En yakın erkek arkadaşımla oral seks deneyimlemek istiyorum, tepki gösterir mi?

merhaba 23 yaşındayım şu ana kadar biriyle cinsel bir ilişki yaşamadım. en yakın arkadaşım 20 yaşında geçen gün evine gittim anahtarım vardı girdim ve onu çıplak gördüm o günden beri uyuyamıyorum sürekli aklımda sürekli düşünüyorum hayal kuruyorum tadını merak ediyorum kimseyle cinsel ilişkiye girmediğim diye olduğunu düşünüyordum ama ilk çıplak gördüğüm erkek değil o, ilk kez bu kadar istiyorum bir şeyi fiziği hep hoşuma gidiyordu zaten.. 2 senedir arkadaşız ve aramız çok iyi her şeyimizi paylaşırız çekinmeden her şeyimi anlatırım çok comfort bir kişilik sevgilisi de yok sizce bu isteğimi söylemeli miyim? çok utanıyorum ve korkuyorum ya çok ters tepki verirse? en yakın arkadaşınız size böyle bir şey dese ne derdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
konuşmak istiyorum diye mesaj attım çevrimiçi cevap bekliyorum... eğer ters bir şey derse nasıl olsa mesajdan diyorum şaka yapmıştım kızlarla dc oynuyodum diyicem
Güncellemeler
+1 yıl
konuşabilir miyiz dedim konuşabiliriz dedi ben de şey yazdım ''o gün seni çıplak gördüğümden beri böyle böyle'' anlattım her şeyi ''tamam kanka gel çek KCFNSJLFRSDL'' yazdı inanmadı dalga geçiyorum sandı sürekli şaka yaptığım için ben de inandırmaya çalıştım baya şaşırdı bak ciddisin dimi şakaysa konuşmam falan dedi sonra bekle birazdan arıcam dedi aramasını bekliyorum
En yakın erkek arkadaşımla oral seks deneyimlemek istiyorum, tepki gösterir mi?