İlk kez erkek arkadaşımın evinde kaldım. Sabah göğsümü ellediğini fark ettim. Ayrılmalı mıyım?

Arkadaşlar 6 senelik iliskim var ve ilk defa erkek arkadasimin evinde kaldım , ve evde kimse yoktu birlikte uyuduk, ama uyurken sabaha karsi erkek arkadasim gogsumu elliyordu ve ben buna cok kizdim uyuyan bir kızın gogsu ellenir mi hiç? Yani uyumuyor olsam bile arkam donuk yatıyorum sabahin körü sizce yaptigi hareket yüzünden ayrilmalimiyim? Bu zamana kadar hic bir sapikligini gormedim ve ön sevisme oral felan hepsinide yapmistik onceleri hani hic ac bir insanda değil ama sabahin korunde uyuyor sayilirim niye göğsümü elliyor ac bir erkek gibi yani abaza gibi cok büyük saygısızlık degilmi sizcede? Yani eger uyumasaydik normal bir zamanda elleseydi kizmazdim ama böyle uyanir uyanmaz aklina gogsum gelmesi ve gogsumu ellemesi beni çok kırdı, ne bilim boyle masum masum uzerimi ortse saclarimla oynasa olmazmiydi :( , sizce ayrilmali miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya herkes yanlış anlamış arkadaslar ben ellemesine birsey demiyorum aslinda normal bir zaman olsa ellesin sorun değil ama 6 senelik sevgilisi yani aşık oldugu kiz ilk defa yaninda uyuyor ben isterdimki duygusal bir sekilde yaklaşsın , hani uyanir uyanmaz aklina gelen ilk seyin cinsellik olmasi beni üzdü anliyormusunuz , sonucta ilk defa birlikte uyuyoruzz üstüne basa basa söylüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdiklarimdan beni anlayan kişi sayisi baya az mk hala benim ne demek istedigimi anlamamişsiniz cocuk beni elleyebilir diorum neyi anlamıyorsunuz ben sabah kalkar kalkmaz ilk bunu düşünmesine kizdim sadece , yok işte oral yaptiniz ama dokununcami sorun oluyor diyenler var yazdiklarimi iyi okuyun, ve biz 1 aylik sevgili degiliz 6 sene olmus arkadaslar biz bu zamana kdr oral dedigim seyi bi iki kere yaptik sadece, cok günah biliyorum ama tövbe etmistik bir daha yapmicaz diye yapmadikda zaten onu
İlk kez erkek arkadaşımın evinde kaldım. Sabah göğsümü ellediğini fark ettim. Ayrılmalı mıyım?