Cinsellik Erkek inlemesi çok güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ses çıkarsa böyle haşin haşin kendimden geçerim herhalde Güncellemeler1 yıl İnlemekten kastım kükremesi arkadaşlar daha önce kükrettim o yüzden çok konuşmayın 😌 Erkek inlemesi çok güzel değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı. değil yok 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/Q--6AorKop8😬😬😬 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Islandım bile Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl https://youtu.be/ehAS9dFb-VA?si=9OBgJE1s7ev3osU1Bide buna bak istersen işini görür 😬 Yorumla Soran 1 yıl İşimi bunlar göremez yetersiz ama ıslattılar Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Senin işini ne görür Yorumla Soran 1 yıl Bilmem sence Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Esrarengiz bir cvp ereksiyon oluşturdu bende 😬 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Inletecek hanım lazım kol gibisini alıp zıplayarak kızdırıp çıkartıp inleyerek istediğin yerine boşaltmak hoş olur 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Daha önce seks yapmadınız sanırım, erkekleri inletmek çok kolay değil. Ama inleyince ayı gibi oluyorum 0 1 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Asa inlettiğinizi bilmiyordum. Ben çok nadir inliyorum sorun bende midir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yani o zevke getiren kadın olunca altımda istemsizce inliyorum. Hele bir de finali içine yaparsam böyle o son anları kökleye kökleye, dibine vura vura içine akıtırken artık inleme değil hayvani bir ses oluyor. 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben genelde inlemem. İşimi sessiz görürüm. Ben inlemem inletirim 😂 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 517 cevap paylaştı. ben çıkarıyprum ya utanıyorum ama kızlar seviyor heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlar az şey değil ya bi bizim karşımıza çıkmıyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne çıkmıyor anlamadım Cevap sahibi 1 yıl Böyle kadın yani çılgın jsjd Soran 1 yıl Neler neler var daha bende üzülüyorum bu libidosu düşük kadınlara Cevap sahibi 1 yıl Vahşi olcak benim olcak hshd Soran 1 yıl 😈😈😈😈 Cevap sahibi 1 yıl Kadınlar çok fena ya cidden
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ama kızlar daha çok inliyor ama inletmek konusunu pek beceremezler 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben inletirim Cevap sahibi 1 yıl Erkeği inleten en özel şeyi bilir yaparmısın Soran 1 yıl Her şeyii Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bir fiziğe sahipsin peki Cevap sahibi 1 yıl Ve erkeği inleten şeye bir örnek verirmisin
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşalma esnasında çok fazla ses çıkıyor ama onun dışında yaparken kız gibi inleme değil de daha tok bir ses çıkıyor benden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Erkekler şnlemez inlerse de numaradan sırf kadın zevk alsın diye inler. 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benimde hoşuma gidiyor iliskide iken ses çıkarmak partnere haz veriyor çıldırıyor 0 0 Yorumla
bilenadam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl deneyelim. kuş gibiyim yatakta her türlü sesi çıkarırım 0 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evet güzel, benimde hoşuma gider 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkeklerde itici duruyor ya 2 10 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Fazla inleme değil de zevk ile çıkan ses sizi mutlu etmez mi? Erkeğinizi tatmin ediyorsunuz demektir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @RolanddDeschainn zevk için illaki olurda kızın söylediği çok abartılı inleme erkeğe yakışmıyor Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl O show zaten biraz, gerçek inleme gibi değil. Sizce muayenede gelişen bir şeyler doktorla heyacanlı mıdır? Gizlisiniz sorayım dedim Yorumla Soran 1 yıl @RolanddDeschainn azdırma fantezi kurup doktorumm Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Ben de doktorum 😅 cidden doktor musun Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Amaaan araya soran girmiş kafam karıştı 😂 bu fanteziyi düşünmek sizi azdırıyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @RolanddDeschainn muayene asılan çok oluyor özellikle kadın hastalıkları, ultrason vs olunca daha rahat asılıyorlar ama etik bulmuyorum yanlış. Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Evet doğru etik değil o yüzden fantezi olarak dedim. Benim branşım zaten kadın doğum değil. Ama nöbetimde aklıma geliyor işte. Oda oldukça uygun çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @RolanddDeschainn bu kafada insanlar birbirleriyle takılsın, düzgün olanlar birbirlerine kalır. Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Fantezi de kurmamak mı lazım. İlla olacak bir şey değil ki bu hayal :( Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öküz gibi inliyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. aslan gıbı solusa ustunde hele 0 0 Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tabi kadın inlemesi de öyle 0 1 Yorumla cool_biri 1 yıl Nasıı kükrettin Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkek inlemez ki böğürür 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsellik konusunda 459 cevap paylaştı. Duymak istersen beklerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zevk mi alıyorsun 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen inletebilir misin o kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neler yaparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yaptın da kükrettin hahhahaha Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadın da öyle 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oylemi diyorsun 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. degıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
değil yok
😬😬😬
Islandım bile
https://youtu.be/ehAS9dFb-VA?si=9OBgJE1s7ev3osU1
Bide buna bak istersen işini görür 😬
İşimi bunlar göremez yetersiz ama ıslattılar
Senin işini ne görür
Bilmem sence
Esrarengiz bir cvp ereksiyon oluşturdu bende 😬
Inletecek hanım lazım kol gibisini alıp zıplayarak kızdırıp çıkartıp inleyerek istediğin yerine boşaltmak hoş olur
Daha önce seks yapmadınız sanırım, erkekleri inletmek çok kolay değil. Ama inleyince ayı gibi oluyorum
Asa inlettiğinizi bilmiyordum. Ben çok nadir inliyorum sorun bende midir
Yani o zevke getiren kadın olunca altımda istemsizce inliyorum. Hele bir de finali içine yaparsam böyle o son anları kökleye kökleye, dibine vura vura içine akıtırken artık inleme değil hayvani bir ses oluyor.
Ben genelde inlemem. İşimi sessiz görürüm. Ben inlemem inletirim 😂
ben çıkarıyprum ya utanıyorum ama kızlar seviyor heralde
Kadınlar az şey değil ya bi bizim karşımıza çıkmıyor
Ne çıkmıyor anlamadım
Böyle kadın yani çılgın jsjd
Neler neler var daha bende üzülüyorum bu libidosu düşük kadınlara
Vahşi olcak benim olcak hshd
😈😈😈😈
Kadınlar çok fena ya cidden
Ama kızlar daha çok inliyor ama inletmek konusunu pek beceremezler
Ben inletirim
Erkeği inleten en özel şeyi bilir yaparmısın
Her şeyii
Nasıl bir fiziğe sahipsin peki
Ve erkeği inleten şeye bir örnek verirmisin
Boşalma esnasında çok fazla ses çıkıyor ama onun dışında yaparken kız gibi inleme değil de daha tok bir ses çıkıyor benden
Erkekler şnlemez inlerse de numaradan sırf kadın zevk alsın diye inler.
Benimde hoşuma gidiyor iliskide iken ses çıkarmak partnere haz veriyor çıldırıyor
deneyelim. kuş gibiyim yatakta her türlü sesi çıkarırım
Evet güzel, benimde hoşuma gider
Kendinden geçiririm seni
Evet bende bayılıyorum erkeklerin inleme sesine..
Arpası fazla gelmiş kısrak gibisin
Erkeklerde itici duruyor ya
Fazla inleme değil de zevk ile çıkan ses sizi mutlu etmez mi? Erkeğinizi tatmin ediyorsunuz demektir
@RolanddDeschainn zevk için illaki olurda kızın söylediği çok abartılı inleme erkeğe yakışmıyor
O show zaten biraz, gerçek inleme gibi değil. Sizce muayenede gelişen bir şeyler doktorla heyacanlı mıdır? Gizlisiniz sorayım dedim
@RolanddDeschainn azdırma fantezi kurup doktorumm
Ben de doktorum 😅 cidden doktor musun
Amaaan araya soran girmiş kafam karıştı 😂 bu fanteziyi düşünmek sizi azdırıyor mu
@RolanddDeschainn muayene asılan çok oluyor özellikle kadın hastalıkları, ultrason vs olunca daha rahat asılıyorlar ama etik bulmuyorum yanlış.
Evet doğru etik değil o yüzden fantezi olarak dedim. Benim branşım zaten kadın doğum değil. Ama nöbetimde aklıma geliyor işte. Oda oldukça uygun çünkü
@RolanddDeschainn bu kafada insanlar birbirleriyle takılsın, düzgün olanlar birbirlerine kalır.
Fantezi de kurmamak mı lazım. İlla olacak bir şey değil ki bu hayal :(
Yok. Sana öyle geliyodur
Öküz gibi inliyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum
Kızların ki daha güzel bence
aslan gıbı solusa ustunde hele
Tabi kadın inlemesi de öyle
Nasıı kükrettin
Erkek inlemez ki böğürür
Bende hafif inlerim boşaldığım zaman
Mastürbasyon yaparken inliyorum bazen
İnlettirsen inleriz ablam dertmi bu😂
geçiriyim mi :)) kendinden yani...