Hiç sevişmedik 24 gün oldu napıcaz utanıyoruz yatağa girince?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.. Yani bu durum bence normal değil kesinlikle.. Partnerinizle sırf cinsel ilişki değil en azından bi öpüşme, sarılma, temas durumu yaşarsınız.. Olay sadece yatak değil ki.. En azından birbirinizle küçük romantizm anları yaşamanız gerekli.. Erkeğin de bu durumda adım atmaması açıkçası garip bir durum çünkü çok uzun zaman geçmiş.. Siz biraz yakınlık gösterin.. Yakın temas kurmanız çok önemli.. Sonrasında durum değişmezse mutlaka bir uzmanla görüşün.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsiz kardeş kardeş yatın. yuh yahu yuh
sizde akıl yok mu. utanmak ne için olur utanılacak işi yaparken olur. yahu allah utanmayı bilmiyor muydu da evli çiftlere sevişmeyi emretti.
saçmalamayı bırakın02 Yorumla
Soran+1 yılyanaşmıyor alışalım birbirimie diyor
- +1 yıl
yahu koca nişanlılık sözlülük döneminde ne halt ettiniz siz. nişanlılık ne içindir ha. aklınız yok mu. neden insanlar nişan adı altında bir dönem yaşar. alışmak için. siz bu gün selamun aleyküm deyip hemen ertesi günü mü evlendiniz. nişanlı kalmadınız mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
121Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma şey mi olur arkadaş? Evlenmeden öncd hiç mi yakınlaşacak birşeyler yaşamadınız.
20 Yorumla
+1 yılBirbirinize alışmaya çalışın önce, cinsellikten ziyade romantizm yaşayın. Birlikte film izleyin, yemek yapın her fırsatta dokunup, küçük öpücükler kondurun birbirinize, birbirinizin varlığına alışmaya çalışın.
Yatağa girip biz bu işi yapalım derseniz olmaz. Mutlu ve uzun bir beraberlik dilerim💐40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizde mi cekiniyorsunuz yoksa tek senmi, bı tarafın yanaşmadı lazım ne kadar birbirinizi sevseniz de cinsellik özelliklere evlilikte çok önemli yatağa girince herhangi bir bahaneden bayaa yaklaş vücudunuz olabildiğince yakın olsun suratını da yaklaştır ne der diye düşünme evlendiniz artık yani bunalar 2 taraf içinde normal şeyler çekinmenin gereği yok
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO cekingense sen atılgan ol ilk hamleyi yap
- +1 yıl
Troll soru
+1 yılBiraz abartmıyor musunuz? Evlenirken bu aşamayı hiç düşünmediniz mi?
10 YorumlaYazıktır ya 24 gün boşa geçmiş gözü karartıp dalın artık biriniz😂
20 Yorumla
+1 yılKomiksiniz gerçekten 😃Ne var bunda utanacak millet bekarken çatır çutur yapıyor. Aşın artık bunları.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic sevismedim ama utanmazdım imkanım olsaydı 😂
24 gün aşktan neden kendinizi mahrum ettiniz?619 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ tabi ki evlilik 😃 eşim haricine utanırım
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ ı ıh
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ yirmi yedi.
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ ne olacaktı acaba gizli olmasaydım?
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ gerek yok sagol
Cevap sahibi+1 yıl@Drag6666 evet eşim olsa ilk günden utanmam 😃
Cevap sahibi+1 yıl@Drag6666 evlenseniz yine eşlerinizden mutlu olursunuz ki.
Cevap sahibi+1 yıl@Drag6666 aslan burcuyum. Aslanla evlenin😃
Cevap sahibi+1 yıl@Drag6666 evde kalma sebebim bu işte. Sevememek...
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılKanepe de sevişin yatak utanç vericiyse? Alternatif çok yeter ki iş oraya kalsın ajsjs
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bı arkadaşım evlendikten sonra 9 ay boyunca birlikte olmaya korktu yaoamadi psikolok yardımı aldi öyle duzeldi sonunda sizde osikolok yardımı alabilirsiniz
41 Yorumla- +1 yıl
9 ay uzun bir süre
Anladım. Sen bişeyler yap. Libidosunu artır geçer.🤷🏻♀️
40 Yorumla
+1 yıl1 geceye mahsus alkol alip sarhos olun sonra devami gelir
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Neyden çekiniyorsunuz biriniz atik olsa diğerinin utanmaya fırsatı olmaz başladıktan sonra. Atla adama çıkar keyfini ne olacak
21 YorumlaSadece yatağa girince utaniyorsaniz baska odaları deneyin kanepe koltuk masa tezgah falan deneyin 🤣🤣
21 Yorumla- +1 yıl
😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç gecikmeden çift terapisi alın bu psikoloji ile kendi başınıza dener bir de heyecandan başarısız olursanız daha kötü sonuçlar da ortaya çıkabilir...
00 YorumlaBu gerçek mi nasıl dayaniyorsunuz? Buna pek inanmıyorum da.. hani utanirsin da bir yerden sonra alışırsın sanki
08 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulü evlendik yabancı gibi geliyor
Soran+1 yıl3 defa görüştük
Soran+1 yılaileler öyle istedi fala görüşmek günah
Soran+1 yılyok imam hatip terk.
Bu sorunu yaşayan çok çift var uzmandan yardım almanız daha iyi olur.
31 Yorumla- +1 yıl
O gözler ne kız 🧿
İnsan daha önce sevişmediği biriyle niye evlenir lan, neyin kafası bu?
19 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulü
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılikimide yapmadık hiç
Soran+1 yılben minibüse bile binemem çekingenim o da sessiz
- +1 yıl
Sorunun troll olduğunu düşünüyorum ancak bu görüş altındaki diyaloğa çok güldüm, söylemeden edemeyeceğim.😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi gün sen ona uyku ilacı içir istediğini yap diğer gündw o sana. 3. gün artık herşeyi yaptığınızdan çekinecek bişey kalmaz...
43 Yorumla- +1 yıl
Off baya tecrübelisin 😊
Cevap sahibi+1 yılne alakası var tecrübeyle fikir sadece...
- +1 yıl
İyi peki:)
+1 yılUtangaç olmanız Gayet normal yenisiniz sonuçta Bunun normal olduğunu düşünün sanki önceden yapıyor Muş gibi düşünürseniz çekinme gider
00 YorumlaMerhaba , çok saçma değil mi? Evlenmişsiniz artık bir yerden başlasınız iyi olmaz mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılyanaşmıyor hiç
Soran+1 yılerkek yönlendirir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen dokunacan o dokunacak derken ilerkeyin özellikle erkek yönlendirir
33 Yorumla
Soran+1 yıldokunmuyoruz hiç
Cevap sahibi+1 yılNiye yasaj mı var
- +1 yıl
Sen iyi biliyorsun gerçektin:)
Alkol içer misiniz bilmem ama cesaretlendirebilir sizi
10 YorumlaErkekte bitiyor iş çözmesi lazım bu işi yoksa sıkıntı büyük
10 YorumlaErkeğin cekingenligi daha kötü oluyor.
O yüzden sanırım bunu senin baslatman gerekecek.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir utanma arkadas evlisiniz ve birbirinize bakamıyorsunuz tuhaf
01 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulü evlendirildik utanıyoruz
İş kadına düşmüş sizde eşlerinizin aklını almayı baştan çıkarmada başarısızmışıniz 🤔
00 Yorumlasevişme kursuna gidin karı koca sizi bi şeapsınlar. sevişmeyi bilmeyen şapşikler
00 Yorumla
+1 yılAlkol kullanıyorsanız , yatmadan önce ikiniz de alkol alın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok utangaçsaniz kapatın ışığı sarılın öpüşüp koklaşın gerisi gelir yani bulmuşlar daha ne istiyorsunuz bilmiyorum bende yalnızlıktan burada dolanıyorum.
00 Yorumlaondan kolay ne var soyunun bağlayın birbirinizin gözlerini girin yatağa başlayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence troll bu soru kesinlikle başka ihtimal yok yani 😊
00 Yorumla
+1 yılyalana bak :P o nasıl olucak ben 24 günlük evli olsam her gece 3 postadan en az hesabı sen yap:P
00 YorumlaUtanacak bir şey yok ufak ufak birbirinize alışmanız lazım
00 YorumlaSadece flim acin ve birbirinize dokunun opusun sonrasi spoiler olur flimin sonu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll soru ama ben sevgilime hergün veriyorum sen kocandanmı utanıyorsun😂
106 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılEvet hergün
- +1 yıl
Her gün mü oda iyiymiş
Bırakın kendğnizi bir öncülük yap sen yaklaş sonrası gelir zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynını yaşadık valla 😂😂😂 dilersen yardımcı olabilirim 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYanındaki kazma erkek mi? Soytarımı?
olmaz olsun böyle erkek00 Yorumla Hadi bir iki günü anladım da 24 gün ne ya birinizden biriniz atılın birinize devamı gelir 😉👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek mi çift mi oynayın git alla sen ötede oyna 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHafif alkol alın loş ışık eşliğinde yavaş yavaş başlayın (bizimde eşimizle böyle sorun vardı böyle çözdük)
04 Yorumla
Soran+1 yıliçki haram
Cevap sahibi+1 yılEğer birbirinizi sevmiyor iseniz zaten yakınlaşma olmaz
Soran+1 yılnasıl yani evliyiz
Cevap sahibi+1 yılO zaman birbirinizden biri adım atsın karanlıkta yapın o engel olursa da zorla sende yoksa boşanmaya kadar gider bu iş daha dün avukat arkadaşım sohbet ettim son 2 yılda sırf cinsellik yüzünden çiftler boşanıyor dedi evliliği ayakta tutan şey cinsel hayattır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel ortam ya. evde eşin var sevdiğin ve aynı yatağa girip sevişmeye çekiniyor. ulan ben olsam param parça ederdim. sabaha yolda yürüyemezdi :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. boşverin girmeyin, hem girince ne olacak, devam edin böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle bende evlenince böyle olacak çünkü fazlasıyla çekingenim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk başta birinizin utanmayı yenmesi lazım sonradan aşarsınız bunu ikiniz de aynı şeyi istiyorsunuz değil mi? utanmaya ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzadıkça kötüye gider, bilginiz olsun.
Bir an evvel yakınlaşın, belli edin isteğinizi.
Allah mesut etsin kardeşim.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılberaber banyo yapın...ön sevişme ve dokunmalarla başlayın
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle gerisi gelir mi diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. O senin eşin eşin utanacak ne var ki soyun git yanına heyecandan atlar üstüne zaten
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlginç harbiden 24 günde çift vardiya ilişki yaşardım ben olsam siz bence bir yardım alın
00 Yorumlao yakınlığı sağlamadan nasıl evlendiniz asıl sorun bence orada
00 Yorumla
+1 yılSoyun gir yatağa o gelince olanlar olur 🤣🤣😘
62 Yorumla- +1 yıl
😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2-3 gün neyse de 3 hafta ooo valla 3. Gün zıplardım ben direkt
00 YorumlaBende evliydim boşandım 3 yıl önce konuşmak istersen beklerim
13 Yorumla- +1 yıl
Ne Diyon lan Sapık Herif Benim Canımı Sıkma Kaybol Kız Diyor evliyim diye evliyken senle mi olsun tövbe tövbe
- +1 yıl
Bana Bak Zaten Şerefsiz sin Birde Dik Konuşma benle Yanına gelirsem senin parçanı bulamazlar gövdeni ayırır kafanı ayırır parçalarım it oğlu it Hem Utanmadan kıza sapıklık yapıyorsun birde özür dilyecegin yerde artislik yapıyorsun Ulan senin gibi it oğlu pç tohumlarını idam etmrk gerek hemde en ağır işkenceler ile kaybol eğer seni bulursam sakam yok senin canını alırım öldürürüm lan seni güzel kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eski sevlimle aldatıyorum kocamı erken boşalıyor
43 Yorumla- +1 yıl
İyi b. o. k. yi yon
- +1 yıl
Evlenmedende yapıyor muydun onunla
+1 yılYok artik engeller de kalkmis ustelik bam güm dalin işte
00 Yorumla
+1 yılHahahahahahaa yok artık ya utanmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılalışalım birbirimize diyor istekli değil
Otur kucağına
92 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yaptın
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanacak ne var
Ahhh ben olsam hiç utanmazdım erkeğimi mutlu ederdim21 YorumlaMümkün mü böyle bir şey
21 Yorumla- +1 yıl
Değil...
Gizli Üye(18-24)+1 yılnapıyım gelip yardım mı edeyim size
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Egecan18 profilindeki kızın saçına bayıldımm
- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi