Erkek arkadaşıma oral seks yapmak istiyorum?

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. 22 yaşındayım ve cinselliğe dair önceki erkek arkadaşlarım dahil hicbir şey yaşamadım. (Öpüşmek dışında) şu an bir erkek arkadaşım var ve ilk defa onunla ileri gittim. Onu seviyorum gerçekten ve onun sevgisinden de eminim kuşkum yok. Sadece onu sevdiğim için mutlu edebilmek adına ona oral seks yapmak istiyorum.

Öncesinde başbaşa kaldığımızda ufak çaplı bir şeyler yaşadık. Bu esnada benden (dile getirmeden) oral seks yapmamı istedi, hayır dedim ısrarcı davranmadı.

Ilerleyen süreçte dediğim gibi oral seks yapmak ve onu mutlu etmek istiyorum ama çok korkuyorum beceremem diye. Çünkü daha çok hiç yapmadım. Bir söz okudum oral seksi iyi yapan kadının sekste kötü olması mümkün değildir gibi. Bunu becerememekten, aklında kötü bir deneyim olarak kalmaktan korkuyorum ve nasıl yapılır, opusmenin ve birbirine dokunmanin hangi aşamasında yapılır, nasıl başlamalı ve bunu ona istiyor musun diye sormalı miyim? Yoksa hiç yapmamalı mıyım, yapmam beni onun gözünde küçük düşürüp, kaşar olduğum gibi bir yanılgıya sokar mı? Duygu durumu degisir mi? Detaylı yazabilecek birisi var mi, teşekkür ederim.
Erkek arkadaşıma oral seks yapmak istiyorum?