29 yaşındayım. Hiç sevilmedim. Karşıma çıkan kişilerin tek derdi seks. Neden böyle psikolojide var mı bi açıklaması. Bakireyim. Davetkar bi tipimde yok. Baya kapalıyım. Sunroof falan değilim yani. Dışarda kimseyle göz göze gelmem. Dikkat çekmem. Kimsede öyle dönüp bakmaz. Ama konuşmaya başladığım kişilerin kısa süre sonra tek derdi seks oluyor. Neden öyle sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılgenel olarak ilişkilerde amaç seks çünkü sevgi olsa güvenmek gerekir ki bu toplumda herkesin az çok geçmişi olduğu için o güven durumu insanları korkutuyor insanlaton geçmişi ile ilişki yaşanır mı durumu oluşabilir veya ciddi ilişki den sonra evlilik olması insanlatı maddi yönden geriyor da olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılDaha bu aşamalara girmiyorsun ki. Bismillah demeden konu başka yöne çekiliyor.
En İyi Cevaplar
Karakter sahibi insan az. Olgunluk yok , edep yok , saygı yok , ahlak yok. Bir meşguliyet yok. Daha nice sebep. İnsanlar namaz kılmaz , kurân okumaz ise iradesi zayıflar. Nefsine sahip çıkamaz. Maalesef ki ; günümüz de açıklık artık normal karşılanıyor. Bu sebeple erkekler de Abaza oluyor. Tek niyeti nefsini doyurmak oluyor. Evlilik desen artık aşırı pahalı olduğundan sadece kendilerini tatmin etmek istiyorlar. Kitap okuyan kalmadı gibi bir şey oldu. Zihnin bir şeylerle meşgul olmazsa , iraden zayıflarsa , geleceğe dair bir planın olmazsa ve karakterin de zayıfsa maalesef sadece nefsinin kölesi Olan kişiler ortaya çıkar.
114 Yorumla
Soran1 yılÇok haklı bir yorum. Ben de nefsimi durdurmak için fazlaca meşgul olmaya çalışıyorum. Yani sevilmek düşük ihtimal bu devirde
- 1 yıl
Şöyle söyleyeyim. İrade zayıflarsa nefsin söz hakkı alır. Neden insanlar saldırgan , sapık , veya neden artık bencil kibirli ve öfkeli. İradeden. Bizim irademiz , imandan gelir. İman ise namazı emreder. İnsanlarımız , namazı unuttu , kurânı unutu , kazandığından vermeyi zekatı unuttu. Böyle olunca irade zayıf düştü. Nefs insanı esir aldı.
Önemli olan seni sen olduğun için seven birinin olması. Maddiyata değil , maneviyata bakması. Neden ayrılık çok? Çünkü ; menfaat ve çıkar ikilisi var. Evlilik , bir ömür arkadaşlık demektir aslında. Ama insanlar , aldatmaya meyilli , sadık kalmaya değil. Bunun sebebi de yüreği seven insan az.
Soran1 yılBekar kalmak en iyisi ama nefsini korumaya çalışanlar için çok zor
- 1 yıl
Kimse bekar kalmak istemez. Herkes evlat sahibi olmak ister. Ama günümüz şartları buna müsaade etmiyor. Bekar kalmak en iyisi felan değil , kendinizi kandırmayalım. Sadece buna bir nevi mecbur kaldık diyelim. Kadınlar kendisine sadık onu seven ilgi gösteren temiz ahlaklı karakter sahibi birini arar. Erkekler de nitekim öyle. Ama bizler içinde düşündüren diğer seçenek var. Düğün masrafı. Sırf bu sebepten evlilik düşünmüyoruz. Bu sebepten sevgili bile yapmıyoruz hatta o tarzda kimseyle muhatap olmuyoruz. Günümüzün psikolojik sorunu bu. Çok masraflı ve doğru kişi sayısı da az.
Soran1 yılGerçekten haramdan korkanlar
Soran1 yılNefsi nasıl durduracak. Evlilik dinin yarısını tamamlar
Soran1 yılSadece reel değil her türlüsü günah. Kendini tatminde günah. Biliyorsun bunları. Engel olabiliyor musun kendine. Tutabiliyor musun nefsini
Soran1 yılTebrik ederim 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılTesettürün nasıldır uygun bol mudur mesela değilse bundan olabilir.
İkincisi hangi çevreden adaylar denk geliyor, kim buluyor
Üçüncüsü insanın korktuğu şey başına gelirmiş, bundan çok korkuyor muydunuz
Bir de eleştirip kınadığı şey başına gelirmiş129 Yorumla
Soran1 yılUzun bol giderim. Ferace giyiyorum. Makyaj falan yapmıyorum. Sosyal medyada hiç fotom falan yok. * mesela bi haber kanalında tanışıyoruz. Yorumda görüp yazıyor falan. Burayı kastetmiyorum. burada çoğunluğun amacı o.
Soran1 yılEvet doğru. Çok küçüklüğümden beri sevilmek istedim. Birisi beni sevsin koruyup kollasın, sevilmeme korkusu fazlaydı. Ve harama girme korkusu tabiki. O yüzden cinsellikten olabildiğince uzak kalmaya çalıştım. Ama çekiyor işte
Soran1 yılYok kimseyi kınamamaya çalışırım o değil
Cevap sahibi1 yılBurcunuz nedir oğlak mı yay mı
Soran1 yılBalık
Cevap sahibi1 yılDuygusallık hayallerde yaşama denince akla gelen burç, sulu gözler
Soran1 yılEskidendi o. Artık dolmazsam ağlamam. Hayal kurmayı da baya azalttım
Cevap sahibi1 yılBenim kız kardeşim balıkmış bazen o kadar saçma sapan sert, kaba hareketleri oluyor ki anneme saygısızlık falan. Diyorum balık bu değildi ya
Soran1 yılYaşı kaç.
Cevap sahibi1 yıl12
Cevap sahibi1 yılBalıklar kolay kolay kimseye zarar veren tipler değil çok düşünceli hassas diye biliyorum
Soran1 yılEvet öyle de ergenlikte oluyor öyle. Yediğimiz içtiğimiz şeylerde etkiliyor bunları. Sadece burçlara bakarak yorum yapmak yanlış. Ben de ergenliğimde annemi üzmüşümdür. Özgürlüğümüze düşkünüz biraz. Kısıtlanınca karışılınca biraz isyan bayraklarını çekebiliyoruz. Büyüdükçe kıymetini anlayacaktır merak etmeyin
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler çok güzel bir yorum oldu
Cevap sahibi1 yılZorla yanımda baskı ile susturmak bastırmak istemiyorum, mecbur kalınca bazen yapıyorum bunu ama benim istediğim onun bu sesi kendi içinde bastırması
Soran1 yılYanında olun. Ergenlerle anlaşmanın en iyi yolu çok yakın olmak. Abisi olarak sizi hem çok sevmeli hem de korkmalı. Ama başı sıkıştığında abim hallederi de hissetmesi lazım. Aile çocukla bu dengeyi kurabilirse çocuk onları üzecek hareketler yapmaktan çekinir.
Cevap sahibi1 yılBazen bunu hissediyorum bazen ilgileniyorum ne oyun oynuyorsun falan telefonda diye. Tavsiyeleriniz için teşekkürler...
Cevap sahibi1 yılMerak ettim size sadece sosyal platform da mı yürüyorlar yoksa gerçekte de mi
Soran1 yılGerçekte de hayatıma çıkan insanlar öyle. yani bu devirde reeldeki kişiyle de iletişim sanaldan oluyor malum. Yüzüme söyleyen olmadı ama telefonda hep aynı şeyler
Soran1 yılKardeşinizin telefonunu kontrol edin. Ama asla karıştırdığınızı bilmesin. Bilirse güveni sarsılır.
Cevap sahibi1 yılAnladım. Evlilik niyyeti ile tanışmak istersem ben biriyle konuşurum ciddi o da cinsellik olmaması gerekiyor elbette herşeyin adabı ve usulü var
Cevap sahibi1 yılTelefon annemin, onda oyun oynuyor, ödevleri falan yazılıyor grupta
Soran1 yılTamam ben ilerisi için söyledim. Bi kaç sene sonra illaki telefonu olur. 3 5 yıl sonra biraz daha uysallaşır.
Cevap sahibi1 yılTavsiyeleriniz çok kıymetli gerçekten teşekkür ederim 😊
Soran1 yılRica ederim 😊 ben de teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi1 yılUygun görürseniz sizinle tanışmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılUygun görmezseniz de saygı duyarım
Soran1 yılBurdan iletişim kurmak istemiyorum. Teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılTamam Instagram dan tanışalım 😊😊 gerçekten yanlış biri ile konuşuyor olmazdınız
Cevap sahibi1 yılYani şöyle söyleyeyim burası benim için çok önemli değil ama uygunsuz şeyler de yapmamaya dikkat ediyorum. Demem o ki hesabı kapatabilirim eşim vs istese
Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. İnsan bedeni konusunda uzman olsaydı kızlar zaten erkeklere kötü ithamlarda bulunmazlardı uzman kadınlar bunları biliyor ama siz abasanız demiyor biliyorki bu doğal bir şey vücudun çalışma mekanizması öyle
03 Yorumla
Soran1 yılBen seks sevmeleri, istemeleri anormal mi diyorum. İnsan sevdiği insanı arzular o ayrı mevzu. Ama tanımadığı etmediği iki konuştuğu insanı arzulamak tamamen abazalık.
Soran1 yılAşk demedim zaten ama, en azından bişeyler hissetmek lazım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü sapık çok maalesef.
10 Yorumla
1 yılSeks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, bir çok insanda yoktu. Ve bulsanız da, tam orada, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki?
13 Yorumla
Soran1 yılŞiir gibi konuştun ama sorumun cevabı bu değil 😂
- 1 yıl
Tam da bu aslında sorunun cevabı. Her yerde seks varken kişilerin de tek isteği bu oluyor. Aşkı aramak yerine kolay olan seksin peşinde gidiyorlar ve herkesin de bu yolda olduğunu zannediyorlar. Açık kapalı frketmiyor. Onlara göre herkes seksi yaşıyor.
Soran1 yılBu sevilenler nasıl seviliyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKimseyle göz göze gelmeyecek biriyle kim nasıl seks konuşmaya cüret edebilir !! Yani kapsı kapalı bir alana kimse giremez, birinin kapıyı aralaması şart!
26 Yorumla
Soran1 yılReelde böyle bişeye cesaret etmiyorlar. Ama sosyal medyada. Ya da görücü usulü konuşmaya başladığım birisinde. Çok kısa süre sonra amacının o olduğunu anlıyorum. Amacı evlilikse bile, evlenmedeki amacı bile seks adamın
Cevap sahibi1 yılBir hayat tecrübesi ve ayet dayanıklı, nefis açık kapı fark ederse dalar, fîtri bir olay. Ve herkes aslında karşısında bi yönden kendini bulur
Soran1 yılDoğru. Ama çözüm?
Cevap sahibi1 yılTakva en güzel elbisedir.
Soran1 yılİnsan evlenmek istiyor. Yoldaş istiyor. Sevmek sevilmek istiyor
Cevap sahibi1 yılBunlar fîtri istekler tabiki gayet doğal. Sadece insan sebeplere dayanarak dengini aramalı ve sabır ile tevekkül etmeli. En azından hatayı minimize etmek lazım. E tabi hayatın ve kaderin şöyle bir tarafıda varki sıkıntı hep olacak. Ona da hikmet pencesinden bakıp sevaba devşirmek lazım, yani o da bir nimet.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes o amaçla çıkmaz sevmek sevilmek isteyende olur elbette henuz denk gelmemissindir belki çünkü sayıları oldukca azaldı malum. Her nasip vaktine esirdir. Bunlarda sana bir sınav sabret geciktiren guzellestiriyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsanları böyle böyle hayatından eleyeceksin ta ki iyiyi buluncaya kadar
14 Yorumla
Soran1 yılO sırada yaş kaç olur tahmini? Bişeylere hala hevesim kalır mı
- 1 yıl
Kalır kalır yeter ki sen kırmızı çizgilerinden vazgeçme
Soran1 yılBilmiyorum. Bazı şeylerin yaşla alakası var. Gençlik çağımda sevilemediysem biraz daha yaşım ilerleyince kim sevsin
- 1 yıl
Nefes alıp veriyorsan hala umut vardır.
Senle alakası yok bence erkeklerin artık genelinin derdi seks
15 Yorumla
Soran1 yılBu sevilen kadınları sevenler nasıl varlar o zaman?
Soran1 yılBi de işin garibi eskiye oranla seks yapma ortamı artmışken neden bu kadar düşkünleştiler. Yokluk varmış gibi davranıyrolar
Soran1 yılEvet. Hadi erkekler zihniyet olarak fb uygunlar da. Kadınlar duyguları olmadan nasıl yapıyor onu da anlamış değilim. Aşka inancım yokta. Sevme hala var diyordum. Onu da bitirme dur
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tanıştığın çevreyi değiştirmelisin
Bu çevre demekki hep böyle12 Yorumla
Soran1 yılTanışmadığım sosyal medyada karşıma çıkanlar da öyle
Gizli Üye(36-45)1 yılmaalesef durum bu. Hani bir söz varya yersen köfte bu
14 Yorumla
Soran1 yılYemem
Cevap sahibi1 yılOzaman böyle devam. Zaten bu ülkede evlenenlerin büyük kısmı cinsellik için oluyor. Hayattan çok da fazla birsey bekleme
Soran1 yılÇok bişey değil sanki biraz sevilmek. Çok mu?
Cevap sahibi1 yılSende bir hata yok durum vaziyet böyle senin istedigin sey normal zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılİletişim çıkar amaçlıdır. Senden çıkarı olmayanlar neden seninle iletişim kursun?
13 Yorumla
Soran1 yılSeksten başka çıkar yok mudur. Muhabbet etmek, gülmek, ya da ciddi bişeyler düşünmek, evlilik vs bunlar çıkar sayılmıyor mu. İletişim kurmadan sevmek çok nadir olan bişey öyle değil mi
- 1 yıl
Sevmek kaldı mı? Ben hiç göremedim. Hepsinin temelinde bencil istekler var.
Kimse kimseyle muhabbet etmiyor ki. Birisiyle sohbet ederken dikkat et, "sözünü bitirsin de ben konuşayım" diye bekliyor. Seni dinlemiyorlar bile.
Soran1 yılÇok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbazen belki bu kapalı halinde karşıdakilere çekici geliyodur
02 Yorumla
Soran1 yılNefes almamız bile çekici mi geliyor acaba
- 1 yıl
Bazi abazakuslere geliyonolabilir :))
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Demekki nasıl tip erkeklerden hoşlanıyorsan onların derdi o başka tip erkekleri dene birde
01 Yorumla
Soran1 yılTiple alakası mı var bunun. Ben daha hoşlanmadan başlıyor mevzu. Gayet efendi düzgün bakıyorsun fıss
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYa fiziğin güzeldir etkiliyor hoşuna gidiyor ya da karşına çıkan kişilerin libidosu yüksektir
02 Yorumla
Soran1 yılLibidosu düşük insan mı sever sadece. İrade denene bişey yok mu. 155 boyundayım. Fizik desen o da yok. Bol giyiniyorum zaten. Dikkat çekmiyorum
- 1 yıl
Fiziğin de dikkat çeken bisey vardır ama dediğin gibi böyle bisey mümkün değilse demek ki karşına çıkan kişilerin zihniyetleri bu şekilde yapacak bursey yok
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek cinsellik bekler. Erkeğin doğası bu arzulamayan adamda sıkıntı vardır. Israrla istiyorsa haklısın. Ya konuşmayı komple bitirecek ya da saygı duyup seks hakkında yazmayacak.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkekler evlenmek için güzel kadın arar ama yatmak için fark etmiyor. Her bir kadın deneyimdir çünkü şansını dener herkes. Bunlar da başka bir gerçeklik.
Cevap sahibi1 yılçok genelledim ama hayat da genellemelerden "çoğunluktan" ibaret. Yani hiçbir şekilde %100 insan aynı olmuyor ama %70 80 aynı oluyor :) Bu da genelleme için yeterli.
1 yılFrekansın yüksek demek ki
13 Yorumla
Soran1 yılO işlerden anlamıyorum
Soran1 yılSeks frekansı mı var😂
- 1 yıl
Seks frekansı demedim yani enerjin auran yüksek demek istedim. Çevreden dikkat çekiyor demek ki
1 yılKadın olman yeterli 😁
12 Yorumla
Soran1 yılO kadar mı ya
- 1 yıl
Abaza çok
Toplumda kadın erkek fark etmez çoğunluğu kullan at şeklinde oluyor
Bencil ve sadist ruhlar kendilerini daha çok gösterir
Cinsellik evliliğe kalmalı03 Yorumla
Soran1 yılTahmini kaç yaşımda. Artık bişeylere hevesim kaçıyor gibi. Sevmek sevilmek istiyorum. Gidip mantık evliliği yapmaktan korkuyorum
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yaşindayim ciddi iliski ariyorum bende bulamadim amacim ciddiyet uygun bulur musunuz acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılİlginç geldi bana bir nedeni de yoktur
02 Yorumla
Soran1 yılBi uzman açıklamıştı bunu. Çocukluğunla alakalıydı sanki ama bulamadım onu
- 1 yıl
Yok be ya alakasız
Demekki öyleleri denk geliyo sana
14 Yorumla
Soran1 yılTamam da nedennn
Soran1 yılSevmekte insanın doğasında yok mu.
1 yılAura meselesi
16 Yorumla
Soran1 yılAuramız tek seks mi çağrıştırıyor yani
- 1 yıl
Dişil enerjin yüksek demek ki
- 1 yıl
Hayır da dışarda kimse seninle konuşmauop özelde seks istiyorsa bi gariplik var demektir
Soran1 yılEvet enerjim yüksek tamam. O nasıl bi enerjiyse daha konuşmadan alan insanlar var. O da ilginç. Konuşmam mı etkiliyor desem dümdüz konuşuyorum yani. Bakıyorum kendime öyle cilve falan filan yapmıyorum. Yeni tanıştığım birisine neden yapayım. Ama daha bismillah demeden konuyu kaydırmaya çalışıyor.
- 1 yıl
Değişik
- 1 yıl
Bakire olman da ayrıca güzel
Peki sen kendini seviyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılTabikide
1 yılCinselliği ihtiyacı var
04 Yorumla
Soran1 yılKimin
- 1 yıl
Onun
Soran1 yılTek erkeklerin mi ihtiyacı var
- 1 yıl
Senin var mi
1 yılÇok mu seksisin ve güzelsin
09 Yorumla
Soran1 yılDeğilim işte. Sorun orada. Yani değilim bence. Dışarda çok daha güzel ve davetkar kızlar var
- 1 yıl
O zaman çok tatlı bir kızsın demekki
Soran1 yılHayır ya. Tamam muhabbetim sarar da bunun seksle ne alakası var. Yüzüm tatlı falan değil.
- 1 yıl
Ben de merak ettim seni hangi şehirde yaşıyorsun
- 1 yıl
Sevişmeye açıksın o zaman güzel sevişiyorsun demek ki
Soran1 yılAl işte. Hiç sevişmedim.
- 1 yıl
Sen de bir şeyler var bence
Soran1 yılNasıl bişeyler
- 1 yıl
Gizlidesin
1 yılNeden boylesin peki neden safi oynuyorsum
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Illaki bir acik veriyosundr kimse durduk yere cnsellige giremez
Soran1 yılSen öyle san. Millet abaza mı anlamıyorum. Bak adımı bilmiyor. Beni görmemiş. Sesimi duymamış. Ama enerjim farklıymış. Arzu uyandırıyormuş. Böyle saçmalık mı olur? Bu yeni numara mı. Yoksa abazalığın zirvesi mi
- 1 yıl
Bilemedim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana hak veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziğin nasıl? Görüştüğün kişiler sanal mı reel mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldüzenli ve sağlıklı cinsel hayatları olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİzmir'de yaşıyorsan tanışalım begenceginden eminim
01 Yorumla
Soran1 yılYa sabırrr
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDertleşmek ister misin
05 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılDerdim yok şükür
Cevap sahibi1 yılSohbet ederdik öyle ya yaşıtımla 🙂
Cevap sahibi1 yıl?
Gizli Üye(25-29)1 yılAura meselesi şekerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılinsanlar ıyoe
00 Yorumla
1 yılBenimle tanismalisin
02 Yorumla
Soran1 yılAradığım adamın sen olduğu sorularından aşırı belli zaten
- 1 yıl
Sorular sadece soru
1 yılYaptin mi hic
04 Yorumla
Soran1 yılYaptım ama bakire kalmayı başardım. Tövbestagfirullah yaa. Bakireyim demişim
- 1 yıl
Sevistin mi peki
Soran1 yılAdamın nickine bak
- 1 yıl
Sen sevmezmisin
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!