Ya tüm gün beraberiz adam oturup film izliyor ben sevişmek istiyorum o demeden de demiyorum. O da anca iki kere zor atıyor sonra hemen yoruldum falan diyo normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam ne işle uğraşıyor? Yorucu bir işi varsa haftasonu dinlenmek ister, film izlemek ister. Yani dünya vajinanız etrafında dönmüyor. Ayrıca borç, gider, ekonomik kriz umrunuzda değil. Erkeklerin üstünde bu yük. Sürekli evi nasıl geçindireceklerini, karılarının masrafını nasıl karşılayacaklarını, gelekte ailesini nasıl huzurlu tutacaklarını düşünüyorlar. seks yapacak psikoloji mi kaldı? Burada yatakodanı açacağına kocana sor.
579 Yorumla- +1 yıl
@Sgenc2185 nebicim birisin
- +1 yıl
Sen değil yorum yazan
- +1 yıl
Evlisen kadında ve erkeğinde doğal hakkı kocasınla ya da karısıyla sevişmek.. yoksa hayır dege değe ya da becermeye soguyon sonra niye 2 yaş bebek tecavüz edildi niye zina yaptı aldati falan filan sonra beaaaa
- +1 yıl
Benim bildiğim erkekler hayır demez... fazla yapar hata 😂 kaç kilo bu adam acaba.. tek o admda mı iş var? Hekres stresli ve iş var
- +1 yıl
@Sgenc2185 abartisiz söyliyorum yalan yok 1 saate 4 posta atiyorum hele gecelik iliskilerimde gece 5 sabah erkenden uyanip ac karınla 5 posta atiyorum
- +1 yıl
Ben bu görüşe katılmıyorum. Katılanlara şaşırıyorum gerçekten. Geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı bütün insanlarda var. Hepimiz sabahın köründe sıcak yataklarımızdan uyanıp bütün günümüzü memnuniyetsiz patronlarımıza ve anlayışsız iş arkadaşlarına ayırıyorum ve bir çoğumuz bulunduğu konumdan mutsuz. Şimdi bu sorunları yaşayan azımsanamayacak kadar çok insan tanıyorum ben de dahilim buna. İş stresi bir yana atılıp evine gittiğin zaman tabiki ayaklarını uzatıp filmini izleyip, yemek yiyip dinlenmek hakkındır. Ama seks yapmayan bir adam bahanesi değil bu. Sexin psikolojik ve beden sağlığı açısından çokta faydaları var bu isteksizliğin sebebi Seksi sürekli sosyal yaşantılarını bahane edip erteleyen erkeklerin sorunu.. Kadın başım ağrıyor dediği zaman gidip başka kadınlarla düşüp kalkmayı yol bilirsiniz kendinize. Bir kerede eşinize nasılsın evdesin günün nasıl geçiyor? Bir ihtiyacın var mı? Mutlu musun benimle? diye sorsanız keşke. Bütün yapıcı ve onaylayıcı hareketleri kadınlardan beklemekten vazgeçin. Sıkıldık şu zihniiyetten.
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek organı kalple calısır kalp kan pompalar çok hızlı çalısır adamı öldürmek istiyosan durmadan yapmasını iste bırak adam dinlesin yarım saat 1 saat sonra yine iste hep kendinizi dusunun erkek olmak kolaymı bende 20 li yaslarda 4 u 5 i zorluyodum ama iş değil yani her tarafım kitleniyodu 21 22 yas olmama rağmen erkekleri üzmeyin
56 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim de 1 kezden sonra uyuyakalıyor uyumıycam desede uyuyor uyumasa hatta aradan 5 6 saat geçse bile 2. yi yapmıyor neden olabilir?
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 ten uyuşmazlı olbılır
- +1 yıl
... ne
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2
Bir insanı anlamak ilginç bir şey
Çoğu erkeklerden ilişkiye girerken bir kere yapabilir ondan sonra kalkmaz
Erkekler kadin gibi değiller, bir kadın iki saat boyunca hiç durmadan yapabilirler boşaltsa bile , bir erkek kendi zor tutabilir boşaltınca malı bitiyor, olsada normalde 5-10 dk sonra yine kalkmasi olabilir
Sevgilin senle ilişkiye girerken kendi kontrol calişmaya etmiyor (girdi mi.. bitti)
Başka soru varsa özele gel, memuniyetle cevaplarim - +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 abartisiz söyliyorum yalan yok 1 saate 4 posta atiyorum hele gecelik iliskilerimde gece 5 sabah erkenden uyanip ac karınla 5 posta atiyorum
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 sexle pek arasi yok sanırım ya da sen ona çekici gelmiyor olabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakımsızlıktan kaynaklı olabilir yani içki içiyorsa alkol tüketiyorsa kötü alışkanlıklara sahipse Belli bir yemek düzeni yoksa uyku düzeni yoksa yani düzenli bir hayat yaşamıyorsa aşırı böyle dert sıkıntı içindeyse yorucu bir iş de çalışıyorsa O kadar çok sebep olabilir ki genelde cinsel Promasyon işte alakalı değildir sadece kişinin kendine bakım ile alakalıdır.
141 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim 😇🙏
+1 yılUykusuzluk gibi faktörler çok etkiliyor ya. Bir de çoğu erkekte bu sorun var bence, laftaki gibi kalmıyor asla. 🤭 Genelde hangi saat aralığında yapıyorsanız biraz günün farklı saatlerinde deneyin derim. Cinsellik esnasında biraz daha hakimiyeti sen alabilirsin mesela. 😉
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
218Cevap
bak söyle başlayın. sevgiline bir teknik verecem bunu okusun ona göre sana davransın. bunda edebiyat fantezi ekledim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşçana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç00 Yorumla
+1 yılBunun bir sürü sebebi olabilir. Direk adamı suçlanmaktansa acaba bende bir şeymi var deyip kendinede bakmak lazım. mesela vajina estetiği diye bir şey var. Karşındaki erkek belkide karanfil gibi olmuş veya kararmış ve koku gelen bir vajina veya kokan tenden iğrenebilir ve bunu sana ifade edip seni üzmektende kaçabilir... aynı şekilde aşırı sulanmış vıcık vıcık bir vajinada itici olabilir.. ağzın kokabilir ya da vücudunun itici bir tarafı olabilir olabilirde olabilir... aynı şekilde biz erkekler içinde benzer itici sorunlar olabilir... konuşarak gerekirse bir dr’a giderek bu sorunların hemen hepsi çözülebilir... Bunun yerine gidip partnerini aldatmaya çalışmak ise çok aşağılayıcı bir durumdur ve kısaca alçaklıktır, ihanettir... Aldatacağına git boşan ya da sevgilinden ayrıl çok daha onurlu bir davranış olur... Konu çok geniş ve derin bu kadar basit değil her yönden konuyu ele alacak uzman bir dr’a gitmeli derim... Bu arada saate 4 atarım gecede 8-10 atarım diyen arkadaşlar komik olmayın... unutmayın sizin kaç attığınız değil partnerinizi kaç kere orgazm edebildiğiniz önemlidir... sex’te hijyen, kalite ve tecrübe ön plana çıkar diğerleri arkadan gelir... Daha iyi anlamanız İÇİN kendimden örneklendireyim sayısalcı kardeşlerim... ben daha 1 kez boşalıp 2’inciyi kovalarken karşımdaki 11 kez orgazm olmuştu... boşa mermi sıkıp bununlada övünüp durmayın derim...
00 Yorumlaİlişki sırasında çabuk yorulma, cinsellikten yeterince haz alınamamasından kaynaklanabileceği gibi kansızlık, kalp hastalığı gibi nedenlerle de ortaya çıkabilir…:) :) Eğer çabuk yorulma yalnızca cinsel ilişki sırasında oluyor ama başka durumlarda olmuyorsa, cinsellikten yeterince haz alamadığınız, istemeyerek seks yaptığınız düşünülebilir. Bununla birlikte biraz efor gerektiren her durumda ayını durumu yaşıyor, olağan sayılmayacak bir şekilde çabuk yoruluyorsanız genel sağlık durumunuzla ilgili bir durum var demektir. Kansızlık, kalp damar hastalığı ya da başka bir metabolizma hastalığı hızlı yorulmaya neden olabilir. :) :9
40 Yorumla
+1 yılSeks den çok sevişme haz veriyor bana , hani bu durumu onunla konusmalisin. Boşalma sonrası ellerini ya da dilini kullanarak senin daha çok zevk almani sağlayabilir.
Şahsen zaten o ilk boşalma sonrası sevişmeye girse 5 dk demeden sevişmeyi bırakıp tekrar seks yapmak isteyecek ama farkında değil.111 Yorumla
+1 yılSonra adı erkekler hep kendini düşünüyor oluyor hey Allahım 🙂.
cancağzım sekste efor harcama bakımından erkek kadından 3 kat fazla yoruluyor ve şöyle bir gerçek var. Meni güçtür. Yani her seferinde hem bedenen hem de boşalma sonunda çıkan meni sonucu güç kaybı yaşıyor erkek. Yani öyle sizin gibi yatayım açayım bacaklarımı kapatayım gözlerimi ısırayım dudaklarımı ohh miss ile olmuyor.
Bırak adam dinlensin güçlensin, enerji verecek şeyler yesin. Vücudu takrardan sekse ihtiyaç duysun. Keban barajı değil bu insan, insan..30 YorumlaEğer çabuk yorulma yalnızca cinsel ilişki sırasında oluyor ama başka durumlarda olmuyorsa, cinsellikten yeterince haz alamadığınız, istemeyerek seks yaptığınız düşünülebilir. Bununla birlikte biraz efor gerektiren her durumda ayını durumu yaşıyor, olağan sayılmayacak bir şekilde çabuk yoruluyorsanız genel sağlık durumunuzla ilgili bir durum var demektir. Kansızlık, kalp damar hastalığı ya da başka bir metabolizma hastalığı hızlı yorulmaya neden olabilir. Check-up yaptırabilirsiniz.
91 Yorumla- +1 yıl
Doktor olan benim check- up öneren sen bu gidişle mesleğimide alacaksın elimden🤣🤣🤣
+1 yılNe kadar eğitimsiz bir toplum olduğumuzu gösteren konulardan biri daha. Hala sayıyla övünen insanlar var. Kadınlar bile eşlerinin/ sevgililerinin kaç posta attığıyla övünüyor. Cinsellikte nitelik değil nicelik arayanlar gerçek orgazmın ne olduğunu bilemeden yaşayıp gidecekler. Bilmem kaç saatte kaç posta attığınız değil, partnerinizi önce ruhen sonra bedenen orgazma ulaştırabilmeniz önemli. Cahil zamanlarimda ben de günde 5-6 kez yapmakla övünrdüm. Şimdi partnerimle beraber kendimizi geliştirerek 30-60 dk onsevismeyle, dokunuşlarla, sevgiyle, şehvetle, bazen harf bazen soft hızlı ya da yavaş hareketlerle birbirimizin neyi ne zaman istedigini bilerek bir kez yapıyoruz. Keşke ikinciyi de yapsak dediği olmadı. Benim için de aynısı geçerli. Ayrıca biter bitmez birbirimizden kaçmıyor üzerimizdeki sıvılarla sarılıp biraz daha sevismeye sarılmaya devam ediyoruz. Skor peşinde koşmak acemilere ya da hayattan keyif almasını bilmeyenlere cazip geliyor diye düşünüyorum.
10 Yorumlailk sek son seks önemli değil. seks başlayıp, seks bitimine kadar kaç defa orgazm oldu partnerin ve bu orgazm süreleri önemli. kadınlar sekste erkeklerden 9 kat daha fazla zevk aldığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bazıları 9 bazıları 7 der bu oran da 40a çıkabilir. Ve kadın gecede 20 kez orgazm olabilir. fakat erkek için her orgazm hücresel yıkım anlamına gelir bunu da unutmayın hanımlar... eken boşalan bir partnerizin varsa bunun üzerinde bir uzman doktora müracaat ederek tavsiyelerine uyarak çalışmanızı öneririm
00 Yorumla
+1 yılSen neler yapiyirsun ikinci ucuncu postayi atmak icin sadece bacaklarinimi aciyon
Bak kizim bir kadin olene kadar seks yapabilir ama zevk akip almamasi bosalip bosalmamasi baska
Cunku sizin kaldirmak zorunda oldugunuz bir penis yok surgulu kapi gibi bacaklari ac tamam
Erkek ssgliklisya erkegin penisini kaldirmak kadinin gorevi kalitesi ve sexsiliginde baglidir cunku penis istemek arzulamak sevmekle kalkar
Yani araba erkek şoför kadindir en lux jio te olsa altindaki sen iyi şofor degilsen araba hep yolda kalir
Kocam mikemiyor diyip boku ona atip kenara gecmeyin belki sevmiyor sexsi bulmuyor00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik karşılıklı olan birşeydir, suçu tek tarafa atmak anlamsız çünkü kayıkta iki kişi var kürekleri der iki kişi çekmeli. Sen yeteri kadar ilgi gösteriyor ve aktif oluyor musun yoksa sadece ben uzanayım eşim herşeyi yapsın mı diyorsun. Erkek ne kadar kadını kıvama getirmesi gerekiyor ise, kadın da bir o kadar istekli ve aktif olmalı ki cinsel birliktelik daha büyük zevklere yelken açsın.
82 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBize düşmez. Cinselliğin kadından gelmesi ve o sevişmek istemesini söylemesi. Var mı böyle kadınlar. Hemen arka arkaya olmaz lakin yarım saat arayla yapılır birçok defa. Ama kadın aktif olmalı, o aktif olunca, 5'te olur 6'da. Yapıyorsun bitiyorsun kadın öyle duruyor gel diyor. Başka =) Öyle olmaz, kadın istiyor ve çalışıyorsa, kadın tamam diyene kadar devam eder.
23 Yorumla- +1 yıl
Arka arkaya yapılır ama erkek o işi çok güzel yaparsa kadının canını çıkarır ama erkekler ne yapıyor biliyor musun? Hiç sevişmeden hemen vajinaya kuşunu sokuyor 2, 3 gil get pat diye bitiyor sonra da kadın gel bir daha sevişelim diyor haklı olarak. Yani erkek hemen arkasından aynı şeyi yapsa bu 10 kez tekrar da etse kadın gene doymayacak gel diyecek. Erkek ön sevişmeyi uzun tutacak, kadını diliyle eliyle dudaklarıyla iyicene doyuracak. Kadın bu ön sevişmeden bile lezzet alır daha cinsel ilişki başlamadan kadın zevk de alır. Bunu uzun tutacaksın ve yarım saat vajinayı dilinle ve dudaklarınla döveceksin, hamur gibi yiyeceksin. Kadın hazır olma durumunu geçtikten sonra cinsel ilişkiye başlayacaksın ve sen bitene kadar kadın 3, 4 kez boşalacak ve arkasından yeter yeter diyecek ama sen boşalmadığından organ çok sert ve kalın bir şekilde gidip geldiğinden kadın 5, 6. kez sen boşalırken aynı anda boşalacak ondan sonra erkeğe diyecek ki gel bir daha sevişelim. Kadın yorgunluktan ölür kıçını döner başlar tatlı tatlı uyumaya. Yani kadın ikinci kez seks istiyorsa o erkeğin seks bilmediğini cinsellik bilmediğini sevişmek bilmediğini gösterir. Nikahlı hanımlarımız kerhanedeki kadın değil, yapıp gideceğiz. Ön sevişmeyi okkalı ve uzun yapacaksın kadın, 5, 6 orgazm yaşayacak sen bitene kadar sonra da kadın bir daha isteyecek asla istemez yorgunluktan ölüverir. Cinsel ilişkide yarım saat boşalma kadın 5, 6 kez orgazm olsun o sürede ondan sonra gene istesin. İstemez bir ay sana yaklaşmaz. =) =) =)
Soran+1 yılYa valla geliyo kuru kuru sokuyo boşalıyor 10 dakikaya ben daha zevk almadan
- +1 yıl
Öyle seks olmaz. Açık açık zana zulmediyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiriyle sanal s. KS yapmıştım akrep burcuydu sarışın nasıl yakışıklı bir adamdı deli gibi istekliydi üstelik spor yapıyordu kasları felaketti ama bir boşalmaya deli gibi yorulup çok çabuk doyduğunu söylüyordu hemen uyuyordu asla devam edemiyordu😂 Okadar verince biyerden aliyo Allah demekki
67 Yorumla- +1 yıl
Ay çok güldüm😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemlimiyimmben öyleydi ama vallahi çocuk kusursuz ama hormonlar sıkıntı 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılStres dönemindedir, çok çalıştığı için yoruluyordur, vakti yoktur, kırmamak için sevişiyordur. ona daha kibar yaklaşman gerekli güzel bir masaj ile onu sonrasında daha uzun bir sekse hazırlayabilirsin normalde seks yorgunluğu bir nebze olsun atıp rahatlatır fakat demek ki buna ayıracak gücü yok artık.
20 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir mesela ben bir defa boşaldığında bırakmıyorum genelde seks yaptığım kız Ben önce boşalır Bu yüzden benim de boşalmam ile bir posta sona eriyor hem baktım boşalmadı usevişerek tekrardan hemen erekte olarak sonuçlandırır im ama yataktan üç dört saat çıkmamaya çalışırım böyle gerek sevişerek gerek seks yaparak ortalama 3 defa boşalırım en fazla da 5 Ama o benim için biraz zor oluyor saatlerim aliyor gerçekten insan yoruluyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden çok yaşlı biriylemi birliktesin.
Yaşını yazmamışsın
Gerçi Gençde olsa Ülkede olan Maddi ve amanevş olaylardan dolayı olabilir.
Performans Düşüklüğü Piskolojik olabilir.
Her açıdan bakmak lazım.
Detayları bilmediğim için bukadar yeterli olur10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Google a yaz bak.
Normal. tabi.
Aslanmi sandin gunde 50 kez yapsin.
Her gelmede kacbin kalori harcior kendinz gibi dusunmeyin..
He aksam. baslar sabaha kdr dinlene dinlene 5 kez felan olablr zorlarsa, iliski yeniyse seni yeterince arzuluosa bircok etken var20 Yorumla
+1 yılYa senin erkeğin bu sekil benimde kadınım bu sekil bir post atıyorum sonra uyuyalım diyor dur ya daha ardından gelecek olan 4 post daha var onları napicaz uarim saat seç yap bitti diyor sanki ben doymadım açım ya napim şimdi dışarı çıkim başkasına mi atım bu arda kalanları yazık günah değil mi lan onlara ziyan ediyor ilk birliktelikte galiba 5 post attım diye 6 saatte ondan korkuyor olsa gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik te süre, zaman, sayıdan çok doymak önemlidir. Bir kere boşalırsın ama doyarsın.10 kere boşalırsın ama hala açsındır. Bu bir problemdir. Aşkın, tutkunun, istek ve arzunun, şehvetin olduğu bir ilişki de her iki taraf ta istekli ve samimi ise, sevgi, saygı, tutku, haz istiyorsa, bunu pekala da bulur. Doyumsuzluğunuzun tek sebebi aşk ise bunu anlarım. Ama çoğu zaman bir çok neden vardır ki işte bunları bulmalısınız.
00 Yorumla Bu konudaki en etkin faktörler, yaş, kalp-damar hastalıkları ve penis boyutudur ve hatta aşı bile etkileyebilir.
Tersten gidersek penis kanla kalkar, iyi ve sağlıklı damarlar yoksa, tıkalıysa veya kan aşırı koyuysa zayıf bir kalp yeterli basıncı oluşturamaz, aşıya gelince, kanda pıhtılaşma yaptığı biliniyor 😉
Bu arada en verimli erkekler 45-55 arası alkol kullanan erkeklerdir00 YorumlaCuriosus. Yorumuma cevap yazar Engellersin. Ne oldu Mantıklı Cevapların altında kalırım diyemi korktun. İlk kadını olduğum için 13 kereymişde fala filan. burada Kimse İnanmıyor sana İstediğini salla sen.
Sizler gibimi? Ben sporcuyum bayan. 3 Defayı 6-7 saate hiç durmadan Sığdırıyorum. rahat ol. Beni tanımıyorsun boş yapma istersen. burada herkes Salladığının Farkında veya boşalmanın ne olduğunu Bilmiyorsun daha. Fırsatı buldukça sokulmayı seven sizsiniz. Bana kaç defa geldi o fırsat İstemedim Aradığım şey gerçek sevgi. 2 yıl boyunca kızı bozmadım hala ellemiyorum. Tanımıyorsun KOnusuyorsun.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsayısı değilde süresi önemli, 5 dk da bitiyorsa evet problem ama 1 kere yapıp içinde yarımsaat kalıyorsa o zaman tamamdır. 5 dk 5 defa atacağına 1 kere atsın tam atsın
238 Yorumla- +1 yıl
30 dakika çok iddiali rakam ama
Cevap sahibi+1 yıl@drburakmert 5-6 atıyorum diyenlerede aynı yorumu yaptın mı
- +1 yıl
Denk gelirse yaparim canim
- +1 yıl
Ya çoğu erkek atıyor , erkekler ortalama 3 defa sağlıklı bosalabiliyor.
Kızın birini hunharca si**** yim dedim 12 den sabah 5 e kadar sevise sevise 4 defa boşaldım 4. De penisim ağrıyordu. 5 oldu mu olmadı mı bilmiyorum , kayış gibi olmuştu. Ha tabi 12 den 5 e kadar hep seks değil. Sevişme + seks + kahve sohbet bu döngü de. - +1 yıl
Seni yaradana kurban olim. Lan iste ya tecrube bunlar ne anlar yok tek kirma tufek yok cift kirma tufek helal sana bacim burada okadar yazani okuduktan sonra olgun kadin neden sevdigimi bir kere daha anladim. Bunlarin hepsinin senden ucret karailigi ders almasi lazim ki bunlardan da kadin olsun bacim ideolumsun takibe al beni lutfen
Erkegin kac atarim yarisimi yapiyor? Normal düzenli iliskilerde ortalama seks sayisi 25-40 yas araligi haftada 3. Tabi hergün yapmakta normal ayda 3 sefer yapmakta normal. Öenmli olan kalitesi aldigin zevk, kuru siki hergün 4 sefer bosalmak seks degil, bagimlilik
00 YorumlaMerhaba,
Erkekler ne kadar mükemmel olarak gösterse bile kendini cinsellikte, çoğu erkek bu şekilde diye tahmin ediyorum. Ancak bu durumun anormal olduğunu değiştirmez. Belki de işi çok yorucudur sence işte çok yoruluyor mu? Ya da sigara alkol falan alıyorsa onlar da cinsel performans düşüklüğüne gerçekten de fazlaca etki ediyor. Belki tatmin olman için sana oral seks yapabilir. Doktor en iyi şekilde yardımcı olur size.00 Yorumlaİnş böyle birine denk gelmem. :( Bence normal değil :/
224 Yorumla- +1 yıl
Abartma kız
- +1 yıl
Denk gelmessin merak etme. Sende bu güzellik olduktan sonra
- +1 yıl
@serenia amin inşallah
- +1 yıl
Yok sen fenomensin ya ona anket yapmadan alman zaten.
Gunde ne kadar spor yapiyorsun.
Kac defa atarin var.
Tek kirma tufek mi tercihin cif kirma tufek mi
Iliskide yoruldugun zaman kendini nasil motive edersin.
Gibi gibi sorular
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bu konuda gerçekten çok şanslıyım. Şükürler olsun. Sevgilim ne kadar yorulsa da çok hiperaktiftir 13 kere peş peşe yaptığını bilirim. 8'in altına düşmez.
619 Yorumla- +1 yıl
@EmreXone Çok şükür ne salladığım var ne troll yaptığım. :) Benim bildiğim o işi erkekler yapıyor. Herkes olduğundan daha büyük penisli görünme, performansını üst düzeyde gösterme çabasında ve hu hu ben kadınım. Neden sevgilimin performansı üzerinden yalana ihtiyacım olsun? Neticede benim performansım değil. :)
- +1 yıl
@EmreXone Bence bunun sebebi de sizin gibi fırsatı buldukça so*kma peşinde olmayıp, çok yakışıklı olmasına rağmen 26 yaşına kadar sabretmesinden ve hayatında birlikte olduğu ilk kişi olmamdan kaynaklanıyor. En yakın arkadaşı pez*even*kin tekidir. Si*kmediği kadın kalmadı. Bir iki maksimum yapıp yatıyorum diyormuş. Çok kadınla birlikte olanlar artık sıkılıyor önemsemiyor. Cinsellik aynı anlamı ifade etmiyor. İlkleri yaşıyoruz biz karşılıklı o bambaşka bir duygu, sizin gibiler asla anlayamaz.
- +1 yıl
@curiosus at yalanı..
- +1 yıl
13 kere seni becersin 14 bana gönder adam uçsun hadi..😃
- +1 yıl
13 sana atsın 14 u de gelsin bana atsın. Çok sallamissin
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 Çok şükür kendi performansım olmadığından dolayı sallamaya ihtiyacım yok. Kimseyi övdüğüm yok. Sanırım siz genel olarak bazı erkekler pe*nis boyutunuz ve performansınızla alakalı o kadar çok sık yalan söylemeye alışmışsınız ki, herkes kendi nasılsa karşısındakini de öyle görüyor. :)
- +1 yıl
Bende 24 yasindakyim hic iliskim olmadi 18 tane yapacagima inanmiyorum
- +1 yıl
13
- +1 yıl
13 u yapsın gelsin bir de beni yapsın bu ne itfaiye hortumu mu
+1 yılÇeşme degil ya bu. Belkide adamın sana karşı isteği yok vazife olarak yapıyordur bence bı düşün 😉
92 Yorumla- +1 yıl
Hakkı olabilirain.. Kadının bu konuda ne yapmalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yaşında ki kocan biraz enerji verecek şeyler yedirebilirsin ya da daha sexsi giyinebilirsin ne biliyim biraz dekolte verebilirsin evde nasıl giyiniyorsun bakımlı bir kadın mısın. Benim sevgilim de tam tersi naparsam yapiyim doyuramıyorum adamı sürekli dibimde bitiyor. Yakışıklı biri kızlar çok ilgi gösteriyor bu yüzden aç da bırakmak istemiyorum sürekli yapmak istiyor. Ben de buna çare arıyorum sen ne tavsiye edersin.
21 Yorumla- +1 yıl
Maşallah sevgilin de seni iyi kullanıyor desene
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılİki kere zor atıyor derken, iki git gelde boşalıyor mu yoksa 2 defa boşalıyor mu. Önemli olan ne kadar boşaldığı değil, ne kadar içinde kaldığı ne kadar pompaladığıdır. Seni boşaltması önemli yani. Sadece kendisi rahatlıyorsa sen hiç bir şey anlamazsın tabii
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir posta bile bulamıyorum, adam eve gelmiyor gelincede beş dakika belki bir postası ne keyif ne boşalmak hiçbir şey yok :)
2213 Yorumla- +1 yıl
Senin için gerçekten zor ve kötü bir durum sanirim
Cevap sahibi+1 yıl@Mavi-kudi Yaa elalem neyle uğraşıyor ben neyle :))
Cevap sahibi+1 yıl@34Derbeder34 Sanırım mı? :)
- +1 yıl
Ozaman hiç orgazim olmadin senn
- +1 yıl
Üzüldüm
- +1 yıl
Haline üzüldüm doğrusu. boyle nereye kadar pehh
Cevap sahibi+1 yıl@Barisefe07 bilmem nereye kadar olursa :)
- +1 yıl
Buna bı çözüm bulalım ne dersin. sana yardımcı olayım 😇😇
- +1 yıl
Uzucu haber o senin canin sikilmasin die yapiyor adam artik disarda kac atiyorsa son damlasini sana ayiriyor onun sebebi o bacim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. ayrıca kadının güzel olması erkeği daha çok iştahlı yapar.. tabiri caizse yani çirkin kadın libido düşürür. kalkacağı varsa bile kalmaya da bilir temiz hijyen çok önemli :D bunların etkisi de var. mesela ben 7/24 pompa yaparım hiç durmadan hıç sıkıntı yok geç de boşalıyorum.. çünkü tecrübe var ne kadar tecrübe iyiyse aşık bile olunabilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir lakın bence geneli yoruluyordur ben yoruluyorum mesela tabi bunda ilişkinin ne kadar surdügüde önemli ben 20 dk kadar gitgel yapabiliyorum ve büyük bir efor bence yorulur insan ve bir gecede maksimum 3 yapabiliyorum 3. De meni bile gelmiyor ki bana 2 bile yeterli siz kadınlar boşalamadıkca biz eziyet çekiyoruz anlayacagın😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 kere yapıyor her gün? Ve yetmiyor mu? Siz ne yiyip içiyorsunuz bu kadar mı asosyalsiniz ya?
