Cinsel Yaşam Erkeğin kadının üstüne uzanması çok güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben 160 48 kiloyum zayifim ama yinede çok tatlı gelio Öyle masumca durmak Güncellemeler+1 yıl En güzel düşündüğünüz fantaziniz nedir anlatırmisiniz Güncellemeler+1 yıl Neden kimse fantezi kurmuyo Erkeğin kadının üstüne uzanması çok güzel değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeğin gücü altında ezilmek hoşuna gidiyor sanırım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Erkek demiyelim sevdiğim erkeğin diyelim doğru teşhis Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Kişiden değil cinsiyetten örnek verdim :’) Sonuçta o bi erkek hahaha Yorumla Soran +1 yıl O bi erkek değil o benim erkeğim Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Ezebiliyor mu seni? O erkeğin Yorumla Soran +1 yıl Iliskiye girmedik ki Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Haydaa.. ee üstüne uzandı ve masum masum öyle beklediniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Yoo 😂 Yorumla Yahyaayaa +1 yıl Sen büyük hayal dünyasında yaşıyorsun o zaman 😂 Senin fantezin nedir? Yorumla Soran +1 yıl Ya anlamadın olayı evet ole uzandik ama giyinikdik tüm ağırlığını verdi hoşuma gitti tahrik oldum bayada minnağim ama yinede hoş oldu Yorumla Yahyaayaa +1 yıl bir şey yapmadan iyi dayanmışsınız :’) Yorumla
baymeçhul Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Uzanınca pek masumca durulmuyor ben dursam ufaklık durmuyor 😂 0 1 Yorumla baymeçhul +1 yıl Fantazılerı burdan alatırsam cper kayberım 😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evett baya guzel.. bende ozelligimi yzayim 21 santim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kac lazim 😄 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bizde o hareketi yapmayi seviyoruz 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Denedin mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet 1 kez 85 kiloydu hemde 😂 Yorumla luizdavid +1 yıl Kilosu fark etmez ki zaten ağırlığını vermiyorsun ve bölge odaklı temas ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tüm ağırlığını verdi hepsini nefesim gitti bi an Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bakire misin sen 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Nie sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Soran +1 yıl 19 a dün girdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmayı düşünüyormusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum günün kutlu olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden cevap vermedin Yorumla Soran +1 yıl Hesapmi vercem sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne tersliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısınn Yorumla Soran +1 yıl Ne istiyon benden😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi gizliden çıksam olurmu😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir amacım yok yemin ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsta fake hesapta olur varsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oradamısınız acaba hanımefendi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya gel nolur Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Anlam veremiyorum beni tanımıyosun görmedin nie benimle konuşmak istiyoun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak için yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? ? ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yemicem seni korkma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offfff offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah aşkına bi gel ya Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredesin sen ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana şans verecekmisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyyyyyyy Yorumla Soran +1 yıl Ne şansı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence? Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten ne şansı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkınca ne olur sence? Yorumla Soran +1 yıl Benim çok sevdiğim bi sevgilim ve çok güzel bi ilişkim var neden seninle konuşiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkeğin gücü altında ezilmek hoşuna gidiyor sanırım
Erkek demiyelim sevdiğim erkeğin diyelim doğru teşhis
Kişiden değil cinsiyetten örnek verdim :’)
Sonuçta o bi erkek hahaha
O bi erkek değil o benim erkeğim
Ezebiliyor mu seni? O erkeğin
Iliskiye girmedik ki
Haydaa..
ee üstüne uzandı ve masum masum öyle beklediniz mi?
Yoo 😂
Sen büyük hayal dünyasında yaşıyorsun o zaman 😂
Senin fantezin nedir?
Ya anlamadın olayı evet ole uzandik ama giyinikdik tüm ağırlığını verdi hoşuma gitti tahrik oldum bayada minnağim ama yinede hoş oldu
bir şey yapmadan iyi dayanmışsınız :’)
Uzanınca pek masumca durulmuyor ben dursam ufaklık durmuyor 😂
Fantazılerı burdan alatırsam cper kayberım 😉
Evett baya guzel.. bende ozelligimi yzayim 21 santim
Yaş kac
Sana kac lazim 😄
Bizde o hareketi yapmayi seviyoruz
Masumca durabilen erkek değildir
Öylemi
Denedin mi
Evet 1 kez 85 kiloydu hemde 😂
Kilosu fark etmez ki zaten ağırlığını vermiyorsun ve bölge odaklı temas ediyorsun
Tüm ağırlığını verdi hepsini nefesim gitti bi an
ne alaka
kadının erkeğin üzerinde uzanması daha iyi ;)
Bakire misin sen
Nie sordun
Merak ettim
Evt
Kaç yaşındasın
18
19 a dün girdim
Yapmayı düşünüyormusun
Doğum günün kutlu olsun
Hey
Ne oldu
Neden cevap vermedin
Hesapmi vercem sana
Ya ne tersliyorsun
Kaç yaşındasin sen
19
Niye
?
Heyy
Ordamısınn
Ne istiyon benden😂
Bi gizliden çıksam olurmu😂
Kötü bir amacım yok yemin ederim
İnsta fake hesapta olur varsa
Oradamısınız acaba hanımefendi?
Heyyyy
Ya gel nolur
Neden ya
Lütfen
Rica ediyorum
Anlam veremiyorum beni tanımıyosun görmedin nie benimle konuşmak istiyoun
Tanışmak için yani
Neden olcak
? ? ?
Ya yemicem seni korkma
Heyyy
Offfff offf
Allah aşkına bi gel ya
Neee
Offf
Neredesin sen ya
Bana şans verecekmisin?
Heyyyyyyyy
Ne şansı
Sence?
Gerçekten ne şansı ya
Gizliden çıkınca ne olur sence?
Benim çok sevdiğim bi sevgilim ve çok güzel bi ilişkim var neden seninle konuşiyim