Arkadaşlar merhaba çok korkuyorum bugun partnerimle ilişkiye girdik birinci turda spermim gayet normaldi ama ikinci turda sperimde kan gördüm şok oldum çok korkuyorum pazartesiye sıra aldım hastaneden daha önce basına gelen var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba geçmiş olsun. Prostat bezi idrar kesesinin altında bulunan ve idrar borusunu saran bir organdır ve bütün erkeklerde bulunur. Semen veya ejakulat denen sıvının çok büyük bir kısmını prostat salgıları oluşturur. Semen sıvısı içerisinde kan olmasına yani cinsel ilişki sonrası menide kan görülmesi durumuna hematospermi denir. Kondom ile korunan erkekler bu durumu kondom içindeki kanlı veya koyu meniyi fark edebilir veya kullanmayanların da partnerleri ilişki sonrası kanlı bir akıntı geldiğini fark ederek uyarırlar. Erkekler için genellikle stres nedeni ile olur. Geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHocam öncesinde sürtünmüştük ve tam ıslak değildi kuru olduğu için de olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir. Partner normal tanıdığın bir kişi değil mi? İlişki sırasında stres yaptın mı çok?
Soran+1 yılEvet kız arkadaşım ikk turda rahat olduğu için bi sıkıntı olmadı ama ikinci turda tahriş olmustum biraz
- +1 yıl
Büyük ihtimal o yüzden ama doktora göstermeye çekinme muayene ol derim ne olur ne olmaz 🤗
En İyi Cevaplar
Acilen bir üroloğa danışman lazım. Damarlarında veya içtiğin ilaçlarda bir problem olabilir. Sperm dışında idrarının rengini de öğrenmeye çalış ve doktorunla konuş ileride çok büyük sorunlar çekebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidicem fakat en erken pazartesiye verdi sırayı ne yapcam simdi
Soran+1 yılAcilde bakacaklarını düşünmüyorum hocam ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılSenin çükü keserler kesin
Şaka bir yana fazla asilmaktan olmuştur az rahat dur düzelir04 Yorumla
Soran+1 yılHocam çok korkuyorum ilk turda gelmeyip ikinci turda gelmesi şaşırttı
- +1 yıl
Hayat kadınları ile işin oluyormu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zamn çavuşu çok tokatliyorsun
Kanka 8. Kez bosalmaya calistigim zaman kan gelmisti bi kez
00 Yorumla
+1 yılGünde 10 posta atarsan öyle olur kanka salcan şarjör dolsun
11 Yorumla
Soran+1 yıl10 posta atmadım brı
Gizli Üye(18-24)+1 yılO olur ilk başta yinede tedavi ol
02 Yorumla