Sevgilim 5 6 yıldır p*rno izliyo ve mastürbasyon yapıyomuş. Bu bağımlı olmak için yeterli bi süre mi? Biz bi yıllık sevgiliz ben yeni öğreniyorum. Sizce bırakabilir mi? Aranızda bırakanlar var mı? Yoksa bırakılmaz mı? Bırakılırsa nasıl bırakması lazım ne yapması lazım? Ben onunla devam etmekte zorlanırım aklıma geldikçe iğreniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlis dusunuyorsun yani bu
Bjr erkrgin sana ( aa sen dogurgan misin ) demesi kadar sacma birsey soylemissin hic bos yere yok hakliyim deyip savunmaya gecme bence kapat konuyu cok normal bagimli demek mesela p*rno sitelerine para yatirir mesela sisme bebekler alir hayat kadinlarina surekli gider p*rno sitelerine uye olur aylik para verir onlara yani anliyacagin maasinin %70 ini p*rno yatirip geri kalaniyla hayatta kalacak sekilde geciniyorsa bu bagimliliktir tedavi gerektirir sevgilin imkani dahilinde p*rno izliyor ve baban ve varsa erkek kardesin ortalama 11 yasindan itibaren 20 kusur yasina kadar her erkek gunde bjr kac defa mastürbasyon yapar bu dogal denilebilecek rakamlar istisnalar haric p*rno olsun olmasin p*rno bu zamanda var eskiden yoktu dergiler vardi hic biri olmasin hayal gucu var anladin mi bu erkegin dogasi bu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu bağımlılık yapan bir şey ve bırakılabilir. mastürbasyon zor ama p*rno fazla zor değil. Yorumlara baktım erkeklerin bu halinden yeni haberdar oluyor gibi görünüyorsun. Cinsel baskı altında kalmadiğın için erkeklerin bu durumunu garipsediğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
İlişkiye girmesi gerek yani halk arası erken evlilik..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Niye dertlendin bu kadar ki. Eşi ilişkisi olmayan her erkek yapıyor sıkıntı yapılacak durum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBağımlı olmayan bir erkek bulursan söyle de çoğaltalım
04 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa o derece vahim durumda mısınız ya
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce sevgili yapıp bir şekilde rahatlayamadıktan sonra mecbur hergün elimizle
Burası rusya değil ki arap çölü
Soran+1 yılHer gün mü bide
Cevap sahibi+1 yılNe sandın ki sürekli üretiyor vücut bunu. bir şekilde atılması lazım
+1 yılNe var bunda?
04 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç sevgilimin başka ilişkileri izleyip zevk alması midemi bulandırıyo ve dinde zorunlu olmadıkça zevk için bunu yapmayın diyo haram
- +1 yıl
Kimin umrunda haram?
Soran+1 yılOhaa kardeş Allah yinede merhametli size ya Allah hidayetler versin
- +1 yıl
Gerek yok teşekkür ederim, Allah sizlere saygı versin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne