Dün sabah uyandığımda ıslaklık olduğunu fark ettim lavaboya gittim boşalmışım daha sonra öğleden sonra dışardaydım yürüyordum durağa doğru ve hiç aklımda cinsellik vs. Bu tarz şeyler yoktu böyle şeyler düşünmüyordum yani yürürken bir anda bir şey aktığını fark ettim ve baya aktı o an çok hoşuma gitti ama anlamadım ne olduğunu ilk regl oldum sandım eve gidince baktım baya bir boşalmışım daha önce böyle bir şey hiç yaşamamıştım sizce nedeni ne olabilir veya yaşayan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hormonal değişikliklerdir büyük ihtimalle
Bazı kadınlarda oluyor bu tür olaylar
Günde 200 sefer orgazm olan kadın var
Sende de benzeri konular oluşabilir
Ben olsam doktora görünürdüm belki ilerde artabilir diye00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar süredir boşalmıyordun mesela benim rekorum 10 gün. 10 gün tuttum kendimi senin gibi bosalmadım ama yemek yiyemez hale geldim 10 gün sonra. Yemek yerken bile ıslandım gittim en sonunda mastürbasyon yaptım çünkü yemeği bile yiyemedim.
411 Yorumla- +1 yıl
Benimde yaklaşık 10 gün olmuştur uzak tutmaya başladım kendimi mastürbasyon falan günah olduğu için bu sefer kendi kendime boşalıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe alaka günah falan değil mecbursan yapacaksın yani boşalmazsan zina yaparsın daha kolay etkilenirler herşeyden. Bende araştırdım ve mecburuz sonucta o yuzden vacip oluyor diye öğrendim. Ayrıca boşalmadıgimiz zamanlarda sinirli oluyoruz fark ettiysen bosaldıgimiz günlerde ise enerjik masturbasyonun hic bir zararını görmedim hep faydasını gördüm ben.
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç oldugu için mecbur boşalıcaz o kadar tutma kendini. Birde kişiden kişiye değişiyor ben mesela 10 günde bosalmadım kendi kendime sadece ıslandım sen demekki daha isteklisin ki bosalmıssin kendi kendine. Bana haftada 1 yetiyor üstelik haftada 1 bosalınca çok enerjik neşeli bir insan oluyorum belki sen benden daha isteklisindir bazı insanlar vark ki hergün yapıyorlar bunu
Cevap sahibi+1 yılBazı kizlarda ayda 1 boşalıyor bana ayda 1 hayatta yetmez ama haftada 1 yetiyor. Her kadının istek derecesi farklıdır bence bir daha kendini 10 gun tutma sen
- +1 yıl
Kadınların bu kadarstekli olduğunu bilmiyordum bu iyi oldu :)
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu hayır dedigim gibi kadından kadına değişir ayda 1 boşalanıda gördüm yani kız kendisi söyledi ayda 1 yetiyor dedi hiç bosalmaya ihtiyaç duymayan kızıda gördüm. Hic boşalmamısti 30 yaşına kadar hiç ihtiyacı olmamış. Muhtemelen aseksueldi ama kabul etmiyordu o da bana anormal gözüyle baktı ben nasıl ihtiyaç duymuyorsun diyince. Yani kadından kadına değişir hergün boşalan kadında bana anormal gelir mesela. Banada haftada 1 yetiyor
- +1 yıl
Haftada bir de ne güzel sağlıklısın işte evlenince de en az haftada iki olmalı bence :)
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu seksi hergün yapabiliyorum o sorun olmuyor zaten
- +1 yıl
Waww. Mükemmelsin ya. Darısı başımıza. Ayda birbyetenler çıkmasın da karşımıza :)
Cevap sahibi+1 yıl@birgecwyolcusu haha banada denk gelmişti bir keresinde asesuel bir erkek terk ettim tabi sevgilimdi ayrıldım. O yüzden evlilik öncesi cinselliğin gerekli olduğunu düşünüyorum sevişmeden evlenmem. Simdi şanssızımdır bende ondan 😂😂😂
- +1 yıl
Umarım şanslı oluruz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İyiki erkek olarak doğmamıssın dokunmadan boşaldınsa çok abaza olurmuşsun iyide erkekler rüyada boşalır ters birşeyler var sende cinlermi nüktü yoksa gece seni
01 Yorumla- +1 yıl
Yürürken de boşaldım bir şey yapmadığım halde istek çok fazla ama mastürbasyon vs yapmıyordum son zamanlarda günah falan diye uzak tutmaya çalıştım bu sefer kendi kendine oluyor
+1 yılBayağı bir arzulu olmalısın :) Uzun süre mastürbasyon yapmadıysan ve libidon da yüksekse belki bu yüzden boşalmış olabilirsin.
13 Yorumla- +1 yıl
İstek çok fazla ama uzak tutuyordum kendimi hep son zamanlarda
- +1 yıl
Bende de istek fazla senin gibiyim. Peki neden uzak tutuyorsun kendini rahat ol mastürbasyon yap :)
- +1 yıl
Günah falan o yüzden
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbazıları kapı gıcırdamasına bile orgazm olur sende de böyle bir hasaslık olabilir. Yolda tahrik olduğun bir şey oldu mu?
00 Yorumla Vay be bazı kızlar seks yapınca bile boşalamıyor, sen kendi kendine boşalıyorsun. Eğer bir süredir yapmadıysan vücudun kendi kendine yapmış olabilir
08 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşık 10 15 gün yapmıyordum canım çok istiyor ama uzak tutuyordum kendimi
- +1 yıl
Gece rüyadan dolayı vs olabilir bencede normal diye düşündüm ama yürürken boşalmak o anı unutamam soğuktan falan bıraktı mı kendini ne yaptı anlamadım
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Günah falan diye birde bu ara sosyal hayatımdan dolayı biraz mutsuzum böyle şeyler aklıma gelmiyordu
Hormonların yüksek olabilir gece rüya flan görmüşsün dür hormonlarına baktır bi
00 Yorumla
+1 yılGarip ilk defa duydum
04 Yorumla- +1 yıl
Bende ilk defa yaşadım
- +1 yıl
Çamaşır sürtünmüş olmasın darsa?
- +1 yıl
Hayır o an gayet normaldi yürüyordum aklımda hiç böyle şeyler yoktu zaten mutsuzdum biraz o an baya bir şey akınca bir hoşuma gitti baya ilk regl oldum sandım eve geldim bir baktım epey boşalmışım
- +1 yıl
Normal ıslaklık çamaşırın üzerine çıkıyor mu? Hayalle ıslanılıyor mu? Kadınlarda dokunulmadan ıslanma bile zor diye biliyorum..
+1 yılHer ıslaklık bısalma mı 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
İç çamaşırına bakınca sadece ıslaklık olmadığını anlayabiliyorsun
- +1 yıl
Yani belki de gece olmustur rüya falan görünce. Genelde erkekler de olur ama
+1 yılo nasıl bir yetenek arkdaim tebrikler
01 Yorumla- +1 yıl
İlk defa oldu bende anlam veremedim birde gusul gerekiyor mu hani ben bir şey yapmadım sonuçta
vücut illaki o sıvı atcak görmesende
10 YorumlaKadın hastalıkları uzmanları yığılır şimdi soruya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ilginç daha sonra oldu mu böyle bişey
00 Yorumla
+1 yılBaya arzulusun sanırım
08 Yorumla- +1 yıl
Biraz evet ama durduk yere yürürken boşalacak kadar da değil sanki aslında
- +1 yıl
Çok sık mı mastürbasyon yapıyorsun?
- +1 yıl
Hayır tam tersi son zamanlarda hiç yapmıyordum
- +1 yıl
Ondan birikim olmuş işte, bizde uzun süre boşalmazsak, rüyada patlıyoruz sonra, askerde çok oluyordu
- +1 yıl
Rüya banada normal geldi ama yürürken boşalacağımı hiç düşünmezdim çok tuhaf bir histi bende regl falan oldum sandım ilk
- +1 yıl
Evet yirürken boşalmak abartı harbiden, baya bi ıslandı yani külodun?
- +1 yıl
Fazlaydı zaten o an da hissetmiştim baya bir şey aktığını
- +1 yıl
mmm dışarda olmuş bide iyi ki pantolonunda ıslaklık olmamış
Gizli Üye(30-35)+1 yılDolmuşsun uzun süredir yapmıyor musun?
12 Yorumla- +1 yıl
10 15 gun falan oluyor yapmayali
Cevap sahibi+1 yılOlur ama yolda boşalmak çok garip ya😉
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O akıntıdir boşalma değil
00 Yorumla
+1 yılArada olur bana da oluyor
00 YorumlaTebrikler
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 niye elimde olarak istemli yaptığım bir şey değil
+1 yılSeninki bayağı sulu gözlü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstıo mu sence
06 Yorumla- +1 yıl
Evet ama son zamanlarda bu tarz şeylerden uzak tutuyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılAnladm ama ıste nekadar karsı gelsen se dogana bı yere kadar tutuo
Cevap sahibi+1 yılSorulara davet attm bakar msn rıca etstö🙈
Cevap sahibi+1 yıl? 😔😔😔😔
- +1 yıl
Nereden bakıcam
Cevap sahibi+1 yılÜzülen brn oldm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılrahtlamisindir 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAseksuelsin belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım