Buraya uye oldugumdan beri orala bakis acim cok fazla degisti. Can atiyorum artik denemek icin resmen ( ilerde ki esime tabi) ama sanki anlatildigi gibi guzel degilmis gibi geliyor ve birde osrppu gibi görur diye de korkmuyor degilim. Sanki burdakiler biraz herseyi abartiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
O kendiliğinden ilişki esnasında eşin ister istemez bir süre sirna zaten ister sende yaparsın eşler arasında öyle düşünceler olmaz
Normal bir şey zaten de o... görmek ne alaka. Eşin sonuçta her şeyi yapabilirsin
Oyle olmuyor iste dusunen erkek cok
Bir kadının libidolu olması o... yapmaz erkeğin libidolu olması da abaza yapmaz saçma saçma etiketler ya
Valla bizim toplumda kimse boyle disinmuyor cok nadir boyle dusunen insanlar
Ben sevgilimle opusmeye korkuyorum hakkimda yanlis dusunur diye
ben kadınma yaparm. kadınım istese de istemese de yaparım. benim tutkumdur.
Peki size yapilmasi? Ya haniminizin bolgesinden koku geliyorsa
bana yapılmasını da severim elbet ama yap diye zorlamam.
ayrıca ben titiz biiyim. kişisel temizlik ve bakımına dikkat etmeyen akan kokan kadınla ilişkim olmaz.
ben seçiciyim. kişisel temizlik ve bakım konusunda güvendiğim kadınla olurum her önüme gelenle değil
Cok bakimli olmadina ragmen teni kokan cok insan var, icten gelen kendine has kotu kokusu varsa peki
insanda içten gelen kötü koku olmaz.
bakın kötü koku bakteri kokusudur
insan terler. normalde ter ilk çıktığında kokmaz. ama zaman geçince bakteri üremeye başlar ve kokar. siz ona ter kokusu dersiniz. normalde ter kokmaz. bakteriden dolayı koku olur
o nedenle bir insan normal salgısı ile pis kokmaz. eğer yıkanmıyorsa yıkanma sürecinii gçirmişse bakteri oluşur ve kötü kokar
Valla bilemiyorum benim bi enistem var ablamin kocasi adam aksam sabah yikanur yinede kafasi ve teri cok farkli kokar oturdugu yerde kokuyo adam
arkadaşım duş alır da nasıl alıyor. belki sılanıp çıkıyor. sen yıkamıyorsun adamı. sadece yıkandığını zannediyorsun
ayrıca beslenme ile alakalı bir durum da var. sizin hoşunuza gitmeyen şeyler yiyordur ağır kokulu
yıkanan insan kokmaz. adam gibi yıkandıysa
ben 25 yıldır 20 yi aşıknın ülkelerde projeler yaptım. tanıştığım tüm kadınlar yerlisi yabancısı tenimin temiz koktupunu söyler.
çünkü ben adam gibi yıkanırım. sadece ıslanmam
Hahah belki de oyledir bilmiyorum orasini tabiki onla girmiyorum sonucta 😄
aynen öyle
eşine yatakta osouupulıuk yap ki dışarda aramasın.. zevk alırsın merak etme. . şimdiden lolipop emmeye başla sen
oral sekste cinselliğin bir parçası bence fazla anlam yükleniyor :)
Oyle mi dersiniz degisik bir sey bence, agizin cinselikle bir alakasi olmamasi lazim sonucta 😄 ilk ogrendigimde cok sasirmistim
cinsellikte değişik şeyler daha fazla zevk veriyor zaten her zaman öyle düşün :)
Hem insan anormali arar hep daha fazlasini ister ondan mi 😄
bak sen kendi sorunu kendin cevapladın bile :)
Biraz oyle oldu 😄
kendin cevaba erişmen daha iyi oldu senin için aslında kimse senin kadar tatmin edemezdi seni :)
Yani oyle tabi de aslinda ben sunu merak ediyordum burada herkes rahat bu sekilde oraldan bahsederken gercek hayatta herkes asla yapmam iyy felan diyo 😂
Yaa bakma burdakiler birazda hayallerini gerçek gibi anlatıyor :)
Yaptırmak şart değil de yapmayı cok severim, yeter ki temiz olsun, çünkü orgazmın dibini yaşıyor oralla
Niye yaptirmak sart degil
Bazı kadinlar sevmiyor, ben ısrar etmem ama ben yaparken canı cekene hayir demem
Ben hic denemedim ama cok hosuma gidiyor
Nesi hoşuna gidiyor? Yapma fikri mi, yaptırmak mı
Yapma fikri
Burada sexting yaptığım bir kadina ben yalarken ağzına almak ister misin dedim, direk hayır dedi. Birkaç gün icinde önce başını öpmekten bahsetti, sonra da ağzına tamamen almaktan. Daha da sonra boşalma hayalinden hemen sonra alıp akanları yalayıp yutmayı hayal etti. Sanırım isteģi aldığı zevkle birlikte gelişti
Veya basta utandi cesaret edemedi soylemeye bu kadar kisa surede ilerletmesi kendini ne biliyim 😄 ben uzun yillar igrendim oralden.
Ya sen soracagim erkekler sadece bosalirken mi zevk alir oralden yoksa agza alinir alinmaz mi
Penis başı etrafinda zevk alıcıları var. Her temas ettigimde haz duyarıx. Sizin klitorisinize temas etmiş gibi düşün
Vay be oylemiymis
Sizin zevk noktalarınız çok daha fazla ama tarifi bu şekilde kolay
Burdakilere bakma kendin istediğini yaşa müsade edildiği şartlar içinde
Musade edildigi sartlardan kastiniz nedir
Helal haram kastettiğim şey
Anladim, dogru haklisiniz
Harama bulaşmak basit önemli olan helal helallik
O kendiliğinden gelişen bir durum yapmaktan çekinme bence
şimdi ne deyim burdan yakışık almaz neyse
Soyleyin soyleyin ne olacak bilgi alisverisi yapmak guzeldir
fenasin :)
Eee soyliycekmisiniz
tabiki buradan söylemicemi belirtmiştim
Bence artık çok normal
Yoo niye öyle görsün ki. Ben çok seviyorum yaptırmayı.
Güzeldir oral gerçek hayattada öyle
osla sonuna kadar yalarım sen zevk almıyor musunuz
evet çoğu kişi yapıo yaptırıo
Disardan birine yapiyorum desek sok gecirir bizden igrenur ama
ben iğrenmem normal hatta iyi bence
Bir kizin sevgilisine yapildigi duyulmustu okulda herkes dalga gecmisti igrenmisti felan
saçmalık bence dm yazarmısn bişey sorcam
Burdan sor
olmaz özel
Kalsin ozaman
sen bilirsin
Peki bişey diyeceğim oral ole
Hep aynıydı
Yoo , oral süperdir, mükemmeldir.
kocan çok şanslı sen oral ister misin
Ben yaparım
Dünyanın en güzel orali benden