Memelerim gerçekten çok küçük hatta yok gibiler sütyenler falan dolmuyor hiç çatalım çıkmıyor kendimi kadınsı hissedemiyorum. İlk gece sorun olur diye korkuyorum bu yüzden. Bunu evlenmeden önce belirtmeli miyim sizce evleneceğim erkeğe ilk gece bi şok yaşar mı bu yüzden cinsellikte sorun olur mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
birtakım hormon iğneleri var ve göğüsü olmayanın göğüsleri çıkıyor. Doktora danışarak 80 b olacak kadar yaptir.
Seninle evlenen memen popon için evlenmiyorsa sorun olmaz. Konu açılırsa dersin yoksa da ne gerek var
Allahım diğer kızlardaki derde bak bende kendimi mondofon ineği gibi hissediyorum yer değişebilsek keşke
Meme seven gitsin bir montofon ineğiyle evlensin
Biri nefes alsın yeter kafasında olan biri alır seni falan demişti veya dediğin kadar küçükse seni isteyeni sen beğenmezsin tip olarak senin altında birileri ister seni falan demişti. Gerçekten anlamıyorum bi meme yüzünden ezik mi oluyorum şimdi bu tarz erkekler mi ister beni ancak
Sıkma canını yok öyle bir şey hanımefendi , buram böyleyse beni şunlar ister bunlar istemez diye bir şey yok , yeterki adam gibi adam olsun
Söyleme
Göster
75B ve 80B seviyorum.
Bunu söylemene gerek yok, küçük olması daha iyi.
Evet evlenmeden önce seviş adam görsün
Yapmam öyle bir şey evlenmeden
Peki
Yaşayabilir bu senin için çokmu problem ki
Şok yaşama ihtimali varsa evet problem, kızlığımdan bile utanıyorum ben bu yüzden kendimi asla kadınsı hissedemiyorum
Kızlığınla ne alakası var
Kendi mememe benzeyen örnek bir resim atmıştım birine fake resim o da dedi ki bu ne alt tarafı görmesem erkek derim yeminle dedi
Merak ettim aynısını bana at bakim meymiş o
Biri nefes alsın yeter kafasında olan biri alır seni falan demişti veya dediğin kadar küçükse seni isteyeni sen beğenmezsin tip olarak senin altında birileri ister seni falan demişti. Gerçekten anlamıyorum bi meme yüzünden ezik mi oluyorum şimdi bu tarz erkekler mi ister beni ancak
Yani evet yok gibi birsey ama cinsellikte birtek bu önemli değilki. Sen kapalımısın açık mı illaki farketmiştir seninkileri hatta hayal dahi etmiştir
Kapalıyım
Sen böyle biriyle evlenir miydin
Hayır canım o halt etmiş öyle birsey yok
Evlenmek için memeye bakmam ki ben evet oda bi kriter ama onla bitmiyor fizik tarz vs hepsi içinde ne zaman evleneceksin yaş kaç
19 yaşındayım evlilik düşüncem yok şu an için en az 4-5 evlilik düşünmüyorum
E o zaman daha var büyüme zamanıda var ki kasma çok sen
Kızlığından neden utanıyorsun ki
İnsanlar beni ilk gördüğünde bu gerçekten kız mı diye düşünüp şüphe ederler diye düşünüyorum
Zaten kapalısın seni kocan görür bi tek onun dışında tipin öbemli biraz
Güzel miyim bilmiyorum açıkçası
Çok fazla takıntılısın galiba :)) eklermisin var mı öyle bir ihtimal
Ne eklemesi anlamadım
Takip anlamında
nasıl yok ya
Fazla küçük işte yok gibi
neyse olan yetrlidir ama merak ettim işte sormam burnd
Soylemelisin
Askim bedenin kacki?
Ve Ayriyetten seni seven her halinle sever küçük büyük olması şerre farketmez
Gözü varsa görür zaten
Ilerde olur
Sorun olur tabi ki
Olmasa şaşardım zaten
Memeler çok önemli
O kadar da değil ya abartma önemli de bir insanla evlenmeyecek kadar da önemi yok iş ciddiye bindikten sonra iki tarafın da birbirini olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor o saatten sonra
Ben şahsen evlenmem. Çünkü bakır ve muhafazakar bir insanım. Ömürumu yalnızca bir kişiye adayacagim. Kadının en çekici uzvunu tatmak isterim.
Beni isteyeni de ben beğenmem kesim
Kısmet işi bunlar. Allah elbet karşına seni seven birini çıkaracaktır inşallah.
Beni seveni de kesin ben sevemem
O zaman bekar yasayacaksin