Aynen ilk muhasebe kursunu bitirdim gittigim heryerde tecruben var mı sorusu hazir enson sen ise alnazsan o almazsa ben nereden tacrube edinecem dedim ve gittim askere
@heartbeauty eğer ki yeniliğe açık biriyse tecrübesiz olabilir. ama tecrübeli ise daha güzel uyum sağlanır. önemli olan karşılıklı o istekleri gerçekleştirebilmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tecrübesi olmaması iyi bir yerde yani kimseyle olmamış demektir öğrenmye açık olmalı ama tecrübesi varsada iyi biriyle olmuştur ama benle geçirdiği zamanda yaptıkları benim için önemlidir eskiyi umursamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bu biraz türkiyedeki işveren muhabbeti gibi yahu ver yetkiyi gör etkiyi tecrübesizse noluyo yani tecrübe kazanılmak için var
Aynen ilk muhasebe kursunu bitirdim gittigim heryerde tecruben var mı sorusu hazir enson sen ise alnazsan o almazsa ben nereden tacrube edinecem dedim ve gittim askere
@heartbeauty eğer ki yeniliğe açık biriyse tecrübesiz olabilir. ama tecrübeli ise daha güzel uyum sağlanır. önemli olan karşılıklı o istekleri gerçekleştirebilmek
Tecrübesi olmaması iyi bir yerde yani kimseyle olmamış demektir öğrenmye açık olmalı ama tecrübesi varsada iyi biriyle olmuştur ama benle geçirdiği zamanda yaptıkları benim için önemlidir eskiyi umursamam
Tecrubesiz olsa da egitilir sorun degil, baska seyler daha onemli iliskide. Evlilik konusu ise…. bence gereksiz birsey
bacım ,
işin ehli deneyimli profesyonel bir partnere silkeletin , her zaman derim.
Bakire olsun tecrübeli olsun yok böyle bir dünya 😅
Tecrubeliyle tecrübesiz bir kere denesek Miki ondan sonra yanitlasak olur mu
basorutulu ve yuzu guzel normal huylu olsun da seks tecrubesi olsa da olur
Kendim gibi tecrubesiz birbirimizin ilki olacagimiz bir es istedigim icin A tabi...
Burasi Türkiye bakire olsun tecribeli olsun isterler
İkisinin de tadı ayrı olur :)
Öğretmen miyiz biz lan :D
Nasibinin Ne Olduğunu Bilemezsin kii
Peki Ya Sen Tecrübeli mi istersin
@heartbeauty
İstekli olsun istekli olsun
Tecrübe yi benle kazansın
Tabiî ki tecrübeli biri.
Tecrübe çok önemli yatak önemli
Haha tecrübesiz ama bilgili 😁
Tecrübeli daha iyi eğitmek sıkıcı