Gerçekten iki tarafın da aktif olduğu cinsel ilişkilerde tüm vücut kullanılır ve bu egzersiz yapmakla eşdeğer olabilir ( eğer tembel değilseniz)!
Karın kasları, sırt/bel, bacaklar, uyluk, pelvik kasları genelde seks sonrası en fazla ağrı hissedilen bölgelerdir. Erkekler için bunlara kolları da ekleyebiliriz bence.
Cinsel ilişki sonrası vücudunuzun en çok hangi bölgeleri ağrır?
genelde ağrıyan yerim olmaz. ama çok aşırı terlemiş olurum. ilişkiyi hem uzun tutup hemde kadınımı mutlu etmek isterim önceliğim. her zaman öncelik kadındır.
sizin saydığınız yerler doğru ağrıma ihtimali yüksek yerler. cowgirl de erkek bir çeşit mekik çeker gibi. misyonerde şınav çeker gibi bir duruma maruz. ayrıca uygulama tekniklerine göre de değişken bazen doggy de tek bacağa yüklenip biri kaldırılır derin girmek için. bacak ağrır
ama ben sporcu olduüumdan o tür ağrılarım olmuyor. ben takwonda karate ve wingchun sporccusuyum. fiziksel o tür kas ağrılarım olmuyor
bana ağrıyı veren penisin uzun süre erkete kalmasının verdiği arı. bir de sürekli bel hareketini erkek yapar boşalma çok olunca da sperm bel kemiği bölgesinden aktivasyon yaptığı için bel ağrır.