+1 yılbencillik nedir. önce buna bakmak lazım.
bencillik sadece kendi çıkarlarını düşünmek karşıdakine asla önem vermemektir.
eğer kadın ya da erkek cinsel ortamda sadece kendine hizmet ettiriyor ve karşıdakinin zevklerine asla yaklaşmıyor ve düşünmüyorsa, sadece kendi mutlu oluyorsa , asla akvite gösterip karşısındakine destek olmuyorsa buna bencillik denir. ikinci değil ilki de bencillik olur. ama kendi de ortama hizmet ediyorsa birden fazla sınırsız istekte bulunabilir. sonuçta partner de zevk alacak tek taraflı değil
gelelim bir başka yönden bakışa. zaten normalde erkek bir boşalırken hissettiği rahatlığın eş değerini kadın hissetmei için kadının en az 3 kez boşalması gerekir. asla erkek ile kadının boşalma sonunda salgılayacağı hormon oranı yeterliliği aynı değildir. erkek 1 boşalıyorsa kadın en az 3 kez boşalmalıdır
bu bir yarşı değil müsabaka değil. erkeğn kadına odaklanarak sevişmesi gerekir. kendi iradeli olacak kendine odaklanmayacak. kadınını yalayarak 1-2 kez boşaltacak. kadın ancak o zaman ortama odaklanır. sevişerek hiç boşalmamış kadınla direk ilişki olmaz.
1-2 kez yalanarak boşaldktan sonra ilişki başlar. ama ilişki asla sadece gir çık olmamalıdır. sevişme eşliğinde olmalıdır. ilişki sevişme içierisnde yaşnmalıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bencillik değildir. Sonuçta kendi menfaati için olan şey, başkasında bir haksızlığı/eksikliğe neden olmuyor. İki tarafın da bir hazzı mevcut.
Bu yüzden ben partnerime bu konuda hiç anlayışsız olmadım 😍
Erkekler! bu konu hassas, dikkat edin özellikle.
Mesir macunu mu kemiriyorsunu, başka bir şey mi yapıyorsunuz, yapın işte bir şeyler.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bencillik olsun 1 kime yeter? Yaş 70 falan olsa neyse. Ne kadar çok isterse iyidir ama tabi çeşme değil bu belli yaştan sonra erkek zorlanır. Burada bazı kızlar boşalma süresi konuşulunca mümkünse hiö boşalmasın diyor o bencilce bir laf.
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evliyim asla iki kere olmadı 70. likmiyiz😔
- +1 yıl
Gerçi bayan bazında söylemiş haklısın kadınlarda 2. olmayabiliyor 1 olduğuna şükrediyor çoğu 1 olmayan da çok. Ama yine de zamanla olur çok fazla tahrik okun hikaye okuyun bolca, video izleyin bir müddet yapmayın dokun iyice mesela bu denenebilir. Bazı fanteziler, varsyımlar da etkili olabilir. Bir de başksıyla deneseniz belki 2. olur 1 kere oldu mu daha sık olur muhtemelen.
- +1 yıl
Başkasıyla mi 😳😳😳evliyim ben
- +1 yıl
Biliyorum seçenek olarak yazdım geçtim işte. 😀
erkek kadınını orgazm edemeden bitirimişse neden bencillik olsun bir haktır. hayatımda çok şükür hiç yaşamadığım bir şey. ikinci hatta üçüncüde oldu ama tekrar aynı keyfi vermek ve almak için borçlu kaldığımdan değil :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence isteyebiliriz bir postayla kim doyar vurdukça vursun sevdiğim adamla sekse doymam ben😻
90 Yorumla
+1 yılSelam
İkinci hatta üçüncüyü istemek bir kadının en doğal hakkıdır. Bence erkek için büyük bir iltifattır, sana doyamıyorum demektir bir anlamda... Tabii böyle bir kadının hakkını verecek adam nadirdir orası ayrı110 YorumlaBu çok saçma ve asla ayıp bir şey değil erkekler kadar kadınlarında istek ve arzuları var ortada bir ilişki varsa karşılıklı olması lazım. Öbür türlüsü kadına haksızlık olur.
50 Yorumla
+1 yılİkinci seksi de yapamayacak erkek hiç yapmasın yani.
70 Yorumlahayır tabiki neden öyle olsun ki , düşünüyorumda kadın ikiciyi istediği zaman neden bencillik yapmış olsun diyede aklıma bişey gelmedi neden öyle düşünüyorsun? İsterse üçünçüyü bile ister ama erkek o kadarı kaldırabiliyorsa :)
00 Yorumlahayır tabiki de tatmin olmamıştır belki istemesi normal 💭💫🌺👼
40 Yorumla
+1 yılBen arada bağlantı kuramadım. İkinci, yirminci vb. ne önemi var. Kadın onuruna aykırı olmayan her istek bencillik değil aksine özgecil bir davranıştır.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir. Canı istiyorsa 2. 3. Kez isteyebilir. Erkekler övünmeyi biliyor 3 4 posta attım demeyi bencillik olmuyor da, kadın 2. Seksi isteyince mi bencillik olacak.
00 Yorumla
+1 yılHayır. İlkinden mutlu olmuştur. Ben bazen ikinci bir şansı veririm kadına. Çağırırım, onlar da gelirler. Ama gelirken çikolata sosu alıp gelirler, güzel oluyor. Üçüncü bir şans? Benimle namümkün.
00 Yorumla
+1 yılBurada partnerin de devama isteği önemli ya da karşılık verebilecek durumda olması. Aksi bir zorlama varsa tabi bencillik
10 Yorumla
+1 yılTek taraflı bir zevk değil bu. O yüzden bencillik de değil
22 Yorumla- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıliktisat diye bişey var maksimum fayda maksimum doyum simdi tam yükselişde yarı yolda kalmışsa istemesi normal ama bulacagının garantisi yok
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki. Karsikli zevk bu. Erkeğin daha çok hoşuna gider. Ben 3 4 5 devamını isterim. Yeterki istekli olsun
00 Yorumla
+1 yılHatun Tayyip Erdoğan moduna girmiştir , şahlanma ve şahlandırma arzusu mevcuttur, değerlendirmeye almayan hemcinslerim lanet olasıdır :D
00 Yorumla
+1 yılKeşke isteseniz be 😅 anca 1. Bitecek 2-3 saat sonra belli 2. Zaten 3. Diyeceğiz yorgunum diyeceksiniz 😱😱
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğin istemesi bencillik mi olur ki kadının istemesi bencillik olsun, hatta 3 te ister 5 te ne var bunda?
00 Yorumla
+1 yılBeni aşırı mutlu eder 2 saat süren bir ilşkiden sonra biraz soluklanıp kahve içtikten sonra ikinci davet 2 saat daha anlamına gelir 😉
00 YorumlaNeden bencıllık olsun zaten partnerımın ıstemesıne fırsat vermıyorum 2 3 4 cıkar artık dıyene kadar devam durmak yok
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olup tekrar isteyen kadın çeşitte katar. Mesela birinde jartiyerli diğerinde kulotlu çorapla sevişmek gibi.
00 Yorumla
+1 yılHanı nerede o kadın. Lütfen ya orgazm olunca bitirmek için can atan kadınlar var ikinciyi isteyen kadına rastlamadım daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılBencillik değildir. Yarım kalmıştır. Doyurma ulaşmış olsa, ikinciyi istemez.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bencillik değil.
Ama, erkeği ateşlemezse onun suçu. Nasıl olacağını söylemeyeyim 😃00 Yorumla Hayır
İsterse 10. istesin istek işidir bu istek yoksa istemez00 Yorumla
+1 yılErkekler doyumsuz kadınları sever endişe edicek bir şey yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden bencillik olsun ki erkek istiyorsa kadın da isteyebilir gayet normal yani 😊
00 Yorumla40 yaşına kadar çok doğal, 40'tan sonra bir 60-70 dk dinlenmeli. 50'den sonra imkansız.
00 YorumlaHayir gayet normal. Istemes ise sorun var demektir :)
00 Yorumla
+1 yılHayır bencillik değildir eğer ortada bir sebep yoksa ben de isterim zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Becillikse bile bu konuda bencil olabilir, sakıncası yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle birinin varligini duymak da guzel... Selam olsun boyle canlara
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer malak gibi yatmıyorsa seks sırasında sorun yok iki de olur beş de olur
00 Yorumla
+1 yılYo ne alakası var bu sadece erkeğe has mı? Ezdiröeyin biraz kendinize güveniniz olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeğin istemesi kadar hakkıdır ama illa karşılık bulmak zorumda değil...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeğine göre değişir kimi erkeğin hosuna gider ama libidosu düşük olan istemez 😢
21 Yorumla- +1 yıl
Sen işte misin
Neden bencillik olsun ki. Hakkıdır tekrar tekrar isteyebilir en doğal hakkıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yooo nie bencillik olsun ki doymamıştır ikinciyi ister normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe dertler var ya
Şu soruyu cevaplayacak sıfır tecrübe bende😒00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiyi istemesi sorun değilde beş'i isteyen erkeğe tepkisi ne olur?
00 Yorumla
+1 yılAslan ormanın kralıdır. Krallar gibi beslenir. Doğa dengesine hakimdir. Sırtlan ne bulursa yer doymaz. Karnı hep açtır. Aslan etin kralıyla beslenir. Sırtlan et olan herşeyle.
00 Yorumla
+1 yılBence hakkıdır
Gec tatmin oluyor çünkü tam olarak istediğini alamıyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKarşısındaki için şanstır😉😉😉
60 Yorumla
+1 yıl1 postayla doyanda kadınım demesin 😂
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değildir. İkinciyi o istiyor, üçüncüyü ben...
00 YorumlaHayır ama nasıl bir ilişki yaşadığınızı bilmiyorum bu yüzden ikinciye bencillik denmez de başka isimler bulabiliriz.
00 Yorumla2 yetmez bence 3 4 devammm
51 Yorumla- +1 yıl
Allah ne verdiyse 😊😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikşde tam orgazm olmadığı için istemeaidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok normal bir durumdur
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılİstiyorsan kaldır diyen erkek bencildir bence 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakış açısı tuttum bunu🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanlarına minnet olur eğer kalkarsa 🤣
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoruya göre cevap verdim
Cevap sahibi+1 yıldayanırım ben ya sanırım djdhdhd
Cevap sahibi+1 yılbulursun
İkide olur üçte olur yeter ki isteyen olsun :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci seksi istemesi doğal bişey
10 Yorumla 2 mi🤭 daha fazlasını isteyen kadını severim😘
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılistemezse bana o sexe yazık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden bencilik olsun
82 Yorumla- +1 yıl
Ben geç bosaldıgım halde ikinci hatta 3 istiyorum ve yapiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bencillik olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılne ıkısı ya biz 8-10 ıstıyoruz 4 te bıtıyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir yapmak istemiyordur
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki ama erkeğin de durumuna bağlı bu.
00 Yorumla
+1 yılher kadının ve erkeğin hakkı olan bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteklilik bence erkek de aynı şekilde isteyebilir
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar