Dans ederken yakın temasta bulunuyorlar. sevısmekten kastın oysa eger. oraya gıdıp zeybek oynayacak degılsın elbet bunlar yasanır. ama yanı bıldıgın sevısme oluyorsa sen bence gıttıgın mekanları degıstır.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani saat’lerce öpüşmek ellemek sevişmeye girmiyormu ya polemik yapma
Boş yapma, lan kelimesinden dahada ağır konuşurdum ama bu sitedeyiz, Polemik yapmanlardan hiç hoşlanmam burada geyik yapıyoruz geyiğin arasına polemik yapmaya gelmişsin işine bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dans ederken yakın temasta bulunuyorlar. sevısmekten kastın oysa eger. oraya gıdıp zeybek oynayacak degılsın elbet bunlar yasanır. ama yanı bıldıgın sevısme oluyorsa sen bence gıttıgın mekanları degıstır.
Yani saat’lerce öpüşmek ellemek sevişmeye girmiyormu ya polemik yapma
saatlerce mekanda napıyorsun kı? takılacagın 1-2 saat oda en fazla.
3 saat garanti oluyor nerede 1-2 saate çıkıyorsun
En fazla sürtüşme oluyor. Hiç aleni sevişildiğini görmedim
Saatlerce öpüşmek ne oluyor
işine gelmiyor ve orada edilen dansı veya konusmaları bu türde yorumlayacak kadar sığ isen gitme
Sana mı soracam lan gidip gitmeyeceği mi
neden yargılıyorsun o zaman sevişme yeri cart curt işine gelmiyor ise begenmiyor isen neden gidiyorsun bir de lan kelimesi olmadı
Boş yapma, lan kelimesinden dahada ağır konuşurdum ama bu sitedeyiz, Polemik yapmanlardan hiç hoşlanmam burada geyik yapıyoruz geyiğin arasına polemik yapmaya gelmişsin işine bak
işim sığır savarlığı
Sen sığırın ta kendisisin kendini savma
Sen ne için gidiyorsun
Ben her zaman gitmiyorum ki 4-5 ayda bir arkadaşlar götürüyor ben oturuyorum öyle her zaman giden biri değilim ama Ortamı görüyoruz orada
Nerede gittin
Ankara’da nereye gitsem aynı
Millet onub için gidiyor zaten birini bulup yatarım diye
Hatta bir kız vardı bizim arkadaşın yanında 5-6 kişiyle dans edip öpüştü öyle kızlarda var
İğrenç değil mi ya
Ben her zaman gitmiyorum arkadaşlar götürüyor gidelim diye gittiğim zaman ortamı görüyorum
Evet çok iğirenç insanlarda var
Her hafta gidiyorlar o tipler
Sen neden gidiyosun ki rahatsız oluyosun belli ki
Arada gittiğim zaman gittiğim ortamı gördüğüm için aklıma geldi yazdım yoksa gitmiyorum her zaman arkadaşlar gidelim diye tutturuyorlar 😃
Sen bulmuyosun galiba kız
Amaç heyecan