2 dakikanızı ayırın dertleşelim, yeni birisiyle tanışmıştım her şey yolunda gidiyordu bana o kadar iyi davraniyordu ki ailemmiş gibi hissettiriyordu onu herkesten çok sevmiştim güvenmiştim bana yanlış yapacak en son insan olarak görüyordum aramizda 2 defa cinsellik yasandi ve sonra bazı sorunlar çıktı noktalamak zorunda kaldık ayrılırken bana her şey seni s>kmek içindi o^r^spunun tekisin gibi şeyler söyledi. Çok yaralandım çok incindim.. bu dünyada en son ondan beklerdim böyle bir hareketi:) meğer beni seviyormuş gibi davraniyormus her şey yalanmış ve rol yapiyomus sirf yataga atmak icin:) bunları kendisi itiraf etti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dünyada oldukça yaygın olduğunu düşünüyorum. Bazı kişilerde bağlanma problemi var. Sevgisiz büyüyenlerde de bu görülüyor. Tamamen ihtiyaç olarak duygu olmadan bakıyorlar olaya.
yine çok ince çizgide olan bir konu. şu şekilde anlatırsak muhtemelen anlaşılması daha kolay olacaktır.
1) kendisini seks objesi olarak görmek ve göstermek
bu ilk seçenekte ortak bir nokta mevcuttur. kişi kendi tercihi doğrultusunda dilediği gibi davranmaktadır. dolayısıyla tartışmaya açık bir konu değildir. kendi bedenidir ve dilediği gibi kullanabilir. bu o kişiye farklı anlamlar yüklemeyi ve vücut dokunulmazlığına saldırmayı gerektirmez.
2) kişiyi seks objesi olarak göstermek
evet, günümüzde reklamlarda bile kadını seks objesi olarak kullanıp satış arttırmaya çalışan firmalar vardır. firmaların yaptığı her ne kadar etik olmasa da kadın bu konudan sıkıntı duymuyorsa, etik olmayan bir oluşumun içerisinde kadının kabul ettiği bir durum mevcuttur. yine kadının tercihidir. her ne kadar yanlış olarak görünse de kadın için yanlış değilse çok da üzerinde durulmaması gereken durumdur.
3) seks objesi olmak
burada kişinin gözünde tüm kadınların seks objsei olması durumu mevcuttur ki bu tamamen yanlış bir durumdur. sırf karşı cns olduu için bu anlamı yüklemek külliyen yanlıştır.
her ne kadar arz-talep söz konusu olsa da bozulan anlayış ve değerler, arz-talep dengesini bozmuştur. bu sebeple de kişilerin anlayışları, bakış açıları değişmiştir. tabi şu açıdan an yalın haliyle tabir ederseniz sorun kalmıyor; alan memnun, satan memnun. ama diğer bir taraftan kurunun yanında yaş da yanıyor.
şimdi kime laf söyleyelim? kişilerin kendi tercihlerine mi yoksa yozlaşmış sisteme mi? teknoloji çağı her şeyi açık açık ortaya sermeye başladı. ulaşılamaz olan bilgi ulaşılabilir oldu. teknoloji güzeldir ancak güzelliği nasıl kullandığınız ile doğru orantılıdır. yoksa bu teknolojiye rağmen ilkel kabilelerden farkınız kalmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle oluyor ya bu devirde zaten gerçekten sevgi Aramayacaksın yani kimse kimseyi aslında sevmiyor ya da kimse kimse tarafından aslında sevilmiyor olay sadece iki bacak arası daha ötesi yok yani bunu bunu anlamanı çok kısa bir yol var aslında birisi sana mesaj atarken hissediyor musun o sıcaklığı eğer işte o sıcaklığı hissetmiyorsan özellikle bir de mesajlar genelde gece geliyorsa büyük ihtimalle kullanılıyorsun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık etmiş ilişkinize oysa kadınlar erkeklerden tek istediği dürüstlük şeffaflık tır buzor değil ama kandırıp yalanlar söyleyerek kendi arzu ve cinsel arzularını düşünürler karşısındakinin güvenini temiz duygularını umursamazlar üzülme seningibileri bu dünyada az az olduğu içinde değerlidir bu senden bişey eksilmez duyguların yaralı onlarda zamanla kapanır elbette duruş biri çıkar bugün bütün yaralarını sarar seni çok sever iyi kişilerde var bu yaşanan ilişkiden sana ders tecrübe kalır hayat okul insan olarak hala öğreniyoruz başımıza her şey gelip yaşayabiliriz neyseki gerçek yüzünü gördün ki söylediği sözler senin değil onun pisliği senden önce kimbilir kaç kıza yaptı ve senden sonrada kaç kıza yapacak bu onu erkeğin şerefsiz hasiyetsiz en ağır hakareti lafların takendisi oluşturur sen ondan kurtulup hayatında olmamasından mutlu ol çünkü hayatındaki pislikler yakından sanada sicratir pisliklerini uzakdur üzülme sen değerli olduğunu bil böyle pislikler içinde Gr uzulmeye degmez
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılAslında kullanılmak denmez buna sonuçta sende cinsellik yaşamayı istemişsin ve yaşamışsınız istemediğin şey olsaydı dediğin doğru diyecektim
Her neyse konu o değil anlattığın kadarıyla cinsellik ile kullanmak değil o çocuk sana daha çok canını yakmak için öyle cümle kurmuşa benziyor
Çünkü cinsellik konusunda kullanılsan 7/24 sürekli nudeler sevişmeler şu bu hepsi olurdu sizde böyle de olmamış canını sıkmamalısın kötü düşünme başka insanların lafına takılma onların demesiyle or. Olunmuyor veya onların demesiyle başka şeyler olunmuyor
Kafana takma rahatına bak umarım iyi birisi çıkacaktır karşına00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
68Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şaşırmadım.. Zaten düzgün sevseler şaşardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce nerede hata yaptım diye kendimize sormamız gerekir. Insanlara önyargı ile yaklaşmayın. Kendinizi de sartlandirmayin olmaz bulamam diyerek. Sonuçta dünya 3 ya da 5 kişiden ibaret değil. illahaki sizi anlayan size değer verecek sizi mutlu edecek biriyle karsilacaksinizdir. Milyonlarca farklı kişilikte insan mevcut. İnsanları tanımadan bırakın cinsel olarak ilişki kurmayı fazla samimi olmak bile sakıncalı durum almaya başlar. Tanımak için zaman geçirin, dinleyin, sorular sorun, yorum yapmasını isteyin. En önemlisi kesinlikle istemedikleri bir kalıba sokmaya çalışmayın.
10 Yorumla Dünyada bunu yaşayan ilk kız değilsin, muhtemelen de son olmayacaksın. Herkesin hayatını mahveden birileri vardır. Sana tavsiyem, herkesten şüphe et; hiç kimseye güvenme..
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHayat herzaman İnsanın yüzüne gülmez düşe kalka öğreneceğiz bu Hayatı öğreniyoruz hep birlikte.
Ne olursa olsun Ücüzü bir Kadın ya da Erkek farketmez İnsanlar birbirlerine herzaman heranlaöda dürüst Davranmalı olmalı.
Böyle biri Kazanıyormuş gibi görünsede doğru olan er ya da geç kazanır kazanan olacak.
Adam gibi Adam olsaydı Terbiyesizlik yapmazdı nekadar Karaktersiz bir Adammışki Sana gider ayak Darbe vurmaya kalkmış.
Sen güzeliğinle her Erkeği büyüleyen bir Prensessin önemli olan Seninn Sevğine ve Duyğularına layik olanla birlikte olman.00 Yorumla
+1 yılEğer profil foton sana aitse çok güzel kızsın hiç aklın çalışmıyor mu seni ister gerçek sevsin ister dalga amaclı olsun kendinize karşı biraz sayginiz olsun sizin yaptiginiz iş kedinin köpeğin yaptığı iş gibi sana öyle yapan seni kullanan adi şeref yoksunu biri sende kendi gururunu ayak altina alma insan yeri geliyor anne babasiyla geçinemiyor karsidaki kişi ne anan nede baban olaya böyle bakın kimseye güvenilmez en iyi dost kendinsin sonra ailen gerisi boş adam gibi adamla evlenirsin aile kurarsın sana en yakin o olur artik ailen bu sefer bi tık aşağıya düşer kacaniz calissin beliniz değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle *incel* bebelerinin yaptığı yorumları kenara bırakıyorum. Keza kendi hayatında bu konularda hiç tecrübe edinmemiş her hangi bir insan o redpill sayfalarına üye olup burada ahkam kesiyor. Hayat sadece okumakla değil, yaşantıyla öğrenilir. Bu adamla nasıl tanıştın ne zaman olay sekse kadar geldi bilmiyorum. Ama öküz oğlu öküzmüş. Belki de çok erken güvendin? Yani demek istediğim senin güvenin hemen verilecek kadar değersiz değil. Karşındaki insan hayatının aşkı gibi bile görünebilir ama güven zamanla kazanılır. Belki de o zamanı vermedin kendine ve ona. Adamın şerefsiz olması senin suçun değil, kendi karaktersizliği. Ama bence güvenini direk görünüşe göre verme. Bırak o uğraşsın senin güvenini kazanmak için.
10 Yorumlakızgınlıkla öfkeyle söylemş olabilir yinede böyle bir cümle kullanması çok yanlış böyle bir aşşğılıklığı yapmasının belli nedenleri vardır elbet. başlıca nedeni onun sevgisinden gerçekten güvenilir olduğundan emin olmanız oysaki o değil asıl seven ve güvenen sizmişsiniz sizi en çok yaralayan da bu durum.
üzgünüm ama güven tek taraflı olmuyor krşınızdaki kişinin güveninden emin olmadığınız sürece kimseye güvenemezsiniz.10 Yorumla
+1 yılBoswer terbiyesiz karaktersizin önde gideniymiş. Ona güvenen birini kullandığı yetmiyormuş gibi gitmiş bide üzerine ağıza alınmayacak hakaretler kullanmış, küfürler hakaretler ve seni gördüğü konum maalesef çok iğrenç.. böyle köpekler bitmez, bu cinsellik yaşamadığı zaman sana geri döner it gibi özür diler ama sakın inanma, amacı belli şerefsz herifin.
10 YorumlaAsıl bacım kendisi bir kadının güvenini kazanıp onun seninle bedenini paylaşması bacım olmuyor seni sevdiği için yapıyor o kadın bunu erkeklerin anlaması lazım özellikle senin gibi güzel bir kadını tekrar kazanmak varken terk ederken bacım demesi kimin bacım olduğunu ortaya koyuyor
12 Yorumla
+1 yılTC kızına bir öğretemedim. Mor çerçeve takan, kadın hakları savunan meriçlerin amacı sizi s... mek. Mor çerçeveli erkeklerin amacı, mor çerçeveli karıları s... mektir. Sor bir erkeğe "İstanbul sözleşmesi yaşatır mı, 6284 korur mu" diye. Evet derse seni s... ecek.😎
Bak cehapeye. Mor karılara meydanda meme açtırdılar, polise saldırttılar sonra götürüp otobüslerde, teşkilatlarda s... tiler.😎00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi her kadın sevildiğini sanar ama yanılır insanlar * ve orsp olmuş kimseye güvenilmiyor erkeklerin geneli değil kişiden kişiye değişir seviyorum ayağı yapıp yatağa atarlar ve seni kullandım orsp seni skmk içindi deyip ayrılır lar ve sizlerde mal gibi saf gibi inanırsınız böylelerine güzel kardeşim * kusura bakma bu söylemek zorundaydım
00 Yorumla Dicek o kadar cok sey varki yazmaya kalksam yazmaya usenirim okumaya kalksan okumaya usenirsin o yuzden sana dicegim tek kelime sevdin diye yatmak zorunda degilsin yatmak zorunda hissettiriyorsa boş ver etmeyi bileceksin her kimdir ki o seni kullanmayi secmis rol etmis
Ayip ayibi yapanindir gurur tasimayi bilenin ders ise kiymetini bilenin kisacasi tam bir su katilmamis o. rosp cocuguymus uzulucek yaralanicak bir durum soz konusu degil00 YorumlaŞu seksi niye kullanılmak olarak değerlendiriyor senin cinsiyetin?
Adam gôtüne bakarak kendini tatmin edip, dönüp yattı mı?
2 kişilik faaliyette kullanılma tabirini bir tek bizim toprakların, kendilerini mal statüsünde gören kadınları kullanırlar..05 Yorumla
+1 yılÖfke anında söylenmiş de olabilir ama kendini rahatlatmak için, senin de onu kullandığını içinden surekli kendine soyleyebilirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen insanlarin nasil boyle oldugunu bilmiyorum nasil boyle olabilirler yasadigin durum zor ne desem de zor gelecek ama zamanla iyilesecek belki de bu durum ozguvenini dusurdu ama karsina karakterli insan cikarsa atlatabilirsin buradan cok sey yazamadim istersen takip ataym mesaj atip dertleselim dinlerim yardmci olmaya calisirim insanlara iyi gelmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kahretsin boyle serefsizleri. O... pu kendisi aslinda. Erkegin o... pusu cok beter oluyor. Allah a havale et, ben oyle yaptim.
52 Yorumla- +1 yıl
Bakın altta da bir kadın var bende kullanıyorum sevgilimi demiş
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer olabilir. Serefsiz kadinlar da var demek ki
+1 yılBakire miydin ve öyleyse senin için önemli miydi? Bunlar değilse karşılıklı olmuş, sen güven ve sevgi o cinsellik yaşamak için uğraşmış, ikinizde istediğinizi almışsınız. belki de onun amacı da başta güven ve sevgiydi, kim bilebilir. Geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla acitasyona gerek yok. Seninle zorla sevişmek istediyse bu tacizdir, tecavüzdür. Zorla olmadıysa kullanılma diye bir şey yoktur. İlişki de kadınlarda zevk alır. Sırf o istedi diye seviştiysen de kendi benliğini düzelt
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran kişinin kullanildim demesinin sebebi cinsellik yaşamış olması değil o manada sormuyor aldatıldım kandirildim demek istiyor.
+1 yılen başında işte ben seni cinsellik için arzuluyorum diyen açık sözlü dürüst birini sapıklıkla, karaktersizlik ile şuçluyorsunuz ya. ondan geliyor bunlar başınıza
12 Yorumla
Soran+1 yılYa afedersin de birine @mmmmmm ver @mmmm diye koşmuyorsan senin sapik oldugunu neden düşünsün? Bunu konuşabilecegin yakınlıktaki birine amacının sadece bu oldugunu söylersen sana neden karaktersiz desin? Seni seviyorum aşığım senin ailen olucam gibi yalanlarla kandırınca çok mu karakterli olucaksın
- +1 yıl
Iste asil karaktersizlik. duygusal. oynamak diyorum bende
+1 yılZaten çoğu erkek öyle. Verme potansiyeli yüksek kızı seçiyor önce daha doğrusu saf ve kolay güvenenlerden ve sonra sessizce hedefe yürüyüp, istediğini alıp sıkılınca gerçek yüzünü çıkarıyor orteya. Şaşırmadım. Sana ders olmuş oldu. Daha bir erkeği sevmek için sebebin kalmamış oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAcimasizca davranmis.. aranizda ne yasandi da bitti bilmiyorum ama sana aci cektirmek istemis... Ve belli ki basarmis da... Saygi duymayi bilmiyoruz maalesef. İnsanca baslatip hayvanca bitiriyoruz iliskilerimizi. Adina uzuldum dogrusu
00 Yorumla Sen kullanilmadın isteyerek yaptin yalan konusma sen istemeseydin yapabilir miydi o hayir ne guzel yap yap beni kullandi de bu ne karaktersizlik kisiliksizliktir sana var ya hersey yapilabilir ve senin gibilere herseyi hakediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zor olmalı eğer kolay oluyorsa değerini kaybedecektir. Biz kadınlar gibi seks yaptığımızda aidiyet hissetmeyiz. Sahibiyet hissederiz. Yani bizim olmuştur. Onun olmayız. Kadınlar aidiyet hissettiğimizi sanıyorlar.
00 YorumlaYav şu erkeklere kullandırtmayın kendinizi evlenmeden olmayın kimseyle biz kadınlar duygusal varlıklarız bağ kurarsın üzülürsün canın yanar işte böyle...
11 Yorumla- +1 yıl
MaşaAllah böyle güzel düşünen bir kızı görmek çok güzel bir şey.
+1 yılGüvenmemeyi öğrenmiş oldun işte her zaman aklın duygularindan önde olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşılıklı zevk alındıysa bence kullanılma yoktur. Yaptığı yanlış, duygularınla oynamış daha doğrusu. Ben birisi ile ilişki kuracağım zaman bu konuları önceden kesinlikle konuşurum. Bizim bu ilişkide ki amacımız ne? Gibi.
20 Yorumla
+1 yılYa varya hep bu kadar güvendiğimizden oluyor. O yapmaz ondan beklemem asla yapmaz diyoruz ilk te o yapiyor en iyisini de o yapıyor. Artık akıllandım herkes herşeyi yapar diyorum sende dene üzülme💝
00 YorumlaBelki de seviyordu. Ayrılmışsınız. Erkek sevipte ayrılıyorsa siniri çıkarmak için böyle saçmalar. Neden ayrıldığınızı bilsem daha güzel yorumlayabilirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik bad boy ergen veya da kardeşim insan hareketleri. En iyisi boş ver güvenme de kimseye yalnızlık bu dünyada en değerli ve kıymetli hazinen olmalı.
00 Yorumla Çok gecmış olsun. Bence hıc kafana yakma kaybeden o olur canım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte cinsellik yaşamak için seviyorum, ölüyorum, seni her anlamda istiyorum diyen adamlara aynı tepkiyle yaklaşıp bırakacaksın. Onlara bu yönden kadınlar lazım!
Bırak gitsin daha iyisi gelir elbet...10 YorumlaErkeklerin huyudur. Yatağa atana kadar çok iyi aşık taklidi yaparlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Aşk olsun yaa kimseyi öyle yatağa atmadim
+1 yılMaalesef hayat şartları bazı şeyleri acı şekilde yaşatıyor önemli seni sen yapan sensin kendini degiştirebilecekmisin o önemli
00 Yorumla
+1 yılHangi filmden alıntı bu?
https://www.youtube.com/embed/fj_s39xiOIY00 Yorumla
+1 yılKötü niyetli erkeklerden etkilenmenizin hazin sonu. Ben ne diyeyim size daha?
030 Yorumla- +1 yıl
@Sibel255 kusura bakma da ben ne diyeyim daha size? Daha ne kadar göz göre göre kötü niyetli, umursamaz, serseri, gizemli ve cool takılan tehlikeli tiplerden etkilenmeye devam edeceksiniz söyler misin?
Soran+1 yılBir şey bilmeden konuşmak çok kolay hiç tarif ettiğin gibi birisi değildi işten eve evden işe yapan mülayim tipli saygılı biriydi tanisan asla ondan bir yanlış beklemezsin yüzünden masumiyet akiyor iki dakika sohbet etsen kardeşin gibi seversin.
Soran+1 yılYok umursamazmış badboymuş şöyleymiş böyleymiş siz çok film izliyosunuz.
Soran+1 yıl@Sibel255 tesekkur ederim iyi geldi 😊
- +1 yıl
Rica ederim tatlim. Bu arada bir de sen onunla sevistin diye baskalariyla da sevismistir kesin bu diyorlar. En aydin cagdas dusunceliyim diyeni de bu sekilde dusunuyor. Orta cag kafasindalar. Hayatina giren ilk ve tek erkek o olsa bile bu sekilde dusunuyorlar. Orta dogu ulkesinde yasamak boyle bir sey. Sutte agzi yananan yogurdu ufleyerek yer diye bosuna dememisler. Bunda sonra kimseyle evlilik disi seks yapma derim.
- +1 yıl
@07ATLAS07 Evet aynen oyle.
- +1 yıl
@Sibel255 birine karşı karalama kampanyası konusunda çok iyisin. 2 dakikalığına ara verdim arkamdan ne laflar dönmüş... 😂 Anlaşılan hepinize vermem gereken dersler var.
- +1 yıl
@morfinizm
Sen...
Arka planda yaşadığın mağduriyete rağmen böyle bir insanın hala masum olduğunu, mülayim tipli olduğunu savunabiliyorsun. Hadi bir nebze rol yapmıştır eyvallah. Ama bahsettiğim şey başarısız bir rol tipi tamamen. Sen bu adamın neyinden etkilendin? Sakın bana nezaketinden deme. Çok klişe. İnandırıcı gelmiyor. Anca soğukkanlılığı, sertliği, ilgi belli eden birisi olmayıp da maço gibi takılan birisi olduğu için ondan etkilenmişsindir. Nazik birisi olsa inandırıcı geleceğini sanmıyorum sana. İnandırıcılığı da geçtim siz kızların çoğu etkilenmiyorsunuz bile. Merak etme film izlemiyorum. Kızları da erkekleri de toplamı çok inceledim. - +1 yıl
@Sibel255
Sen...
Ön yargılı bir tip olduğumu nereden çıkardın? Hiç beni adam akıllı analiz ettin mi? Ya da bu kimdir necidir diye profilimi kontrol ettin mi? Nereden çıkarıyorsun kesin başkalarıyla sevişmiş olduğunu düşündüğümü? Belki ben yaptığı şeyin yanlış olduğunu kızın yüzüne vurarak arka planda iyilik yapıyorum. Hiç mi akıl etmedin?
Ayrıca arkamdan iftira atma gibi bir hakka sahip değilsin. Bakir bir erkeğim. Gerçek hayatta da hiç sevgilim olmadı. Ama sizin gibilerin nasıl olduğunu da iyi biliyorum. Olan iyi niyetli kızlara ve iyi niyetli erkeklere oluyor sizin yüzünüzden. Hala masum ayağına yatmaya devam edip başkalarına iftira atmaya devam edin. Size iyilik de yaramıyor. - +1 yıl
@07ATLAS07 ve sen...
Konu seni hiç bir şekilde ilgilendirmiyor. Birisinin kötü niyetli ya da iyi niyetli olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken olayda etkisi olmayan 3. Şahısların dahil olmasını sevmiyorum. Ama o insanı tanıyorsan ve iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorsan savunma hakkına sahipsin. Böylece bana da bir referans olur. - +1 yıl
@Sibel255 O adamı bana bulursan ona da konuşacaklarım var merak etme. O da masum değil...
- +1 yıl
@Sibel255
Yorumumu düzgün okudun mu? Bunu kişisel bir meseleye dönüştürdün "Böyleleri her haltı yerler..." diye başlayıp beni ima ederek. Konuyu başka yere çekme. - +1 yıl
@Sibel255 oflarsın işte öyle. Bir insanı asla adam akıllı gözlemlemeden yorumda bulunma.
- +1 yıl
@Sibel255 evet çünkü yorumumun altındasın.
- +1 yıl
Görüş alanıma girdin.
- +1 yıl
@Sibel255 eğer saçma bir ön yargıyla beni pislik bir insan gibi göstermeye çalışma çabasında bulunmasan başka kötü niyetli insanlara odaklanacaktım. Kusura bakma çok belli ediyorsun kendini. 🤨
- +1 yıl
@Sibel255 sana da... Eleştireceğin kişileri seçerken dikkatli ol bir dahakine. Yanlış insana çattın.
- +1 yıl
@Sibel255 sen de o gruba dahil olduğun için senin gibilere bunu anlatıyorum dert etme sen orasını. Bu benim görevim. 😉
- +1 yıl
@Sibel255 seni de...
Gizli Üye(25-29)+1 yılProfiline meme koyarsan ne amaçla gelsin erkek sana?
32 Yorumla
Soran+1 yılSporcuyum normal spor kiyafetim bi de kadın olacaksın yazık sana:)
Cevap sahibi+1 yılBir de Allah korkun olduğunu söyleme yazık sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende deki bende senin performansindan memnun degildim numara yapmistim zaten. Erkegim diye geciniyorsun ortada de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende incinmenin yanında bazı şeylerden memnun kalmış gibisin 🙄
00 Yorumla İşte kardeşim bitmiyor bu orrrospu çocugggğu parayla degil sırayla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Demekki kötü niyetliymiş zaten aşkta hep kötü niyetli erkekler kazanıyor benim gibi iyi niyetli erkekler de hep kaybediyor hiç seven bile olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama böyle karaktersiz evladı da zor bulunur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatına ilk girende son girende o olmayacak. maalesef toplumda erkek ya da kız herkes yılda bir değişitiriyor.. Takma fazla bende seni kullandım pzenk dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖf hepiniz bi sg ya ne mal mal yorumlar yapmışsınız kıza. Kız burada dert anlatıyor işiniz gücünüz goy goy…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne diyebilirim ki, düşmeyin bu tuzaklara; kimselere güvenilmez, "kendi düşen ağlamaz" atasözünü hiçbir zaman unutmayın
00 Yorumla
+1 yılkedi uzanamadığı ciğere mındar der seni sevmeyi becerememiş
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bundan ibaret değil ki hayatım çok zorlu bir dönemden geçiyor aylardır katlanamayacagim bir aci icinde yasiyorum her seyi içime atiyorum sonunda diyorum ki benim dertlerimi hafifletecek birisi geldi artik eskisi gibi çaresiz olmayacağım diyorum o da bir darbe vurup gidiyor.
- +1 yıl
hayata kendi ellerinle tutunmalısın başkasının yardımıyla ağaca çıkarsan inerken düşersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu nasıl anlayamadın diycem qma.. askin gozu kor işte
00 Yorumla
+1 yılİşte cinsellik vs özel şeyler hemen yasanmamali, biseyler iyice ölçülüp bicilmeli. Anlik zevklere kapiliyoruz ne yazık ki ve on dk lik zevkin sonuçları ağır oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıklı istek yok muydu aranızda sevişirken? O zaman kullanmak olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kötü ayrıldıysanız seni yaralamak için demiş olabilir
00 YorumlaSenin adına sevindim çabuk kurtulmussun seni yıllarca kullanabilirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılAslında senin onu kullandığına inandır onu
41 Yorumla
+1 yılKırıklığından söylemiş olabilir ama şerefsizlik yapmış yinede.
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana rabbim hayırlı insan çıkarsın cok acı cektı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Belkise ayrılırken canın acısın diye söylemiştir
11 Yorumla
+1 yılİki yüzlülere güven olmaz
00 YorumlaÇok çok üzücü gerçekten
00 Yorumladaha dikkatli ol tecrübe edindin zaten :)
00 Yorumla
+1 yılHayatı öğrenmiş oldun …. Erkekler böyledir 😂
00 YorumlaHiç kimseyi görmeyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu sana ders olsun sende kullan gec
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik için kullanıldığımı öğrendim, bu dünyada kime güvenebilirim bundan sonra?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat