Baya oldu hafif göğüs dekolteli bir bluz giymiştim sen üşümüyor musun böyle dedi ilk sonradan ise sevgili olsak böyle giyinemezdin dedi. Geçenlerde ise kendime çeki düzen verirken ne bu hazırlık biriyle mi görüşeceksin dedi. Sizce kıskanıyor mu ya da basit bir takılma mı bu laf olarak yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kıskanıyor bence , hafiften senden hoşlanıyor olabilir. ama ben olsam sevgili olmazdım onunla haberin olsun? birde özel olacak ama bişey sormak istiyorum ( herkese açık yerden soraramam ama , sıkıntı yok , lütfen yanlış anlama )
04 Yorumla
Soran+1 yılBence hoşlantı gibi bir durumu yok
Soran+1 yılNeden burdan soramıyorsun o kadar mı gizli
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler böyle işte f*ck olsanda özgür olamıyorsun. böyle öküzleri bulmak için çok çaba harcıyor musunuz cidden
0152 Yorumla
Soran+1 yılBuluşacağım kişiye karışamaz zaten de sanırım onunlayken başka birisiyle olmamı istemez
Soran+1 yılBu yönden de öyle yapıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılAynen olabilir. Seni rahatsiz ediyorsa neden cekiyorsun
Soran+1 yılYok rahatsız etmiyor yani böyle hesap sorar gibi bir şey hiç sormadı bana
Cevap sahibi+1 yılPeki ondan baska biri de var mi hayatında, o biliyor mu varsa
Soran+1 yılOndan başkası yok
Cevap sahibi+1 yılBence ozguvensiz bir baskasini bulursan ve seni dsha iyi tatmin eder, ve benimle bir dsha olmazsın diye korkusu vardır. Yani kiskanclik guven ve ozguven sorunudur
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum istese başka birini bulur neden bundan endişe duysun ki gitmemden yani
Cevap sahibi+1 yılErkekler f*ck kolay bulamaz. Bulmusken kaybetmek istemez. Kadin olarak bizden daha iyi mi tanıyacaksınız erkekleri.
Soran+1 yılBunu anlamanın bir yolu var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılVar. Mesela o sana buluşmak icin bir gun belirlemeye calistigu zaman ya baska birine sözüm var diye cevap ver bakalim ne diyecek
Soran+1 yılBunu bir kez yaptım bir konuda sinirliydim, işte bir arkadaşla görüşeceğim dedim kimmiş o dedi liseden bir arkadaşım diye uydurdum halbuki kimseyle görüşmedim ondan sonda ertesi gün için buluşmak istedi
Cevap sahibi+1 yılIste orada sanane diyeceksin.
Cevap sahibi+1 yılOnun hesap sormaya hakki yok ki.
Cevap sahibi+1 yılBak biraz ters cevap ver gercek yüzünü görürsün
Soran+1 yılBilmem beni şu zamana kadar kıracak kötü hissettirecek hiçbir şey yapmadı tavırları olsun hitabı olsun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü istediğini aldi. Birde istedigi gibi davranma bakalim o zaman gorelim cidden adam mi😉
Soran+1 yılYani çağırdığında gitme mi diyorsun bir şey yapmaz ki görüşmemiz oluruz sadece öyle bir tepki vereceğini düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılMesela yarin geceye davet etti. Gelemem dedin. bir planim var dedin. Kim dediginde sanane ya benim özelim bilmek zorunda değilsin diye cevap ver. Bir sonraki aksam yine istedi yine red et. 3 kez ust uste yap.
Cevap sahibi+1 yılBence sende de ozguvensizlik var. Onun ilgisi, iltifatları, bh sekilde sahiplenici olmasi hoşuna gidiyor😉
Soran+1 yılBen öyle ters biri değilim bunu o da biliyor kaldı ki ben aynı şeyi sorsam o şekilde yanıtlamıyor öyle yapmam biraz tuhaf olur tamam planım var dermem tuhaf olmazda. Sonuç olarak sana ters davranan birine sende ters davranırsın kaldı ki dediğin şeyi o bana söylese bende ters davranırım.
Soran+1 yılAma o cevaba onun yaptığı şakayla karışık ima gibi hayırdır ya neden merak ettin diyebilirim ya da neden sordun tarzı sonuçta ben bazen sorduğumda o da buna benzer yanıt veriyor
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Ikinizde de özgüven sorunu var bana kalırsa
Soran+1 yılYok hayır ters insan değiliz ikimizde vaktimiz yoksa açık açık deriz
Soran+1 yılYani özgüvenden ziyade bu bildiğin kötü davranmak bence
Cevap sahibi+1 yılAma o cevaba onun yaptığı şakayla karışık ima gibi hayırdır ya neden merak ettin diyebilirim ya da neden sordun tarzı sonuçta ben bazen sorduğumda o da buna benzer yanıt veriyor
Bu sekilde de olabilir. Ama sonuçta bu iliski tarzinda hesap sormak doye birsey yok
Cevap sahibi+1 yılPeki sosyallesiyor musunuz? Onunla etkinlikler yemek, icmek, gezmek eglenmek falan gibi
Soran+1 yılTabiki de hesap sorma gibi bir durum olamaz sosyalleşme ise nasıl denebilir buluştuğumuz zaman genelde o şey amaçlı oluyor onun dışında buluşmuyoruz ama buluştuğumuz zamanda da oldu bitti görüşürüz olayı yok geçen kaldım film falan izledik, sonra arkadaşları geldi pazar günü oyun falan oynadık evde. Sonra ben giderken benimle geldi akşam yemek ve tatlı yedik bunun gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılHimm peki yaslar kac sizin
Soran+1 yılYukarıda yazdığını yeni görüyorum ama şu şekilde iltifat almak ya da beğenildiğini bilmek kimin hoşuna gitmez ki? Bu gayet normal bence
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisin.
Soran+1 yılBen 22 o 27
Cevap sahibi+1 yılYa sohbet sohbeti aciyorda yanlış anlama. Cevap vermek istemezsende sorun yok. Eski sevgilin mi
Soran+1 yılYok eski sevgilim değil neden öyle sandın
Cevap sahibi+1 yılYa çoğu iliski oyle dönüşüyor. Kadinin sevgisi oluyor kopamiyor falan. Onu merak ettim.
Soran+1 yılO daha kötü bence
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki de daha kötü. Peki ne zamandir birliktesiniz. Siz nasıl tanıştınız nasil basladi
Soran+1 yıl3 ay falan oldu iş yerinde diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılPeki boyle bir iliski yasadigin biriyle daha cok sosyalleşmek daha guzel hissettirmez mi sana
Soran+1 yılYani hissettirir şu açıdan arkadaş olarak da eğlenebileceğin biri
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikl3 bu sexteki tutku ve arzuyu da yukari taşır. Daha kaliteli bir iliski olur
Soran+1 yılBilmem belki de
Cevap sahibi+1 yılAcik sözlü olmayi severim. Ben böyle bir iliski ariyorum. Tanışmak mümkün mü 😊😊
Soran+1 yılNe ben böyle ilişki arıyorum tanışmak mümkün mü derken?
Cevap sahibi+1 yılGayet acik oldugunu düşünüyorum. Yani seninle tanışabilir miyiz diyorum
Soran+1 yılTanışma isteğin f*ck olmak istemek mi ben mi yanlış anladım
Cevap sahibi+1 yılEvet sosyal bir f*ck olabiliriz
Soran+1 yılYazdığımı kesti ya ondan üzgünüm ama tanışamayız
Cevap sahibi+1 yılNeden onu aldatmış gibi mi olur
Soran+1 yılYo bana doğru gelmiyor yani karşımdaki kişinin yapmasını istemediğim şeyi kendimde yapmam diyelim
Peki sen neden tanışmak istedin
Cevap sahibi+1 yılBu tarz iliskide ozgurluk olmali. Karsi taraf falan cok ince dusunmemelisin. Acik sozlu olayim. Sana sordugum sorulardan seninde arayisinin benim istedigim seyler olduğunu hissettim. Yani ortak noktalar. O yuzden tanismak istedim
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var öyle bişey olsa tek gecelik yaşarsın özgürlük ise şu hesap sorma yok sevgili gibi sürekli iletişim halinde olmak yok. Kendi istemediğim dediğim şey ise f*ck varsa ve sen başkasıyla oluyorsan bu yetersiz biri gibi hissettirebilir hissettirmekten ziyade sen onunla olmak için f*ck oluyosun zaten. Diğer türlü olsa dedim gibi düz tek gecelik olur. Mesela karşımdaki kişi başka kadına gitse yetemediğimi düşünürüm. Yani bu benim düşüncem herkesin farklı olabilir sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAnladım. O zaman sende bir degisiklik denemis olursun ve tarafını secersin. Ben iddialiyim. Hem bedenen hemde ruhen daha iyi hissedeceğine
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben böyle iyiyim
Cevap sahibi+1 yılPeki cevapların icin ben tesekkur ederim. Mutluluklar iyi geceler😊
Cevap sahibi+1 yılAma yine de düşün, tanisma fikrini ben direk bulusalim demiyorum sonuçta 😊😊
Soran+1 yılEvet ama dediğim gibi düşünsem de kararım değişmez
Sana da iyi geceler o zamaan
Cevap sahibi+1 yılBelki ortak noktalar cok olacak. Belki bu guzel bir tesadüf olacak. Bence yinede düşün.
Soran+1 yılSoruma yorum yazıp sonda da var olan fu*ckbuddymden sana gelmemi istemen tuhaf geldi
Cevap sahibi+1 yılSonucta biz insanlar hayatimizda ne eksikse onu arıyoruz. Sende de daha sosyallesebilecegin sana daha haz alacağıni hissettirebilecegimi düşünüyorum
Soran+1 yılAnlıyorum ama dediğim gibi ben iyiyim iyi vakit geçirdiğimizi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYukarıda yazdığını yeni görüyorum ama şu şekilde iltifat almak ya da beğenildiğini bilmek kimin hoşuna gitmez ki? Bu gayet normal bence
Bunu diyen sensin. Bence yeterince tatmin olmuyorsun
Soran+1 yılÇünkü bunu açıklamamı gerektirecek bir şey yazmıştın, ayrıca görmediğin birisiyim belki güzel bile değilim
Cevap sahibi+1 yılZaten tanisabilir miyiz dedim. Yarin buluşalım demedim. Ve belki sen beğenmeyeceksin. Ama en azindan tanışarak bunun ilerisine birlikte karsilikli karar verebiliriz.
Soran+1 yılAnlıyorum ama dediğim gibi hayatımda bir fu*ckbuddy yetiyor
Cevap sahibi+1 yılBir tanışmayı bile cok görüyorsun. Belki güzel bir tesaduf olacak.
Soran+1 yılÇünkü ben iyiyim böyle teşekkür ederim ama
Cevap sahibi+1 yılPeki ozur dilerim rahatsizlik verdiysem. Iyi geceler. Mutluluklar ( ama merak eder, ararin değişirse mutlaka tanismak isterim)
Soran+1 yılEstağfurullah rahatsızlık vermedin sana da iyi geceler ama kararım net bunu söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılBak yeniden söylüyorum. Ve iddialıyım. Kesinlikle daha özgür olacaksin. Boyle sorgulama olmayacak. Ve ani yasarken de kesinlikle sevgili tadinda daha eglenceli daha sosyal bir birliktelik. Son sözüm bunlar 🤗🤗🤗 ani karar verme bir düşün. Iyi geceler
Soran+1 yılBende yeniden söylüyorum öyle kısıtlama sorgu sual yok ve bana iyi hissettiriyor zaten tavırlarıyla bence sen kendine başka birini bulmalısın çünkü benim kararım da son kararım
Cevap sahibi+1 yılPeki 🤗🤗🤗
Soran+1 yılKaç yaşındaydın sen
Cevap sahibi+1 yıl36 yaşındayım
Soran+1 yılBen 22’yim bilmiyordun galiba giyeceğim de yaşımı yazdım
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ne var ki bunda
Soran+1 yılBenden tam 14 yaş büyüksün
Cevap sahibi+1 yılRakamlara takili kalma. Hadi ama ilgini cektim bence.
Soran+1 yılHayır sadece merak ettim yaşını o kadar
Cevap sahibi+1 yılPeki olgun erkeklere hic mi ilgin yok
Soran+1 yılHayır hiç öyle bir ilgim olmadı
Cevap sahibi+1 yılBence bunu denemelisin. Kendim icin demiyorum tamam onu kabul ettim. Ama inan bana farki göreceksin.
Soran+1 yılNeyi kabul ettin
Cevap sahibi+1 yılBeni istemediğini 🤭🤭 yoksa hala bir sansim var mi
Soran+1 yılKonu seni istememek değil de ben hem partnerimden memnunum hem de dediğim gibi oldun erkeğe hiçbir zaman ilgi duymadım
Cevap sahibi+1 yılAhh bi sans versen bence ilgini kazanicamda. Kestirip atiyosun🤭🤭
Soran+1 yılİlgimi nasıl kazanacağını düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenle tanışalım. Soru cevap yapicaz. Sen soracaksin ben cevap vericem. Boylece ortsk nokta cok var mi yok mu anlarsin. Yani yapmacik birsey yok. Sonrasi zaten belli eder
Soran+1 yılBen buna gerek olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 bence tam olarak oyle dusunmuyorsun.. bir yanin merak da ediyor bir yanın hala red ediyor. Bence sen dusun cidden. Yarin yeniden yazicam sana buradan. ya biz insanlar deneye yanila buluyoruz mutluluğu sen denemeden kestirip atma bence
Soran+1 yılSana dedim ama ben partnerimden memnunum
Cevap sahibi+1 yılDaha da memnun olmak var bunu sende biliyorsun. Sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılSon bir soru sorucam iliskinle alakali. Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz? Ve bu gorusmede kac kez birlikte oluyorsunuz? Bosalma suresi Ne kadar?
Soran+1 yılKendine güveniyorsun baya bu güzel, olgun erkeklerden hoşlanıyor olsaydım ilgimi çekerdin
Cevap sahibi+1 yılIste bu özgüven ilgini çekiyor ama bu kez rakamlara takili kaliyorsun
Soran+1 yılRakamlar benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılTamam yukaridaki soruma cevap verecek misin peki
Soran+1 yılHangisine
Cevap sahibi+1 yılSon bir soru sorucam iliskinle alakali. Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz? Ve bu gorusmede kac kez birlikte oluyorsunuz? Bosalma suresi Ne kadar? Buna
Soran+1 yılAyda 2-3 falan diğer sorular fazla özel
Cevap sahibi+1 yılRakamlara önem veriyordun🤭🤭 diger rakamlar önemli değil mi.
Soran+1 yılVay beni benim lafımla vurmak ha? Ama dedim ki fazla özel
Cevap sahibi+1 yılRakamlar onemli dedin bende rakamları sordum🤭🤭 ya senin burcun ne oglak veya koc burcu musun bu ne inat böyle
Soran+1 yılBingo doğru tahmin oğlak burcuyum
Cevap sahibi+1 yılOff ne inatçısin yaa🙈🙈🙈 bende boga burcuyum. Iyi bir uyum olur bence
Soran+1 yılSende baya inatçı çıktın ama dediğim gibi kendine başka birini bulmalısın ve o kişi ben değilim
Cevap sahibi+1 yılYok hissediyorum senle guzel bir uyum olabilecegini o yuzden hala sansimi zorluyorum. Sendeki inatda biraz klise sebeplerden. Su duvari yıkamıyorsun. Halbuki hem bana hem kendine bir sans vereceksin.
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorsun da su duvari bir yikamadin🤭🤭 yik gel. Duvar yıkılınca dunya yıkılmayacak. Diger kisinin haberi olmayacak.
Soran+1 yılHaberi olmayacak derken? Gizli bir şey yapmaktan hoşlanmam hem ayrıca bu gece o konu hakkında tüm fikirlerimi aynı anda iki kişiyle olmam ayrıca ve saat gerçekten çok geç oldu ben kaçsam iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılYa tanisicaz diyorum inadi birak lütfen. Evet gec oldu. Sen uyu ve düşün 😊😊😊 yarin görüşürüz iyi uykular
Cevap sahibi+1 yılGünaydın 🤗🤗
Soran+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılNasılsın, iste mısın
Soran+1 yılİyiyim sağol sen ayrıca covidden evdeyim
Cevap sahibi+1 yılIyi bende teşekkurler. Geçmiş olsun. Umarim cok ciddi geçirmiyorsundur
Soran+1 yılYok ya iyiyim genel olarak sadece iki gün kas ağrım olmuştu onun dışında sadece tat ve koku kaybı var
Cevap sahibi+1 yılCok gecmis olsun. Ne is yapiyosun
Soran+1 yılBen taşımacılık sektöründe çalışıyorum sen
Cevap sahibi+1 yılBen home ofis calisiyorum
Soran+1 yılNe iş yapıyosun peki
Cevap sahibi+1 yılO da bana ozel olsun.. burada soylemek istemiyorum.
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılIcimden oyle yapmak geliyor
Soran+1 yılTamam sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılNezamana kadar istirahlisin
Soran+1 yılPazar bitiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki tam olarak iyilesmeden, test negatif cikmadan ise baslaniyor mu yine
Soran+1 yılYani 14 gün karantinada kalıyorsun sonra direkt başlayabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAsi olmusmuydun
Soran+1 yılEvet iki aşımı da olmuştum
Cevap sahibi+1 yılNeyse gecmis olsun. Umarim kalici bir saglik sorunu olmadan komple kurtulursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim korkutma ya çok zor atlatmadım tek zorlandığım şey aşırı sıkılmam oldu
Tat ve koku kaybı vardı çok hafif alıyorum yakın zamanda o da düzelir zamanla düzeliyor
Cevap sahibi+1 yılEvet o da geçer bence birkac gun icinde. Yalniz mi yaşıyorsun
Soran+1 yılHayır benim babam annem ayrı iki tarafta da kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Sehir neresi peki
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılHimm güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılAlkol sigara kullaniyor musun
Soran+1 yılYo kullanmıyorum alkol ise en son tatilde almıştım yani sık tüketmiyorum çok nadir
Cevap sahibi+1 yılHimm. Bende sigara var. Alkolde ara sira keyiflenmek icin. Ortamda falan
Soran+1 yılAnladımm
Cevap sahibi+1 yılSenin sorularin yok mu hic
Soran+1 yılYok yorumları baya baya s*ktik zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet yaa inadin yüzünden 🤭🤭
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılAy cidden cok inatsin. Hadi birak su on yargıları. Bu özgüven ilgini çekiyor merak ediyorsun kesinlikle
Soran+1 yılSende çok inatsın dedim ki olgun erkek ilgimi çekmiyor hem hayatımda bir fb yetiyor bana
Cevap sahibi+1 yılYa yine 1 olur. Tanismaktan neden bu kadar kaçıyorsun.
Soran+1 yılTamam seninle tanışıcam ama sadece bu şimdi gizlisin nasıl yazacağım
Cevap sahibi+1 yılArtik değilim bekliyorum
Soran+1 yılMesaj atılmıyor ayarlardan kısıtlamış olabilir misin
Cevap sahibi+1 yılActim
Baskasi varmis gibi deneyebilirsin ya da baskasi olsun😅 tepkisi ne olucak
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu istemez büyük ihtimalle sinirlenir 😀
Soran+1 yılYok be ciddilik durumu yok ama şöyle bir şey onunda yok çünkü sözlü olarak anlaşmasak da başkası olamazdı yani çünkü neden fb oluyorsun bunun amacı bu bence
başkalarıyla paylaşmak istemiyor :)
019 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda başkasıyla birlikte olurum diye mi korkuyor ya da sevgilim olur diye mi
Soran+1 yılSanırım bundan endişeleniyor
Soran+1 yılGüzelsin diyorlar ama pek kendimi güzel bulmuyorum ben
Soran+1 yılBilmem kocaman yanaklarım var öyle güzel gelmiyorum kendime
Soran+1 yılYani son zamanlarda aldım biraz kötü yanı alınca yüzüm de böyle genişliyor gibi geliyor yüz yapım yuvarlak olduğu için
Soran+1 yılAma Allahtan belim vücuduma göre ince kilo alsam da çok kötü görüntü oluşmuyor o yüzden
Soran+1 yılOlmaz atamam ki
Soran+1 yılYani atmam saçma olur zaten
Soran+1 yılÖyle işte
Soran+1 yıl:)))
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Klasik TC erkeği. Bizim erkeğimizden fb olmaz
013 Yorumla
Soran+1 yılAksine bazen ben başka şeye sitem ettiğimde o tür ima yapan da o
Soran+1 yılEvet inkar etmicem o benim
Soran+1 yılÇünkü ne kadar çok düşünce daha fazla çözmemi anlamamı sağlıyor
Soran+1 yılNormal 😂
Soran+1 yılYok takmıyorum da merak huyum biraz fazla
Soran+1 yılDoğru diyorsunnn
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
+1 yılKıskanıyor kanka, hayırlı olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBu basit bir laf takılması da olabilir çözemedim
- +1 yıl
Sen çözemiyosan, biz hiç çözemeyiz kanka.. : D
Kendini zorla biraz, huzura kavuş..
Soran+1 yılYani ama dediğim gibi zor birisi belki de bana öyle geliyor
+1 yılSonuçta seninle seks yapıyor kiskanmistir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaybetmek istemiyor seni
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum diğer yorumlarda da dediğim gibi bunları şakasına vurarak soruyor ama ben şakayla karışık sormaya kalksam sen hayırdır tavrına geliyor olay
Cevap sahibi+1 yılOnun yaptığı ayıp o zaman o sorarken sıkıntı olmuyorsa senin sormanda sıkıntı olmayacak
Soran+1 yılYani öyle
Cevap sahibi+1 yılBenim bile 2 FB ilişkim var ikisiylede böyle şakalaşıyorum onlarda aynı şekilde bana yapıyor tabi hoşuma gidiyor benim çünkü beni düşünen biri var
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanıyor kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılTam emin olamadım böyle şeyleri geyine vurarak soruyor ama ciddi de tam anlayamıyorsun yani
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. erkekliği konuşturmuş adam , sende sevmişsindir :D
014 Yorumla
Soran+1 yılYo merak ettim mesela o şakayla böyle şeyler soruyo geçen gece erken uyuyup telefonu açılmadığı zaman gibi. Ama ben şakasına getirmeye çalışıp sorsam sen hayırdır noktasına geliyor olay
- +1 yıl
kizin istediği bu olsa f*ckboddy olmak istemezdi adam neden sevgili gibi triplere giriyor çok mu aşık
Soran+1 yıl@nebilimismi bunları şakaya vurarak soruyor bence sadece takılıyor
Soran+1 yılBelkide dediğin gibi düşünüyor ama kıskanmasını gerektirecek durum da yok
Soran+1 yılOndan öte arkadaşlık ilişkisi de var ya hafif geçen şey diyorum aramadın o da diyor ki sen ilgi istiyorsun biz sevgili değiliz sonra yalandan işte şey diyor sana sevgili bulalım dedim ki sen mi bulacaksın
Ondan birkaç gün önce de sevgili bulursam seni bırakırım demem dışında başka sorun yok tabi
Soran+1 yılSevgili bulunca o şey devam etmez o da o şekilde devam etmez görüşmeye zaten öyle biri
Soran+1 yılBilmem belki de cinsel anlamda başka birisini bulurum diye düşünmüş de olabilir
Sevgilim olsa bitirsek takar mı bilmiyorum bunu
Soran+1 yılBelki de
Gizli Üye(30-35)+1 yılelinden kaçırmak istemiyodur
09 Yorumla
Soran+1 yılBelkide bu yüzden soruyordur
Cevap sahibi+1 yılevet. herhangi bir tehdit varsa bilmek ister
Soran+1 yılSanırım
Cevap sahibi+1 yılkıskanırsa eğer bu bir sorun mu?
Soran+1 yılNe yönden
Cevap sahibi+1 yılf. buddy olarak devam etmeniz yönünden
Soran+1 yılYani kıskanması saçma olur sonuçta ne olduğumuz ortada
Cevap sahibi+1 yılpeki senin hayatında baska bi erkek olabilir mi? sevgili flort ya da baska bir f. buddy
Soran+1 yılSevgili şu an yok başka biri ise aynı anda iki kişi olmaz yani bende öyle bir şey
Sevgilim olursa dediğim kişi zaten hiç olmaz
fak mak badi işde sonucta :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYani orası öyle
Soran+1 yılDahası yok
Kıskanıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi