Ne zaman filme başlasak filmin sonu gelmeden kendimi altında inlerken buluyorum 😅 eli kolu rahat durmuyo mümkün mü filmin sonunu görmek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTemellerinin sekse dayandığı bir ilişkide filmin sonunu göremezsiniz. Sevgilisiyle aynı evde olmayı sadece yatakta faaliyet göstermek olan insanlar, ne birlikte bir film izleyebilirler ne de dizi.
Ha bunlar yapılmasa da olur ancak bence insan sevgilisiyle film dizi izleyebilmeli,. hatta belki bir lambanın önünde iki tekli koltukta kitap okuyabilmeli diye düşünüyorum.
Sekste tabi ki çok önemli ama her zaman olmaz, her gün olur her zaman olmaz.80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaliteli bir kız zaten sevgilisinin evinde film izlemez eğer gidiyorsa senin gibi ucuzdur aile terbiyesi yoktur önüne gelenle sevişiyordur
Şimdi sen bana yobaz kezban falan da dersin diyebilirsin kabul ediyorum kezbanim iyi ki de öyleyim onun bunun altına girmiyorum basit bir şekilde edepliyim çok şükür modernlik adı altında yemediğinuz book yook
Bide gurur duyarak soru soruyor kendimi sevgilimin altında inlerken buluyorum diye bir kadın olarak ben utandım senden bu kadar basit olmanıza tahammül edemiyorum iğrencsiniz1521 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik beee aradigim yorum🤣👏🏻
- +1 yıl
Tabi edeplilik kocan olup sana ağırlığınca altın takana vermek sadece çünkü sen bir ürünsün ve seni sadece o kullanır e zaten cinsellikte yalnızca erkekler için yapılan onların zevk aldığı bişey kocandan önce libidon olamaz yani buna kezbanlık demiyorum da kendini tanıyamamak diyorum neleri seviyorsun bilmiyorsun mesela yaron öbür bu tip kadınları kocalarıda hiç doğru bulmuyorum ama genelde o şekilde olduğu için söyliycem aldatılıyor adam diyo ki karımın fantezileri yok kendini saldı yani kendini tanımak önemli bunun senin zevklerinde olduğunu bilmek önemli sen cinselliği basit görünce açıkçası yani ki bir de kendi hayatın değil başkalarının hayatını basit diye eleştirince açıkçası olabilecek her ihtimali şimdiden görüyorum
- +1 yıl
Ama isminle ters düşmüş nedense ;)
Cevap sahibi+1 yılBen erkekler için mi bakireyim sanıyorsun 😂 kendime değer verdiğim için bakire kaldım sizler gibi her önüne gelenle sevişecek değilim bunada bir kulup buldunuz vücudumu tanımak içinmiş 😂 aldatan her zaman aldatır cinselliği tam anlamıyla bilen kadın aksatılmadi mi sanıyorsun aferim tatlım kendinizi böyle kandırmaya devam edin cinselliği öğrenmek istiyorsan videolar bakabilirim onun bunun altına girmek şart değil yani taş devrinde yaşamıyoruz sonuçta herkesin elinde akıllı telefonlar var herkes herşeyi yaşamadan da öğrenebilir ha dersen ki benim bedenim yanlışı doğruyu biliyorum sanane yaşıyorum yaşa ne yapıyorsan yap ama burada sevgilim beni terk etti yâda böyle iğrenç şeyleri normal olarak gösterme cinsellik bir ihtiyaç evet ama tek kişiyle yaşanmalı özel olmalı
- +1 yıl
Madem böyle tatlı tatlı konuşup benim amacım farklı belki ne biliyorsunuz imalrı yapıyorsun başkalarında da aynısı geçerli niye diyemiyorsun onlara yaşayın siz bilirsiniz diye yok basit yok bilmem ne diyip aşağılamaya kalkıyorsun madem özele bu kadar önem veriyorsun başkalarının niye özeline salça oluyorsun kibarca anlatmak varken niye klavye artistliği yapıyorsun yaran mı var niye kaşınıyorsun derler adama anlatabiliyor muyum edep dediğin üslupta da geçerlidir sen yani edepten bahsedecek kadar üsluba sahip değilsin ha pardon edep senin için yalnızca iki bacak arasında değil mi o zaman doğru ben edepliyim demeye devam et çünkü ancak oranda bir edep var görüyorum ki 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin profil fotoğrafin bile nasıl edepsiz olduğunu gözler önüne seriyor ben seni asagiladim sen modern bir insan olarak Kibar bir dille düşüncelerini söyledin mi hayır sende edepsiz söylemlerde bulundun kendinle celisiyorsun o yüzden ne book yersen ye modern insan
Cevap sahibi+1 yılKızlar beni yanlız bırakmadığıniz için teşekkürler bu kız beni yiyecek birazdan aynı fikirde olmanıza sevindim kızlar tekrardan teşekkürler ♥️
- +1 yıl
Aynen kadın tek başına yapıyor şimdi şöyle diyeceksiniz erkek yapıyor diye kadında mı yapsın diyecek söz bulamıyorum sadece kadınlara laf söyleyin aman erkeğe laf söylemeyin erkek yapar aynen
- +1 yıl
Kendine derler vermek mi bakire olmak? Ben kendimi zardan ibaret görmüyorum mesela eğer bakirelik kalitelikse evleneceğin erkekte bakir olmalı yok erkek yapardı demi ya erkek o kadını kulkanır atar kötü olan kadın olur demi
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun kız sen 😂 erkekte yapamaz kadın da yapamaz ben erkek yapar kadın yapamaz demedim ki nerenle okuyorsun yazıyı
- +1 yıl
Kızlar bir durun yaa
Cevap sahibi+1 yılFikirler farklı olabilir kavga etmiyoruz tartışıyoruz sadece herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor sonuçta diyecek başka birşeyde yok ne ben sizi değiştirebilirim ne siz beni saygı duymalıyız diyoruz da her iki tarafta birbirine saygı duymuyor tuhaf bir toplum olduk benim sinir olduğum şey bu tür ilişikleri modernlik adı altında kişilere aşılamak git hırsızlık yap diyorsunuz işte bu da o hesap ben kime ne anlatıyorum herkes herşeyin farkında 😂
- +1 yıl
Sadec kadın yazmışsınız. Erkek kadını kullanıyorsa kadında erkeği kullanıyordur. Her Kadının hayali evlilik çoçuk olmaz. Evlenmeden cinselik yaşayan kadına laf atarlar erkeğe asla laf söylemezler erkek kullanmış kadını adam işte işini görmüş derler birde. Kalitelik bacak arasındaki zarla olmaz.
Cevap sahibi+1 yılCanım benim bu soruyu kadın sordu erkek değil aynı soruyu erkek sorsaydj da böyle tepki verirdim kadın tek başına cinsellik yaşamıyor sonuçta erkekte en az kadın kadar suçlu
- +1 yıl
Erkekte en az kadın kadar suçlu derken? Neyse diyecek söz bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben size söyleyecek bir şey bulamıyorum o kadar güzel kendinizi kandırıyorsunuz ki Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılYapan da kendine yapmayanda her koyun kendi bacağından asılacak o günde gelecek merak etmeyin neyse hepinizi saygıyla selamlıyorum hoşça kalın 🌺iyi bir fon müziği girseydi iyiydi neyse hoşçakalın
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte dişiliğini kullanarak kişiliğinden olanlardan birisi daha. Sevgilinle yaşadığın cinsellik umrumda bile değil evlilik öncesi cinsellik olmaz diyen birisi asla değilim sevgilimle birlikte de oluyorum ama bu kadar saçma bir soruyu sorman cidden ilgi or*spusu olduğunu gösteriyor. Pekala mümkün olan bir şey sorunun cevabı. Eğer gerçekten merak ettiğin buysa. Yazık kafanıza
120 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil zaten mesela film izlicez diyorsa ya da İşte film izlemek için çağırıyorsa muhtemelen filmi kendi çevirmeye çalışacaktır.
Mesela sinema salonları var ya bir çifti mesela diyorsa ki işte sinemaya gidelim orada aslında film izlenmez öpüşürsün sevişirsin hatta belki oral ilişki filan olur ama asla ama asla film izlenmez Bu böyledir değişmez🤣 hiçbir zaman151 Yorumla- +1 yıl
Valla tecrube konuşuyor cok dogru😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
159Cevap
İzlemek mümkün elbette. Tamamen kişilere bağlı bir mesele. Eğer onunla gerçekten film izlemek istiyosan onunla konuşabilirsin ve normal bir şekilde filmi izleyip film bittikten sonra dilediğinizi yapabilirsiniz. Biraz da iradeye bağlı bir durum tabi. Ellediğinde falan onu durdurmuyorsan eğer devamı gelir yani. O anda sevgilini durdurup film izlemek istediğini söylersen devamı gelmeyecektir diye düşünüyorum.
51 Yorumla
+1 yılYok ya mümkün değil
Ben duygusal filmde ağlıyorum o elini popoma atıyor
Ben hıçkırıyorum o göğüslerimi avuçluyo
Sevgiliyle filme başlanıyor da filmin sonuna kadar izlenmiyor111 Yorumla- +1 yıl
Sende mi kız 👧
Bence mümkün. Tabii ben evlenmeden cinselliğe sıcak bakmayan biriyim. Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Bir kere sağlam bir irade ister. Sonra biraz da karşı tarafa verdiği değerle alakalı. Sevgili olmak demek sevişmek demek değil sonuçta. Nikah olmaksızın sevdiğine el sürmeyen adam kalitelidir bana göre. Bu demek değil diğerleri kalitesiz. İki tarafta bu konuda pişman olmayacağına dair hemfikir ise bize karışmak düşmez tabii. Kazara hamilelik gibi durumlar her şeyi mahvetmesin de.
40 YorumlaAbı bu soruya ızlenmez ya mutlaka sevısırım yazan tıpler Ağır işsiz ve abazadır net !!
Yahu hıcmı insan görmedınız hıcmı yaşamadınız bırseyler yanı ınsan sevgılısı ıle spor yapar fılm izler yemek vs yapar nasıl bı canlısınız sız ya vay arkadaş :)) Yazık su ınsanlara..30 Yorumla
+1 yılErotik filmler de olur da diğer türlerde konu oralara nasıl geliyor ya :))
40 Yorumla
+1 yıleli kolu rahat durmayanı sen s*keceksin, sonra misler gibi izleniyor mu izlenmiyor mu
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha çok beş para etmez adamların altında inlersin sonra bir bakarsın kürtaj odasında
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Tabi mümkün bu irade meselesi. Eli kolu düzgün duracak önce ya da sen diyeceksin yeter artık bu ne böyle diye
Yoksa açar sana 3 saatlik film sonra bir bakmışsın filmi kendiniz çevirmişsiniz 😂30 YorumlaMümkün tabii ki. Her şey seks ile bitecek diye bir şey yok. Çok sevgili sezon sezon dizi/film bitirmiştir. Bu çokta güzel bir şey bence.
60 Yorumla
+1 yılBiz sevgilimle sinemaya gittik. Sonra badimi sıyırdı omzumu emdi, yaladı, öptü boynumu falan öptü sonra yüzümün herbir noktasini öptü hatta dudaklarimda aldi nasibini öpücüklerden. Ve ilk öpücügümdü o benim. Simdi beni kendi evine. cagiriyor film. izleriz beraber falan diyor ama. ben gitmem ve gitmeyecegim.
Nikah kiyalim EVİMiZDE beraber izleriz filmimizi ister. erotik ister aksiyon o zaman karar veririz ona da.43 Yorumla- +1 yıl
@hassaskalp45 sinemada badini sıyırmış omzunu derken falan senden tam olarak tat alamamış evine çağırdığına göre evde tam tadına varmak ister ama sen sen ol evine gitme nikah olsun olmasın seni kullanır atar bir kenara ne olduğunu anlamazsın canım sen beni anlamazsın ama seviyorum deyipte skni çok gördüm bakireysen bide
- +1 yıl
Yok zaten evlenmemize 6 ay var. Gitmeyecegim yani evine de zaten.
+1 yılarkadaşlarımla bile yapmadan duramadım sevgilimle durucağımı zannetmem
75 Yorumla- +1 yıl
Hiç inanmadım 😏
- +1 yıl
Çok hızlıymışsın sende.
- +1 yıl
Normal arkadaşla seks mi yapıyorsunuz? Bu ne rahatlık böyle ☺️
+1 yılFilm öncesi bir güzel sevişirsiniz sonra film izlersiniz mümkünse filmi de +7 falan seçersiniz o zaman filmin sonu gelir tabi uyumazsanız😂
50 Yorumla
+1 yılDeğil kanka.. : D
Sen istemezsen altında olmazsın zaten..
Bırak şimdi11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin normal yapmanız. Cahiler kadın yapınca kötü erkek yapınca adam derler kadını kullanıyor obje görüyor derler ne yani her erkek kadını mı obje görüyor erkeğin kadını kullanması mı normal demek istiyorlar?
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen ve kadın cinselik yaşayınca erkek beni kullanıyor sevmiyor sanıyor bir erkek sevdiği kadınla olur tabi yok başka kadınla mı olsun
- +1 yıl
Kadın erkek farketmez herkes sevdiği insanla olmaz, bazen sadece cinsel ihtiyaçtan dolayı birlikte olur insanlar. Ama bu da kullanmak falan değildir. Karşındakine niyetinin ne olduğunu söyleyerek birlikte olursan ve karşında ki de bunu kabul edip seninle birlikte olursa bu kullanmak ya da kullanılmak olmaz, iki tarafta birbirinden zevk alır, aşk olayına girmezler.
Sadece seks yapmak için sevgili ayağına yatmak çok büyük adilik bence. O kullanmak işte tam olarak.
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız kullanmak ayrı bir şey. Ama cahilere göre kadının ihtiyaçı yoktur amacı tek evlilik çoçuk yapmalı derler erkekte kadınları obje görür kullanır adamdır derler çok utanç verici ya birde her yerde bunu övünerek anlatırlar. Uzak olsun böyle tipler
Gizli Üye(18-24)+1 yılUlan Ne ahlaksız Pislik Rezilsiniz Be Kafanıza Göre Takılmak Bu Beden her şey Allah'ın onun için kafanıza göre takilmaya hakkınız yok Evlenmeden de Cinsel ilişki Haram haram Yasaklıyor Yüce Allah Sanane İse evet banane zaten ama Allahin yasağını çiğnemek karşılıksız kalmaz Bunu da unutmayın
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMüslüman Değilse Bir şey demem zaten onun inanci farklı ama Müslüman olan Evlenmeden Cinsel ilişkiye giremez islamin kuralları var doğrusu yüce Allahin kuralları emirleri yasakları var Allah'ın haram ettiklerini Yap emir ettiklerini yapma bu nasıl pislikliktir ya Nankörlük bu Allah Evlenince helal kılıyor madem evlilik zor sabır etmeli insan müslüman kafasına göre yasayamaz
Cevap sahibi+1 yılBen Önüme geleni müslüman Sandım diye bir şey dedim mi hayır Dikkatli oku öyle konuş tam okumadan konuşma ben burada müslüman olanlara söyledim sadece Müslüman olan bu kadar rahat olmamalı dünyaya zevk için gelmedik bizler Allah'a kulluk için buradayız dünya geçici ahiret kalıcı insan geçici yere kapılır ki akıl aramiyorum böylelerinde
Cevap sahibi+1 yılEvet Müslüman yazmamisim ama Şimdi yazdım Müslüman Olanlar özgür olamaz Allah'ın emrinden yasağından dışarı cikamaz bilerrk çıkan cezasını çekmeli topluma bakıyorum lafta müslüman ama orasını burasını açıyor oynuyor evlenmeden cinsel ilişki öpüşme bu nasıl ahlaksızlık şerefsiz lik Türkiye çok gevşek ülke burada disiplinli olması gerek islam için İnsanlara baskı kısıtlama getirmek zorunda
