Türk dizisi ya da özellikle yabancı dizilerde kız kıza ya da erkek erkeğe gidilen akılan gecelerde sahne hep barda tanıştığı yabancı ile yatakta bitiyor. O kadar cringe oldu ki hep tahmin ediyorum o sahneleri ve ilerletip geçiyorum.
İçmek dans etmek ve evine aynı şekil yalnız dönme hiç olmuyor mu? İlla sarhoş olduktan sonra biri ile tanışılıp seks mi yapılıyor? Başka bir ihtimali yok mu?
Bara ya da gece klubüne seks partneri bulmak için mi gidilir?
sacma gelıyor bana. hıc tanımadıgım biri ile neden yatacakmısım? ya da evıme cagırcam ya da evıne gıdecem. Ben oraya gıtmıssem eglenır aynı sekıl dönerim. biri ile tanısırsamda sadece telefon numaramı verırım. Tanısır tanısmaz biri ile yatan insan basit insandır.
zil zurna sarhos olmassan kendı evının yolunu bulabıleceksen dönuste sana eslık etmesı ıcın herhangı bır partner gerekmıyor. Ve ben adabımla içen bir insanım. Ve öyle kolay kolayda beni kimse etkileyemez. Düşmem ben düşen düşünsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende kaç kere gittim kahretain bi kere bile dediğin olmadı bendemi sorun var 😂😂
normali o bence ya.
Ya ne amaçla gidersen öyle çıkarsın bence ya bide görünüşünde önemli tabi
Alakası yok adamla eve dönmedim hiç oralardan, niyeti seks olan kadın yoldan çevirip işini görür
ac olanların beklentileri ustune yonetmen hayalleri sonuc fosss ve giden umut parası
benim gidip seks partneri bulmuşluğum çoktur
sacma işler. Basit misiniz o kadar?
neden saçma olsun ki aynı şeyi isteyen iki karşı cins olarak barda tanıstık kimse kimseyi zorlamıyor neden basit onu anlayamadım?
Yok tabi ki ne sandın?
sacma gelıyor bana. hıc tanımadıgım biri ile neden yatacakmısım? ya da evıme cagırcam ya da evıne gıdecem. Ben oraya gıtmıssem eglenır aynı sekıl dönerim. biri ile tanısırsamda sadece telefon numaramı verırım. Tanısır tanısmaz biri ile yatan insan basit insandır.
Teyzem anan baban seni salmadı dimi hiç bara ve ya gece kulübüne ondan boş yapıyorsun yazik
@lhateyouall herkes sen gibi orspu değil ki barlara pavyonlara gitmek istesin. Herkesi kendin gibi mi sanıyon? 😂
Senin nasil bir orspuu olduğun ortada ami kuflu kart kasar
@lhateyouall bam teline mi bastık 🤣🤣🤣
Evet tabi
yoo ben yalnız gidip yalnız dönücem.
Sanmıyorum
zil zurna sarhos olmassan kendı evının yolunu bulabıleceksen dönuste sana eslık etmesı ıcın herhangı bır partner gerekmıyor. Ve ben adabımla içen bir insanım. Ve öyle kolay kolayda beni kimse etkileyemez. Düşmem ben düşen düşünsün
Bir mal daha
@lhateyouall düşünceyi beğenmezsen sorun değil ama saygı duyman lazım