İnsan ları hayvanlardan ayıran özellik duygu düşünce mantıktır yani insan kimi zaman duygusu ile kimi zaman düşünce ve mantığınq göre hareket eder iki kişilik yapılan yaşanan eylemler de iki tarafında bu duruma yakın mesafede durması gerekki ortada mantık olsun tek taraflı baskı ile yapılan eylemler duyguyu bir kenara bırakıp kilinin kendi fiili düşüncesi ile alınmış eylem kararı olur ki karşı taraf bunu sadece yapmak zorunda olduğu için yapar Buda yanlış tır iki taraflı olsun ayda bir olsun o bile değerli bir eylemdir
Her sabah doğal olarak libidom yüksek uyanıyorum bunun sebebi geceden sabaha dek dinlenmiş yenilenmiş ve tüm hormonların salınmış olması bu da haliyle sabah sevişmek istememe neden oluyor midesizlikle alakası yok. Kalkıp ağız ve diş bakımı yapıldıktan sonra tekrar yatağa geçilebilir
Sabah seksi güzel olabilir lakin dediğin gibi gözünü açar açmaz da seks yapılmaz yahuu. Bi elini yüzünü yıka. Dişlerini fırçala Hatta güzel bir kahvaltı Ardından doya doya seks yap. Kimse kaçmıyor 😏
Sabah sabah da yapılmaz be aga... istedigin kadar dislerini fircala, agiz gargarasi yap ustune birde sakiz cigne, 5 bardak su ic yine de sabah kalkinca o kurumuşluk o bir değişik yapışiklik olacak agzinin icinde 😀😀 kisacasi sabah kalkar kalkmaz öpmem, öptürmem. Kalkarim saclarini oksarim alnina bir buse kondurur dus almaya giderim 😀
Yoo beni o an istiyodur ne var bunda yeterki sevdiğim olsun
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Libido yüksekliği mi dersin bağımlılık mı dersin sana kalmış. Bu durumu aşırı buluyorum. Bence gözünü açar açmaz ilk düşüncesi sevişmek olmamalı demiyorum ama bu kadarı fazla
Gözünü açmadan yapılıyorsa o sevişme değil tatmindir. Sevişme dediğin adı üstünde her yerini tatmak isteyecek partnerinin ağzında bir şeker gibi eriyeceksin. Birleşme artık zevkten uçacağın bir halse olacak
Sabah sekslerine karşıyım, öğlenden sonra seks daha iyi bence. Kahvalti yapılacak iki sohbet edilecek ve kendine gelinecek bu zaman zarfında öğlene deng gelir. Ondam sonra seks yapılır diye düşünüyorum