Bence anal seks düzgün şekilde yapıldıktan sonra aşırı zevkli bir aktivite. Tabi ki hijyenini sağlıycaksın vede partnerinde senin isteklerine göre hareket edicek. Ondan sonra ben kendimi hep zirvede hissediyorumm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1. oradan bok çıkıyor
2. mikrop yuvası tamamen oradan çıktıktan sonra tekrar vajinaya girerse enfeksiyon kaparsın
3. orası seks için değil bağırsağın içi ve ileride sorunlara sebep olabilir
4. koku olur
5. vajina varken neden bağırsağıma sokulmasını isteyeyim
6. tekrar ediyorum oradan bok çıkıyor73 Yorumla- +1 yıl
1. vajınadanda çiş cıkıyor
2. hijyen ve lavman ile kesınlıkle mıkrop kapılmaz oyle bır vaka mevcut degıl literatürde (mantar hariç)
3. Sık omamak kaydı ile yapıldıgında asla sorun yasanmamaktadır halk dılınde tuvaletını tutamazsın soyle boyle sadece sehır efsanesıdır.
4. bakımsız bır kadında da koku olabilir.
5. işin ehli deneryimli profosyenel bir partner ile çift uyarımlı ile galaksideki yıldızları sayarsın.
6. tekrar ediyorum vajinadan da çi çıkıyor . ( analdan hastalık vajınaldende kapılınabılınır ve hastalık rıskı , aıds , frengi , belsoguklugu , covid-19 , mantar vs.) - +1 yıl
@burakistan35 kardeşim cahilliğini bu kadar belli etme
çiş vajinanın içinden değil üstündeki idrar deliğinden çıkıyor
vajinaya temas bile etmiyor
2. ne kadar lavman yaparsan yap koku olur mikropta olur
bağırsağı sanarsın steril ediyorlar anasını satayım
3. bakımsız falan değil bok yolu her türlü kokar
oldu olacak katı yemesin çorbayla beslensin sadece sıçmamak için yani ne denilebilir ki
4. işin ehli falan yok çok istiyorsa kıvırıp kendine sokabilir
fantezi arayışından başka bir şey değil
5. sık olmaması bir şey değiştirmiyor bağırsağı genişletiyorsunuz çatlaklara bile sebep olabilir
6. yine tekrar ediyorum çiş vajinadan çıkmıyor vajina tamamen cinsel birleşme için yaratılmış bir organ sadece günlük akıntı ve regl kanı çıkıyor o kadar
temiz içerisi - +1 yıl
osmanlıda civelek taburu var idi birde muhallebi cocugu denen bır deyım var , çıtkırıldım erkek cocuklarına denır . aslında olay su , bunları sıvı ıle beslerler kı 3. maddede anlattıgın olay için , civelek taburuda normal yenıcerıden farklı beslenırmıs , ve kına yakarlarmıs o bolgeye hıjyen ıcın .
aklıma bılgı paylasayım dıye dedım .
bu arada analla anal füssür ilintilemişsin , cok az vaka olur , anal füssür başlangıdı baska etkendır , ama arizona kertenkelesi ile abanmışsa dedıgın çatlak durumunu tetikleyebilir.
dedıgın dogru ıkı kanal ayrı bırı üretra ama dudaklar kapalı ve ıcerıde regl akıntı ya da çiş labia yanı dudaklardan cıkıyor hijyenik cok dıyemezsın hele türk kızlarında stick kullanmayan haftada 2 defa yıkana der isen tartısılır.
ülke olarak baktıgında türkiye kastedıyorum ağır dötçüdür , bekarından evlisine .
fantazı olarak adlandırmıssın oda olabılır , hukmetme hısseıde olabılır bır cok sıfat yuklenır.
sımdı senın kırmızı cızgındır eyvallah ama bunu seven dişisde erkeğide mevcut .
birak kim ne yapıyorsa yapsın .
deneyimlemlerinden yola cıkarsak kımse hayır kotu dıye ozel kelıme kullanmadı , sen yasadıgında sıkıntı olmus olabılır hoslanmamıs olabılırsın , bu herkesınde boyle olacagı anlamına gelmıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılVajina ile ince bir doku vardır bu nedenle rektumdan giren penisi kadın vajina içerisinde hisseder g noktasını hatta derin girişlerde serviks bile arkadan uyarılabilir.
Yeterli gevşeme sağlandığı takdirde kayganlaştırıcı ile birlikte acı vermez herhangi bir zararı da yoktur WC ihtiyacı sonrasında yapılır ve kondom kullanılır ise hijyen sorunu da olmaz hurafelere inanmayınız.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYerleşmiş Bi ön yargı var ama bunu kıran asıl zirveye ulaşabiliyor burada önemli olan erkeğin kontrolü kadına vermesi canını acıtacak acelecilikten uzak kalması gerekmekte
Yıllarca anala hayır diyen partnerimi ikna ettim Bi şekilde ve ilk anal deneyiminde çok kızmıştı daha önce niye ikna edemedim bu zevkten mahrum kaldım diye 😂00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında anal seks daha çok zevkli ama insanlar bunu bilmiyorlar çünkü yanlış yapıyorlar bir araştırmada okumuştum yurtdışındaki bilim adamları şöyle bir araştırma yapmışlar gerçekten ağzını tadını bilerek ve kurallara uyarak yapılan anal ilişki aslında Vajinal ilişkiden daha çok zevk veriyor muş çünkü o bölgede aslında sinir uçları daha yoğun ve daha hassas.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben denedim bir kere ama pek bir haz hissetmedim sonrada denemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
Çünkü zevk meselesi bir şeyi sevmek de sevmemek de sebep aslında
21 Yorumla- +1 yıl
Sevende var sevmeyen de bunlar hep tercih 🤦
Gizli Üye(25-29)+1 yılben seviyoruum hele ayni anda o şaplak atılması olayii falaan🤤
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli deneyimli profesyonel bir partnere silkeletirsen çift uyarım ile galaksideki yıldızları sana saydırır.
senden az cam fanusa koyup saklamak lazım seni.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Zevk verir gayet güzel ama çok derine indiğinde aletin uçuna bbok gelir dhaa önce oldu sonra anal yapmadım hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ve daha önce yaşadığım anal ilişkilere dayanarak partnerlerimde aşırı derecede zevk aldığını gördüm
00 Yorumla
+1 yılAnal seks güzeldir temizlik olduktan sonra partnere zevk vermekte acı vermekte güzel darlığı zaten bitiriyor 😻
00 YorumlaDüzgün yapılırsa ve hijyen kesinlikle o şartlarda olabilir ancak dini boyutu da var o yüzden önden yapmak yeterli
00 YorumlaSevmiyorum ben ya güzel değil partnerini öperek önden yapmak varken
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hijyen ilk kural zaten. Partnerler arasında güvende varsa vajinal kadar zevk alınıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOkadar çok anal ilşki yaşasınlar sayısı belli değil anal yaptığım kızlar ordusundan ben aman aman zevk yaşadım diyen olmadı sen istisna oldun ilk duydum zevk alan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafta istemeli. İyi hazırlanmalı o zaman zevk alır kadın.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir partnerle tadından yenmez, anal orgazm yaşayan partnerim çok oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bence sevilmediğinden değil, her kadının haddine değil yapamayanlarda yadırgıyo işte sonra boynuz takınca erkek aldatıyo oluyo🙂 hep derim cinselliğinize sınır koymayın
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez demek saçmalık olur çünkü seven isteyen ve zevk alan çok kadın var.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bende senin gibi düşünüyorum bilgi ve hijyen önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal güzelde her kadın için değil deneyimli biri yaparsa hoşuna gider bencede
00 Yorumla
+1 yılTadını bilseler hiç durmazlar 😂
10 Yorumlayani yapmasını bilirsin güzel bende severim analdan becermeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu nasıl yapıyorsunuz öğrenmek istiyorum. Ben bir türlü yapamadım. Deliğe sokamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadın zevk almaz, bencillik.
20 Yorumla
+1 yıladamsin aksksksksk
80 YorumlaBize neden bunu anlattın şimdi
11 Yorumla- +1 yıl
Sen neden yadırgadınki şimdi, heee anladım sende yapamayanlardan😉
sekste sınır olmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum cidden özellikle ön yargı çok
00 Yorumla
+1 yılAnal seks sen seviyomusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence çok haklısın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bok yolu mide terk👍😄
00 Yorumla
+1 yılPo. h çıkıyor ve mikrop yuvası
00 Yorumla
+1 yılSende ayrı bi manyaksn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan ver bizene
30 Yorumla
+1 yılAsla yapmadım Asla da yapmam
22 Yorumla- +1 yıl
@lottiex6 bi nedeni yok ama yapmam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani G@tten vermeyi seviyorum diyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence hamallıktan başka bşiey degildir
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum nasıl bir şey olduğıunu. Denemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaram olduğu icin
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimde Allah arasında gösteriş yapmaya gelmedim haramsa haram ayetler var
+1 yılAk yolu varken bok yolunu seçmek saçma bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılAcı veriyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılRuhsuz geliyo bana.
00 Yorumlatam popodan duvardan duvara vurulmaluk
00 Yorumlaİyi iyi
00 Yorumla
+1 yılSeven seviyor tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım