Cinsel birliktelikler ziyade dokunma, sevisme vs için tercih ederim. Tam birliktelik için hem rahat bir yer değil, hem de doğal kayganlik yok, dolayısıyla her iki partner için de sıkıntılı bir durum. Ama beraber güzel bi duş alıp hafif kurulanarak romantik bir sevişmeden sonra yapılabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSeksin insana cazip gelmediği bir yerin olması beni hala hayrete düşürüyor. Duş ise başka bir boyut. Farklılık. Monotonuğun verdiği bir süre sonra azalan heyecanı artırmak. Tabiki bunu da rutinleştirmemek şartıyla. Hep duşta yaparsan bir esprisi kalmaz. Tıpkı yatağın konfor dışında kalmaması gibi. Bana cazip gelen bazı yerler vardır her zaman. Mutfak masası gibi. ya da pencere. Duşta bunlardan biri. Seks için kullandığım "kirlenmek güzeldir" sloganımı bir kenara bırakıp partnerimle sıcak suyun altında hem ıslanmanın verdiği heyecanı, hem birlikte ıslanmanın verdiği hazzı tadarken birlikte küçük bir alan paylaşmak. O küçücük alanda bütün vücudumuzun temas halinde olması, nefes nefese, ten tene, ıpıslak olmak. Birbirimizin teninden o suyun dudaklarımıza, dilimize değişi. Ve tabi başka şeylerin. Sıradan bir temizlenme işlemini bir fanteziye çevirmek. Belki gözlerimi yumarak dakikalarca öpüşmek, belki de sudan bıkıp partnerini duşa kabine yapıştırmak.. Beraber ıslanmak, beraber zevk almak, beraber kirlenmek, beraber temizlenmek. Bence daha cazip çok az şey var.
511 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGörüş
Cevap sahibi1 yılTutkuluyum
- 1 yıl
Yaşayarak yazmak
Cevap sahibi1 yılPratik teoriği geçer.
- 1 yıl
Geçmiş 😄
Cevap sahibi1 yılSaol yeğen 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılambiyans dar alanda yapiyor olmak cekicilik katiyor kopugun sabunun verdigi dogal bir kayganlik da var ama bende orgazm zorlasiyor mesela dusta olunca. masturbasyonda bile zorlaniyorum. cinsellik icin degil duygusal icin tercih ederim sadece
61 Yorumla- 1 yıl
Haklısın. Çünkü duşta doğal kayganlık kayboluyor. Sabun şampuan gibi şeylerin kayganlığı da doğal kayganlığın zevkini vermiyor. Bence duşta seks pek de zevkli bir şey değil. Bunu cazip hale getiren bedenlerin ıslaklığından ibaret diye düşünüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılAslında en belirgin ve büyük nedeni, çok popüler bir fantezi olması. Çoğunlukla erotik veya p*rno filmlerde suyun altındaki o ıslak, pırıl pırıl ve tüm çıplaklığı ile göz önünde oluşu kişinin psikolojisinde yer ediniyor.
Eğer kişi bunu gerçek hayatında bir kereliğine bile denediyse ve deneyimi güzel geçtiyse, her zaman favorisi oluyor. Türkiye'deki çoğu duşun toto kadar oluşu ve iki kişinin zor sığdığını düşünürsek, bu fantezi için geniş çaplı duşakabinler daha iyi.
Yoksa çok komik ve saçma şeyler olabiliyor.51 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzel olduğu içindir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSuyun kaldırma kuvveti var ondan sanırım 😂
96 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar haykırdım 😂😂😂
- 1 yıl
@Ash_Ketchum @Gof34 haha 😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar ahahaha, en bilimsel yorum 😅🤣
- 1 yıl
@wkertenkele aman efendim teveccühünüz çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰😂😂🙈🙈
- 1 yıl
Al bu da bilim adami odulunuz efem 🏆
ya da bilim karisi iste her neyse 🤪
Şu görüntüye baksana, nasıl cazip gelmesin?
60 YorumlaÇok cazip olsa da kadınlara tavsiye etmiyorum. Vajinadaki akıntı gidiyor su oluyor kuruntudan ötürü vajina yumuşak olmuyor kadının canını yakıyor bu durum.
26 Yorumla- 1 yıl
Sen nereden biliyorsun bu kadar şeyi ya
- 1 yıl
😅😅 niye araştırıyorsun bakim sen bu kadar şeyi
- 1 yıl
Hmmmmmm öyle olsun bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. duşta keyifli ama kadın orgazm olmakta çok zorlanıyor özellikle o duş jeli sabun ıvır zıvır değince teni kurutuyor işin bitince duş alıp çıkıyorsun orası güzel 😂
20 Yorumla
1 yılsıcak suyu gevşetici ve masaj etkisi olabilir mesela 👀
30 YorumlaFiziksel bir cazibesi yok ama fantezi kısmı oldukça etkileyici.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSu gelince saçlarım rahatsız ediyo diğer su gelmeyen taraftada üşüyorum. Bence eziyet oluyo duşta😂😂
31 YorumlaBana oldum olası cazip gelmedi ya. Rahat bir ortam değil bir kere.
10 Yorumla
1 yılbana hiç cazip gelmiyor ıslak ıslak ne girdiği belli ne çıktığı, filmlerden dolayı çekici geliyor olabilir * abence bi esprisi yok
20 Yorumlahissiyat azalıyor bilemiyorum neden cazip geliyor..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ıslaklık ve akan sıcak su zevk veriyor bence
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılFazla film izliyorlar
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz seksten başka bir şey konuşmuyorsunuz galiba
56 Yorumla- 1 yıl
Bir seks var bir de lizay :>
Cevap sahibi1 yılKomik bence. işsiz misiniz?
- 1 yıl
Hayırdır, stand up sahnesi mi teklif edeceksin?
Cevap sahibi1 yılYok o kadar düşmedim.
- 1 yıl
Ötede oyna ergencik
Cevap sahibi1 yılYaşlılık zor tabii.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSıcak su akacak yavaş yavad ortalık duman olacak buhar olacak nasıl sarmasın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Ayıp ya ayıp olanda var omayan da var bu nedir be bizi bitirdiniz be abi 😂
10 Yorumlaİki iş aynı anda halledildiği için
60 YorumlaDuşta seks yapmak doğru değildir tuvalet banyo 3 harflilerden yaşam alanıdır çok kalinmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tertemiz kaygan halde iyi oluyor. Birde suyun kaldırma kuvveti cazip geliyor insanlara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSoyunma derdi yok, hazır soyunmuş oluyoruz , hem banyomuzu hemde seksimizi hallediyoruz 🤣
01 Yorumla
1 yılIslaklığın daha seksi olduğu bir gerçek bu yüzden bence
00 YorumlaAmbiyans nedeniyledir.
50 YorumlaKadının gözlerine boşalmak için daha coşkulu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok da cazip sayılmaz. Duş kazalarının çoğu sevişirken oluyor
00 Yorumla
1 yılIslanmak için suyu kullandığımız için olabilir.
10 Yorumla
1 yılıslak vücudun tahrik edici görünümü vardır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çıplaklıktan ötürü
10 Yorumla
1 yılIslaklık ve ıslak vücut, ayrıca sıcak bir ortam ve partnerin istese de kaçamaz. Bende erkek için harika bir ambians
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIslak ıslak olduğu için sap sap sesi geliyor/
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Kolay yerleşiyor penis.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSu ve mekandan ötürü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. cenabet olmamak için. iki kişi hamamda dumdum
00 Yorumla
1 yılE görüntüye baksana neden gelmsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel oluyo
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü ıslak ıslak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. bana gelmiyor. kaplıcada olabilir ama küvette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIslak ıslak en sevdiğimm🤩
00 YorumlaSıcak su iyidir
00 Yorumla
1 yılIslak oldugu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılFarklı mekan ondan
00 Yorumla Bana gelmiyor
00 Yorumla
1 yılŞehvet.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Islak ıslak iyi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKimin Gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZevkli olduğu icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO tat inanilmaz
00 Yorumla