Cevap sahibi+1 yılBırakalım da toplumun ahlaki daha çok bozulsub dimi O ahlaksızlar yüzünden bazıları Görüyor özeniyor aynısı oluyor böyle böyle gittikçe bozuluyor disiplin kurallar şart madem yapacaksın kendi aranızda yapın kimse görmesin birde utanmadan sosyal medya da paylaşıyorlar herkes görüyor adam kızı kucağına almış dudaktan öpüyor bune ya özelini de herkesle paylaşmaz insan edep olur ahlak olur yani Valla ben devlet olsam bu ahlaksızlara karşı karar çıkarırım toplatirim akillanana kadar dayak nedeni toplumun ahlaki bozduklari için devlet bu kadar rahat serbest birakmamali
Cevap sahibi+1 yılİstediğini söyle o laf sizun Gibilere geçerli bu yobazlık değil ahlak vermek Güzellikle anlamayan dayakla anlatılır çünkü sözle tatlı dille söyleyince hemen sanane diyorlar utanmadan hem utanmadan yapıyorsunuz bu Ahlaksızliklari birde sanane diyorlar ceza vermede ne yap şimdi madem bunları yapmak istiyorsunuz kendj aranızda kimse görmeden olsun
Cevap sahibi+1 yılNe olsun o zaman serbest mi kalsınlar her halt yensin mi Kadına şiddet Tecavüz kafasına göre hükümler vermek mi olsun
Cevap sahibi+1 yılAğır cezalar alan akıllanir burada bedene işkence etmek için değil Nefisi terbiye etmek için nefis kendisini üstün görür insanı yaniltan kötüye surukleyen de nefis onu rahat bırakırsab tepene çıkar
+1 yılTürkler gerçekten bu konulara çok düşkün ya yazık :D Ayda yılda bir yaptıkları için sevgilisiyle oturup 1 tane filmin sonunu görecek kadar dayanamıyor. Yazık yani yapacak bir şey yok.
10 YorumlaAmaç film izlemekse mısır parlatılır , film izlenir , ama sevişmekse cesaretli olup yatak odasına gidilmeli , tabi heyecan arayan varsa da deneyebilir böyle bişey. Şahsen film izlerken hiç sevişmedim
10 Yorumla
+1 yılFilm izlemek ne alaka sevişmek ne alaka. Ben senin duyabileceğini düşünmüyorum.
40 YorumlaOnunla sks arzusu olmayan film izleyin ya da dışarıda gezin ki sonunda altında bulma kendini 🤭😬
40 Yorumla
+1 yılAslında bu nasıl bir film izlediğimizede bağlı olarak değişebilir
41 Yorumla- +1 yıl
mesela?
Mümküm de gel onu libidoma anlat MXKSKXKSKXKKXKSKXKDO
yine de sansımı denicem filmin sonunu görmek istiyorum artik :dd20 YorumlaSevgilin ergen ise henüz kadınlar ile nasıl vakit geçirilir. Ne, ne zaman yapılır öğrenmemiştir. Olgunlaşmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Önce o gerginliği bir almak lazım. Karni aç adama kuru kuruya şarap ikram edilmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen filmin sonunu çoktan görmüşsün zaten. sadece filmin beğendiğin bazı sahnelerini tekrar izlemek istiyorsun. olay bundan ibaret yaani. 😁😁
00 Yorumla
+1 yıldoğrusunu söylemek gerekirse sevişmeden durabilmek kültür işi. boş insanların aklı hep sekstedir.
141 Yorumla- +1 yıl
Gel beraver boş olalım o zaman ne dersin
+1 yılMümkün degil. Olmayacak da 😂🙈 olmasin da🙊🤷🏻♀️
32 Yorumla- +1 yıl
@Selinsogukcesme mümkün olmayan olmasında zaten neden utanıyosun
Bana sevgilin filmi bahane ediyormuş gibi geldi. İmkansız olmadığına inanıyorum
30 Yorumlaİzlenen filme bağlı. Libidoyu hareket geçiren cinslerdense, insan o bacakların arasına girip o sıcaklığı hissetmek istiyor içgüdü olarak.
10 Yorumla
+1 yılMümkündür ama hiç hesapta yokken de sevişme olabiliyor. Mesela La Casa De Papel izlerken Tokyo etkisi sonrası anında ve hızlı bir sevişme olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle mümkün değil sevgilimle iki senedir birlikteyiz yani birbirimize de alışığız oldukça ancak bugün kadar olan sayısız tecrübeye ve alışılmışlığa rağmen film izleme niyetiyle bile olsa birbirimize temas ettiğimiz anda rahat duramıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki sen de istiyorsun ama seni kaşar yerine koyması an meselesi
615 Yorumla- +1 yıl
Kaşar ne alaka 🙄
Cevap sahibi+1 yılErkekler seviştikleri kızları sevmezler hele ki bi film izleyemeyecek kadar sabırsızsa hiç sevmiyordur
- +1 yıl
'Seviştikleri kızları sevmezler' mi? Nasıl bir hayal gücün var senin?
Cevap sahibi+1 yılUfff öyle işte
- +1 yıl
Partnerine sabır dilerim
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce
- +1 yıl
Hiçbir erkek evlenmeden olduğu kadını almadı, ben görmedim kaç yıllık beraberlik (cinsel) yaşadıklarını bırakıp tek günde görücü usulü ile evleniyorlar sen onlara uyma düşüncen doğru
- +1 yıl
Her erkek aynı değil aw yapmayın bu algıyı
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 ? Pardon afedersin ama kullandığı kızla evleneni ne gördüm ne de duydum , herkes çöp gözüyle bakıyor kullandıkları kıza , hii evleniyirsada zaten önüne gelenle... Bir erkektir öyle ise zaten evlilik yürümez aldatır. Beğenmiyorsan yorumu okuma git.
- +1 yıl
Kullandıkları kız ne ya insan sevdiği kişiye nasıl böyle bir söylemde bulunur senin kusura bakma da senin anlatıkların tek gecelik ilişki yapan kişilerin kafası gibi bak doğru olabilirsin ama bu herkes için geçerli değildir
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 Görürüz yakında seni,5 yıllık her türlü şeyi yaşadığın kızı değil görücü usulü birini alırsın , görürüz , yeter cevap verme !
- +1 yıl
Biz öyle sevdiğimiz kızı yarı yolda bırakacak değiliz sen kendine bak 😏
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 peki bakarım hade naşş.
- +1 yıl
🖕🖕🖕🖕
- +1 yıl
@CharlieChaplin21 akılsız p. zevenk defol git Salk
Bence sevişmek kadar güzel birlikde film izlemek, beraber yemek yapmak, beraber yemek, gezmek vs vs. Be tabiki mümkün 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte olmak için zar zor ev bulan üniversite öğrencisi misiniz sevişmeden film izleyemiyorsunuz.
Ben kaç kere sevgilimle oturup normalce film izledim20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ben kıl bir adamım film bitsin once merak ediyorun sonra zjdj
20 Yorumlasevgiliye bağlı,
libidosu düşük sevgilimle çok film izlerdik, ama yüksek olana kaç film izletmeye çalıştıysam hepsi başarısız oldu10 Yorumlayapılacak daha güzel bir şey varsa film dışında zaten film izlemek saçma oluyor en temizi sevişmek film nasılsa izlenilir
10 Yorumlabence mümkün , bir kaç yolu var mesela regl haftası en basit çözüm ama bir kaç trip atma yoluda yapabilirsin. mesela o şunu izleyelim mi derse laf arasında seninle bişey izlemek gelmiyor içimden dersin , gerisi gelir zaten
00 YorumlaEleman isi biliyor, alismis kudurmustan beterdir. Filmi de ona gore seciyor. Ya uzaklasirsin ya da o seni terkedip yeni hatun bulana kadar boyle kullanilirsin. Fim izlerken seni azdirmayi iyi ogrenmis
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin yaptığı şey normal mi? Kadını kullanması normal mi? Ne yani her erkek sevgilisini mi kullanıyor? Erkek yapınca normal kadın yapınca kullanılmış kötü mü? Yeni kadın bulursa kızda gider yeni delikanlı erkek bulur o zaman
+1 yılFilm seçimini ona bırak. Beklediği veya kendini kaptırdığı bi film olursa sana dokunmak aklına bile gelmez. Mesela Marvel serisinde ben öyle oluyorum. Defalarca izlemiş olmamam rağmen yine filme kapılıyorum
00 Yorumla
+1 yılher şey cinsel ilişki değildir adam akıllı izlenir ama bi insanın aklı sürekli bel altındaysa o filmin ilk 10 dakikası izlenir konusu nedir bilinmez bile...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilmi sevişmeden izlemek mümkün ama sonrası için garanti yok sjdjsjd çünkü film izlerken bile elleri kolları rahat durmuyor😐
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet rahatsız değilim neden rahatsız olayım
Cevap sahibi+1 yılHayır memnunum gayet
Cevap sahibi+1 yılHayır engellemişim seni zaten
Evliyken mümkün de sevgiliyken biraz zor gibi görünüyor 😅
10 Yorumlamümkün değil. her zaman yaramazlık yapılır. tadını çıkar
10 Yorumla
+1 yılMümkün, dayanıp dayanmamakla ilgisi yok, istiyorsanız yaparsınız, istemiyorsanız yapmazsınız.
10 YorumlaBu soru mu yani? Ben nele rsoruyom anunda kaldırılıyor
10 Yorumla
+1 yılşöyle fotodaki gibi ortam oldu da biz mi film izlemedik
10 YorumlaMümkün tabikide önce sevişirsen sonra film izleyebilirsiniz 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılYani niye bunu itiraz edilecek bir şey olarak görüyorsun ki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil film izleyelim = kahve içelim mi bende
10 Yorumla
+1 yılBen hiç bir partnerimle sevişmeden duramadım onlarda senin gibiydi :)
10 Yorumlamumkun degil bencede istiyosun sende altinda olmayi 🙂
10 Yorumla
+1 yılçok zor
ancak korku filmi ya da komedi ya da çizgi film olursa belki. o da belki yani bir ihtimal10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen genelde onun altinda inlerken o sira kumandayi alip duraklatiyorum filmi isimiz bitince film izlemeye devam ediyoruz😘
48 Yorumla- +1 yıl
Eşin sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılHenuz degil
- +1 yıl
Aa gizliden çıkmışsın :) çok şanslıymış buarada sevgilin
Cevap sahibi+1 yılOyledir
Cevap sahibi+1 yılNisanlim
- +1 yıl
Yurtdışında mısınz
- +1 yıl
@Sarikirmiizii nişanlıysan altında inlerken zevk alıyorsun tatmin ediyormu seni nikahı kıyın evlenin yok evlenmeden hamile kalırsın
Cevap sahibi+1 yılYok dikkat ediyoruz kalmam normalde hamile
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla pek mümkün değil filme bakıyorm bi bakmışım dudaklarım onun dudaklarında oluyor
43 Yorumla- +1 yıl
ne şanslısın
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Devami geliyo mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes mümkün değil yazmış. Lan kız biyere gitmiyor ya. İzle filmi sonra ne yapacaksan yap.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkündür tabi ama film izleme hevesi yoksa zaten filmi kenara bırakıp seninle sevismk için yaklaşacaktır
20 Yorumla
+1 yılYaslariniz kaç?
Sevgiliyken seks hayatı, evliliğe göre daha aktif olur, evlilik Seksi öldürür derler, abaza bir kankam vardı evlendi , cinsellik evliliğin yüzde biri dedi. Şaşırdım 😅00 Yorumla
+1 yılhiç beceremedim ben :D
121 Yorumla- +1 yıl
Hep ilişkimi oldu sizde ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne ergen sorular bunlar ya.
100 Yorumla Niyetiniz film olmadigindan normal
120 Yorumla- Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri