Fantezi iç giyim erkeği baştan çıkarır mı? ↗
Sevgilinizin sizden ayrılmaması için seks yapar mısınız?
Fantezi iç giyim erkeği baştan çıkarır mı? ↗

ben şunu düşünüyorum , seven insanlar için seks bi etken değildir ama 5 seven kişide en fazla 5-6 ay dayanabilir ondan sonra başlanmalı bence , genelde sevmeyen kişi hemen ilk dakikadan seks ister çünkü onun amacı zaten o. Cevap veriyorum eğer seviyorsam evet yaparım , ya sen?
Selamlar.. Cinselliği ve dişiliğini ilişkiyi sürdürmek için kullanan kadın bence zaten kesinlikle basittir.. Fakat maalesef bu tarz insanlar var.. Benden ayrılmak istiyorsa kimseyi asla ama asla tutmam.. Gururum her şeyden önce gelir bazı durumlarda.. Seks rüşvet olarak kullanılacak bir eylem değildir.. Karşılıklı sevgi ile sevişilirse zaten anlamı olur.. Keyifli geceler..
Birisinin benden ayrılmaması için seks yapmam. Kendi isteğim için yaparsam yaparım, ama yapmak istemiyorsam veya istiyorsam da karşı taraf bunu yapmadığım için benden ayrılıcak bir geri kafalı aşağılık insansa hiç birlikte olmam oturup bir kahve bile içmem.
Cevap
70Cevap
Benden ayrilmayi düşünecek kadar aptal biriyle hala birlikte olamam😏
Mental, sosyal ve kültürel olarak uyum yoksa cinsellik bir ilişkiyi kurtarmaya yetmez.
Tenimden önce ruhuma dokunan birine ancak yer veririm hayatımda. Sadece ten isteyen biri kolay ulaşacağı başka bir ten bulunca bırakabiliyorsa seviyorum dediği kişiyi o zaman hiç başlamadan bitsin taraftarıyım. Beni kendine inandırmayan birinin hayatımda yeri olamaz.
Benimle sadece bunun için birlikteyse dilediği zaman ayrılabilir, sorun değil. Ben hem bedenin hem ruhun sonuna kadar doyduğu ilişkiler yaşamak isterim. Ötesi beni ilgilendirmez..
Ne kadar yanlışta olsa, evet bunu yapan insan ve özellikle bunu yapan kadınların sayısı çok fazla, sadece seksle elinde tutabilecegini düşünmek, duygusal olarak istemedigini bilerek, sadece onu kaybetmemek adına ilişkiye girmek acizliktir bana göre,,,
Yaaa. İnanmıyorum. Gerçek olamaz… Kenfisşne bağımlı yapıyor demekki, istemese de alışkanlık olunca her seferinde ona dönüyor. Hmm iyi taktik. O Zana’n alıştırmak lazım değil mi… 🤗🤪😎
AyrılmaSın diye yapmam ben yaparsam zaten bir daha ayrılamaz benden
Diyorsun 🥵🥵
Diyorum
Mmm seninle yapan yaşadı desene
Karakter kusurları olan bir kadın elbette erkeği seksle, çocuk yaparak ya da seksi ceza ödül gibi kullanarak yanında tutmaya çalışabilir.
Ben o yoldan hiç gitmedim. Yanımda sadece seks için kalacaksa hiç kalmasın daha iyi
İnsan sevdigi icin seks yapmali yoksa gunubirlik iliskiden farki ne bunun. Ha ayrica karsindaki insan eger gitmeyi kafaya koyduysa beraber olduktan sonra da gudecektir kendini kucultmenin anlami yok bence.
Olayın, kadın ve erkek açısından sonuçları çok başka olacaktır.
Bununla birlikte seksi silah olarak kullanan çiftler, güvensiz ve güvenilmez bir ilişki içindedirler.
Tamamen yanlış mantık olduğunu düşünüyorum.
Bir insanın kendisine saygısı yoksa bunu yapar...
Cinsellikle yanımda tutuyorsam onu geriye kalan tüm o duygulara ne oluyor?
Kockoca bir hiç...
Kullanıyor ya anlayın çok kör olmuş aşık insanlar var sonra ayrıldı diye ağlıyor yapmaki ağlama daha güzel seveen erkekler var bence bunu istediği icin sen ayrılmalısin
Cinselliği kullanarak elde tutacağım birini hayatımda hiç barındırmam
Kimseyi elimde tutmak için böyle birşeye ihtiyaç duymazdım. Ben gitmiyim diye bu yola başvuracak kadar özgüvensiz insanları da hayatımdan çıkardım.
Özgüvenli erkekler ve bir kadına dişiliği için düşmeyen erkekler ilgimi çekiyor 😄
Genç kızların hepsi bu tuzağın içine düşüyor maalesef
Kesinlikle katılıyorum kardeşim
Benden kopmamasi için ona vermek çok iyi fikir zaten beni tadan bi daha vazgeçemiyo nedense
Bir kere de ben tadabilsem keşke
Makinen olmayı isterdim. 😎
Çok tadan oldumu
😂😂🤣
Yapalım benim Benimkinin tatlını alan birisi hayatta Bırakamıyor
Yani benle seviş yoksa ayrılırım diyen bi erkekte ne bilim değişik🤣🤣
var evet biliyorum ve iğreniyorum. Sonuçta seni sadece becermek için isteyen bi adama gidiyorsun.
Kapıyı gösterebilirim gitmek istiyorsa gitsin. Zorla tutacak değiliz kimseyi.
Tabiki Yaparim.. Eger partnerimi mutlu edecek isem seve seve... O nasil isterse oyle davranirim...
Sevgiliyken sekse karsi degilim ama sirf seks icin iliski yasayamqm. Beni seven biri kararima, isteyip istemememe saygi duymali, ve beklemeli...
Sevgilim yok ama bir erkek için saçma bir soru bu bence. Hiçbir erkeğin seksi reddedeceğini zannetmiyorum hele de sevdiği kadın onu terk etmesin diye tabiki yapar.
Buradaki kız görüşlerinin % 90'ı yalansa bem de hemcinsimş tanımıyorum 25 yaşıma geldim az dürüst olun çoğunuz böylesiniz.
Bu yola baş koyan çok insan varsa daha büyük hata yapıyorlar. Hayatta yapmam. Ancak eşim olacak kişi benimle evlendikten sonra bunu hak edebilir.
ayrılacaksa yaptığım sadece süreci gecikttirir ayrılmasını engellemez. üstüne ayrılacak adama gitmeden bide kendimi sunmuş olurum.
Açık ve net.
Aksine istesem de olmuyorum. Bi süre doğru insan olup olmadığını, bunu hakedip etmediğini anlamak için test ediyor ve sabrını ölçüyorum. Bakalım hayırlısı.
Keyifli geceler
Onu sarhosken soyundurup dusa sokmustum sonra yataga yatirip anal vajinal oral her delige gelmistim unutulmaz bir geceydi sonra baristikcama. sonra ayrildi iki yildirda gormuyorum
Tecavüz ettin yani
Rızası yoksa tecavüzdür. Sarhoş bir birey çok sağlıklı karar veremez ve bilinci kapalıdır yani faydalanmışsın
Fark etmez
Yapmam ya da 🤔🤔 ama ayrılmak istiyorsa ve seks yapmak istiyorsa hayır demem galiba 😂😂 bare son seksimiz güzel olsun kafası...
Yo seksi zevk almak için yaparım. Sevgilim ayroiılmak istiyor ise ayrılabilir. Bunun için yapmak bir nevi köleliktir.
Sevgi denilen şey bu kadar basite indirgenecek bişey değil. Bu durumdaysanız ayrılın gitsin daha iyi.
S*lak olan yapar://yapınca yine bırakacağını bilmiyo mu
Sacma ayrılmak istiyirsa s. kt. rsin gitsin bana ne ben benim olan kadınla sevişirim ancak
Kızlar bunu erkeklere karşı kullanabilir belki ama ırıspılıktan başka bir şeye benzetemedim...
Böyle bir aşkta ben yer almam sevgili iken de sekse karşıyım
Bunu yapanlar olduğunu biliyorum ama gidecek olan eninde sonunda gidiyor
seks için bir bahaneye sebebe gerek yok ki alrılmasını istemiyorsam dozunu artırırım o olur😉
Zannetmiyorum yani sırf seç için birlikte olacaksak hiç olmayalım
O ısrar etmedi ama yaş farkımızdan dolayı sorun olacağını düşünüp yaptım ilk seksimdi evlıyız şimdi
Manyak mıyım yapmayacaksam neden sevgilim olsun yaparım elbette
yarın başkasıyla da seks yapıp üstelik daha çok hoşuna gidincede terkedilmeyi göze alması lazım o zaman. Bir insanın seks için yanında kalan yine aynı nedenlede başka kucaklara gider. Ömür boyu bir insanla veya aylarca sadece seks için duramazsin
"Bunun için ayrılan erkek sevmiyor demektir. "der ben ondan ayrılırım.
Hayır. Böyle bir teklifle de gelirse tokat manyağı yaparım
🤣🤣🤣🤣
Nanna göre değil.. Muhtemel söylenecek hiçbir şey kalmamış ise zaten bitmiştir.
Hayatta yapmam umrumda bile olmaz
Hayır seks oyuncağı değilim
bu yola başvuran insan beyin özürlüdür ya da beyni yoktur. :D böyle bir şey yapmam :D
yapsam ne olcak sonucta ayrılıyorşar
Ayrılacaksa yapsanda ayrılır
Hayır. Gönül bağını tercih ederim
Sevgilim yok olan düşünsün
Seks yaparim niye yapmayayım
Hayır. Kapının yerini gösteririm.
Genelde bunu kadınlar yapıyor ama saçma bence
Yok ya ayrılırsa ayrılsın
Gidene kapı açık, kimsenin onurumla oynamasına müsade etmem nokta.
Daha çok kızlara sormak lazım
Hayır istemiyorsa defolsun
hayır o beni istemiyorsa benden bir tat alamaz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?