0asrınz0 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
karşısındaki kadın ufak bir durumda dalga geçmez ve onu küçük düşürmez ise rahatsız etmemesi gerekir. Öğrenilecek bir durum bu. Zaman lazım gerisi kolay olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni rahatsız eden tecrübesizliği değil ama altımdayken ve deli gibi aZmışken bile yapmayalım yeter çıkar onu şeklindeki masum kız direnişleri.. bebeğim ya altıma yatmayacaktın yattıysan artık direnmeyeceksin ki ikimizde zevk alalım.. kendimi tecavüzcü gibi hissediyorum sonra..
00 Yorumla
Selamlar,
Kimse bu işleri bilerek doğmuyor. Herkes zamanla ve birileri ile tecrübe ederek öğreniyor. Beni rahatsız etmez. Benim tecrübem oldukça fazla olduğu için bu konuda kendisine daha fazla yardımcı olup duruma hazır hale getirebilirim.00 Yorumla
+1 yılHayır kötü değil bu durum. Fakat cinsellik konusunda bilinçli olması, bilgili olması iyi olur. En azından cinsel içerikli filmleri izleyip birleşme ile ilgili bilgi edinilmeli. Kendi bedenini tanımalı.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılEtmez beni, öğretiriz elbet, tecrübeliye Nobel ödülü mü veriyorlar? Kasmayın bu kadar, sevdiklerinizi de incitmeyin, kibar olun it oğlu itler! Abuzer Kömürcü'ye selam olsun :d
00 Yorumla
+1 yılYok ya tecrübesi yoksa karşı tarafın tecrübesinden yararlanır. Karşı tarafta tecrübesiz ise beraber yanlış yaparak en zevkli hali bulmaya çalışıp daha haz dolu ilişki yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç seks yapmamış olmak kötü bir şey değil. Tecrübesiz olman da kötü bir şey değil. Zamanı gelince sevdiğin bir kişiyle illaki yaşayacaksın. Bunun erken yaşı geç yaşı yok önemli olan kalbini verdiğin doğru erkekle yaşamak olur. Deneyimsiz olman da bir erkek için sorun olmaz ve olmamalı. Her şey gönlünce olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu yaşıma kadar hiç yaşamadım. Bu beni rahatsız ediyor mu hayır. Aksine zevklerini bilen, fantezileri bol olan biriyimdir. O yüzden kendime tecrübesizde olsam güveniyorum.
00 Yorumla
+1 yılEtmez. Erkekleri genel olarak rahatsız etmek zor. Tecrübesiz olmak dert değil isteksiz olmak dert. Utanmak anlaşılır ama aşmak istemesi lazım.
00 YorumlaCinsellik okul yeri, hayat yolu değildir. İki insanın en arınmış haliyle birleşimidir. Saçmalamayalım.
00 Yorumla
+1 yılbeni etmez, tüm tecrübemi ve olgunluğumu onun üstünde tatlı tatlı yaşatırım. tecrübesizliğine tecrübe olurum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılSekste tecrübesiz olmak erkeği rahatsız eder. Beni ediyor.
00 Yorumla
+1 yıleninde sorunda herkes tecrübe kazanır. hangi kısımda tecrübesizsin?
00 Yorumla
+1 yılNiye etsin ki
Sadece biraz daha soft takılmak lazım00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Söz konusu tecrübesiz olması değil, tutkusunun ve libidosunun düşük olması.
00 Yorumla
+1 yılNeden kötü olsun ki. Beraber tecrübe kazanar mısınız.
00 Yorumla
+1 yılİstediğin şey sevgi ise asla böyle şeyler dile bile getirilmez.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kendini özel hissetmesine neden olur, kötü değil tam aksine.
00 YorumlaDaha çok mutlu olurum tertemiz biri niye kötü olsun ki
00 Yorumla
+1 yılTecrübesizliğinin önemi yok. Ama ben onu yapamam bunu yapamam dersen o zaman is karisiyor
00 YorumlaYaşamadım bende tecrübesizim ama bu hiç anlamayacağımızı ifade etmez
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki ama öğrenmeye açık olmalı. Erkekte tecrübe önemli kadınınki zamanla “oturur” ☺️
00 Yorumla
+1 yılBeceremeyen kızlar biraz sinir bozuyor ilk zamanlarında çabuk adapte olur umarım yoksa istenmez
00 Yorumla
+1 yılBeni sadece kokan ve bakımsız olan kadın rahatsız eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Öyle bir durumda olsaydım eğer inan bunun kursuna giderdim Yoksa gerçekten çok rahatsız ederdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek için iyi
Sadece zikmek için gelen erkeğe kötü
Birisi daha cok sever, diğeri iğrenir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. partner rencide edecek davranışlarda bulunursa eder tabi. yoksa kimseye seks de iyi olduğumu ikna edici sözlerde ve davranışlarda bulunmama gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç seks yapmadım deme inanmam ya da içine bastırdığın duyguları koyduğun fotolarla dizginlemeye çalışıyor da olabilirsin ama arzulu kız olduğun her halinden belli. Egoistliğinde burada gördüğün ilginin karşılığı olsa gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tabiki kötü değil her kes seks yaparken p*rno yıldızı gibi olmak zorunda değil ki
00 YorumlaEvet kötü. Her konuda tecrübesiz bilgisiz olmak kötü. Belli bir yaşa gelmiş insani çocuk gibi biz mi egiticez
00 YorumlaTecrübeli rahatsız ederdi, tecrübesiz severim
10 YorumlaÇiftlerin bir birlerini tamamlamaları gerek tecrübeli olan eğitir oyle bu sorun kalmaz ortada
00 Yorumla
+1 yılEvet ama doğru kişiyi bulursan tecrübe sahibi olursun
00 Yorumla
+1 yılBeni rahatsız etmez, üstüne daha çok zevk alacağımı düşünüyorum.
00 Yorumla- Daha fazla (61)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar