#smellsmoke
İç çamaşırı daha uygun
Jartiyer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nefes alsın yeter diyenler ne iç giyime ne dış giyime önem verir. Bir kadının dış görünüşü ne kadar önemli ise iç giyimi de çok önemlidir. Her şey yatağa girene kadar değildir. Yatakta ve sonrası giyim, davranışlar da kadını çekici kılar. Tekrar arzulanmak isteyen kadın buna dikkat eder. Cinselliğin sok çıkardan ibaret olmadığını bilen erkek buna dikkat eder.
Yani şimdi dilerim ki bir erkekle birlikte olacağım yani sevdiğim adamla birlikte olacağım ama ilk kez bir şeyler yaşayacağız şimdi ve jartiyer filan giyersen adamın kafasında şöyle bir şey geçer bunu bekliyor muş yani birlikte olmayı bekliyor muş o kadar hazırlık yapmış ve ben böyle görünmek istemem nasıl görüldüğü değil bundan sonra şöyle düşünür çünkü zaten benim elimde olan bir şey ben bunu kaybetmem çünkü benden gitmez ben istediğimi yaparım öyle düşüneceğini eminim o yüzden hiç jartiyere gerek yok normal iççamaşırı yeterlidir ilk birliktelik için
Ama daha sonraki birlikteliklerde tabii ki jartiyer giyebilirim İsterse topuklu ayakkabı ya da daha farklı fantezi elbiseleri artık ne çıkarsa onun şansına jsjjsjs
Ilk yakınlaşma için..
Tabii ki de düz iç çamaşırı.
Hem adı üstünde ilk yakınlaşma sonunu bilemezsin..
Belki de memnun kalmayacağın sıkıntılı bir durum söz konusu olacak.
Hem dünden razıyım izlenimi vermek hoş olmaz.
Yavaş yavaş ağır takılmak lazım bunu kıyafetlere de yansıtmak lazım.
Erkek ilk kez yakınlaşıyorsa jartiyeri çözemez 😂
Erkek için ilkse jartiyerin ve iç çamaşırının önemi de yoktur 😂
Kadın ilk sevişmede jartiyerli olmak istemez, tecrübeli ve hazır olduğunu belli etmek istemez 😂
Cevap
27Cevap
Selam gadası 🙃
Kırmızı iç çamaşırı mini etek ve göğüs dekoltesi olmalı ki, erkeğin gözleri bakmaktan erisin.
#gadası
Özel bir gece için sırf kendim için bile şık bir giyim tercih ederim buda jartiyerli birtakım olur 😃🥂
:) spontane ise fark etmez tutku ve çekim gücü ile olur ama planlı ise farklı şeyler isterdim.
Jartiyer kesinlikle olmamalı ilk birliktelikte. İç çamaşırı olarak düz değil de sütyen de abartısız dantel detayları olabilir.
jartiyeri tek geçerim. ayak fetişisti biri olarak normalden de fazla anlam ifade eder ve beni uçurur.
İlk yakınlaşmaya iç çamaşırı daha uygun bence, jartiyer biraz daha yaşanmışlık olursa daha uygun gibi.
Ben spontane gelişen şeylerin daha keyifli olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hazırlık yapıldıysa bu ana hazır olduğuyla ilgili mesaj verir jartiyer 🙂
Kendi tercihi, gözüme hitap eden güzellikteyse sorun yok, ama benim tercihim doğallıktan yana abartıyı sevmem
İlk yakınlaşma için düz iç çamaşırı olmamalı bence, ama jartiyer de şart değil, düzgün ve çekici bir çamaşır yeterli
Seksi bir iç çamaşırı. Jartiyer ilk için fazla kaçar bence.
Şahsen ansızın gelişen durumlara daha çok severim Bu yüzden önemi yok
Çikolata gibi esmer bir kadın ve düz beyaz iç çamaşırı.😎
Jartiyer bence cinselliği süslemek için ileride değerlendirilebilir
İlkler unutulmaz o yüzden daha güzel hatırlanması için jartiyer olması güzel olur diye düşünüyorum
Abla düz iç çamaşırından kastın A seçeneği mi? :))) helal olsun.. sen düz giy, alengirli bişey giyersen adam korkar :)))
İlk yakinlasmada farketmez tercihim hic olmamasi..🙃
Sevgilime istediği iç çamaşırı giyerim ama kocamı artık istemiyorum
Tüm cephaneyi ilk buluşmada harcama derim.
Farketmez ikiside olabilir
Bence jartiyer giymelisin😉
Çok problem olmayacaktır
Fark etmez ben yirtiyorum o anda ne varsa
İç çamaşırı daha güzel.
Spontane olsun ne çıkar şansımıza
İlklerde seksi iç çamaşırı yeterli
Jartiyer çok çekici
Hiç giymesede olur 😂
Jartiyer fav❤️❤️❤️
Jartiyer daha seksi
Kışkırtıcı