E ben niye orgazm olamiyorum benim gibi olamayan var mi? Orgazm olmam icin erken mi acaba daha. Biraz daha sekse alismam filan mi lazim 27 yillik yasantimda daha oncesinde hic yapmadim cunku
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadasim anladığım kadarıyla mastürbasyon fazla düşünmen evlendin evlenincede git gel yaparak bosalman seni yeterince tahrik ederek bosalmani sağlayamıyor. Burada ilişkiye yumuşak geçiş yapman gerekir bu nasıl olur kaşık pozisyonunda arkadan önüne yerleştirip gitgel yaparken sende önden klitoris dudaklarını okşayarak zevkin doruklarına çıkıp rahatlıkla orgazm olursun. Dene başka yöntemde söyleriz bol keyifli gunler
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska yontem nedir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla emin miisn hiç yapmadığına yani yazış tarzın hiç yapmamış gibi değil.. şaak diye söylüyon..
neyse inanmış gibi yapıp cevaplayayım.. orgazm özellikle kadın orgazmı zihinde başlayan bişey. kendi vucudunu tanımıyorsan erkek senin vucudunu tanıyamazz.. kendini seksi hissetmiyorsan orgazm olamazsın..02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi seksi hissediyorum bi tek kalcamdaki sivilce goruntusu ozguvenimi dusuruyor onun disinda vücut hatlarim 906090 nerdeyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
39Cevap
+1 yılHayır, biraz daha yapmanla alakalı bir durum değil, evet tecrübe edindikce aldığın haz artacaktir ama ilk zamanlar orgazm yasayamama nedenin, biraz az ilgilenilmesine bağlıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha önceden hiç yapmadıysan orgazm olamaman normal zamanla alıştıkça inceliklerini öğrendikçe orgazm olacaksın karşı tarafında düzgün yapmasıyla..
00 Yorumla
+1 yılnormal bir cinsel birliktelikte kadının orgazm olması çok zordur, seninle özellikle ilgilenmesi lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılKlitorisimle de ilgilendi oral yapti olmadi uzun sure de git gel yaptı. Bi suru pozisyon denedim olmadi. Hatta bazi pozisyonlarda anusume baski yapiyo gibi hissettim muhtemelen yeni oldugum icin
- +1 yıl
zevk almaya değil de sadece orgazm olmaya, kaygınıza odaklandıysanız da olmamış olması normal. belki yenilik de olabilir veya hassas başka bir yeriniz vardır.
Soran+1 yılAynen sadece orgazm olmaya odakliyim resmen bu dusunceden kurtlcam
- +1 yıl
evet onu deneyin, acaba değil de eşinizle haz almaya bakın, ana kaptırın kendinizi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılacele etme öyle hemen olamazsın, vaginal orgasm olmak için biraz çalışacaksın, kendi vücudunu tanıyacaksın tahrik edilmeyi öğreneceksin, bir sene sürer, ama klitoral olabilirsin, eşn senibecerirken kltorisinle oyna
09 Yorumla
Soran+1 yılCok zor oluyo cunku o sira ustumde oluyo. Elimi nasil aramiza sokucam?
Cevap sahibi+1 yılsen üste çıkacaksın o yatacak, cowgirl pozisyonunda elin boşa çıkar
Soran+1 yılO sira benim mi ziplamam gerekiyo onun da alttan girgwl yapmasi gerekiyo
Cevap sahibi+1 yılo yatacak, sen alttan çine alıp, kalkıp oturacaksın ya da senin teriminle zıplayacaksın ama içinden tam çıkmamalı boru, yoksa kırarsın adamın şeyini, dikkatli ve yavaş yapın
Soran+1 yılBen bakireyden masturbasyonu asiri vibrasyonla yapardim parmagim klitoristeyken. Cowgirl pozisyonu diyosun da parmagimi cok fazla titretemicem bu sfer
Cevap sahibi+1 yılçoluk çocuk okuyor bunları biliyorsun, çk açkk yazmazsan sevinirim
Soran+1 yılHaklisin ama internette p*rno bile ulasmak bu kadar kolayken…
Cevap sahibi+1 yılolsun zarar vermeyelim taze zihinlere
Soran+1 yılCinsellik gayet dogal bi olay. Ayip da degil. Benim bu zamana kadar yapmamis olma sebebim ozel olduğunu hissettiğim bu konunun sadece esim tarafından kesfedilmis olmasini istememden kaynakli. Akli basinda herkes kendi kararını verebilir. Tabii akliyla dusunmeyip hormonlariyla hareket eden de cok var. Cok esliligin bulastirabilecegi cinsel hastaliklardan bile bihaberler
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutması lazım gerekirse Klitorisini diliyle uyarsın sen iyice rahatlayıp gevsedikten sonra girsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKlitorisimi diliyle de uyardi dun gece. Yarim saat git gel yapti olmadi
- +1 yıl
Biraz senden kaynaklıdır rahat olamıyorsundur alışamamıssındır kendini kasmışsındır falan odaklanman lazım o an aklında hiçbir şey düşünmemen lazım
Uzun önsevişmeli kaliteli ve uzun seks sevdiğiniz ile bu durumu çözecektir. Partneriniz acemi ve kendine Müslüman diyelim, sorun burada!!!
00 Yorumla
+1 yılO seninle sadece istek ve rahatlikla alaklai gerisi kocanin seni isteklendirip seni kesfetmesiyle alaklidir.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı eşinde olmasın ısı bıtınce dönüp yatıyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme disinda Yarim saat git gel yapti dun. sonra bosaldi ve bitti. Zaten yarim saat gitgel yapmis daha napsin adam
- +1 yıl
Buradan yazarsam engel yiyebilirşm ama dilini her yerde duzgunce kullanmalı kısacası
- +1 yıl
Dua et evlisin yoksa nasıl olunur gösterirdim sana
- +1 yıl
Dılle yalamakla bitmiyor hersey en az 40 dk on sevişme 40 dk da git gel 40 dk dam asagıysa ılerıde cok sıkıntı cekersın bebek
Soran+1 yılHayir on sevisme de bi o kadar surdu zaten. Yersiz bi ozguvenin var kocamin yaptiginin ondan birini yapamayacagina o kadar eminim ki daha once hic bu kadar emin olmamistim
- +1 yıl
Gencecık hatunsun yazık ederdın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz birbirinize alışmamışsınızdır. Biraz zamana bırakın vücutlar birbirini tanısın. Hiç mi boşalma olmuyor?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Birincisi orgazm olmayi seks içinde bilcen. İkincisi belki de stresten orgazm olamiyorsundur ya da çok cekim oluşmamıştır bunlardan biridir
00 YorumlaCogu kadın vaginal orgazm yaşamıyor diye duydum masterbasyon dene oda olmazsa doktora
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiyem üste çıkıp birlikteliği senin yonlendirmen... Farkı anlayacaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılacele etme zevk odaklı ol orgazm akabinde gelecektir.
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapmıyormuydun? Ön sevişmeyi uzun tuttur. Yalattır ve üzerine otur
00 Yorumla
+1 yılDaha her şey yeni sabırlı ol...
Bir birinize karşı dürüst davranın o konularda da.00 YorumlaZamana bırak ama önce konuşmalısın severekmi evlendiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bununla alakası yok bu libido ve istekle ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır alakası yok
Eşinin boşalma Süresi kısa mı uzun mu00 YorumlaEşinle mi yaptın yoksa sevgili mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEş. Ne alaka?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne zamandır seks yapıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEşin becereksiz olabilir
00 Yorumla
+1 yılTen uyumuçok önemli onu yakalamanız lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnla alakalı değil, kocan yetersiz
00 Yorumla
+1 yılKocan seni orgazm edemiyor
Seninle alakası yok00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde ne kadar kalıyor?
07 Yorumla
Soran+1 yılYarim saat git gel yapti dun gece
- +1 yıl
hiç zevk almadın mı?
Soran+1 yılSen de bu sitede 20 snedir anca soru soruyon be
- +1 yıl
olayı anlamaya çalşıyorum
- +1 yıl
önsevişme uzun olmalı zaten oral filan olmalı..
Soran+1 yılSenin olayi anlamalarin cok uzun suruyo kardeş. Sorus tarzlarin da anlamaya calisir tarzda degil kendi merakini giderme amacli oluyor genelde. Toparlan artik
- +1 yıl
kızmana gerek yok bence.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka alışma süreci biraz sürebilir:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha zamanın var 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar oyle mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yılDaha önce orgazm olmadın mı hiç mastürbasyon yaparken
Soran+1 yılOluyorum
Soran+1 yılAma onda da zor oluyom kendi tekniklerimle oluyom
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla mastürbasyon yapmişsin ozaman daha önce vücudun mastürbasyon alıştığı için sekste orgazm olamıyorsun
Soran+1 yılDogru olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk evliliği değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı değiştir beni al olursun
00 YorumlaKocan biliyor mu?
00 Yorumla
+1 yılİyiymiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Öğret kocana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bilgi vereyim
00 YorumlaEşini arzulamadigin belli
00 YorumlaBunun yolu var ama şimdi burada yazsam ban yerim
00 YorumlaAcemilik var iki tarafta sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirinizi keşfetmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldaha warr
02 Yorumla
Soran+1 yılBu hep boyle mi oluyo ilk zamanlar?
Cevap sahibi+1 yılyani korkma
ufkunu aç
bağımsız ol
film izle
bir gününü
kendine ayır
çözüme odaklan
bütün kalçalarda
sivilve bütün kalçalarda warr
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanda bitiyor iş
00 Yorumla
+1 yılSana bir es lazım