4 aydır evliyiz ve en basit sohbetimizde bile iş oraya geliyor. İşteyken öğle arası telefonda konuşuruz gene aynı. “Kocası dönüp yatanlar var tek derdin bu olsun” diye kınayabilirsiniz ama benim problem ettiğim, “canım cicim ayımız bitince hiç sohbetimiz olmayacak mı” endişesi. Hani yatak ilişkisi yatakodasında kalsa, günün diğer vakitleri başka şeylerden konuşsak tamam, ama her muhabbet cinselliğe gelince ister istemez canım cicim bitince diyaloğumuz da mı bitecek diyor insan, ki 7-8 ay içinde bitiyor diye biliyorum bu dönemlerin, seneye iki yabancı mı olacağız yani evde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. kocanın zihinsel durumu nasıl bilmiyoruz. sımdı olgun yaslardamı vs. adam vajınaya hasrettir yıllardır belki tadını cıkartıyordur. her insan farklıdır. bence salla düşünme. pinpiriklenmek senin yaptıgın. su akar yolunu bulur. senin kocanda böyle biri demekki sineye cekcen. idare etcen. uyum saglıcan. zamanla değişir insan merak etme. eskiden yaptıgın ama zamanla yapmadıgın seyler yokmu. kendinden bak. eskiden giydiğin. yediğin. sürede kısa daha. cicim aylarında mis gibi erkek bulmussun işte paso seksci. bence sanslısın 1 ay oldu sanırım bir arkadasım dertleniyordu kocası pek seks istemiyormus. kıyamıyorum vs diyormus. 3 ayda 1. onlarda cok olmadı evleneli. bazen ten uyumu olmaz. bazen psikolojık sıkıntı olur. bu dünyada bir sürü sorun yasayabilirsin. işeyemeyen insan var uyuyamayan. bence bunlar büyük nimet. sekste beceriksiz kadında var erkekte. bence vur dibine dibine:D abartmayı severim ben. yerinde olsam eşine artık yeterrrrrrrrrr dedirttirmek misyonum olurdu. hani o sırnasınca ok. onun dısında da ben sırnasır sömürürdüm bir nevi:d o zaman da ee yani bu da can derdi. madem seks delisi bi de burdan yaksın derdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konuyu bir çok kadından dinledim. Maalesef erkeklerin bu konuda kişisel gelişimini ve olgunluğunu tamamlamadığı bir durum.
Bekar olduğu dönemde kadınları seks objesi olarak gören ve onların da sürekli sevişmeyi istediğini söyleyen erkeklerin evlendikten sonraki halleri.
Evli olduğun için hassas davranıp da, düşüncemi "sabret, düzelir" şeklinde yapmak istemedim.
Mesleği ile ilgili bir tahminde bulunabiliriö eşinin. Fakat umuma açık şekilde de bunu dile getirerek o mesleği böyle bir düşünce ile akıllarda bırakmak istemem.
Şu an kendini seks objesi gibi hissettiğini düşünüyorum. Kadın olduğunu değil tamamen dişi olduğunu, göğüs, kalça, dudak ve vajinadan ibaret olduğunu hissettiriyor sana.
Ruhunu da doyursun istiyorsun. Bazı geceler sadece sarılıp uyumak istiyorsun. Bazı geceler sadece öpüp koklasın istiyorsun.
Gün içinde akşam gidilecek bir etkinliği planlamak istiyorsun. Belki yapılacak yemeği konuşmak istiyorsun. Belki de yeni bir şeyleri birinizin keşfettiği ve diğerinin ilgiyle dinlediğini
..00 Yorumla
Hayatın temellerini öğrenin artık. Kocaman kadın olmuşsun! Bir erkek seni her halinle sever. Sever ama önce cinsellik! Onu cinsel anlamda mutlu ettiğin sürece dibinden ayrılmaz. Sen sosyal bir paylaşımınız da olsun istiyorsun. İşte ne güzel! Adam hazır dibinden ayrılmıyorken aranızdaki duygusal bağı, sosyal iletişimi kur. Bundan güzel fırsat mı var? Bir de cinsellik bir tek erkeğe mi çalışıyor? Sen eksikliğini görmediğin için dert etmiyorsun. Eksikliğini görmeye başlarsan cinselliğin aslında kadın için daha önemli olduğunu öğrenirsin.
Bütün bu anlattıklarıma rağmen sen zaten kafanın dikine davranmaya devam edeceksin. Canın çocuk isteyecek ve hiç düşünmeden çocuk yapacaksın. İşte o zaman ne senin ne de kocanın bir birinize ayıracak enerjisi kalmayacak. Seyret ve gör.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şu sıralarda gayet normal çünkü yeni evlenen herkes zaten dikkat edersen belli bir süre hiç evden çıkamaz çünkü insanlar birbirine doymuyorlar yani yapıyorlar sabah yapıyorlar akşam yapıyorlar yemekten önce yemekten sonra bir yere giderken bir yerden gelince yani sürekli bir cinsel ilişki söz konusu evliliğin ilk iki yılı ya da üç yılı zaten böyle geçer ondan sonrasına bakarsın artık nasıl gidiyor mu gitmiyor mu.
#reda30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
81Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen aksini yaşayanlardanım. Eşim neredeyse en başından beri cinselliğe hiç yakın olmadı. Sadece dönem dönem girişkenliği oldu. Onun haricinde sohbetler çoğunlukta hep günlük gidişat sohbetleri. Ben biraz ısrar edersem, oluşuyordu. Yoksa odaklanılan noktalar hep günlük şeyler, yemek, uyku, iş vs. Şimdiyse ben de artık soğudum açıkçası. Çünkü ilişkinin bir çekiciliği kalmadı. Sanki aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olduk diyebilirim. Benim şahsen tercihim sizinkisi gibi olması olurdu. Canım cicim ayları duraksasa bile bence cinsellik evliliğin temel direğidir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıllibidosu düşük bir bacımızın vajina fısıltıları.
evlilik % 50 seks % 50 hayat arkadaslıgıdır.
evlılıkte her aksam bungee jumping ya da felsefenin roma topraklarında doğusu konferansı olmaz sana yanlıs anlatmıslar.
ıkı yabancıda olmazsın merak etme ilk osuruk kım tarafından gelıyorsa zamanı gelınce hah tamam evli çift olmus olursunuz .
akısına bırak kasma darlama adamıda.50 Yorumla
+1 yılKız otur şükret bak sana diyorum sonrasinda bu sıklık azalinca insanın içine şüpheler giriyor hiç sikayet etme bence. Merak etme cinsellik konusu bitince normal hayata döneceksiniz. Ama şu an tadini çıkar kendini en kadın hissettiğin dönem ahanda bu dönem. Sonra kanka muhabbetleri dönmeye başlıyor.
42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Endişelenmekte çok haklısın. Ee peki ne kadarlık bir sevgililik döneminiz oldu ve o dönemde nelerden konuşuyordunuz ki? Hep cinsellik üzerine muhabbet kurarak bir ilişki yürümez ki. İki insan aynı zamanda en iyi arkadaş olabilmeli, her şeyi konuşabilmeli.
30 Yorumla
+1 yılİlişkiye heyecan katmak sizin elinizde. Sanırım cinsel anlamda doyana kadar böyle devam edecek ama sonra sıkılmazsınız. İster istemez muhabbet o olmayınca başka şeyler konuşursunuz. Biz akrabaların ve arkadaşların dedikodusunu yapıyoruz😂 işteysen neler yaptığını soruyorum falan vakit geçiyor zaten
10 Yorumla
+1 yılO yuzden ki sohbet edemedigin insanla o iş süper bile olsa evlenmemek lazim çünkü hersey seks demek değil belki evliligin yuzde 50 sini cinsel yasam oluşturuyor ancak derdini anlatamadigin basini omzuna koyup fikir danisamadigin adamdan ancak cinsel doyum alirsin ruhun doymaz aç kalir.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken durum nasıldi? Bana kalırsa sevgiliyken çocuk seni urkutmemek icin seks konuşmamış ve yapmamıssiniz. Evlenince de haliyle yılların ateşini yakmış söndürmeye çalışıyor seks muhabbetleri , aşırı seks bunların açıklanması.
Ama merak etme vajinaya doyunca muhabbet illa ki başka yerlere gider.
Tabi vajinaya doymak demek hiç yapmayacaksın demek değil haftada 3-4 defa falan yapar. Bunlar geçici rahat ol00 YorumlaBirbirinizin hobileri veya takip ettiği şeyleri yapın mesala aynı şekilde kız kuzenim muhabbet esnasında konuşacak bile bir şey bulamıyoruz dedi bende hobileri veya takip ettiği sevdiği bir ilgi alanı var mı diye sor dedim şu an Marvel serilerini başladılar ikiside seviyor bunu ve birde koleksiyon yapıyorlar. Yaşları 27 30 sizde bunun gibi veya başka şeyler yaratabilirsiniz bazen çocuk ruhlu görünmemek. İçin ilgi alanını söylemeyen erkekler var
00 YorumlaNasıl yani tek seks konuşup zqtrn sürekli yapıyonuz😂 bence evlilikte en iyi arkadaş gibi beraber muhabbet edilip eglenebilmeli yolka ilgi gider yani. Onun hobilerini falan konuşmaya çalış eşlik eder sevdiği şeyse sonra çogaltırsın. Bidee söyle ona bunları
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, evliliklerin ilk aylarında çiftlerin özellikle erkeklerin seks isteği çok daha fazla olabiliyor, özellikle geçmişinde çok fazla deneyim yoksa, cinsel açlığını geçirene kadar tek derdi seks olabiliyor,, zamanla normal konuşmalara da basliycaksinjz,, ama seni temin ediyorum, şimdiki durumunuzu özlemeye basliycaksin birkaç yıla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBu kategoride çok görüş paylasmak istemiyorum malum mavili oldugumuz için abazan damgası vuruluyor hemen 😪 soruya gelince evliliğin %80lik dilimi seksten ibaret iyi bir seks hayatın varsa bence evlilikte güzel gidebilir tabi ki Baska şeylerede yönelmeli ama sen Şu an bunları düşünerek kuruntu yaparak sadece strese girer mutsuz olursun akışa bırak tadını çıkar ilerde evliliğin en güzel meyvesi çocugunuz olunca kafandaki bu soru işaretleride gidecektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bir erkek neden seks konuşuruz zaten evlisin tamam arzuluyor olabilirsin ama seksden başka daha güzel şeyler de var kadın sadece cinsel ihtiyaçlarımız için yaklaşmak kullanmak yanlış her şeyin yeri zamanı var işten aramalı konuşmalı ama seks muhabbeti değil öncelik özledim vs diye başlamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik aslında yasal fuhuş mühessesidir. Toplumun burada karı bu fuhuşun bir kişiyle sınırlandırılmasıdır. Bunu yasal kılan tek faktör de devlete bekar bireylere göre evli bireylerin 10-20 kat çok daha fazla vergi veriyor oluşudur. Yani yasallık bile ucunda para var diye yasal ✔🚬🍻
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yıllık evliyim hala ilk gün ki gibi cinsel hayatimizda muhabbetimizde tam tersi daha daha çok alışacak bağlanacaksiniz geçen zamanda.
73 Yorumla- +1 yıl
çok şanlısın o zaman. çocuk var mı
- +1 yıl
Kız senin adam uzakta değilmiydi:)))
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bu sorun bende de var. Ama ben evli değilim yeni bir ilişkiye başladım. Bir de uzakta. Sürekli seks konuşmak seksting yapmak istiyor. Yanlış insanı mı buldum bilemiyorum ki. Ama siz evlisiniz yani sonuçta hep berabersiniz. Cicim ayları biter seksi bir kenara bırakır daha hayatın içinden şeyleri konuşmaya başlarsınız. Mutluluğunuz daim olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
bu günlerin tadını çıkar ve ilerde kendini bu günlere hazırla bence 😊😊00 Yorumla
+1 yılUçkur meraklısı sadece seks düşünen biriyle evlenmişsin hayırlı olsun
Seni gerçekten seven o konuları açmaz konuşmasanda yapmasanda seni boğmaz anlayış gösterir.20 Yorumlasevgi mi yok acaba? bende bu durumdan korkuyorum muhabbetimizin sadece seks üzerine dayalı olmasını istemem neticede seksten başka şeylerde var hayatta
20 Yorumla
+1 yılKaygıların çok anlamlı kaygılar da bunun cevabını burada biz veremeyiz. Hele buradaki ahmak ordusu hiçbir şeye cevap veremez.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler, birlikte sosyalleşmeye çalış.00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle ilişkisi nasıl? Eğer anne sevgisi almamış biriyse onunla da soğuk bir ilişkisi olmuştur. Kişilik özelliklerini iyi irdelemek gerek. Bunlar sonradan olacak şeyler değil.
10 YorumlaBu durumu garipseme tam aksine o canım cicim aylarındn sonraki geçiş evresini kontrol altına al direk ipleri elden bırakma ilişkiyi sen yönet istediğin yere çek emin ol pişman olmayacaksın
10 YorumlaBir evlilik tek dert neden seks olurki yapılacak okadar şey varken anlama zorluğu çekiyorum bazı ilişkileri 🤦
20 Yorumla
+1 yılKoca karısını ilişki için yatağa çağıyorsa kadın gelmek zorunda tabi regl gibi sorunu varsa gelmemesi günah değildir keyiften gelmiyosa aşırı derecede günahtır inanmazsan araştırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBir insanın en mahremi eşidir ve o insanın karakterini zihniyetini eşiyle konuştuğu konular belirler. Eş seçiminde hata yapmışsın ama sanıyorum ki bu senin farkında olmadan ihtimal vermeden düşünemeden yaptığın bir hata
00 Yorumla
+1 yılValla yorumları okudumda sanki herkesin hayatı dört dörtlük de bi bu payda sorun var bir çoğu da işkembeden sallamış sen takılma buralara mutlu isen bas gaza devamet
00 Yorumla
+1 yılİsteğin gayet normal bunda bir sıkıntı yok. Ama 7-8 aya bitmez. Yan komşum 50-55 yaşlarında bir çift hala sesleri geliyor :) O kadar kısa sürede biterse sıkıntı var demektir.
00 Yorumla
+1 yılşu an endişelenmeniz yersiz henüz yeni evlenmişsiniz ve bu dönemlerin yoğun seksle geçmesi normal ama tabi hayatı paylaşırken sadece seks yetmez günlük hayatıda unutmamak sosyalleşmek ve sevdiğin insanla hayata karışmak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKonuşamıyorsanız cicim ayları bitince dediğin gibi olacak %90. Ortak hobi falan bulun
33 Yorumla- +1 yıl
Bilmem genelde çok gerek olmuyor😅
+1 yılTen uyumunuz varsa söylediğin cicim ayları bitmez. Genelde ten uyumu olmayanların uydurduğu bir şey.
30 Yorumla
+1 yılşu zamanlarınızı iyi geçirin zaten ileride çocuk derdi ev araba derdi olacak o zaman kalkan şeyde kalkmaz :D
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ferhanım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene sevgilimle aynı evde kaldım 2 sene boyunca her gece yaptık hiç boş geçmedim baya aşırı istekli biriyim ama 2 sene sonunda gördükki s*x dışında hiçbir özel şeyimiz olmamış. O yüzden kacanla konuş yoksa soğuyacaksın bi süre sonra
20 YorumlaBence bu koca seni seviyor. Cicim ayları bitince ise birbirinizi daha çok tanıyacak daha çok seveceksiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Yok ya normale döner hazır canı çekiyor yap sende bulsun işte dışarda birinde değil zaman gecince o seks sohbetleri biter merak etme
00 Yorumlaher şey Seks olduğunda en büyük sorun Seks olmadığında ne olacağıdır. Bunu ancak yaşayarak göreceksiniz 🙂
00 Yorumla
+1 yıleşinle yüzyüze konuş bu konuyu ortak vakit geçirebileceğiniz birlikte bir şeyler yapabileceğiniz hobiler aktiviteler edinin zamanla düzene girecektir
00 Yorumla
+1 yılBu çok normal. Demek ki sırf kalben değil fiziken de çok etkilisin onun için. Tadını çıkar, ileride çok ararsın bu günleri.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz dengeyi bilmiyor günlük hayatta normal konuları konuşmaya teşvik etmelisin yoksa aynen dediğiniz gibi bir sorun ile başk başa kalacaksınız.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cicim ayları bittiğinde, akşam gelirken yoğurt al, ekmek al, markete-pazara girmemiz gerek, misafir gelecek, annene mi gideceğiz yine, konuşmaları olacak, merak etme yine konuşursunuz sadece konu değişecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBastan kotu başlamış seks dışında bir şey konuşamıyorsunuz demek üzücü inşallah duzelir
10 Yorumla
+1 yılNe seksmis ya hep merak ediyordum böyle sorunlara mi yol aciyomus 😂
11 Yorumla
+1 yılBence normal. 4 ay kısa bir süre. Ama birbirinizi tanımadan evlendiyseniz orasını bilemem.
10 Yorumla
+1 yılCanım cicim ayları bitince konunuz hep para olacak geçim derdi olacak. O yüzden buna şükret bence 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdini... Yatak muhabbeti niye yatak odasında kalsınmış? Arkadaş ve aile ortamında yapılmadıktan sonra gayet heryerde yapılır bu muhabbet. Sorun ettiğin şeye bak ya.
10 YorumlaOlgun aklı basında yaşlarda ve karakterlerde evlılık yapsaydınız bu soruları sormazdınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks konuşuyoruz derken tam olarak ne konuşuyorsunuz örnek verir misin
41 Yorumla
+1 yılOda senin eksikliğin. Demek hep seks konuştun şimdi meyvesini alıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSizinki görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış hesabı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani cicim aylarında fazla sexe yuklenmeyın gormemıs gıbı sonra monotonlaşır zevk vermez
00 Yorumla
+1 yıl4 aydir hic mi yemege cikmadiniz, bir aktivite yapmadiniz?
00 Yorumla
+1 yılSevdigin biriyse sorun yok
Ama sevmediginse olabilirsiniz iki yabanci00 Yorumla
+1 yılPompaya devam, bak keyfine. Evlenmeden tanısaydın sende. 🙄
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte yani ilerde bu ilişkiyi böyle tutmak senin elinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normaldir. Hele o bedensel istekler biraz durulsun. Sonra normal aile olursunuz
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle her zaman o konu olmaz ama haklısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni evlisiniz böyle olması çok normal muhabbetiniz bitmez kötü düşünme
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok ya ben sanmiyorum en önemlisi zaten ten uyumunuz, yatak odaniz iyiyse ikinizde mutlu oluyorsaniz, diğer seylerde bence zamanla gelir 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksten sonra canım cicim demeye devam etmiyorsa, ilgisi bir anda kesiliyorsa zamanla kopma yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum umarım öyle değildir
10 YorumlaBir zaman sonra sadece konuşacaksınız. Bu günlerin tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılCanım sen gene seks yapıp konusuyosun bazıları 15/20 günde bir goruyor
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela nasıl geçiyor nasıl konuşuyorsunuz çok merak ettim örnek verir misin
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyim ama seks dışında bir şey konuşamıyoruz. Cicim ayları bitince iki yabancı mı olacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler