Görüşler için teşekkürler
Anal seksi daha acısız yaşamak için neler yapılabilir?
Görüşler için teşekkürler
Bence ilk başta iyi bir sevişme ile kadını iyice gevseltmek gerekiyor daha sonra 1 defa bosaltip zevk suyunu anal bölgesine yavaş yavaş yedirip alıştırmak gerekiyor bı kaç parkmak darbesi ile daha da hazir hale getirilmeli , daha sonra zaten kaygan olan penisi yavaş yavaş sokmak gerekiyor ama çok çok dikkatli olmak lazım. Önce baş kismi ile yavaş yavaş gel git yaparken bu hareket kademeli olarak penisin hepsi girene kadar tekrar edilmeli zaten hepsi girince önce yavaş yavas sonra normal tempoda devam edilir. Böylece daha acısız bir anal deneyimi olur.
Alan memnun veren memnun :)
Kayganlaştırıcı kremler ve yağlar lazım sonrasında ise partnerini doruklara cıkarmalısın ki kadın doruklarda iken aldığı zevk ile anal ilişkinin başını hissetmesin sonrası zaten genişlemeden dolayı ve kayganlaştırıcı kremlerden dolayı acısı az zevki yüksek olan bi durum oluyor
Kayganlaştırıcı ve alıştıra alıştıra yapmak olabilir
Teşekkür ederim 😊🌹
sorudan alakasiz ama juicy sarkisinda ikizler burcuna laf atiliyordu sanirim burclara inanmasam da alindim gucendim😪Bizi sevmiyorsunuz cunku biz olamazsiniz demek istiyorum diger burclara
Bende ikizlerim kfkfk
23 Mayıs
Cevap
53Cevap
Selam gadası 🙃
Anal ilişkide erkek acele etmeden kendini kadının gözlerine bırakmalıdır. Çünkü kadının gözleri erkeği hızlı ya da yavaş olması konusunda uyarır. Anal ilişkide acele etmemek gerekiyor. Soft bir ilişki her iki tarafıda mutlu edecektir.
#gadası
bacım ,
işin ehli deneyimli profesyonel bir partner ile çift uyarım ile galaksideki yıldızları sayarsın .
ilki acı olacak dıye odaklanmıssın , hayır.
ilk once uzun bır onsevısme oral sonrası parmak ile alıstırma deneyımınden sonra yağ ile bu iş rahatca olur .
ama arizona kertenkelesi ile takılır oda heyecan yapıp abanırsa canın acır.
Sırt üstü yatan kızın bacaklarını açarak kendine doğru çektiği pozisyonda vajinasını yalarken akan suyuyla analına önce bir sonra iki zevkine göre de üçüncü parmağın sokulmasıyla hem anal yumuşatılır hem alıştırılır ama bunda vajinadan akan suyu kullanmak şapşart
Eklenmesi gereken çok şey var ama
Çok fazla sayıda anal yaptım olayı sorduğun kadar cevaplıyorum anal hakkında yoksa çok yazılacak var bir defa senin kaşlarını serbest bırakma olayını çözmen gerekir ve anal yapmadan önce 20 dakika minimum eczaneden alacağın basit bir yanık acısı gideren bir kremi sürmen gerekli ve olmazsa olmaz olarakta bir kayganlaştırıcı şarttır öyle krem falan iyi olmuyor ve sevgilin yavaş olmalı ve sonrasında hız kazanılabilir durum bundan ibaret
Onu yapacak adamın sabrı önemli ben birini hiç acıtmadan yaptım ama cok zamanımı aldı burada anlatılmaz
Hiç bir kadına tavsiye etmiyorum. Sizden bunu isteyen erkeğe de sakın saygı göstermeyin. 😅
Erkek deneyimli olursa parmakla alıştırma krem falan napacağını bilir.
Tecrübe tecrübe doğru iyi yapmanın adı tecrübe ama, ilk defa için tecrübeye gerek yok nasıl yapıldığını bilin yine yeterli bol kayganlaştırıcı ve yavaş yavaş, yavaşında yavaşı ile girip çıkınca acımaz ve bu iş olur 😅
Kızı önden yalayıp tatmin etmek gerekir sonra arkayı da yalayıp parmakla yavaşça gevşemesini sağlamak gerekir bol kayganlaştırıcı ile hafif hafif bastırılır acı olmaz genelde aynı anda vajina da biraz okşanılırsa hemen orgazma ulaşır hatun kişi.
kayganlaştırıcı ve ilişkiden sonra partnerinden güzel bir bakım
Anal seks yapacağıma oral yaparım çok çok daha iyi. Anal seks nedır ya , hem karşı taraf ıcın acılı hem hastalık riski çok hem de kuru yerde kayak mı yapılır?
Acıyı yok edemeyiz acı oluyo olmalıda burdaki mesele acıyı yok etmek değil aldığın zevki acının üzerinde tutmak bunun içinde işini bilen bir erkek ve kayganlaştırıcı gerekiyo
En acisiz yontemmi? Yapmamak ;) senden bunu isteyen erkek bencilin tekidir :)
Kayganlastirici☺️☺️, doğru pozisyon, ilk birleşmede özellikle usulca davranmak, gerekirse önce parmakları kullanarak rahatlatmak...
Kadının kendini kasmaması lazım kendini sıkarsa olmaz kayganlaştırıcı sürüp yavaşça yapılmalı hatta kadın kendi ileri geri yapsın rahatlaması için
İyice kayganlastirilmasi lazım ve deliğin genişletilmesi lazım bir şekilde ya penisle ya da vibratorle
Kafayı anal seksle bozmuşsun, bu kaçıncı soru? Yapsanda kurtulsak, okeyin anal ilişki için kayganlastirici jelini kullan, korkma hiç acimiyacak.
@Redamancy-4 önce parmakla alıştırıp sonra girmek gerekiyor deneyimli birisi bilir bunu
Bunda kadın faktörü çok büyük herşeyden önce kendisi arzulamali bunu yoksa tecavüz olur
vibratör ve kayganlastirici ile genisletmek sonrasinda erkegin isi
Yapmazsan acımaz, ilerleyen yaşlarda yaşatacağı sıkıntılardanda uzak olursun...
Penis inceltme egzersizleri veya ameliyati. Tövbe estağfurullah...
Güncellemene katılmıyorum çünkü işi bilen erkek acı değil zevk verir. ;) İşi biliyorsam önce orayı parmağımla ve tabiki kremle alıştırırım. Sonrasında bir güzel yalarım ve partnerim hazır olduğunda yavaş şekilde girer hafifçe girip çıkarırırım. Alışana kadar buna devam eder sonrasında köküne kadar sokar çıkarırım ama yavaş yavaş. Eski eşimle 6 yıl yaptıktan sonra işi biliyor olmam normal değilmi ;) İlk kez yapmak isteyene zevkle eşlik ederim o zevki yaşatırım ;)
Bebek yağı kafasını çıkarmadan gidip gelmek aynı hızds ve yavaş yavaş
Nopr
Nope
Hayırr
Yasak
Yook
Bazen soruyor musun trollüyor musun anlaşılmıyor. Bence buradaki çoğu insandan daha bilgilisin ☺️
Kayganlaştırıcı, prezervatif, ve masaj olsa da bence yapılmasa daha iyi olur. Ben merakımdan birşeyler denesem de kendi kendime, tavsiye etmiyorum. O an zevkli gelse bile sonrası eziyet edici bence.
Krem sürülür yavaş girer alıştırılır sıvı sabun sür pozisyon değişikliği yabılabilir
Tecrübeli biriyle yapınca ve uygun kremler kullanınca. Bir kaç denemeden sonra zevkde artacaktır. Acı da zevke dönüşmeye baslar
Öncesinde alıştırma yapılarak ön sevişme uzun tutularak ve kadının iyice yükseltilip bu esnada yine alıştırma yaparak denenirse azalıyor acısı
İlk yumusat sonra kayganlastir ve ilk sertligiyle değil ikincide gir icinde sertelsin hem uzunca zevkini keyfini yasa
Pasif gay olarak bende yaşamayi çok istiyorum bir defa deneyebildik ama tamamen yapamadik
Reda boş ver bu fanteziyi gerek yok ona gidene kadar neler var
Analcı kadınlar var tecrübeli ve zevk almasını bilen onlardan bulmak lazım 😍
Önce kayganlaştırıcı ile alıştırmak sonra da bol kayganlaştırıcı sürüp içine yavaşça girmek
Penis ince ise iyi çok acıtmaz, ama kalın ise işin zor.
bir de girişte tüm kontrol sende olmalı, milim milim girişini sen kontrol etmen iyi olur..
Ben dildomla yaparken acı çekmiyorum.
hak yolu varken b. o. k yoluna ne gerek var
Partnerin Ustaysa... Asla ve Asla acımaz...
Kayganlastirici kullanılabilir
Bu tamamen erkeğe bağlı sadistligine
Daha önce yaptın anlaşılan
Anal seks yapmamak gerekir 😂😂😂
Yapmayin illa yapmak zorundamisiniz
Kadına acı veren şey bencilcedir, yağılmamalıdır
Ayy çok acıyo
İyi pozisyon ve kayganlık.
Kayganlastirici jel 🙃
no anal
götten seks ne alaka vajina daha mantıklı
İşi bilene yaptırmak 😊