Cinsel Yaşam Sekste tecrübesiz olmak erkeği rahatsız eder mi? (Sayfa 2) 0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Sekste tecrübesiz olmak erkeği rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Keen096 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben yapmadım bence bu hiçte kötü bir şey değil partnerimle birlikte öğrenmek isterim seksi. 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Yok etmez daha iyi bence ögretiriz 3 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yoo tam tersi ilkleri onla yaşamak isterim 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Hayır hanımefendi rahatsız etmez 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Pek fazla etkilemez yeterki erkek tecrübeli olsun 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Bilakis ilk olacak olması daha özel hissettirir 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bende yapmadım ama beni rahatsız etmez 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır kimse anasının karnında öğrenmiyor 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Etmez ama ogrenmeyede yatkin olmasi lazim 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Niye kötü olsun bence kendini özel bitine sakla 0 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Harika bir şey yapmayaın tertemiz kalın öyle 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Aksine daha fazla heyecanlı oluyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ben de tecrübesizim sorun değil bence 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hep sırtüstü yatanı sevmiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir süre sonra eziyet olurdu. 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Yani istekliyle sorun olmaz bence 0 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Erkek de tecrubesizse bu seni rahatsiz eder mi 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben yapmadım bence bu hiçte kötü bir şey değil partnerimle birlikte öğrenmek isterim seksi.
Yok etmez daha iyi bence ögretiriz
Yoo tam tersi ilkleri onla yaşamak isterim
O insan eşimde muhteşem olur tecrübesiz olması çok mutlu eder.
Hayır hanımefendi rahatsız etmez
Pek fazla etkilemez yeterki erkek tecrübeli olsun
Neden rahatsız etsin öğretirim ben
Bilakis ilk olacak olması daha özel hissettirir
Bende yapmadım ama beni rahatsız etmez
Etmez. Kimisinin hoşuna bile gider.
Tecrübeli olmasi rahatsız eder beni
Hayır kimse anasının karnında öğrenmiyor
Etmez ama ogrenmeyede yatkin olmasi lazim
degil beyin ameliyatimi bu
Beni eder tatmin olamam
ediyordu ama eskidendi..
Niye kötü olsun bence kendini özel bitine sakla
Beni rahatsız etmez, aksine daha çok mutlu eder cezbeder
Harika bir şey yapmayaın tertemiz kalın öyle
Aksine daha fazla heyecanlı oluyor
ben de tecrübesizim sorun değil bence
Etmez çünkü bende öyle birisini istiyorum
Hayır etmez hele ki bu sen isen asla.
Hayır tam tersi acemi olmali
Hep sırtüstü yatanı sevmiyorum
Bir süre sonra eziyet olurdu.
Yani istekliyle sorun olmaz bence
evet beni ediyoronun için öğretiyorumda
Erkek de tecrubesizse bu seni rahatsiz eder mi
Bence etmez kadını erkek yönlendirdiği sürece.