ilk defa kilolu birinden hoşlanmaya başladım kendisinin boyu 1.75 den uzun kilosu da çok yok hani obez derecesinde değil ama kilolu yine de. ilerlerse ileride sevişme vs konumunda zayıf biriyle olan gibi mi oluyor hiçbir fikrim yok aydınlatabilir misiniz? hani kilosunu üstüme verme gibi olaylar var mı buna benziyor.
Kilolu erkekler cinsellikte nasıl oluyor, hareket açısından rahat olabiliyorlar mı?
Altında kalıp ezilmekse korkun endişelenme. Farklı pozisyonlarda çeşitlilik ararsınız. Ancak kilo hareketli ve esnek olsa dahi sorunlara sebep oluyor. Göbek sebebi ile alet boyutu 3-4 cm kadar kısa kalıyor. Kalp ve damar sorunlarına neden olursa sertleşme sorununa sebep olabilir. Yorduğu için performansa etki edebiliyor. vs. vs...
açıklamada sorduğum şeye demiş olabilirsin diye sordum. hani altta kaldığım zamanlarda ağırlığı üstüme verir mi dedim ona evet dedin sandım. teşekkür ederim bilgilendirme için
ilişkiden çok ciddi bile düşünüyorum resmen büyülendim adamı görür görmez. şimdilik konuşuyoruz sadece ama olursa ilişkide sorun vs olmaması güzel olur diye sordum
Hayır penıs ust kısmındakı yag penısın kullanım boyunu kısaltır Ve ayrıca posızyonlarda gobrk ve bacaktan dolayı tam sokamaz Dusun ustune yattı arada gobek var ucu anca girer Pozısyonlar cok kısıtlanır
En İyi Cevaplar