Film izlerken hep şeyi kalkık oluyor. 3-4 kere izledik hepsinde aynı. O yüzden mi film izlemek istiyor anlamadim
Ben görünce utanıyorum sizce o fark etmiyor mu belli olduğunu acaba?
Film izlerken hep şeyi kalkık oluyor. 3-4 kere izledik hepsinde aynı. O yüzden mi film izlemek istiyor anlamadim
Ben görünce utanıyorum sizce o fark etmiyor mu belli olduğunu acaba?
Ya hoşlandığınız birinin sesini duysanız bile kalkabilir burada sorun edilecek bir şey yok kalkmıyorsa sıkıntıtır zaten sizin yanınızda olmaktan mutlu demek ki hoşuna gidiyorsunuz o yüzden durmak yok yola devam biz de sap sap yatmaya devam
Belli olduğunu fark etse bile bir erkek bundan utanmaz heleki kız arkadaşı ise hiç utanmaz aksine daha çok belli etmeyi severler ki filmin iceriligi ne cinsellik üzeri değilse film izlerken değil ortamdan ve senin yanındayken tahrik oluyordur
Farketse de ne değişecek. Olağan bir tepki ve çok normal zaten. Gerilmeyin, siz de izlenen sahnelerin hakkını verin, şehvetinizi, arzunuzu, heyecanınızı, kabaran klitorisinizin siz de yarattığı azgınlığı saklamayın.
Cevap
18Cevap
Yani biraz elinde olmayan bir durum dürtü geliyor kendini tutuyor ama içten içe çok istekli ha desen atlar ama söylemiyor çünkü abaza yaftası istemiyor durum bu
Kalkınca cinsellik mi düşünüyor demek? O an film izliyo ama nasıl kalkiyo anlamadım😀
Dürtü bu düşünmesine gerek yok illa ki Dürtüleniyor doğal yani Erkek penisini bilinçli şekilde kaldırmıyor sonuçta 😄 benzer bir durumu bende yaşadım İstiyorum ama söylemiyorum elimde değil kendiliğinden olan bir şey ama kız Aha bu sırf cinsellik için yanımda der şimdi veya abaza bu demesin diye susuyorum belli etmemeye çalışıyorum. Ama dürtülerim yoğun şekilde uyarıyor bu durumu yaşarken Kendime içimden saatlerce sövüyorum ama haberi yok son olarak da prensip meselesi benim için gönülsüz zorlama işten nefret ederim Oda istesin o kadar çok istiyorum ki keşke açık net bi tavır görsem keşke neyse yapcak bişi yok karşılık olmak zorunda
Peki nasil belli edebilir ki? Mesela ben utanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
O ediyor ya zaten
Yok ben 😀😀 dedin ya keşke ondan açık bir tavır görsem diye. Belki sevgilim de benden bekliyordur ama ben hiç belli etmiyorum utanıyorum yani
İvedi usulu yap sende Kaçak et keselim, Çift kale maç yapalım de 🤣Hep örtük göndermeli imalı söylersinizde erkek düz kafa anlamaz işte
Belki de amacı odur zaten film izlerken seni etkileyip zaten evde de yanlışsınız devamını getirmek için belki de bir tatbiktir yani olamaz mı
Yani yakın temas oluyor sevdiği kadını görüyor hissediyor vs bunlar etkiler tabi
herkes herşeyin farkında. film izlerken değilde yan yana geldiğiniz için kalkıyor o. rahat ol
Sadece bakıyor filme kafa başka yerde hayaller kuruyor. Bu hayallerin kahramanlarından biri de sensin. Ondan sonra dikiyor çubuğu hain herif.
Soruyorum ama izliyorsun dimi diye evet diyo. Sarılıyo bana arada dudaktan da öpüyor ileri gitnedi ama. Bir de vücudu elleri çok sıcak yanıyo sanki
Tamam film hikaye ilerisi de gelecek zamanla, bu adam kendini zor tutuyor. Akşam eve gittiğinde seninle ilişkiye girmiş gibi hayal edip boşalıyor.
Ya bilmem öyle birisi gibi değil ki. Gerçekten sevdiğini hissettiriyo. Ama gerçekten sevse de dediğini yapar mı?
Bazen sevmek arzulamayı da beraberinde getirebiliyor.
sana kabaran bişey var da ki şey o şey işte :D sen film izliyosun ama o kafasında seninle işi pişiriyo
Sordum ama izliyorsun dimi filmi diye evet diyo izliyo ama şeyi kalkik
bir dahakine elinle dokun ne kadar sıcak ve kalbinin orada attığını göreceksin :D
Sarılarak izliyoruz ama vücudu sıcak. Şeyine dokunamam hiç utanırım öyle şeylere
seni ona bi fırsat versen o nerelerine nerelerine dokunur bi bilsen
Belki de seninde görmeni istiyor hatta birlikte olmanızı
Bilmem kabul etmeyeceğimi biliyordur herhalde
Farket diye yapıyordur
Bilmem 😀
Kendi yürüyemiyor herhalde senden atak bekliyor çocuk 😂
Ben utanırım gdfs
Gözün hep orada ama 😂
Ya direkt belli telefon falan bakarken bile direkt göze çarpıyo
Bi atak yapın o zaman sizde 😂
Ya olunabilir normal ben de oluyorum
Senin görmeni istiyor öpüşüyormusunuz