Bir de ilk kez yasayacaksiniz diyelim gerçek gecesi..
Giriş nasıl yapılır?
-Haydee bree pehlivaaaaan
Giriş nasıl yapılır?
-Haydee bree pehlivaaaaan
İlişki esnasında gözlerim kısılıp sağa sola kafamı çevirirken birden göz göze gelmek o anın sarhoşluğuyla tebessüm ettirebilir bir de oralde yaladığım esnada karşımdaki erkeğin zevkten kıvrandığını görmek gülümsetir. İlişkide gülmek max bu olmalı. Kahkaha, gereksiz şakalar ve fazla duygusallık olayın büyüsünü bozar.
ilk gece gerdek gecesi cinsel birleşme partnerler açısından heyecanlı ve stresli olabilir. O gece konuşularak heyecan ve stres aşılmalı. O gece gülme olursa daha iyi olur aradaki stresi alır. Korku yenilir kaliteli bir ön sevişme yapılır, birbirinin vücudu daha iyi tanınır dokunulur. Birbirinin vücudunu sunarlar birbirilerine daha sonra rahat pozisyonlarla kadın üste erkek üste hafif yavaş ve nazikçe göz teması ve duygunun arzunun tutkunun birleşimi ile harika bir birleşme yaşanır. O sırada partnerini rahatlamak adına gülme yapılabilir.
Cevap
8Cevap
Gülme olunca konsantrasyon bozuluyor
İlk gece eşim giremeden boşalmıştı bunu hiç unutamıyorum 😁
Aaaa çok kötü ama
Sonra ne yaptiniz
Sonra olan oldu 👍
kesinlikle rahat olmak lazım. ağlama bilmiyorum ama benım arada dikkatım dagılıyo güldüğüm oluyo
Niye gülüyorsun mesela
pozisyon tam olmuyo. ne biliym ya da cok uzun suruyo oyle seyler
Tadı kaçırmayacak kadar gülmek güzeldir bence
aynen sen bılıyorsun zaten
Sen de zaten tam bir f... ker tipi var
oyle diyor herkes ama bayagı efendı bı tıpımdır ve asksız hoşlanmasız seks istediğim hissi vermiyor neyse oyle iste :)
Gerdeğe mi gireceksiniz
ya hak diycen :))
Ahahaha
Kiz: Euzubillahirvsvsajaa ay annecim noluyoooogg
Derdi
cinliler aglıyo nedense amerikalılar gülüyo p*rno izlersen cok ilginc herkesin farklı tepkileri oluyo sanırım
Nerden geldi aklına 🤣🤣🤣
olabılır belkıde guler yuzlu bırı mısın? :D
Evett
burcun ne
Oldu:)))
olmazzz
Yaglı gırıs