#smellsmoke

2 Side değil desem ayıp mı etmiş olurum acaba ama şunu söylemek isterim gerçek hayatta olmasını istediğim ve istemediğim hayalleri zorlayıp her türlü fanteziyi sanki istiyormuş gibi 2 tarafında hayal edip seks bitiminde bu sadece hayal diyip orada sonlandırmasıdır istediğim çünkü adı üstünde hayal rüya gibi gördüm bitti düşündüm bitti bukadar basit fantezi benim hayalim
Bunların tamamı kişiye göre değişir. Bazıları en başında bile argo sevebilir hatta inanılmaz tahrik olabilir ama ana ve zaman göre değişebilir bu bile. Bazı kadınlar romantik ve ritimli başlayıp artık şap şap sesleri duyulurken argo kelimeleri severken bazıları nefret eder, romantik ve sahiplenici kelimeleri sever, yavaş ve duygulu sevişmek ister.
O anki ruh hali :)
Teşekkür ediyorum
Rica ederim.. 😊
Argonun derecesini bozmazsa hoşuma gidebilir ama onun haricinde tatlı sözler daha cezbedici🤷♀️
Rica ederim bebeim.. 😘
Cevap
48Cevap
Bazen ufak ufak tatlı tatlı jjfjfj bazende argo beni kendimden geçirsin
Seks tatlı sözlerle olmaz. Küfür olacak. Pis konuşma olacak. Onlar beni tahrik eder.
Selam gadası 🙃
Romantik bir akşam yemeği yemiyoruz ki. Tatlı sözler havada dönüp dursun. Sabahlara kadar sürecek bir ilişkiye giriyoruz. Argo kelimeler havada uçsun sabah olmadan da yere inmesin.
#gadası
Sevisirken soft ve romantiklik severim ama bu romantiklik ve softluk; git gide yerini argo ve harda bırakacak..
Daha sert , daha sert ve daha sert !!
Sevdim
Tatlı sözler mi? Tabi ki de argo ve küfür duymayı tercih ederim.
Olgun kadın ne istediğini çok iyi bilir.
Saçma sapan argo kelimeler hoş değil.
İlla romantizm olmasına gerek yok ama küfüre de gerek yok.
Bir tane argo kelime var onunla moda giriyorum ama tatlı sözlerde iyi olabilir belki.
Neymiş o
Hafif romantik ve tatlılıklar eşliğinde sertleşen darbeler ve sözler olmalı diye düşünüyorum. Bu beni daha cezbeder
Seks serttir, argo sözler severim bu yüzden. Doyumsuz libidosu yüksek biri olarak her türlü fanteziyi sever ve uygularım sahasını anlatmak isterdim ama maalesef kurallar gereği yapamıyorum 🙂
Ben seks yaparken konușmayı sevmiyorum beni seks yapmaktan soğutuyor.
İkisi de duruma göre değişir. O gün hard takılıyorsundur. Sert sözler edersin. Ertesi gün tutludur iltifat edersin. Bu her zaman aynı olmamalı
Yerine göre ilk başlarken güzel sözler sonrasında hizlaninca sert ve argo sözler hoşuma gider ve bende söylerim
Müstehcen konuşma tamamda argo nedir ya, savaşacak mıyız sevişecek miyiz?
Yaptığınız kişiye o anki moda duruma ortama göre değişir. Çok bilinmeyenli denklem gibi oldu ama yapacak bisey yok 😁
Bir keresinde gözlerim kaydı diye kız korkmuştu mk son sevismemizdi o snsjjsnssn
Dirty talk ve kızın itaatkar olmasi bitiriyor zaten.
Sevişme evet tatlı sözlerle olur ama seks... Seks argonun ta kendisi bence
Bence argo küfür kışkırtıcı yapıyor ilişkiyi çünkü sıklıkla da duysak bazı şeyleri bunu seks sırasında duymak hem erkeği hem kızı kışkırtıcı yapıyor. Romantik bi seks istesek te ruhumuzun kırbaçlanmaya ihtiyacı var
Fısıldasın, gözlerini ve mimiklerini iyi kullansın ben onu yüceltirim.
Herkesin taktiği kendine daha fazlasına yer vermeyeceğim :)
Tatlı sözler ile uğraşamam bayıyor beni yatakta sert olurum sert davranır sert sözler söylerim
tatlı tatlı konuşması, o an nasıl hissettiğimi sorması, sürekli temkinli olması
İkiside ama küfülü iltifatlar daha çok tahrik ediyor
Tövbe tövbe bune ya 😅 🤣 Hiç yaşamadım ama muhtemelen tatlı sözler 😅
Bian karar veremedim ya halla düşünüyorum 💭
Hiçbişey söylemesin işine baksın
Eşim bana güzel aözler söyler ama hayat kadını de der arada neden bilmem de
Seksi, tatlı sözler...
İltifat mi
@Yetersiz-Bakiye içten gelen, samimi...
Sessizlik. Orada bari çenenizi tutun.
Argo konuşsam bile yalandan konuşurum 😃
Argo severim lakin partneirme uyarim
Argo, küfür. Normal hayatta olmaması gerekenler..
Konuşamamasını sağlamayı tercih ediyorum
Argo konuşmalar biraz daha haz verici geliyor 🥰
İkiside değil fenerbahçe maçı izlemek havaya sokar
Seviseceğim kadının isteğine göre değişir.
Hafif argo küfür etmeden saygıyı kaçırmadan
Sevgili tadındaki tatlı sözler
Evlenince görcez bilmiyorum 😂
şu an gıtmıyo mu
Yerine göre her ikiside
guzel biseyler soylese hic fena olmaz
içinden geldiğini söylemesi tabiiki
Her ikisi de zaman zaman
argo
Argo sevmeyen tontişdir 😂
Yerine göre her ikisi de
Tatlı sözler
Çenesini kapamasi iyi hal değerlendirme dir
Tatlı sözler tabiki
Kadınına göre
@goncaaaaaaam geçen biri denk geldi, argo kullandıkça ejderhaya dönüştü resmen 😍
Seksi konuşmalar
arga tabiki
inlemesi yeter..
Dirty talking.
argo konuşmalar...
Argo konuşmalar.
Konuşmak kötü bence
Argo
Mesela
Tatlı sözler
argo ve küfür
İşte budur😉