121 Yorumla- +1 yıl
Her gün mü imiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh bacım seninki yine 2yi atıyor benimki onu bile atamıyor
96 Yorumla- +1 yıl
Yazıık
- +1 yıl
😅😅😅😅
- +1 yıl
Cigere bakan kedi gibi bekleyeer var kapida 😅
- +1 yıl
Ne yapiyon fotosentez mi yapiyon. Allah dilinize dusurmesin adami ib. e yaparainiz lan istekli karilar siz
+1 yılEvet, normal: Daha çok istiyorduysan ona göre biriyle olmalıydın. Sağlık durumu, dolayısıyla yaşam biçimiyle doğrudan ilgili.
41 Yorumla- +1 yıl
Sağlıkçı misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılspora yönlendir, biraz daha dayanıklı olması lazım.
91 Yorumla- +1 yıl
Oda spor 😂😂
+1 yılCevapları okudum 2 3 mantıklı cevap var ama bazen bakış açısı ni degistrmek lazım ben sexin 1 kez tabiri caiz ise 1 posta olmasından yanayım ama hakkını vererek. Yani fiziken boşalan bir erkek 2. ve 3 cuyide yapar ama orgazm olan bir erkek bedenen ruhen doyuma ulaştığı için gerek duymaz hatta okadar rahatlatıcı ki deliksiz bir uyku çekebilir örnek verecek olursak çok sevdiğiniz bir yemeği keyifle ve tikabasa yediniz ikinci kez yeme ihtiyacı duymazsınız😉
20 Yorumla
+1 yılerkekten erkeğe değişir. düzenli spor yapıp sağlıklı beslenirse bu sorun da ortadan kalkar bence.
53 Yorumla- +1 yıl
Cok sukurmamtikli bir cevap vereni gordum. La bune benimki tek atior benimki cifte kirma lan ulke tecrube doluda burada abaza bukadar erkegin ne isi var. Sokaga cik herkes haydar dümen (bu arada rahmet ve sevgi ile aniyorum üstadimi) arkadas herkesin bacak arasindan sperm degil tecrube fişkiriyor masallah
- +1 yıl
Al iste abaza dustu bile her yorumun altina kopyala yapistir lan acikta gorse tebas edemeden kendi sperminde bogulacak haberi yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tecrübe ve kondisyon ile alakalı bir durum. partnerim 3-4 defa bitmeden bitmiyorum. Bu bazen 1 - 1.5 saati bulabiliyor. Tamamen kondisiyon ve seks esnasındaki nefes kontrolü ile daha uzun ilişkiler yaşayabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis organı fiziğe aykırı gelen bir organ. Demir döküm bir vibratör al derim çünkü ilişki zevkli olmasının nedeni az bir süre olması. Sabah akşam her dk yaparsan artık bir hissi kalmaz o işin.
52 Yorumla- +1 yıl
Kulkanıyomusun?
- +1 yıl
Haydar dumen hocam senmisin
Bak obur taraftanda bu konulara el atiyorsan nick soyle takip edeyim. Ismini gizlemissin dm at bana ssni cok ozledim hocam yerin dolmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye değişen bir olaydır kimi erkek sekse doymaz kimi erkege ise seks yapmak zulüm gelir o yüzden partnerinizi karşınıza alın ve onunla açık acik konuşun isteklerinizi söyleyin eminim anlayışla karsiliyacaktir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBosalirsa ona yorulmak denmez, cok yogun protein kaybi olur. Bekleme süresine girer. Kimine göre 5 dk kimine göre 3 dk kimine göre 15 dk. Libido gücüne ve konsantrasyonuna ve de genel olarak seksin gidisatina göre degisir.
00 Yorumla Sağlıksız bırısıdır.. yemesıne ıcmesıne dıkkat etsın spor yapsın kendıne baksın.. sağlıklı bır adam sıkı bır cınsellıkte asla yorulmaz.. ara ara mola verır vs eğer kadını beğeniyorsa devam eder..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy öne öyle kız si kin deki kıllar da ağrimis mi yaşlı bunak
72 Yorumla- +1 yıl
Sende neleri dile getirmişsin , ağarmış kıl vay ya vay
- +1 yıl
Herkesniyi degildir
bütün kan aşağıya doluyor sonra var gücüyle dışarı atıyor e bi zahmet yorulsun adam :D üstüne bir de sürekli ileri geri derken takat kalmıyor sizin gibi sürekli yatmıyor yani
00 YorumlaUykusuzluk cinsel performansı etkiler ama sürekli bu durumu yaşıyorsanız libidosunu yükseltecek çözümler geliştirin. gerekiyorsa doktora da gidin
00 YorumlaBuraya soracağına kocana sor. Erkekler sizin vajinanıza tapan köleler değil. Bir sor bakalım neyi dert ediyor, kafasını neden toparlayamıyor, niçin isteksiz, biyolojik ve bilimsel olarakta zaten penis devamlı ilişkiye hazırdır mantığı çok saçma bir mantık. İki kere yapıyor diyorsun. Adam kaç yaşında? Ne iş ile uğraşıyor? Bunların hepsi önemli faktörler. 40 yaşında bir adam ve ağır bir işte çalışıyorsa kusura bakma ama sana makine etkisi yaratamaz.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlardan daha çok yorulur daha fazla terler daha fazla enerji harcar gayet normal Dikiş makinası değil bu adam tabi ki normal 1 den sonra gidiyoruz biz 2. Atıyorsa helal olsun ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Ben 38 yaşındayım ve inanın bu Sigara bizi bitiriyor galiba, bırakmak lazım, aşırı derece etkiliyor cinsel hayatı ve bundan 10 sene bambaşkaydım cinsellikde şu an ise bambaşkayım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılTüm gün beraberseniz adam çalışmıyor herhalde dolayısıyla da bir yorgunluk vs durum olmadığını anlatmaya çalışıyorsun..
Çok mu kilolu ya da kafası başka yere mi odaklı acaba?00 Yorumla
+1 yıl2 posta normal önemli olan boşalma sayısı değil seksten sevişmeden alınan haz ve kalitedir, sen sanırım yeterince zevke gelemediğin için doyuma ulaşamıyorsun ya da karşındaki seni tatmin etmek için yeterince çaba göstermiyor
00 YorumlaYazık olmuş sana ben ilki zor atıyor partner dayanamıyor yarım saat zor duruyor bende boşalamıyorum geçen üç kişiyle olduk ili üç saat ilk posta sürdü ikinçiye denedim kızlar pert
01 Yorumla- +1 yıl
At yalanı ziiim inananı aslı yok tarlasında 10 bin baş koyunum var 😁😁😁 o kadar yani
Degil tabi 2kere oral olur sadece 5 6yi gormeli ki vucut da alissin senide oksamali sevmeli daha cok gelmeni saglamali kilo veya fazla birlikte olmamaktan kaynakli sorunlari vardir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Kondisyonu düşüktür hele ki birde sigara içiyorsa ondan da kaynaklanır. Normal değil tabiki ama seksinizin ritmine göre de değişir tabiki bu durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dostum bu dediğin sorunlar herkezde var evliliğın temeli seks hayatina dayalıdir ve zaruri bir ihtiyaçtır hem kadın hem erkek birbirinin bu ihtiyacını karşılamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılVallah ben sabaha kadar 6-7 bile yapıyorum.. bir çok kez partnerlerim sen insan olamazsın dediklerine şahit oldum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHareketsizdir sağlıksız besleniyordur 'ten uyumunuz yoktur senden yeterince tahrik olmuyordur vs vs bunlar ihtimaller tabiki. Malûm iş sitesi maddi sikintilar ekonomik düzen filan bunlar birer unsur. Nerde o eski seksleeerrr
10 YorumlaBende çalışıyorum yoruluyorum eve gidince hatun benden daha yorgun yahu ben hergün istiyorum ama nerde cogu zaman da olmuyor ama senin gibi kadin nadir bulunuyor arkadaş bu nasil şans yaa bize denk gelmedi böylesi
00 Yorumla
+1 yılEskiden bende çok yorulan ve hemen boşalan biriydim ama 4-5 aydır spor yapıyorum hem boşalma süresi çok arttı hemde yorulma konusu tamamen ortadan kalktı çok mutluyum ve partnerim de halinden memnun 😊
00 Yorumla
+1 yıl2 normal bir gün içinde adamın boy kilosu ne bu arada?
25 Yorumla- +1 yıl
Masallah 23 yasinda kitabini yazmis gibi konusuyon
- +1 yıl
@Murattr21 Ziyaa ziyaaa!!
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence ilk bünyeye baglı sonra saglıgı önemli her şey normale doktora gidin
22 Yorumla- +1 yıl
Spor yapsın diyorsun.. yorulmaz 👍😄
- Devamını Gör (213)
Devamını Gör(258)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk seksten sonra yoruluyor, bir erkeğin bu kadar çabuk yorulması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler