Sevgilisi olan genç bir kız yıllarca sevişmesin de ölsün mü?
Oral ve anal seks yapanlar bakiredir bence, size göre bekaret kavramı nedir?
Sevgilisi olan genç bir kız yıllarca sevişmesin de ölsün mü?
Kızlık zarının durması kendini aklama yöntemidir eli Erkek değmiş ise bakire değildir Erkekte Bakir değildir
Ama kendimi Bakir kabul ediyorum hiç bakire ile ilişki yaşamadım
Cinsel ilişki yaşamamış olmak bakirelikse cinsel ilişki cinsel organların birleşmesidir. Kızlık dikilebilen bir şey ve cinsel ilişki yaşamadan da bozulabilir kaza parmak vs. Bekaretin ölçüsü nedir peki el değmesi cinsel ilişki mi sayılır?
İlişki yaşamadan nasıl bekareti gitsin ya oralle analla bakireligi gider mi hiç zar ön taraftadır
Aynen öyle sapına kadar kız oğlan kızdır. Yurtdışında kızlığını satışa çıkartan bakireler var o zarı bozabilmek için milyon $ veriyor erkekler.
Cevap
1Cevap
O zaman hiç sekste anal oral yapma sadece vajinaya gir çık. Çünkü seks yapmak demek sadece vajinaya girip çıkmak demek senin dediğine göre.
Öpüşmek ya da göğüs yalamak da seks fakat cinsel ilişki değil. Vajinaya sürtünmek cinsel ilişki mi oluyor ya da erkeğe handjob yapınca eliyle kızın bekareti mi bozuluyor?
Bekaret=cinsel ilişki değildir. Öpüşmek, sevişmek, ve diğer saydıklarının hepsi cinsel ilişkiye girer.
Bekaretin sözlük anlamını baya bi sündürmüşsün zorlama bir yorum olmuş malesef😊
Kısaca sevgilisi olan bi kız yanıp tutuşuyorsa eli eline bile değmese sevgilisiyle o kız bekaretini yitirmiştir.
Eski sevgilim kasıtlı olarak ayrılık yıl dönümümüze denk getirdi nikahını. Öpüşmedik bile ama unutamadı.
Şimdi bir kızı oldu boşanma aşamasında ve halen mesaj atıyor dönmek istersen hazırım diyor hatta kocamla beraber olurken seni hayal ediyordum diye mesaj atmış geçen.
Şimdi bu kız hiç öpüşmemiş bakire olarak evlendi. Bekaret kalbini verdiğin an bozuluyor aslında gerisi boş.
Sadece ilk gece önemli kızlık bozulmasını o heyecanı unutamıyorlar keşke sevdiğim insan bozsaydı demişti mesela.
O söylediklerim de cinsel ilişkiye giriyor. Kendi kafandan iş uydurma bence.
Peki kadınların tüm vücudu cinsel organ anladım. Ama analdan zevk almıyorlar size göre fakat bekareti anal bozuyor diyorsunuz çok çelişkili😄😄
Bekaret derken ben bekaretin manevi anlamından bahsediyorum. Sen mekanik klasik erkek beyninle olayın mekanik kısmına odaklanıyorsun. Bekaret zarı var mı yok mu? Bu zar maymunlarda da var tüm memelilerde var. Ama bu zara manevi bir anlam yükleyen sadece insan. Bir kadın ben bakireyim dediğinde bir erkeğe bu, ben bırak anal oral yaptım demeyi bir erkeğin karşısında çırılçıplak kalmadım bile demektir. Bekaret kültürel bir şeydir. Dinsel bir şey bile değildir. Çünkü Muhammet bakire olmayan dul bir kadınla evlenmiş. Bekaret bizim toplumumuzla pek katılmasam da namusla ilişkilendirilen bir şey. Hayatındaki erkeğe iş o raddeye geldiğinde ben bakireyim diyorsa ilkim sensin demek o. Yani davul sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmamış olayı değil. O kadar o naneyi yiyorsan onları yapacak kadar yürekliysen diğerini de yaparsın ama burada olay sadece bekaret değil. Erkeklerde gördüğüm kadarıyla bir sahip olma arzusu var. Bu arzu erkeği kadına bağlıyor. Erkek kadına tümüyle hakim olmak istiyor kadınlar da çoğu da erkeğe kendisini bağlamak için, taksit taksit yapıyor bu işi. Bu erkeğin o kadını daha fazla arzulayıp arzuya kapılıp kadının parmağına oynamasına ve sonunda da evlenmesine sebep oluyor ya da evlenmeseler bile erkeğin bir sürü tavizler vermesine sebep oluyor. Bir de erkek kendini özel hissediyor. Bak diğerleriyle de benimle de öpüştü, anal oral handjop falan yaptı etti her yerine sperm değdi ben de değdirdim. Ama oraya saklı köye kimse girmedi 😂😂😂😂 benim diğerlerimden bir farkım olmalı diye düşünüyor. Ama ben bekaretimi yitirmesem bile bu kadar da bakireyim diye ısrar etmem. Şimdi bile etmiyorum. Bir şey değişeceğini de pek sanmıyorum onu yapınca bir yerimden yeşil kuyruk mu çıkacak peh 😏😂😂😂
Tespitlerine katılıyorum kızlık özel bi durum özel olsun isterim anlam yüklüyorum o saklı köye. İlk kez açılacak bir kapı sonuçta.
Ağıza g. te hergün bir şeyler girip çıkıyor sonuçta. Onlar özel değil ve vajina kadar zevk de vermiyor kadına.
Bekaretle namusun ilgisi bakire olmayan namussuz değil bakire olmadığını saklayan namussuz. Dürüstlük ve ahlakla ilgili bir kavram namus.
Bakire demek, el değmemiş demektir. Sadece vajinal seks yapmamış ama onun yanı sıra her haltı yaptırmışa nerede bakirelik?
Vajinal yapmamışsa bakiredir. Bakire cinsel ilişkiye girmemiş demektir. El değmemişlik bekaret demekse dolmuşta otobüste ellenen her kızın bekareti bozulmuş olurdu öpünce ya da memesi sıktırılınca bozuluyor o zaman.
**S***a****l****a***k**** mısın sen? Bir erkekle rızası varken vücuduna dokundurttuysa, oral seks çektiyse, anal yapmışsa bakire falan değildir! Sadece bekareti zardan ibaret gören ahmaksın!!! İlerde evleneceğin kızın kafam kadar anal yapmaktan genişlemiş deliği, ama sadece vajinal yapmadığı için bakire zanneden çakma bakire denk gelsin!!!
Bekarken sevişir oral anal takılır sürtüşür en zevklisini evlenince yapar düğünün gerdeğin bir anlamı olur özel olur kocasına saklar cinsel organını ne var bunda?
Ağıza arkaya her gün bir şeyler giriyor çıkıyor vajinaya evlenene kadar hiç bir şey girmiyor anüs her gün kocaman açılıyor wc de peki vajinası açılıyor mu?
Bir kız daha çok zevk alacağı yeri bırakıp daha az zevk veren analı oralı yapıyorsa fedakarlık yapmıştır. Bekareti için anüsünü feda etmiştir.
İstese önden yapar zevkini sonuna kadar yaşar ve 5000₺ diktirirdi. Sizin anlayamadığınız nokta burada. Kızlar 30 yaşına geliyor bekarsa yine kızlığını vermiyor çünkü kocasına vermek istiyor özel olsun istiyor.
O yaşa kadar evlenememiş sevgilileri olmuş kız da haliyle oral anal yolla sevişiyor zevkini alacak haliyle ölsün mü bu kız?
Evlenmeden kendini bir malmış, gibi görmeyerek birisine saklamayarak yaşayabilir. ***A***m***k*** yobazı seni. Klasik T. C erkeği, bu ataerkil düzen yüzünden kadınların aklını buladınız, yazık ne halt yiyeceğini şaşırmış kadınlarla doldu be burası. Vajinal seksin muadilini bulmaya çalışan alternatifler arıyor. Altlarına **o**s**u**r**u**p** **s**ı**ç**a**c**a**k**l**a**r**!!!
Zaten senin gibilerine özsaygısını yitirmiş p**a**ç**o**z**l**a**r yakışır. Aklı başında olan kadınların işi ne!!! Yakında **b**o**k***
da yemeye başlarsınız,**b**o**k**l**u** **g**ö**t**ü**d**e** ****s***i***k***i***n***
***D***a***l***y***a***r***a***k*** seniiii!!!
Analın daha dar olup erkeklere vajinadan daha fazla zevk verdiğini çekemiyorsunuz kıskanıyorsunuz dübürünüzü vajinadan.
Türk erkeğine özgü değil dünyanın her yerinde bekaret değerli. Bakire kız bozmak için milyonlarca dolar basıyor erkekler bekaretini satışa çıkartan kızlara.
O deneyimi bir kez yaşamak kızlık bozmak bir kızın ilki olmak için servet harcıyorlar.
Dünyada az olan şeyler değerlidir elmas gibi Batı ülkelerinde de bakire kız az bu nedenle kıymetli.
Satın kendinizi, banane bundan!!!
Değildir bence
Ne yapınca bekaret gider hocam
seks yapınca
Penise dokununca gidiyor yani😊
Öyle demedim
Hayır değiler
Kriteri nedir peki neye göre değiller? Bakirenin sözlük anlamı hiç cinsel ilişki yaşamamış kız demek bekaret tanımı yüz yıllarca da böyle oldu son yıllarda aşırı muhafazakarlaşan sığ düşünen Z kuşağı yeni anlamlar katmaya başladı öpüşünce bile bekaret bozulur gibi. Bekaret vajina mıdır? Eski insanlar oral anal bilmiyor muydu sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?