Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sakin bir kafayla oturup insan gibi konuşarak edebi aşmıyacak şekilde konuşulursa daha iyi olur diye düşünüyorum şahsımca çünkü bunu er ya da geç konuşmanız gerek yoksa evlendikten sonra pişman olmayın çekinmeden aklınıza gelecek şeyleri konuşun ama evlenmeden halledin yoksa yakinen etrafımdaki çoğu insan boşandı
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama nasıl olucak bu konusma ne istiyosun ne seviyosun seklindemi ben cok utanırım
Cevap sahibi+1 yıltabikide utanabilirsin ama ilerisinide düşünmen gerek herşeyi baştan konuşmak daha mantıklıdır tercih sizin
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
O konuları ufaktan ufaktan açmış olmanız gerekirdi siz biraz geç kalmışsınız sanki okuduğum kadarıyla öyle anladım.
#perso00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılTam zamanı
Son günlere bırakmayın
Doğum kontrolü
Zevkler
Korkular
istekler her şeyi konuşun05 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğige 1 bucuk sene var o bu konulara girmeye calıstı da ben utandım sunu isterim bunu isterim diye konusmqk biraz utanç verici
Soran+1 yılNasıl girilirki böyle konulara
- +1 yıl
Gayet doğal bunları konuşmak aslında. Bir sonraki sefer o konuyu açtığında utanıp kendini geri çekme gerisi gelir
Soran+1 yılPeki hangi konular konusulmalı mesela acık acıkmı konusulmalı ay hiçbisey bilmiyorummm
- +1 yıl
Doğum kontrolü mesela
Korkular beklentiler istekler biraz da size bağlı konuşacaklarınız
+1 yılhala açılmadı mı , ayrıca bunun bir zamanı ya da süresi olamaz aynı anda içinizden gelerek doğal bie şekilde konu o raya gider sen bişey yapmazsın ya da hadi cinsellik konuşalım demezsin
011 Yorumla
Soran+1 yılZatwn icimizden konusmak geliyoda ben engel oldum
Soran+1 yılPeki cinsellik konusma nasıl devresinde vs tarzımı yoksa tahrik edici falanmı konusmadır sence
Soran+1 yılNasıl seversin?* olacaktı yanlıs yazdım
- +1 yıl
uzun bir konu ulaşırsan anlatayım
Soran+1 yılBurdan yazarsan sevinirim özet haliyle
- +1 yıl
maalesef bazı şeyleri açık açık yazmayı yorumda sevmiyorum
Soran+1 yılAçık açık yazma sadece ne tarz konusulmalı onu söyle şöylesin böylesin gibimi bunu isterim şunu isterim gibimi konusulur ilk cinsellik
Soran+1 yılOnu cevaplasan yeterli
- +1 yıl
hayır tabiki bu konuda çok acemi ve bilgisiz olduğun belli , en güzeli ve etkileyicisi mecazlamaktır imalı ve mecazlı konuşmalarla tutkuyu arttırmak akabinde benzetmeler ve mubalalar yaparak taçlandırmak sonra da betimlemeler ve güzellemelerle süreci uzatmak
Soran+1 yılYa mesela ateşlisin falan diyoruz birbirimize böyle kalp atısım hızlanıyor gibi konusmalar yapıyoruz simdilik
- +1 yıl
evet güzel o zaman ama mesele merak uyandırmak açık kapı bırakıp kapıdan nasıl girmesi gerektiğini ona bırakmak , mesele bedenler uslu dururken zihinleri kudurtmak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman istek arzu olursa o zaman bunun Bi zamanı yok üstelik nişanlısınız flört devri vs geçmiş gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nasıl konusmaya baslanırki böyle konular ben açmam o açsın konuyu
- +1 yıl
İkinizde birbirinizden beklerse açılmaz bunun için en kolay yolu Türkçe nin lastik gibi bir dil olmasını kullanabilirsin normal bir cvbı imalı bir şekilde verebilirsin veya buna benzer şeyler konu yavaş yavaş kendiliğinden Cinselliğe gidecektir
Evlenmeden önce konuşun fikirleriniz uyuşuyor mu diye
10 YorumlaBence konuş neleri seversiniz neler yapmak istersiniz fantazi istiyor mu flan şimdiden ögren kendini ona göre hazırlarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılO bu konulara girmeye calıstıda ben izin vermedim pek simdide ben açamam ne yapmalıyız
Soran+1 yılUtanıyorummm
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeme 1 hafta kala ama böyle yapcan şöyle yapcan diye
01 YorumlaNe zaman isterseniz ama erken konuşulması iyi olur
10 Yorumla
+1 yılevlenmeye 17 gün kala
10 Yorumlaemekliliğe doğru bi konuşursunuz ya acelesi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse ciddi cevap vermiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalınmış her zaman konuşa bilirsin
00 Yorumla
+1 yılNeden konuşmadınız ki
00 Yorumlautangaç mı
215 Yorumla
Soran+1 yılBiraZda bu cinsellik konusması nasıl seversin? Tarzı konusmamı yoksa tahrik edici cok ateslisin vs gibimi konusulmalı bilmşyorumki
Soran+1 yılBi tık
Soran+1 yılHayır tabikiii
Soran+1 yılO konulara girmek istedi de ben izin vermedim erken bulup
Soran+1 yılBen asla açmam
Soran+1 yılÜstteki yazdıgım soruya cevap verirmisin o açtıysa ne tarz konusulmalı
Soran+1 yılBence erkek açmalı bu konuları ben zTen cok utangacım
Soran+1 yılHdkfmskfdllgldlg
Soran+1 yılŞakamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe şimdi bir şey olsa biriniz istemese ne olacak?
00 YorumlaÇok geç bile kalmışsınız aslında
00 YorumlaDüğünden bi gün önce pozisyonları tartışın yeter
00 Yorumla
+1 yılHemen simdi basla
00 Yorumla
+1 yılİstediğin zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir zman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz yapıyoruz siz daha konuşmamışsınız bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen simdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Artık başlayın derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince
00 Yorumla evlenince
00 YorumlaYarın eve çağır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne