Bir erkek fiziği bozuk bir kadını sever mi ya da arzular mı?

Arkadaşlar öncelikle kırıcı olmadan cevaplarsanız sevinirim ben kiloluyum ama herkes yüzümün çok güzel olduğunu söyler iri gözlerim vardır iri dudaklarım yuvarlak yüzüm temiz bir cildim boyum 1.70 bakımına kokuya kişisel temizliğine çok çok önem veren biriyim giyinmeyi çok severim ama kilom var hayatımda hep erkekler tarafından uğraşılan biri oldum 2 nişan geçirdim ben ayrıldım bulunduğum her ortamda erkekler tarafından uğraşılan biri oldum ben bir dönem psikolojik rahatsızlık geçirdim kortizon tedavisi aldım 1 hafta hastenede yattım kortizondan ani şiştim heryerim çatladı vs sonra kilo al ver derken böyle gitti nişanlımla tanıştığımda nişanlıydım sevmediğim için ayrıldım nişanlımla önce arkadaştık sonra flört derken 3 sene geçti geçen sene nişanlandık nişanlım zor bir insandı madde bağımlısıydı tabi ben başta bilmiyordum sonra öğrendim çalışmazdı ama ben onu çok sevdim hiç bırakmadım düzelmesi için elimden geleni yaptım hep yanında oldum kendi istemedi ben yine bırakmadım ama en son artık benimde sabrım kalmadı ayrıldım 2 ay sonra döndü ve söz verdi tamamen değiştiğini söyledi kanıtlayacam dedi ve kanıtladı dün akşam konuşurken dedi senin ilgin beni sevmen yalnız bırakmaman beni düzeltti sen benim duvarıma pencere açtın içeriye ışık saçtın ben kendimden nefret eden bir insanım fiziksel kusurlarım yüzünden aynaya bakarak giyinip soyunmayacak kadar ameliyat olacaktır göğüs küçültme ve karın germe izin vermedi istemiyorum ben seni böyle seviyorum kabul ediyorum dedi başına bişey gelirse ne olacak dedi biz 4 yıllık ilişkimizde sayısız ilişkiye girmişizdir bir gün var bir gün yok hep beraberdik günde 3 4 kez olduğu olmuştur ikimizde aşırı istekliyiz hep bana evlenince sana şöyle yapacam böyle yapacam diye konuşur ben yanında hiç çıplak kalmadım hep üstümde çıtçıtlı atlet vardı tabi herşeyimi gördü ama fiziğimden utandığım için izin vermedim çıkarmasına bi kere çatlaklarıma bakmak istedi karnıma göğsümün altına kadar uzanan o izlere baktı öptü başını koydu lezzetinden çatlamış dedi ben çok ağladım çünkü beni çok üzüyor bende istemezdim böyle olmayı çatlaklarım var sarkma var kararma var ki şu var oda süper değil sonuçta onunda çatlağı var sarkması var ama ben onu çok seviyorum onlar bana çok tatlı geliyo daha da beter olsa yine severim ki benim anlamadığım çok uzun oldu ama lütfen bişey söyleyin rahatlayım erkekler kadınlar gibi değil daha görsele bakar kızlar daha duygusaldır ama o beni nasıl böyle hala seviyor nasıl bu kadar arzuluyor olabilir sonuçta erkek işte neden bu kadar fiziği bozuk birini istesin aklım almıyor hani bir kusur olsa tamam kaç tane var ama yinede çok istiyor sürekli ilişkiye girmek istiyor arzusu ateşi o kadar istekli oluşu ben şaşırıyorum sizce bir erkek böyle bir kadınla neden evlenmek ister çirkin de değil ki eski kız arkadaşlarını biliyorum zorla ayrıldı kızlar bırakmadı kendini yani neden ben sizce siz erkek olarak böyle nasıl olursunuz düğünüme 50 gün kaldı en mutlu olmam gereken zamanda ben git gide daha strese giriyorum
Bir erkek fiziği bozuk bir kadını sever mi ya da arzular mı?