsun dimi?
Napıyonuz olm allahı mı kandırcanız?
Allahi kandirmakla ne alakasi var ki?
pompa ke devam ke
en azından haram ortadan kalkar
Bende oyle dusundum boylelikle evlilege kadar sabir edebiliriz