Arkadaşlar öncelikle kırıcı olmadan cevaplarsanız sevinirim ben kiloluyum ama herkes yüzümün çok güzel olduğunu söyler iri gözlerim vardır iri dudaklarım yuvarlak yüzüm temiz bir cildim boyum 1.70 bakımına kokuya kişisel temizliğine çok çok önem veren biriyim giyinmeyi çok severim ama kilom var hayatımda hep erkekler tarafından uğraşılan biri oldum 2 nişan geçirdim ben ayrıldım bulunduğum her ortamda erkekler tarafından uğraşılan biri oldum ben bir dönem psikolojik rahatsızlık geçirdim kortizon tedavisi aldım 1 hafta hastenede yattım kortizondan ani şiştim heryerim çatladı vs sonra kilo al ver derken böyle gitti nişanlımla tanıştığımda nişanlıydım sevmediğim için ayrıldım nişanlımla önce arkadaştık sonra flört derken 3 sene geçti geçen sene nişanlandık nişanlım zor bir insandı madde bağımlısıydı tabi ben başta bilmiyordum sonra öğrendim çalışmazdı ama ben onu çok sevdim hiç bırakmadım düzelmesi için elimden geleni yaptım hep yanında oldum kendi istemedi ben yine bırakmadım ama en son artık benimde sabrım kalmadı ayrıldım 2 ay sonra döndü ve söz verdi tamamen değiştiğini söyledi kanıtlayacam dedi ve kanıtladı dün akşam konuşurken dedi senin ilgin beni sevmen yalnız bırakmaman beni düzeltti sen benim duvarıma pencere açtın içeriye ışık saçtın ben kendimden nefret eden bir insanım fiziksel kusurlarım yüzünden aynaya bakarak giyinip soyunmayacak kadar ameliyat olacaktır göğüs küçültme ve karın germe izin vermedi istemiyorum ben seni böyle seviyorum kabul ediyorum dedi başına bişey gelirse ne olacak dedi biz 4 yıllık ilişkimizde sayısız ilişkiye girmişizdir bir gün var bir gün yok hep beraberdik günde 3 4 kez olduğu olmuştur ikimizde aşırı istekliyiz hep bana evlenince sana şöyle yapacam böyle yapacam diye konuşur ben yanında hiç çıplak kalmadım hep üstümde çıtçıtlı atlet vardı tabi herşeyimi gördü ama fiziğimden utandığım için izin vermedim çıkarmasına bi kere çatlaklarıma bakmak istedi karnıma göğsümün altına kadar uzanan o izlere baktı öptü başını koydu lezzetinden çatlamış dedi ben çok ağladım çünkü beni çok üzüyor bende istemezdim böyle olmayı çatlaklarım var sarkma var kararma var ki şu var oda süper değil sonuçta onunda çatlağı var sarkması var ama ben onu çok seviyorum onlar bana çok tatlı geliyo daha da beter olsa yine severim ki benim anlamadığım çok uzun oldu ama lütfen bişey söyleyin rahatlayım erkekler kadınlar gibi değil daha görsele bakar kızlar daha duygusaldır ama o beni nasıl böyle hala seviyor nasıl bu kadar arzuluyor olabilir sonuçta erkek işte neden bu kadar fiziği bozuk birini istesin aklım almıyor hani bir kusur olsa tamam kaç tane var ama yinede çok istiyor sürekli ilişkiye girmek istiyor arzusu ateşi o kadar istekli oluşu ben şaşırıyorum sizce bir erkek böyle bir kadınla neden evlenmek ister çirkin de değil ki eski kız arkadaşlarını biliyorum zorla ayrıldı kızlar bırakmadı kendini yani neden ben sizce siz erkek olarak böyle nasıl olursunuz düğünüme 50 gün kaldı en mutlu olmam gereken zamanda ben git gide daha strese giriyorum
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler