+1 yılSekse seks olarak bakan biri için grup olması hazzı artırıcı bir etken olur mutlaka. Ama bir duygu yoğunluğu neticesinde birine yaklaşan biri için seks, teke tek yapılır ve başka türlüsü kesinlikle tercih edilmez. Nitekim böylesi bir sekste kıskançlık, sevdiğini paylasamama gibi durumlar devreye gireceği için bu duygular grup sekse imkan tanımaz.
1731 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth @Tutunamayan-biriyim Arkadaşlar, her grup sekste eş paylaşımı olmaz. Soruda bahsedilen grup seks, bir kadınla birden fazla erkeğin veya bir erkekle birden fazla kadının cinsel ilişkisi değil. Birden fazla çiftin aynı ortamda bulunması (eş değiştirme varsa onun adı swinger).
- +1 yıl
@Banker_Bilo Senin dediğin anlamda gurup ne amaçlı oluyor herkes bir birinin cinsel organını görmek amaçlı mı oluyor?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Banker_Bilo Anladım kardeşim.
- +1 yıl
@Banker_Bilo yani işte o kadar mesafedeyim gruba 😀 bilmiyormuşum.
- +1 yıl
@Banker_Bilo birden fazla çiftin aynı ortamda bulunup seks yapması mi? Anlamak zor.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim Öğrenmiş oldun, fazla bilgi göz çıkarmaz. Genel kültür gibi düşün 🤣
- +1 yıl
@Banker_Bilo Benim bildiğim gurup değil o sen öyle adlandırmışın olsa olsa eşlerin teşhiridir senin dediğin.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim Ana tahrik unsuru, izlemek ve izlenmek zaten
- +1 yıl
@Banker_Bilo Şimdi orada giden eşlerden birinin uzvu küçük gördükleri ise eşininkinden farklı ise neler olabilir acaba. örnek küçük göğüs büyük göğüs ya da küçük penis büyük penis gördüğü büyük ise eşininkinden nasıl tahrik olacak?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Banker_Bilo Ben aksi durumlar yaşanır düşüncesindeyim.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim İnsanda cinsel fantazilerin veya insanı tahrik eden, uyaran şeylerin sınırı yok ki
- +1 yıl
@Banker_Bilo kendi seks mi yapacak yoksa başkasını mı izleyecek 😀 bana saçma geldi çok. Üstün zeka işi gibi 🤣
- +1 yıl
@Banker_Bilo ya tek bir partnerle hele bir de aşk varsa sevismek gibisi var mı? Bo.. kunu çıkardılar bence seksin de. Ve çok hayvani. Duygudan uzak. Normal zihin yapısındaki insanların harcı olmasa gerek.
- +1 yıl
@İndeepth Eşin teşhir edilmesi de farklı konu. Onda da bireyin, eşini başkalarına cinsel birliktelik olmaksızın teşhir etmekten, yani aslında eşinin kendisini teşhir etmesinden tahrik olmak var. Örneğin dışarıda açık saçık giyinmesi, başkalarının ona bakmasından tahrik olması gibi. Burada da yazmıştı biri, karımın plajda tanga giyip üstsüz güneşlenmesini istiyorum, uygun yerler var mı diye. Grup sekste canlı seks izlemek var işte, çiftler için. Amsterdam'daki "live seks theater" sahnelerinde olanın birden fazla çiftle aynı mekanda olması.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim yandaki çifti izlemek de mümkün, sadece kendi partnerine odaklanıp onların sesiyle yetinmek de mümkün
- +1 yıl
@Banker_Bilo Bana son derece mantıksız yapılıyorsa da yaptık denilmek için yapılmış bir eylem gibi geldi tasvip etmem şahsi olarak.
- +1 yıl
@Banker_Bilo Bilo bey, ben gerçekten ayrı bir dünya insanıyım kanımca:) veya bu satırlara konu olan insanlar dünya dışı. Sevdigjm erkekle birlikte ayaklarım yerden kesildiğinde düşündüm ki, bir sonraki uçuş ömrümün son gününde ve de yıllar sonra bile olsa beklemeye razıyım. Başka türlü seks çok anlamsız.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim İnsanların cinsel hayatı veya fantezileri ile ilgili bir "normal" belirlemeye hakkımız olmadığını düşünüyorum. Kimseye zararı olmadıktan sonra, sakıncası yok, herkesin kendi tercihi. Kimseyi de tercihinden dolayı eleştirmem, yargılamam.
- +1 yıl
@Banker_Bilo normal ve anormal kavramlarının ifadesi çok açık. Çoğunluğun yaptıkları normaldir, azınlık grup anormali ifade ediyor. burada bir yargı oluşturulabilir bu yüzden.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim Son dediğin, tamamen farklı bir konu. Dediğim gibi, insanın zihninde cinsel fantazilerin sınırı yok.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim "çoğunluğun yaptığı normal" çok sığ bir yaklaşım. 2. Dünya Savaşı'nda Alman halkının çoğunluğu Hitler'i ve politikalarını destekliyordu, normal diyebiliyor muyuz?
- +1 yıl
@Banker_Bilo burada herkesin birbiriyle etkileşimde bulunarak aynı görüşü desteklemeleri normal. Elbetteki o görüş normal değil. Bahsettiğim durumdaki normalite çok farklı. Grup seks destekleyiciligi veya bunu yaşayanların sayıca azlığı bir gerçek mi? Gerçek. Zira bu bir fantaziden öte duygusuz ve hayvanca yapılan bir seksi işaret ediyor.
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim Yargılamıyorum ve eleştirmiyorum derken, tam da bundan bahsediyordum. Bunu deneyimleyen insanları veya bu eylemi "duygusuz ve hayvanca" diye yargılayıp genellemek doğru değil. Ne hissettiklerini bilmiyoruz. Belki de o anı paylaşacak kadar, veya partnerinin o anda mutlu olmasından keyif alacak kadar çok seviyorlardır birbirlerini, veya bu konuda ortak bir zevkleri olduğu için de ayrıca mutlu olabilirler. "Bana bu deneyimi yaşattığın için teşekkür ederim" de diyor olabilirler. Eşlerin karşılıklı mutabakatı olduğunda bize uymuyor veya ters geliyor diye kesin kalıplara sokmamak lazım. Bu dediğim, eşcinsellik için de geçerli mesela. Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç ilgi çekici gelmiyor hatta var ya şu cinsellikte tek böyle tabu sahibi olduğum şey diyebilirim.
Bilmiyorum belki geri kafalılık gibi gelecek ama ben cinsel ilişkinin sadece iki kişiye ait olduğunu düşünüyorum yani daha fazlası olmamalı araya üçüncü birini alıp ya da başka bir çift alıp değiştirerek yapmak gibi bir şey söz konusu değil.
#reda122 Yorumla- +1 yıl
Aynen sadece iki kişiye özel bi an
- +1 yıl
Soruda bahsedilen grup seks, bir kadınla birden fazla erkeğin veya bir erkekle birden fazla kadının cinsel ilişkisi değil. Birden fazla çiftin aynı ortamda bulunması (eş değiştirme varsa onun adı swinger)
+1 yılBence hiç ilgi çekici değil hatta iğrenç geliyor bana, bir kaç erkeğe veya kadına nasıl aynı anda bir şeyler hissedebilirsin, hissedemezsin zaten. En iyisi iki insanın karşılıklı birbirine hissettiği çekimle birlikte seks yapması.
İlgi çekici bulanlar varsada tamamen daha fazlasını istedikleri içindir.111 Yorumla- +1 yıl
Soruda bahsedilen grup seks, bir kadınla birden fazla erkeğin veya bir erkekle birden fazla kadının cinsel ilişkisi değil. Birden fazla çiftin aynı ortamda bulunması (eş değiştirme varsa onun adı swinger)
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Fantezi olarak hep aklıma gelir, arkadaşlar arasında konuşuruz da. Ama bizim toplum buna hazır değil. Filmlerde bolca var, izliyoruz, heyecan verici. Ana gerçek hayatta böyle şeylerin olması mümkün değil. Anlatanlar şu yapmış bunlar yapıyormuş der. Hatta yaptım diyen bile var. Ama hiç şahit yoktur nedense, yakandan kim ölmüş değil mi… 🤪
11 Yorumla- +1 yıl
Evet gizlilik en önemli unsur olduğu için şahit gösterilmez. Sonuçta bu kişilerin belki bir aile hayatı, iyi bir kariyer hayatı hatta belki şöhret hayatı var. Bunların sürdürülebilmesi açısından gizlilik ve güven çok önemlidir. O yüzden şahit falan bulamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGrup seks konusu eskiden bana da itici gelirdi ama insan bir defa yaşadıktan sonra güzel bir şey olduğunu düşünüyor ve tekrar yaşamak istiyor. Ama bunun sosyolojik veya psikolojik boyutta analitik değerlendirmesini yapmayı düşünmedim hiç
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında Bende şunu merak ediyorum sözüm meclis dışı ama hep negatif nötr cevaplar görüyorum genelde bu tür şeyler için ama yapanlarda gani kimse kimseyi ilgilendirmez illaki ama dürüstce pek cevap sonuçları gelmiyor hatta bu ikili ilişkilerde bile dürüstce hiçbişeyden bahsedilmiyor esas aslında çözülmesi gereken bu yasak veya farklı gelen şeyi gerek hayalsel gerekse görsel şeylerden o anda uyarıcı gelebilir ilgi çekici olarak yer edinebilir ama derinsel konular bunlar her ne olursa olsun net ve dürüstce davranılmalı bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Şimdi seksi en keyif verici hale getiren nedir?
Fantezi
Artık bu yaşanan olay denedikleri türlü fantezilerden sonra artık ne yapsak diye düşünürken akla gelen bir durum.
Ancak ben bu durumdan iğreniyorum. Yani bir insan sevdiğini niye başkasıyla ilişkiye girmesini ister akıl karı değil.30 YorumlaBir çok kişi de bu fantezi vardır. Örneğin 2 kadın isteyebilirdim. Güzel bir fantezi ama olmuyor diye de isyan etmem. İstediğim ve istendiğim bir kişiyle ateşli bir saat bile hepsinden daha güzeldir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgrup seks yapmam diyenler erotik sahnelerden tahrik olanlar yani farkli şey, yani herkes erotik sahnelerden tahrik olur bu gayet normal, bu demek deyildir grup seks yapma isteyi var.
Aklimdan grup seks yapma gecmedi, bir olsun hep olsun baskasina gerek yok20 Yorumla
+1 yılBen ilk defa ilk sevgilimi çıldırtmak için önün de yaptım
Daha sonraları heyecanlı bir aktivite gibi geldi yani arada yapılabilir.
Grup sekste en fazla 5 kişi ile yaptım 😬😬73 Yorumla- +1 yıl
Aradığım kadın ;)
+1 yılHayatında bir kere görücegin birileriyle olabilir sadece sonra unut gitsin
116 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir arzun var mı
- +1 yıl
@istanbul34-34 Arzum vardı yerine getirdim çoktan
- +1 yıl
Nasıl gerçekleştirdin
- +1 yıl
@sarisin4500 bir sorum var ama dm atabilir misin?
