Severseniz direk mi istersiniz, saygı duyup karşı taraf istediğinde mi istersiniz, bakireyse istemem değilse isterim mi dersiniz, yoksa ben evlenmeden yapmam mı dersiniz?
Ve neden?
Ve neden?
Sevgiye inananlardanım ben bir kağıda atılan imzaya değil. O yüzden sevdim mi yürekten severim öyle '' kağıda imza atmadan olmaz'' demem. İçinden geliyorsa yapabilir bence insan. İçinden gelmiyorsa da ısrar etmek doğru değil tabi. Aceleci davranmamak gerek, zaten ilişkinin başlarında aptal bir mutluluk olması normaldir buna aldanıp gerçekleri görmeden bodoslama dalınmamalı.
Her ikimiz de istersek seks yaparız yani. Eğer bakireyim ve bozulmasını istemiyorum derse oral seks yaparız bol bol onun haricinde de seksten geri durmaya gerek yok ki
Cevap
19Cevap
Sevdiğim insanla yapmayı bekliyorum hala. İkimiz de istiyorsak yapılır. Evlilik şart değil. Ne zaman istersem o zaman yaparım
Duygusuz çok ilkel zaten
@Cagripolat001 duygusuz olsaydı sevdigi insanı beklemezdi, ilkel olsaydı da bir imzayı bekleyip tabular oluştururdu.
Bence duygusuz ilişkinin ilkel olduğunu söylemek istemiş bana ilkel dememiş arkadaş
Anlamadan, dinlemeden...
Seversem ve karçı taraf isterse ilişkiye girerim. Eğer bakire ise ve ben bozmuşsam ortada bırakmam direk evlenirim. Sonuçta kız bana güvenmiş beni sevmiş kızlığını vermiş.
Bu isler karsilikli olur bir taraf isteksiz olduktan sonra yapmak cok sacma bisey bence
Sevdiğine olmak normal a. jer sevdiğinle olmak. iste bu cesaret ister
Biz yapıyoruz 3 ayı geçti nerdeyse hergün sevişiyoruz
Bakireyse ilişkiye girmeden zevk vermek isterim. Değilse onu tahrik ederek onun istemesini sağlarım
Herşey zamanında ve yerinde güzel aşkımdan ölsemde deli divane olsam da evlenmeden önce Cinsel birliktelik yaşamam. Bu benim görüşüm.
Kocamdan baskasiyla yapmam
karşı tarafın isteği çerçevesi
seviyosam isterim ama evlenmeden yapmam
İki kişide istiyorsa bakireliğin önemi yok
karşılıklı gönül rızası olsun isterim.
seversem o istediğinde yaparız
Evlilik olursa ki olması lazım
Karşı tarafın gelmesi daha iyi
Tabiki evett
Karşılıklı istek olmalı
senin düşüncen ne
Ben evlenmeden önce yaptım. 1 senelik ilişkimdi ve istedim arzuladım, icimde tüm yönleriyle bu sorumluluğu alabileceğimi hissettiğimde birlikte oldum. Bu süreçten sonra 2 senedir de beraberiz bir problem olmadı ama karşı taraf bana saygı duyup tüm yönleriyle bana bırakmıştı kararı, bakireydim. Ben 1 adım öteye gitmeden o da gitmeyen bir insan velhasıl şuanda da mutluyuz ama fikirlerinizi merak ettim
sizinle mutlaka konuşmk istiyorum ben
isntrm versem yazarmısınız
Cevap özelde şu an yardımcı olmak isterim
anlamadım
vereyimmi instgrmı
Nedeni yok
İsterim
Evet yaparim
tabikide isterim
Yapmam