Göğüslerimi emmek istediğini söyledi bende olmaz dedim tamam dedi. Bende umarım tamamdır dedim oda böyle dedi? Cevap vermedim oda yazmadı bende instagramda laf sokucu şeyler paylaştım bitti umurumda değil gibisinden mesaj atar mı tekrardan? 😕
buda harbi hanzoymuş arkadaş yalnız dikkat et senin üzerine fazla gelebilir sırf kendini üstte göstrmek gibi ya da biraz daha ileri gelebilir erkeklerin çoğu şiddete meğilli
çok acemiymiş yaa sevgilin.. Bir kızın ruhundan hiç anlamıyor.. Ne o öyle fırından ekmek ister gibi.. Bu kadar abazanla neden berabersin ki.. söylenmez ki böyle şeyler direkt pat diye.. öyle bir ortam olduğun da kız arkadaşın eğer istiyorsa veya müsade ederse olur öyle şeyler.. :(
söylenmez ki ama böyle şeyler bir kıza.. O ortamı gelince olur böyle şeyler.. Zaten eğer bir kıza seni öpebilirmiyim diye sorunca o kız , evet tabii diyorsa o kız çok acemidir.. öyle bir durumda ben olsam dalga geçerim hemen o erkekle.. Bir erkek bu kadar düşürürmü kendini ya.. bakkaldan bişey mi istiyorsun? :) Herşeyin uygun ortamı bir anı vardır.. yakalayınca o anı kendiliğinden gerçekleşir o şeyler hiç bir özel çaba olmadan.. :)
yoooo.. yazdığımı anlamamışsın bence.. Bir kızı öperken asla sormam.. Ortam uygunsa çeker öperim.. veya başbaşaysak kucağıma alır öyle öperim zaten kendinden geçer hemen kendisi çıkarır sütyenini eğer o da istiyor sa.. Ben asla teklif etmem sormam öyle şeyleri... :) Hiç bir kız basit değildir hemde hiç biri.. Büyük saygı duyduğum kızla sevgili olurum zaten.. Arada karşılıklı saygı ve aşk mutlaka olur..
Bu tamamen karşılıklı güven meselesi.. Çok güveniyorsa düşünmez asla.. İlişkide güven çok çok önemlidir.. O olmadan ; tam bir aşk doğamaz beraberliklerde..
yeni yeni çıktığın bir kızlada zaten öpüşmez ve emmek istiyorum diye bir teklifte bulunamazsın .. yoksa haklı olarak kızdan tokat gelir hemen.. tabii ki zaman geçmesi ve tanımak - biraz da güven oluşması lazım..
öyle bir arkadaşlık asla beraberlik değildir.. o beraberlikte aşk olmaz sadece se*ks olur.. ilk günden bir kız yatağa giriyorsa aşk filan beklemiyordur demektir.. evlilik teklifi almayı unutsun bence o kız.. :)
ilk gün kızı öpüyorsam hatta üzerine bir de sevişiyorsam erkeğin ne düşüneceğini tahmin ediyorsundur umarım.. Zaten ben de asla ilgi dumadan - hoşlanmadan - güvenmeden öpmeye kalkmam.. erkekliğinde bir gururu var seçici olmak lazım böyle konularda.. hastalık kapmaya da hiç gerek yok zaten.. zaten aklı başında düzgün bir kızsa görüşme sıklığına bağlı olarak ancak 2 ay sonra elini tutabilmeye başlarsın.. Bırak öpüşmeyi.. :) erken öpmeyi becerebildiysen bu demektir ki bir sürü erkek erken öpebilmiş ve bu kız seçici değil asla.. :)
Seviyorum diyo ama bir hafta oldu çıkalı çok önceden ikimizde de hoşlantı vardı sevgiye dönüştü ama hiç birbirimize söylemedik. Söylediği gibi De sevgili olduk. Ama ilk defa görüştük ve öpüştük ben pişman değilim ama umarım hakkımda yanlış birşey düşünmez
En İyi Cevaplar