Eşimle seks sonrası son anda biraz sert ve kökleyerek yaptı biraz ağrı girdi bu geçer mi bir de biz 1-2 yıl çocuk düşünmüyoruz ve eşimle geri çekilme yöntemini kullanıyoruz her hangi bir zararı olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa bu kadar sert yapıyosa alışık değilsindir. Ama geçer. Geri çekilme ne kadar zamandır yapıyosunuz. Kaç yıldır başarılısınız ona bakmak lazım. Eşim geri çekilme istemiyor bizde
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır yaptık geri çekilmeyi ama her yapışta içimde bir tedirginlik oluyor acaba mı diyorum
- +1 yıl
Tedirginlik mi daha iyi prezervatif mi desem?
- +1 yıl
Ağrı geçti mi bu arada
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. tarifine bittim.. kökledi.. ahahah geri çekme riskli yöntemlerden ama genelde işe yarar.. kondomla sevişmek gaz maskesiyle gül koklamak gibi aplaa.. bu arada acı geçer sıkıntı yokk kendini sürekli adama bırakma az üsttede sen ol.. :d
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeri cekilme en riskli yöntem simdiden cocuk hayirli olsun. ilk deneyimlerinse olabilir agri falan bilemem. kokletme o kadar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağrı geçer ama yöntem olarak en güvensiz yöntemi seçmişsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZarari olmaz ama hamile kalma ihtimalin hep var
Sert sokmasi da olacak arada ya dayanman lazim o kadar aciya00 YorumlaKökleyerek ve sert dediğin vajinal ilişkiden mi bahsediyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla seks yapmam!! Kadın acı çekecek erkek zevk alacak öyle mi!!!
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBedenimi erkeğin kölesi yapmayacağım!!!
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Aaaaa.. ne?
Herhangi bir zararı olmaz bizde geri çekme yöntemi yapıyorum sert vurmuş biraz ondan agrit
03 Yorumla
Soran+1 yılGeri çekilmeyle bile çocuk olur diyenler var onu anlayamıyorum şu an için istemiyoruz 1-2 yıl
Soran+1 yılAdam gözümün önünde eline boşalıyor geri çekilip böyle yorumları okudukça içimde hep bir tedirginlik oluyorum hem onu hem kendimi rahatsız ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de geri çekilme yöntemi uyguluyoruz umarım kaza kurşunu olmaz. O ağrı geçici
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım evli olmadan 3 yıl boyunca da yaptık bu geri çekilme yöntemini herhangi bir zararı olmadı. Ama her yapışta içimde sanki bir şey oluyor tedirginlik oluyor bu yaptığımızda da son anda iyice kökledi eşim ve inanılmaz bir ağrı hissettim hala da zonkluyor
Cevap sahibi+1 yılYeteri kadar ıslaklık olmamıştır korkma geçer
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağrı normalde geri çekilme riskli bir yöntem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak sertçe köklesin. Ne diye şikayet ediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılGeçet
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertmi yapti
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı