Napayım birakayım mı ben şimdi bunu?
Bende dedim ki beğenmiyorsan gidebilirsin dedim hayır gitmem dedi, ciddi düşünen insan bunu der mi?
Bende dedim ki beğenmiyorsan gidebilirsin dedim hayır gitmem dedi, ciddi düşünen insan bunu der mi?
Şaka gibi nankörlük diz boyu elindeki ile mutlu olması elindeki ile yetinmesini bilsin açıkcası insanların ne dediklerini umursamayın derim cinsel ilişkide mental çökmesinizi istemiş galiba dediklerini umursamayın madem vücudunuz hakkında böyle bir yorum da bulunuyor siz de şey diyebilirdinis penis boyun neden daha uzun değil uzat gel deseydiniz😁
Cevap
17Cevap
Uzun ilişki sonucu vücudunda değişme olursa, kanka gibi olduğunuz için yorum yapılabilir. Sonuçta iyiliğini düşünürsün fakat kısa süreli ise ve baştan beri böyleysen normal gelmedi 😂
Sorman hata bas tekmeyi gitsin millet sevgili bulamıyor bu bulmuş nankörlük ediyor bırakın şöylelerine yüz vermeyi
Öyle dedim zaten birdaha konuyu açarsa basarim aynen
Evet der demek ki oylesini seviyor. Ama seni sevdigi icin oyle olmasanda seninle. Ama oyle olsan daha cok memnun olacak.
Diyebilir çok aşırı zayıfsan o açıdan demiş olabilir
Der dışarda görüyor fitl fizikleri sende sopa gibiysen
Yani ciddi düşünüyorum düşünmüyorum bilmiyorum ama bir öküz olduğu
Valla bendekileri verebilsem keşke bende bi popo var kim kardaşyan halt etmiş öyle söyleyeyim
ciddi düşünen mi? adam sana cinsel meta olarak baktığını daha ne kadar belli edecekti?
Hayır aksine seven insan sevdiğinin güzel olmasını ister
der tabiki der ama sana biraz farklı bir şekilde söylemek istediğini anlatmış o yüzden sana değişik gelmiş olabilir
Sende ona 25 cm yap deseydin
😂😂😂😂😂
😂😂🙈
hoş bir söylem olmamış..
Kürdanı Kürdistan diye okudum ya yaa.🤣🤣
Aww yazdim ya cevirmis.
Demez.
Ayrıca zayıf ve ince olan kız candır
dış görünüşünle daha çok ilgileniyor sanırım
Tabiki demez ciddi düşünmüyor
Ciddi değilmiş demek
Yap sende