- 1 yıl
Bir defa olunca sutten kesilen bebek gibi damagi yanar insanin. Tadi damaginda kalir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yaptım evli bi cift ile muhteşem bi haz... güvenilir olmak önemli... saygı önemli...çifti basit ve eksik gormemelisin... herkes yapamaz o yüzden... millet genelde başkasının esini kullanma gibi görüyor ..çiftler böyle düşünenleri tercih etmiyor... en önemli side gizlilik
20 Yorumla
+1 yılGrup seks kadın için genelde daha çok zevk veriyor vajinadan analdan ve oraldan aynı anda ya da iki yerden olması kimi kadın için vazgeçilmezdir kimileri için iğrenç ama grup seks güzeldir 😊
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlardaki "seks yapan bir çifti canlı izleme-röntgencilik, voyeurism" ve "seks yaparken canlı olarak izlenme-teşhircilik, exhibitionism" dürtülerini tahrik ettiği için. Bu dürtüler, her insanda az veya çok vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kimse grup seksin anlamını bilmiyor. Herkes mmf, ffm gibi üçlü seks zannedip yazmış, bazıları da eş değiştirme zannedip yazmış. Grup seks, birden fazla çiftin eş değiştirmeden yaptıkları eylem. Burada tahrik unsuru izlemek ve izlenmek. Eş değiştirme olursa adı swinger, kim kime dumduma olursa (herkes tuttuğunu, yediğin önünde yemediğin ardında) onun adı da orgy. Madem fikir beyan ediyorsunuz, terimleri doğru kullanın.
yani düşündüm tabiki , ama yapma konusunda kararsızım yapmam diye düşünüyorum açıkçası , neden cazip konusuna gelirsek bi fikrim yok açıkçası galiba aç gözlülük
10 YorumlaBazen gerçekten denemek istiyorum ama normalde düşğnünce pek doğru gelmiyor. Anlık gelişirse neden olmasın keyifli olur spontane gelişen ilişkiler bayılırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Por. no düşkünü erkeklerin ilgi duymasını anlıyorum filmler ile kendilerini gaza getiriyorlar. Fakat daha ilginç olanı kadınların meraklı ve istekli olması asıl anlamadığım bu...
10 Yorumla
+1 yılBen denecegim bir ara fırsat buldum işim vardı o yüzden yarıda kaldı
Mutlaka yapacağın
2 bayan bir de ben10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı tenler aynı anda farklı istekler olgusu ve her zaman pozitif bakınca guzel gelir ama yasayınca her zaman o guzellik olmaz
20 Yorumla
+1 yılSelam canım🌹
Filmlerin özentiliği bence başka bir şey değil insan sevdiği kadını ya da sevdiği adamı başkalarıyla paylaşmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevkli olduğunu düşünüyorum hiç yapmadım ama şöyle iki kadın ile bi hayalim var olur mu olmaz mı bilemem
10 Yorumla
+1 yıl1 kızdan daha iyi ne vardır?
2 kız!
2 kızdan daha iyi ne vardır?
3 kız! :D20 YorumlaBirkere niyetlendim arkadaşım utandı denemedim ama isterdim sanırım 😉
20 Yorumlagrupsex asırı doyumsuz erkek ve kadının baskaalrıyla dah fazla ısteklı hale gelıp ancak oyle tatmın olmaları dıyı kendı hallerıyl ebırbırlerınden etkılenmıyolar demekkı baskaları lazım seks yaapbılmelerı ıcın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGrup seks aklımdan hiç geçmedi ama çoğu erkeğin 2 kız 1 erkek düşüncesi vardır.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birçok partner tarafından arzulanıp onların ilgi odağı olma hissi diyelim
10 Yorumla
+1 yılBana çekici gelmiyor. Ben kendimden başka erkek görmek istemem.
10 Yorumla
+1 yıl2 kadınlı çok yaptım tarifi olmayan bir duygu yaşamadan yadırgamamak lazım
10 YorumlaHiç fikrim yok ama bende çok merak ediyorum grup seksi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belirli bir yaşın üzerindeki partnerlerimin hepsi bunu denemek istiyorlardı. (birkaç tanesi hariç)
10 Yorumla
+1 yıl"Bir şeyin nesi iki şeyin sesi var" düşüncesi olabilir
10 Yorumla
+1 yılVall erkek olarak ben tek ve kadın sayısı birden fazla olursa eyvallah. Yoksa istemem
10 YorumlaBırden fazla kadınla tek ben olablırım ama tek kadına ben ve bı baskası olmaz
10 Yorumla
+1 yılYasak olan her şey ilgi çekicidir. En büyük fantezilerimden birisi grup seks ama yapmam. Fantezi olarak kalması daha iyi. Özellikle sexting sırasında fantezisini yaptığında muhteşem zevk veriyor bana.
00 Yorumla
+1 yıllibido yüksekliğindendir
101 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDefalarca grup seks yaptım swinger olarak da çok güzel anlar yaşadım. Birisini inletirken partnerinin de başkası tarafından inletilmesini görmek güzel geliyor bana. Şimdi iki eşim var ve bazen başka çiftler alıyoruz aramıza
10 Yorumla
+1 yılDeğiştirmece fantezisi ve birden çok kadına hükmetme bilinç altısı. Kadınlarda da aynı durum geçerli gibi.
00 Yorumla
+1 yılAman aman asla puh puh
https://youtu.be/4R3wKmnvbik00 Yorumla
+1 yılBana çekici gelmiyor, sekste duygular önemlidir ve bu duygular birden fazla kişi ile yaşanmamalı bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayal başka reel başka.. insanlar filmlerin ve hikayelerin zorlamasiyla bunlari merak edip hayal ediyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 2 kız bi ben olabilir ama 2 erkek bi kızda ben gülerim yapamam😂😂
10 Yorumlagrup seks yapacagin zaman arada aak sevgi falan olmamali zaten sırf farkli zevklere hazlara odaklanmali insan yorumlara baktimda sacma geldiler pek
10 Yorumla
+1 yılSanırım toplumda yasak olduğu için daha çekici geliyor. Aslında bir kaç kez yaptım ve beklediğim kadarıyla da olmasa güzeldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekici ve grup sapıklık sapkınlıktan başka bir olay değil
10 Yorumla
+1 yılBana çekici gelmiyor.
71 Yorumla- 6 ay
Yemedigin bir meyvenin tadını bilemezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAykırı ve çok çılgınca olduğu için.
Daha önce yaptım ve pişman olmadım20 Yorumla
6 ayEvli bir kadin olarak sende durumlar nasil. Bekarlara tavsiyen var mı
00 Yorumla
+1 yılGörsel olarak daha doyurucu sevdiğim insan kabul ederse ve cesaret edebilirsek deneyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olursa ve isterse bazi heyecan lar yaşanabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamayan o hazzı ne kadar anlatmış olsak ta anlayamaz
00 Yorumla
+1 yılHiçbi şart ve koşulda reddetmem. Bazı ark lara uzak gelebilir ama muhteşemdir.
00 Yorumla
+1 yılDomuz yemeyen bir millet düşünün ama domuzun yaptığı her şeyi yapıyor :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yapmak istemiyorum diyenler karşı tarafın yanlış anlamasından çekindiği için öyle yok filan diyor kendi kanaatimce kadınların yüzde dokzanı iki erkek arasında ezilmek ister ve bundan büyük haz alır
00 YorumlaBana gelmiyor kendim skmiy severim kimse ile paylaşmam.
10 YorumlaBu kadar bölünmeye ne gerek var ki?
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece seks içinse evet gayet güzel bir fantezi ama sevdiğin biri ile olmaz
20 YorumlaGrup da tek erkek ben olacaksam yaparım😉
30 Yorumla
+1 yılBazı kadınları tek penis kesmez
20 Yorumla
+1 yılYeni hazlar almak için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede yapmıştık biz. Tamam etik değil ama harika bir şey.
20 Yorumla
+1 yılİki kadin oluyir cunku
10 Yorumla
+1 yılMerak ettikleri için ilgisini çekiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem hiç denemedim. Deneme hevesimde olmadı.
10 YorumlaBen yapmak isterdim seks partisi guzel olurdu
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne