Hergun kan gelene kadar degul ama hrrgun iliskiye giren erkek
Sperm yerine kan ne zaman gelir?
Hergun kan gelene kadar degul ama hrrgun iliskiye giren erkek
ben gençlik yıllarımda salakça bir kaç kez zorladım. sanki pok var. halbuki zorlamaya ne gerek vardı.
neyse yanıta gelelim. değişekn olmakla birlikte bazen 3 bazen 4. de kan geldi. hattta inanmazsınız ilk yaşadığımda 4. cüde kan gelmişti korkumdan doktara sıkıla ıkına gittim. doktor bana " derdin ne oğlum yarına bıraksan ölürmüsün bu kadar yüklenme kendine " dedi.
lafın kısası o anki sperm üretimi durumuna bağlı olarak insandan insana ve sperm üretimine göre değişken olup 2 ila 4 kez arası değişir. zaten son kanama olacağı ilişkide peniste acı oluyor ve tam bir sertleşme olmuyor. yarı ereksiyon. çünkü can yakıyor.
Nedir abi bu hastalikmi adi ne
Bukadar doyunsuz olmasi diyorum hastalikmi
Sperm kaliteside dusermi boyle yaptikca
bu arada güncellemen dikkatimi çekti. bir erkek asla 7-8 sefer arka arkaya aralıksız ilişki yaşayamaz. penis sertleşmez. o sallamış biraz. bir gece boyunca dese tamam ama arka arkaya olmaz.
gelelim günlük ilişkiye. evet doktorların kalp sağlığı için önerisi günlük ya da gün aşırı ilişkidir. ama adam gibi. zorlayarak değil.
Ust uste dedigim iste bir gece boyunca demisti zaten. Nssil hergun olur hayret ediyorum cok yogun calisan biri ve uyku sorunu var gunlerce 5 dk bile uyumadan duruyo. Hayret ediyorum bir hastaligi var gibi geliyo bana ama bilemiyorum
Uyuyosun ama iste yine bu 5 gun hic uyumadan duruyo yaa uykusuzluk doyumsuzluk asiri asabiyet hersry bunda toplanmis
Ya ne genci 40 yasinda
:) yok evli degiliz
Erkekten erkeğe değişir bazıları 3 der bazıları 8 veya 10 der fakat bu genelleme değil.
Makinayı fazla zorlamaya gelmez fazla zorlarsan yaşlılıkta Erkeği yolda bırakır (gerektiği gibi (kadar) kullan)
eic için Teşekkür ederim.
Cevap
20Cevap
kanmı gelıyormus hayret :) ben ılk bırlesımden sonra 20 dakıka bekler yıne boşalabılırım ve bu sekılde 3 4 defa devam edebılır ama hıc kan ya da baska bırsey gormedım :)
Doyumsuzmus bu
erkek ereksiyon halindeyken vücut devamlı sperm üretir ve her boşalmadan önce yumurtalıklar öyle veya böyle dolar yani kan gelmesi sağlıklı bir insan için söz konusu değil bence...
Nedir bunun derdi hastami ne
büyük ihtimalle hastalıktır ve bunun şakası olmaz geç kalındıkça yumurtalıkların alınma olasılığı artar...
8 kere yaptım son iki postada sperm gelmedi zevk dalgası geldi geçti penis ağrısı da cabası ama kana ulaşan bayağı yetenekli derim ben 8 taneden sonra hal kalmıyor :)
Hasta değildir. Bu doğal. Kan gelmesi de tahriş olmaktan kaynaklanabilir.
ıyyy...
yok benden kan gelmiyo o ne öyle adet gibi
Kan falan gelmez sperm de azalma olur bir zaman sonra nerdeyse hic sperm gelmez
Erkeklerde kişiden kişiye değişir genelde 7-8 postada falan oluyor.
kadından değil ama erkekten gelir kan ve hayır hiç okadar zorlamadım ama 6-7 posta bosalmam lazım pespese anca öyle kan gelri tatlım
Denedim bikere kan felan gelmedi ama ayakta kalcak hali yoktu artik ;)
Çok aşman lazım bunun için. Ben 5 posta atıyorum sorun yok
Sperm gerlir, sonrasında şeffaf sıvı gelmeye baslar daha da ilerletirse kan gelebilir..
Bu kimine göre 3. bosalmada olur, kimine göre 10. bosalmada olur ama zorlamamak lazım, maazallah tehlikedir
böyle bir şey ilk defa senden duyuyorum kan geldiğini yani
Bnde inanmadim once burada sorayim dedim ama cevap verenler dogru diyo
Bu derece doyumsuz olmasi normalmi
bir kere yaptıktan sonra işerken benden de geldi. kaç kere yaptığımı hatırlamıyorum
Hayır, kan gelse korkarım =//
ben 2. postayı attım 3. atamadım hiç üst üste
nıye zarar vereyım kı kendıme cok sacma
Doyumsuzluktan defalarca yaomaktsn
hıc oyle doyumsuz olmadım
Hiç duymadım var mı böyle bişey
Evet duydum biriyle konusurken anlatti doyumsuz mus 7 8 kere yapiyomus tek sefeede en son kan gelmis
Yazık olmuş organ 2-3 de bile zorlanır uzun ara vermek lazım
kan mı geliyormuş ki
Oyleymis cok kere ust uste yspinca
İyi de boşaldıktan sonra jenifer lopez gelse kalkmaz ki yarım saat beklemesi gerek dolması için zaten o dolmadan zevk de olmuyor.
Nasıl 7-8 kere yapmış l*n ne abazaymış kaç saatte yapmış :D
Bir saatte 3 defa yapiyomus
İğrençsin
öyle bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?