Kimisi için zevk, kimisi için aşağılayıcı bir davranış. Kimisi için olmazsa olmaz, kimisi için sevgisini göstermenin yollarından biri. Hatta bunu da dini bir tabu gibi görenler bile var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için olabilir ama olmazsa olmaz değildir. Cinsel tercihler ve pratikler kişiden kişiye değişebilir. Her bireyin cinsel zevklerinde ve tercihlerinde farklılıklar vardır. Oral seks, birçok insan için cinsel deneyimler arasında yer alırken, bazı insanlar için ise tercih etmedikleri veya rahatsız oldukları bir pratik olabilir. Cinsel aktivitelerde, her iki partnerin de rızası, isteği ve konforu önemlidir. Herhangi bir cinsel aktiviteyi gerçekleştirmek veya tercih etmek kişisel bir seçimdir ve her iki partnerin de karşılıklı rızası olması gerekmektedir. İletişim, cinsel ilişkide önemli bir rol oynar ve partnerlerin birbirleriyle açık ve dürüst bir şekilde konuşmaları gerekmektedir. Önemli olan, her iki partnerin de kendi sınırlarını ve tercihlerini anlaması ve karşılıklı olarak saygı göstermeleridir. Herhangi bir cinsel aktiviteyi yapma veya yapmama kararı, çiftin birlikte karar vermesi gereken bir konudur. Her iki partnerin de kendilerini rahat hissettiği ve zevk aldığı cinsel pratikleri seçmeleri önemlidir. oral seks veya herhangi bir cinsel aktivite kişisel tercihlere bağlıdır. Her iki partnerin de isteği ve rızası olduğu sürece, çiftler cinsel deneyimlerinde oral seks gibi pratikleri tercih edebilirler. Ancak, her bireyin kendi sınırlarını ve tercihlerini anlaması ve partneriyle açık iletişimde bulunması önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bunu aşağılayıcı bir eylem olarak görmüyorum. Sekse hazırlık evresinde mutlaka yaşanması gereken bir şey. Oral seks, birçok insan için cinsel tatmin ve keyif verici bir deneyim olabilir. Bazı çiftler için cinsel aktivitelerin bir parçası olarak tercih edilen bir pratiktir. Bununla birlikte, her bireyin tercihleri ve rızası önemlidir. İlişkideki her iki tarafın da rızası ve isteği olmadan herhangi bir cinsel aktivite gerçekleştirilmemelidir.
31 Yorumla
İkinci görsel muazzammış :D
Erkekler partnerlerini aşağılama aracı olarak oral seksi kullanabiliyor evet. Çoğu zaman yaptıklarının farkında bile değiller; toplumsal cinsiyet ezberleriyle öyle zehirlenmişler ki, seksi bir ele geçirme aracı olarak görüyorlar.
Bir defasında bir erkek arkadaşım, "Küfürlerimize bak, hep kadınları aşağılıyor. Öfkesini kadın cinselliğini aşağılamadan gösteremeyen bir toplum, küfür eder gibi sevişir tabi" demişti. Kendisine aşırı katılıyorum, belirtmeme gerek yok sanırım.
Tüm toplumsal öğretileri yatağın dışında bırakmayı başarabilenler için, zevk vermenin ve zevk almanın yollarından biri sadece, o kadar.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sekste oral seks olmazsa eksik kalır çiftler birbirine zevk vermesini de almasınıda bilmeli.
30 YorumlaBenim için çok önemli bişey hem yapmayı hem bana yapılmasını seviyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer partnerimi mutlu ediyorsa, yaparım. Partnerimi mutsuz ediyorsa, yapmam.
00 YorumlaTahrik eder, minnet oluşturur, hevesi artırır.
13 Yorumla- +1 yıl
Minnet mi?
Şehvettir o
Minnet olsa duramazsın 🤣🤣🤣 - +1 yıl
Hee taam o zaman 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim için olmazsa olmaz. Zevk yani
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapmayı çok severim
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme esnasında olması gereken
00 Yorumla
+1 yılAsagilama seysi oral knk normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yapılsın isterim yalnız ben yapmayım
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana aşırı iğrenç geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
cinsellik yaşamadın dimi sen?
Cevap sahibi+1 yıl@sırsaklayan089 yaşamadım ama yaşasam da istemediğimi belirteceğim bir şey
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmazsa olmaz diyenlerdenim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlumlu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke hiç bitmese
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Candır oral cannnnn
00 Yorumla
+1 yılAa olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi