Uzun vadeli bi evliliğim var. Eşimle ilk başlarda çok iyiydik tabi cinsel hayatımız da iyiydi oda bende erken boşalırdık kısa olurdu ama ikimizde tatmin olurduk. Zamanla eşim bana çok saygısız oldu bu bende isteksizlik yaptı eşime karşı hiç bişey hisetmez onu öpemez oldum. bu durumu ona anlatım. Sevgi saygı bırakmadın hiç bişey hisetmiyorum dedim. Tabi gene ona yok demem her istediğinde ilişki yaşıyoruz ama ben odunum his yok. Eşim şu an huylarını düzeltmeye çalışıyor ama ben düzelemiyorum. Ne yapmalıyım boşanamam çocuklarım var tekrar eşimi sevmek onu hisetmek doya sıya bi beraberlik yaşamak istiyorum ama olmuyor😢simdi burada bana sapıklık yapıp kötüye çekenler olur yapmayın amacm birilerini tahrik etmek değil eşimle bu durumu nasıl düzeltebilirim. boyle nasıl bir ömur yaşarm işkence gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklik şart yani sürekli yatak odasında ilişkiye girmeyin mesela ya da sürekli aynı pozisyonda ilişkiye girmeyin sürekli belli bir tarafta olmasın hakimiyet yani sürekli adı altında yaptığınız her ne varsa artık onları değiştirin Çünkü sürekli aynı şeyleri yapmak belli bir yerden sonra artık zevk vermez beden nankördür sürekli aynı zevki ile beslemeye çalışırsan belli bir yerden sonra doymaz.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadına gereken ilgi göstermezse bir erkek, kadın ne kadar istekli olsa da ilişki anında kocasına soğur. kocası da ilgisiz kadın diyip başka erkek arar. bence senin cinsel isteğin var ama eşine karşı yok. benim de cinsel isteğim var ve benim de eşime karşı yok. inan bazen kendimi tatmin etmek ilişkiden daha güzel geliyor.
sen napabilirsin? bir kere soğumuşsun, eşinin tavrını değiştirmesi, sürprizler yapıp senin yelkenlerini suya indirmesi lazım. ne kadarlık evlisin212 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen bu benimde durumum 10 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılçocuklar olduktan sonra mı değişti sence?
Soran+1 yılHayır sorun benim hiç küsmeyen ne olsa unuttan bi eş olmam. Mesela babam vefat etti haftası dolmadan evimize döndük bi tartışmamız oldu. Babamı sövdü. Daha acım tazeydi. Ben buna bile küsemedim. Elimde değil tepkimi veremiyordum. Unutuyordum ben ondan bu davranışları nedeniyle soğudum sevgi falan kalmadı bana vurunca ben bi kafayı toplayıp düşündüm 2 ay yüzüne bakmadım bu ilk ti. Ardından hemen kendini toparlamaları başladı. Bi kere daha ufak çaplı tartışmamız oldu. Gene bana vurdu. Ben 15 gün daha küstüm ona eğer bidaha olursa boşanma gibi düşüncem olduğunu söyledim. Ona asla yelkenleri indirmedim. ona olan hislerim sevgiden nefrete dönüşuyor o sebeple bende artık cinsel olarak ona karşı hiç bir his kalmadı cinsel manada da soğuduğumu artık istemediğimi bana bu şekilde sen kadınmısın gibi kelimeler kullanan şiddet uygulayan eşime hislerimin öldüğünü söyledim. şu an eşim tamamen süper romantik olmasada daha saygılı bir eş oldu. Lan dese ben hemen ona bu lafı bana kullanma derim kişiliğimden taviz vermem. Tepkimi koyuyorum daha iyi bir eş şu an da ama bu sefer hala ben eşimi öpemiyorum bile gram his yok ona karşı toparlayamadım. şu an sehir dışında işim var dedi gitti. ben git belki biraz daha iyi olurum bende uzak kalınca dedim. bu sekilde bizim durum
Cevap sahibi+1 yılanladım. tamamen saygı görmediğin için. sevgi değil bak. saygı sevgiden önce gelir. seninkinin yaptığı düpedüz saygısızlık. cinsel olarka ondan uzaklaşman çok olası. peki onun yokluğunda tekrar hislerin geri gelir gibi hissediyo musun? bir de ne kadar zamandır ona soğuksun
Soran+1 yılSadece ona karşı hissizim ya bu bir yıl içinde oldu bu hissizliğim 2 yıl icinde ayarı verdim ben ona saygısızlık yapmıyor artık sevgide yoktu işi düşünce adam yerine koyardı. Şimdi gelip çiceğim böceğim döktürsede bitti bende zorluyorum ilişki de de yani nasıl dicem bilmiyorum. Cinsel organın teması bana herhangi bir cansız nesne hissi veriyor. Heycan falan yok olmuyor eşimi öpemiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılsadece eşime karşı diyosun ya, mesela video izleyip gün içinde isteklenip akşamında kocanla birlikte olurken de mi cinsel organın teması aynı hissizlikte. hani gün içinde arzularını uyandırsan bile mi?
Soran+1 yılNormalde istekli biriyim zaten ben eşimin benden yorgunum ben dediği günler çok olmuştur. Sapık dediği yahut tabi bu şakalaşma
Cevap sahibi+1 yılşakayla sapık diyorsa ben senin isteğini tahmin edebiliyorum :) peki bu güzel isteği kocana neden yönlendiremiyorsun? bir erkeği arzulamandaki en büyük faktör nedir? ne karşısında mesela normalken istekli hale gelirsin, gün içinde seni ne tetikler. bunları sordun mu kendine hiç
Soran+1 yılEşime yanaşıyorum icraat a kadar her şey normal öpmek için yanaşınca ben buzdolabına dönüyorum. Bilmiyorum kendi işimi kendim görmem daha iyi açıkcası
Soran+1 yılmesaj atmam sizin için sorun olur mu?
Cevap sahibi+1 yılatabilirsin o yüzden açtım profili
Soran+1 yılattım mesaj
+1 yılMerhaba, evliliklerde yatak odası tabiki çok önemli, ama herşeyden önce saygı gelir ve seviyorsa bunu göstermesi önemlidir, ne kadar istekli olursa olsun kadınlar, saygısızlık onları çok sevdikleri kişiden dahi soğutur, erkek dikkatli olmalı ve kadını mutlu etmenin yolunun sadece seks olmadığını, saygısız bir ilişkide isterse saatlerce ilişkiye girsin, kadını mutlu edemeyeceğini bilmeli, birkez soğukluk girince, hicbir zaman eskosi5gibi olmuyor zira
038 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bi kez soğudun mu bittiyor.
- +1 yıl
Kesinlikle, ilk ateşi, isteği, arzuyu geri getirmenin yolu yok soğuduktan sonra, ağzıyla kuş tutsa nafile
Soran+1 yılpeki ne yapalm katlanacağız
- +1 yıl
Kimse kimseye katlanmak zorunda değil aslında, ama çocukların olduğu için sen kendinde bu zorunluluğu görüyorsun ki haksız da sayilmazsin, eşinin çabası seni tatmin etmeye yetiyormu peki
Soran+1 yılEşimin çabası iyi sıkıntı bende eşim iyi bu konuda konuşurum. Benim dilediğim gibi davranır bende yok onu arzulamıyorum.
- +1 yıl
Sadece eşine karşı mı böylesin, başkalarını arzulaman ya da mastürbasyon yapma durumun oluyormu
Soran+1 yılBu konuda biraz utanıyorum. ya ben bilerek cinsellik konuşup deneme yaptm baška biriyle ama gene bende hiç his olmuyor. Ama mastürbasyonda skntı yok
- +1 yıl
Konuşmak başka bir şey, görmek dokunmak başka bir şey, sanal bile herkesle denenecek bir şey değil, mastürbasyon yaparken de aklında birileri ve fantazilerin vardır
Soran+1 yılBaşka birine temas edip deneyecek imkanım merhametim yok şu an boyle gidicek o zaman
- +1 yıl
Başka birine temas et demedim , yanlış anlama, sanalda konuştuğun kisiyi gördunmu mesela,
Soran+1 yılyok görmedim cinsel organinı gördum😀ya garibim oda ben naptım sanıyor halbuki amacım başka o organ bana ayak, vs başka uzuv gibi hic bisey hisettirmedi
- +1 yıl
Zaten problem burada, sadece penis ya da vajina görmekle insan zevke gelebilirmi, ayrıca doğrudan biriyle seks konuşmak, sanal seks yapmaya kalkışmak apayrı bir problem, yüzünü görmen, düşüncelerini bilmen gerekir
Soran+1 yılBu konu beni üzüyor. Bilmiyorum ne olacak
- +1 yıl
Tabiki üzülürsün, yıllardır aynı evi aynı odayı aynı yatağı paylaştığın eşine karşı soğumak berbat bir şey,, bunun temelinde ne var peki, geçmişte yaşadığınız problemler neler, yani belli birşeyler var
Soran+1 yılinsan yerine koymuyordu ki beni işi düşünce gelir. Bitince döner poposunu uyurdu
- +1 yıl
Ooo, saygı yok yani en başta
Soran+1 yılE yani sevdiğin için hep alttan alan sen ol böyle zaman geçti durdu. Şimdide seviyor muyum hiç bilmiyorum. Ama artık saygısızlığa susmuyorum. Küsüyorum küsmeye başlayınca anladım hatta bende çok alttan aldım diye bana bu kadar saygısız görmez oldu ne yapsa yutuyordum.
- +1 yıl
Yani hatayı en başta yapmışsın, saygı yoksa sevginin anlamı da olmuyor
Soran+1 yılEvet şu an ben kızınca hemen toparlıyor. Ama ben eskisi gibi olamıyorum. Hatta kendimi kadin gibi görmez oldum.
- +1 yıl
Kendine bakan, fiziği düzgün biriysen, istekli ve arzuluysan Senin kadınlığınla ilgili bir problem yok gibi, yani kendini suçlamana kendinde hata aramana gerek yok, senin haz almadığını fark ediyormu eşin
Soran+1 yılsöyledim hic bişey hisetmiyorum diye. daha fazla ilgileniyor benimle gene hisetmiyorum diyorum. Kızıyor artık bana bende yansıtmamaya çalışıyorum artık
- +1 yıl
Değişik fanteziler deniyormu peki, yoksa klasik şeyler mi
Soran+1 yıldeğişik ten kastın ne ki
- +1 yıl
Farklı mekanlar, farklı pozisyonlar, senden farklı giyim talepleri vs
Soran+1 yılevet deniyorum farklı giyimi esimdeki hislerde sıkıntı yok deli gibi azıyor. Bende sıkıntı ne giydiğm beni etkilemiyor. Farklı mekan denemedik ben evde misafir olsa yapamam bişey kendi evimizde olur ne olsa
- +1 yıl
Senin giymen eşini tabiki etkiler, ama onun sana farkli yaklaşması mesele, illa evde misafir olması ya da misafirlikte olmaniz değil, arabada olur, açık havada olur ama bu heyecani adrenalini denemek gerekir
Soran+1 yılhımm boyle giderse ben baska adam deneyeceğim az kaldı niyeti bozmama ne yapsam da eşim bana gram çekici gelmior
- +1 yıl
Başka tene dokunamam demiştin şimdilik, ama konuştukça fikrin değişiyor sanırım ☺️
Soran+1 yılboyle giderse ileride ihtimaller dahilinde zorluyor bu durum beni kaynağı ne öğrenmeliyim
- +1 yıl
Geçmişte yaşanan problemlerin senin üzerindeki etkisi bu, tabi profesyonel bir destek almak istersen, bunu evlilik terapisti eşliğinde yapmanizi tavsiye ederim
Soran+1 yılEşim bu konuda sert biraz benim durumun aşırı bu umrunda degil bende yansıtmamaya çalışıyorum. Bu sekilde idare etmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Eşin sert olabilecek konumda değil aslında, bu onun iyiliği içinde gerekli, senin başkalarına ilgi duymaya başlaman daha berbat olur onun için
Soran+1 yılbunu düşünecek kapasite yok onda
- +1 yıl
Kaybettiginde de sesi cikmayacak o zaman
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Kıymet bilmeyen sonra da dovunmesin☺️
Soran+1 yıldovünmez zaten hadi ordan git diyor gideyim deyince
- +1 yıl
O sözde öyledir
+1 yılDostum sana tavsiyem ciddi tavsiyem evlilik terapistine gidin.
Burada bunun dışında dünya kadar tavsiye verebilirim edebimle ya da deneyebilirim en azından ama sizin bence cozmen gerekenjz daha temel sıkıntılar var029 Yorumla
Soran+1 yıleşim gelmez kırsal bir yerdeyim
- +1 yıl
Neden böyle oldunuz peki siz?
Soran+1 yılEşim cahil biri hep kahvelerde gezerdi gece 12 de gelirdi. Saygı desen yok sevgi zaten bitiyor haliyle ailesine desem herkes gidiyor kahveye derdi cocuklarımı tek buyuttum her zorlugumda yanimda yoktu. başka sehirlere gider faceyi acarsın baska kadınlarıaratır mesaj atar. Ben kin yapamıyorum hep konusuyorum. yuz buldu oda bu hataları sonucu bende ona karşı hiç bisey kalmadı. Bu sefer Artık kişiligimden taviz vermiyorum. Hatalarına susmuyorum o duzeldi bi nebzede olsa ben bittim...
- +1 yıl
Sen kendinden yemişsin, ona vermişsin. Valla dostum diyebilecegim su olur. Onda sana kıvılcım olabilecek şeyleri yakalamaya çalış. Onun artılarını gör derim
Soran+1 yılöyle yapıyorum evet te oda hisediyor ilişkimizdeki soguklugu soyledimde zaten ben bu durumun ustunu örtebilirim ona yetmek için bu soğukluğum onu etkiler mi diye endişeliyim oda sogursa benden evliliğimiz bi çıkmaza girer
- +1 yıl
Sen çok fazla sorumluluğu tek başına üstüne alıyorsun. Bu konuda eşinle iletişim halinde ol.
Öyle büyük şeyler yapmayin. Bir gün başbaşa yemek yiyin. Bir film izleyin. Sevgili hayatı gibi düşün.
Seni sinemaya götürsün vs
Soran+1 yılEvet butun sorumluluğu bana yükler sonra gelir bana arkadaşlarım senin çok düşünceli eşin var diyor. Ardından da kavgalarda sen kadınmısın diyor. Bunlar resmen travma sebebi benimle anca parka geliyor oda cocukların zoruyla hep yorgun oluyor
- +1 yıl
Ne iş yapıyr eşin ve kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılinşaat 30 o ben 27
- +1 yıl
Mesleği yorucu ama gençsiiz de ya. Valla onunda aslında daha çok üstüne düşmesi lazım ve bu sosyal anlamda olmalı yatak ilişkisi olarak değil. Yatak ilişkisi senin ona zamanla ısınmayla gelmeli.
Soran+1 yılGörüntü olarak ta bakımlı biriyim bana bu yaptıklarını asla haketmedim. Zaten sosyal biriyken eve tıkılıp hizmetçi muamelesi yemem bu sekilde asosyal birine dönüşturulmem beni bu hale getirdi. burada kimsem yok köy gibi derdimi anlatacak tek insan yok cıkıp hava alacak kıyısında oturup bi nefes alacağm deniz her şey çok yabancı duygusal çöküşün eseri olabilir bu yaşadığım donukluk
- +1 yıl
Peki bu evliliği yaşama sebebin neydi? Görücü usulu mu yoksa aşk mı?
Çünkü bilerek burayı seçmiş gibi değilsin.
Mutsuz olduğunu yerde nasıl mutlu edebilirsin ki...
Soran+1 yılEvet bilerek seçmedim aileme olan sinirimle evden kaçtım. Kendimden baya buyuk abi dediğim birine güvendim. Oda bana garip davranınca eskiden arkadaşm olan eşimi aradım beni almaya geldi. Onunla kaçtım yüzüm tutmadı tekrar aileme dönemedim
- +1 yıl
Ah ya. Keşke ailene kızıp yapmasaydin öyle ama tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir misali ne yaşadığını da ben bilemem. Sevgi var mıydı ilk evlendiginiz vakit?
Soran+1 yılÖyle sevmiyordum zorla oldu diye yalan söyleyemem eşim ben seni seviyorum zaten bana kaç deyince o an evet sevgi yoktu ama biz kaçınca nikah yaptılar hemen zina olmasın yani diye inançlı aile 1 ay düğün olacak gelinlik giyeceksin diye bizi pek bir arada tutmadılar o süre zarfında hep gelir giderdi ayrı evde kaldm ben o 1 ay içinde sevdim onu ben yani severek oldu gibide olmadı gibide karışığm ama zorla madı eşim hiç bir şeye
- +1 yıl
Anladım onun zorlamamasini takdir ettim açıkçası. Doğrusunu yapmış bekleyerek.
Sende severek evlenmişsin. Sevmeye çalış missin o anları hatirls derim bak.
Soran+1 yılEvet ben hep yolunu gözlerdim sevdim. ama hep gece 12 ye kadar gelmezdi. Eşim kacmaya zorlamadı ama ilişki yaşamak için kaç kere teşebus etti. Yengesi zorla aldı beni elinden gelinlik giysin yazık diye böyle komik anılarımızda var😀
- +1 yıl
haha yengesi insaflı kadınmis halden anlamış 😄
O evlendiğinde aslında evlilik erginligine sahip değilmis o kötü etkilemiş sureci
Soran+1 yılEvet oda kuçuktü 21 yaşındaydı ben 17
- +1 yıl
Siz çok önce evlenmişsinoz ya. Ben 23 24 yaşında falan oldu diye düşündüm.
Keşke ailene geri dönseydin. Özel değilse ailenden niye kaçtın?
Soran+1 yılözel yani garip bi ailem var yani o zamnlar çok cahilceydi tavırları saçımı boyasam azcık laf yapardılar. Eve geliyorum dudağımda ruj kiminle öpüştün diyor annem bi genç kıza böyle konuşulur mu.. kavga ediyoruz babam bacım * diyor. Yani öyle her ergen gibi aa sinirli olur ergen bu denmedi butun aldığım nefesi kestiler ucra bi tekstil atolyesinde ablamların bekçiliğinde işe sokma çabaları ben zaten bi işte calışıyor ayrıyeten okuyordum. Ama erkek kardesim eve gelir parkta bana benzrtigi birini bi erkekle öpüşürken görur tabi ben işteyim o ara eve bi geliyorum annem direk kiminle opüştün parklarda diyor iş yerine gitse zaten öğrenecek yok cahilik bşy demiyorum
- +1 yıl
Ay çok kötü. Valla buram buram Anadolu cehaleti. Çok üzüldüm ya.
Soran+1 yılŞansızlık diyelim şimdi kardeşlerim çok rahat geziyorlar. giyiniyorlar açık saçık anneme bisey sorsam gençler onların hakkı diyor anlatıyor bana keske benim haklarımıda tanısaydılar. Bakireligin onemini namusun onemini öğretiler.. biliyordum 5 ay bi erkek arkadaşm elimi tutmak öpmek istedi ben hep gunah dedim eve geliyorum babam or.. uspu diyor. Eve geliyorum annem öpüşmuşsn diyor. Yani ablam erkek kardesim hep hayatımı mafetti keske olmasalardı.. şimdi onlar mutlu olan bna oldu. Kardeşler kışkırtır baba anne saldırır böyle
- +1 yıl
Off offf valla çok üzüldüm ya. Içmiyorum sigara ama yaktırır bu be. Ne diyim mi harbiden şanssızlık. Üzüldüm lan gece gece...
Soran+1 yılNasip diyelim olacağı varmış..
- +1 yıl
Sen bundan sonra mutlu olda. Konuda nereden nereye geldi kusura bakma umarım eski defterleri kurcalayarsk derdine dert eklemedim
Soran+1 yılYok tesekur ederim iyi geldi banada yaşadığım yer kırsal biyer dedikodu dolu kimseyle dertleşememek beni çok yordu. Panik atak geçiriyorum doldukça teşekür ederim tekrardan
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Konuşmak istediğin olursa dilersen burada ya da mesaj olarak ulaşabilirsin bana farketmedez.
Bazen site soruları siliyor denk gelmeyebiliriz
Soran+1 yılpeki takip attım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Bak şimdi evlilik sevgili gbi olmaz cicim ayları gecti her evlilikte bunlar var belki sen romantik sin adam maco dur misal eve girdim kız mumdan kalp yapmış ışıkları kapatmış dans edek balon felan asmış saga sola güzel şeyler söylemeliymişim bunlar benim hoşuma gitmiyor ki gıcık oluyorum oturduk yemege bir yemek yapmış yenmiyor igrenc ne oldu bu yemege diyorum aceleye gelmiş sktmn balonuyla ugracana yemekle ugraşaydın dedim sevmiyorum romantik diyorum hala aynı şeyi yapıyor ben sana cicek getiriyorum baklava getiriyorum sevişirken durup konuşuyor yav bir degil iki degil uyar uyar boş dayagı yedi kovdum belki adam böyle hoşlanıyor çay getir avrat diye bagırıyor adam diyorum öküzmüsün dyorum adama diyoki ben böyle isteyince oda yapım getirince her içtigim bardakta ona tapıyorum onu daha cok seviyorum diyo
342 Yorumla
Soran+1 yılBen romantik olsun demiyorum saygılı olsun diyorum ki zamanla oda beni kaybedeceğini anlayınca toparladı şu an saygılı biraz ben asla bana hediye al demiyorum benim dememle alsa bi hayrı kalmaz ben asla ona hazırlamadm pasta falan kendimde görgusuz gibi hava atmak icin yapılan bu kutlamaları sevmiyorum. Onda da ben seviyorum diye cezerye falan alma huyu var degistirmedm 3 cocuga bakıyorum aksama kadar geberiyorum. Yemegi ayağına gelir 1 yudum su içse biz getiririz kendi asla rahatını bozmaz ne yaptık ettik hic umrunda degil musluk bozulur onuda ben ysparm kömür taşıdım 16 torba 2 inci katta hamileydim.1 ton odun taşıdım. Ne bebek ne eş dünya umrunda degil eve gelsin yesin içsin alsn telefonu okey maç oynasın sohbeti hic yok. biz hayvanız 10 yıl oldu 1 kere beni gezmeye çıkarmadı kskançlıktan ölüyor. Nefes alamıyorum
- +1 yıl
İşte abla anlamadığım şu senin gbi bir çok bayan var ben tamirciyim evde her türlü arızayı yaparım bazen evlere gidiyorum kadınlar oturup dert yanıyor hadi bu işlerden anlamıyorsun bari ustanın başında dur bırakıp maca giden vardı kendime gelince ben bu sorunları görüyorum derim benim evliligim başka olacak derdim evlendim önce aile seviye koydum girmek gelmek sınırlı eve ailelerin karışması yasak benim ailemi hiç karıştırmadım onun ailesi günde beş defa babası Almanya'dan arar sacmalar 24 saat abisi arar para ister bacısı faceden dedi kodu yapar diyet bacısı kirada sürünür hava atar diger bacısı evine baglı önce kocam çocuklarım der onlada konuşmaz eve bir koyun getirim dolaba kadar maketler koyarım ben olmasam o yemek olmaz sen et attınmı cöpe hic mangalı yakarım şişe saplarım ekmegi alır gelirim pişirir sofraya korum ne ayranı gectim bardak bile koymamış
- +1 yıl
Elimde telefon o bacısı her yerde atrık agzımı bozdum neler saydım hiç gülüyor karşımda 8 defa ayrıldık her seferinde yalvardı ögleye kadar yat kalkma gecede de hiç bişey olmamış gibi yat bencillik olmasın diye bir kere olsun ondan önce rahatlamadım önce onu rahatlatırdım en az 3 kez bir kac defa söyledim ama rencide etmeden temiz ol dedim ben temizim dedi bu koku nerden geliyor. Ya hiç bişey kabullenmiyor burnu düşse eğilip almıyordu artık ben huylandım gıcık oldum herkes karın güzel ayrılma la huyu pis kendi pis gezmek mi Türkiye'de gitmedik yer kalmadı ozaman şirketimiz vardı durumum iyidi lüxs bir hayat yaşıyorduk 10 tek bilezik getirdim hiç sanki maydonoz getirmişim
- +1 yıl
En son 2 yılda nikahsız denedik gene aynı aynı 5 yıl oldu ayrılalı cocuklara ben bakıyorum ama mahkemede bende kalıyor diyo karakol polisten osandım güya bunlarla beni rezil edip ona yalvarmamı istiyor ters oldugunu bildigim için seni kimse almaz kimseyi bulamıyacaksın dedim buldu halbuki ben başımdan gitsin diye bulmasını istiyorum gaz veriyorum konuşurken de ailesine yakalandı evlenmek zorunda kaldı bir sonra ayrılık haberleri geliyor kocası beni aradı yav yaktı beni diyor gözü sende bunun diyor öyle bişey yok dedim bu yaptıgı da hoş degil dedim seninle benim konuşmam hata dedim akıl yok adamda idare et evlilik böyle olur dedim kapattım
- +1 yıl
Şimdi ben evin altında çalışıyorum cocukların okulu yemesi içmesi hepsini ben yapıyorum evli halimle şimdi halim arasında fark en azından kafam rahat 8 daire aldım sattım hiç bişey begenmiyor 11 telefon alınırmı lan telefonun micro dalgada ne işi var aman neyse kabus gibi çocukları cumartesi götürüyorum pazar akşamı alıyorum velayet davası bitene kadar ayagıma getirtsin yapıyor şimdilik 1 ay kaldı bu durumda bile gıcıklık yapmaktan cekinmiyor
- +1 yıl
Bunları anlattım misal olsun diye şimdi ben buna kaynanalık yaptırmadım kömür taşıtmadım eve hapis etmedim karnında hamınıda doyurdum bana dedilerki sen cok yüz verdin ezmedin dediler benim düşüncem ise bir insanın vijdanı yoksa merhametsiz ise ne yapsan banane yapmasaydın etmeseydin olur kul kaderini yaşar benim kafamda şu var bütün erkeklerin yaptıgının tersini yapalım hem fark olsun hemde yaşayıp görelim gördük
Soran+1 yılbizimki kendi çorabını çıkarıp uyumaya üşenir çorapla yatar kotla yatar. Karşıdaki rahatszmı umrunda degil senin karının erkek versiyonu bana gelmiş. Zor durum mam al derdim giderdi taaaa gece 12 de gelirdi elinde mama yok bez yok ya bari bana alacağım deme belki bi şekilde çözerim gece yarısı nerden bulaym açık yer kırsal bi yer zaten maddi durumda kotu yanmda para bıraksa zaten markettte gider alrım ona asla güvenmiyorum. Sütüm yetmez sabaha kadar cocuk emmer emmer ağlardı. Kavga etsen ma.. l anlamaz rahat dünya umrunda degil kendini rezil etmiş oluyorsun. Üstüne paragöz kadın yaftası yiyorsun. Niye sütün yetmiyor diyede ayıplanıyorsun gene suçlu sensin annesi çaya ekmek koysa cocuğu doyururmuş olsayms 6 yasndan kucuk cocuga ben caya ekmek mi koycam. Sütum yetmez eziklenirim. cocuk ağlar eziklerinim. niye ağlatn işim varken 2 dakika eline alip susturamaz hep sofrası kurulacak hem cocugu susturcam annesi olsa oyle yaparmş. gece cocuk ağlasa ihtiyacına yetişemesem surat yapıyor ihtiyaç bu bana yetmiyorsun doymuyorum. eh pufff falan kadınmısın sen falan ya ben artık ozguvenim kalmadı kendimi ne anne ne kadın olarak görüyorum. Hiç bir işe yaramıyor hissediyorum hep aşağılanıyorum. Etrafıma baktığmda 1 çocuga bakamayan bayanlar görüyorum eşleri gene pamuğa sarıyor. Doğum günü mü unuttu diye kavga edenler var ben bu güne kadar hediyeyi bırak lafta duymadm iyi ki doğdunu. Bunlar benim için çok komik bahaneler ben insan yerine konmuyorum ki o hale geldim. Şu an asosyal biriyim evden çıkamıyorum hem aşağılık hisediyorum kendimi. O hep mükkemel bi babadır ama ben hiç anne olamadm o kadar cocugu bu zorluklarla tek büyüttüm el alem imrenerek bakıyor. Bana hamarat diyor kocama göre ben işe yaramazm onun için olayım skntı yok ama çocuklarimn yanında aşagılıyor. saygısz olacaklar diye korkuyorum. pskolojim çok bozuk 2 yıl oldu annem gile gitmiyorum. Annem gili çok sever çünki her sıkıştığnda annemi arar ister borç annem asla geri istemez anneme görede damadı süper damat.
Soran+1 yılşu an sağlık sıkıntılarım var kendimi aşırı yıpratım ateşlendim bi gün gece telefonla oynuyor. Kalkıp benimle ilgilenmesini saldım demiyorum insan degilki boşa anlamaz. Cocuk aç uyumak istemiyor. Ben ateşliyim sıtma tuttuyor. Çok üşüyorum. Cocuga bağırıyor yat lan seni döverim 1 yaşında cocuk ne dayağı. Aç zaten cocuk corba var içirirmisin çok hastaym dedim. Ne olur 2 dakika al yanına sustur. susmuyor lan ne yapaym diyor daha kucağına almadan çagirdi cocuk gitmedi. Atesli ateşli kalkıp cocugu doyurdum elim kolumu zor kaldırıyorum. Ama kimsem yok 2 dakika o cocugu kucağna alsn dinleneyim. Merhametsiz kö.. pek onu helal etmiyorum
- +1 yıl
Küfür ettim okurken bunlar bana olmayı hak etmiyor burada bir bayan arkadaşım var oda aynı senin gibi 6 çocuga bakıyor 4 kendinin 2 Side başkasının bakıcılık yapıyor benden de büyük kadın kocasıda tenbelin teki kadını bir işe götürmez azı var dili yok ablam gibi severim elini ayagını öpesim gelir anamdan iyi 5 yıldır dertleşiriz bilmiyorum nasıl bir kader bu bir iyi fedakar bir vicdansız. Kötüye düşüyor dün akşam cocukları aldım pizacıya götürdüm şimdide kahvaltıya gittik geldik çocukla ilgilenmek kadar güzel bişey mi var 2 yıl altını temizledim üşendimmi yok o benim çocuğum agladı gece saat 1 de arabayla uyuttum arabayı sattım bebek arabasıyla gece dolaştım camdan düştü hastane kapısında kriz gecirdim anası olacak o şarmıta elinde telefon vurgun duymaz kör ayvaz kocan olacak o iyi bir tanısam gelsin benle dertleşsin bi anası şöyleymiş böyleymiş cay ekmek verirmiş ulan cay ekmekle büyüyen işte senin gibi sütü neden azmış ulan sen karı görmemişsin göysünden akıp gidiyor boş yere emzirmiyor doktor geldi Bagırdı cagırdı emzireceksin o cocugu dedi sana şu kadar söyleyin kayınbabam Almanya'da bırak da yanıma gel burada yaşa oda anasıyla otursun dedi hatta gittim de 1 ay kaldım çocuklara dayanamadım geldim bunlar şansı abla şanslı bizim gibilerin şansı yok
- +1 yıl
Benim evimde hiç bişey eksik olmaz dı maç izlemem gitmem TV bakmak 2 3 dizi var baktıgım onuda internetten izlerim 3 günde bir mangal yaparım pazar günü alırım ailemi piknik yaparım kahveyi sevmem arkadaş ortamı yok bana çocuklarım yeter dışarda macoyum evime yansıtmam bagırıp cagırab biriyle yaşamak zor olur kız beni cıldırtmak için elinden geleni yapıyor neymiş hoşuna gidşyormuş benim gitmiyor benden hem maco hem romantik olmaz
- +1 yıl
Eli öplecek kadınlar hep rezil kapıya it diye bağlanmayacak kadınlar da yaşıyor ben anlamadım bu işi benim hayalim dost sırdaş dert ortagı sevecek sevilecek gezecek tatile gidilecek bir karavan alıp şehir şehir gezecek bir hayat arkadaşıydı tatile gidiyoz kavga ederek geliyoz kavga ederek zoruna gitmesin kin tutmasın diye hep alttan aldım belki bu bana iyilik yaptı bende altta kalmıyayım der dedim nerde ben öyleyim bana biri iyilik yapsın iki katı. Yaparım hemen kadın olsun erkek olsun fark etmez
- +1 yıl
Şunu cok iyi anladım Nikahtan sonra düzelir çocuk olursa düzelir ikinci olursa düzelir bunlar hep boş çocuklar için idare et boş ayrılmak cocuklar için Daha iyi şimdi biz çok rahatız benim çocuklarım şimdi kibar yardım sever paylaşımcı okula kendileri kalkıp hazırlanıp gidiyo biri 7 digeri 11 yaşında ben razıyım mahsumiyet onlarda çocuk severim kimin olursa olsun kendi çocuklarını sevmeyenlerede diyecek sözüm yok allahından bulsun
Soran+1 yılbide git anneme temizlik yap diye yüzüme vuruyor. Hala yetmemiş bunlar bu kadar sıkıntıda süt mü olur ben genede elimden geldiğince sık emzirdim cok agladm sutüm az diye ama pes etmedm 1 buçuk yıl emzirdm gene diğer 2 evladıma 6 ay anne sütü verdim full ilkinde dilim yandı. Digerlerinde cok dikkat ettim şükür vardı sütüm ilki tecrübesizlik ti. Ama genede mama verip emzirmeye üşenen çok anne var mamayı görünce sutten kesiyor cocugu. Ben hep azda olsa anne sütü alsın dedim. Komşularım gelip bana dedikodu yapar eşin kahveye gidiyor". Kocam dediki gül gibi ailesi var. bak gene kahveye gitti." diyen komşularım beni eşime kşkırtmaya çalışan bayanlr oldu. Onda bile ben gitsin evde sıkılıyor ne yapcak dedim. Gene eşimi rezil etmedim. Ya ben bekliyorum cocuklarım büyürse boşanağım. Ekonomik ozgurlügümü elime almaya calışıyorum. Bu evlilik zaten azap başka bisey degil tekrar cocugum olursun istemiyorum.3 Cocuk var benim 2 cocuktan sonra istemedm adam işe yaramıyor niye yapaym dedim. Ama 3. cüye hamile oldugumu oğrendim. Şu an tek amacm ilk fırsatta boşamak. tekrar hamile kalmamak
- +1 yıl
Bu adama her şey hak müstak ben hiç bir zaman bir kadını köle görmedim emanet gördüm bizim cok yordu beni dükkanımı begenmedi sattım 6 tane araba aldım alıp satıyorum begenmedi gittim kuzenin yanına şirkete ortak oldum 2013 te aylıgım 7 10 bin arası gene memnun olmuyor ne yapsan yapsaydın etmeseydin banane sanane ben bir ev degiştirecegime iş degiştiricegime onu degiştirmeliydim öyle aşk sevgi felanda gram yok bende ama genede evlendiysek bu yolda beraber gideceğiz diyorum anma kıtlıgı var anamın evini mi temizlemek ev taşıyoruz bunu o gün okula bıraktım sınava girsin diye biz ev taşıyorum. Anam evini temizliyor geldi bir elinize sağlık demedi eve temizlikçi getirdim hep çok yavaş cok şuradan şuraya gelmesi bir saat sürer kablunbaga gibi kadınlar erkeklerden daha zeki daha olgun daha acıya dayanıklı diye bilirdim bana özürlüsü düştü nerden bileyim mazlum sandım nikahtan sonra cin cıktı kızın içinden kadın haklarını ben öğrettim ona bana karşı kullandı hep ama ters tepti birdaha karakola gidecek yüzü kalmadı polis arkadaşlar artık benim yanıma geliyor sayesinde hepsiyle arkadaş oldum ben nere gitsem aevilirim hiç sıkıntı degil herşeyi hayra yorarım o kötü olaylardan bile faydalandım
Soran+1 yılSen hatayı aşırı popon kaldırarak yapmışsın benim gibi. Ben şimdi hiç yüzüne bakmıyorum cocuguma bakarm evimi temizler yemek yaparm o telefon elinde oyun oynasn dursun umrumda degil. Gece yanıma geldiginde onu memnun etmeye çalışmıyorum. Sana dokunmak içimden gelmiyor diyorum. onu görmüyorum. ama saygisızlık yaparak degil kavga ederek değil susup uzaklaşarak az bisey değiştirdim şimdi geliyor ciçegim bocegim diyor ama bende tamir edilmez yaralar açtı onu öpmek gelmiyor icimden
Soran+1 yılartık sen kadınmısın dediginde ben yalnız 3 cocuk buyuttum. Sen beni insan yerine koymadın sen işe gittiginde aklın cocuklarında kalmıyorsa bu bile sana buyuk mükafat eger ben sana sarildgmda öptuğümde bişey hisetmiyorsam sen dön once kendi erkekligini sorgula diyebiliyorum. Simdi benim sevdigim seyleri almaya arada eve geldiğnde hadi bi 5 daka olsa yürüyüşe cıkalım hava al demelere çicegim boceğm demelere bâşladı bunlar hYvan merhamet ten anlamıyor eşşek yerine koyuyorlar. şu an ben onu umursamadıkça o değişiyor ama ben eşime yabancı oldum. yaptıklarını unutamıyorum. Boşanıp bende sizin gibi kurtulabilirim umarm bi gün. o duzelsede ben bittim artık eşime karşı odunum şu an hislerim yok sağlık sorunlarm oluştu sinirden stres ten eski halime geri dönemeyeceğm o kadar yıldan yaptklarından sonra unutamayacağm yeter diyorum artık.
- +1 yıl
Seni usandırmış işte gıcık etmiş cinsel isteksizlik yapmış bu gercek ben doyumsuz biriyim bu konuda hayvanlaşırım nerdeyse bundan huylandım tiskindim genede geri cevirmedim bide bunu cıkarırda rezil eder diye duyuyorum hani karısını tatmin etmeyen erkeklerin başına gelenleri yeter diyene kadar devam dı günde 8 defa yaptıgımı bilirim onu beklerim zevk almıyorum ondan. Uzunda süyor yani bunların bunların ayıbı mayıbıda yok herkesin yaptıgı şey kimse kendini kandırmasın boşuna
Soran+1 yılAynen oyle komşum bana kaç kere baktı bende boşluktaym o adamn bakışları bile beni tahrik etti kocamla ten tene dudak dudagayken bile o adamla goz göze geldigimdeki gibi tahrik olmuyorum. Kendimde degil skntı gayet iyiyim ona yetebilmek adına hep kendimi geliştirdm ögrendim. Şu an eşini aldatıyormusun dersen hayır adam la goz goze gelmeyelim dye evimin önune çıkmiyorum dedim asosyalim alımlı biri oldugumu düsunuyorum. Etrafmda da öyle derler. Ama cinseligm bitti bitigm yani
Soran+1 yılboşanirsamda bu travma zor geçecek derin bi yara açti hayatımı mafetti
Soran+1 yılYok halen ekonomik özgurlügumu elime alamadm aileme de gidemiyorum. orada sığınti gibi yaşayamam cocuklarını bırak gel diyor annem asla... bu sekilde devam edecek evlatlarm iyi olsun yanimda olsun yeter.
- +1 yıl
Ben çocuklarımı bırakmam bırak diyenlede konuşmam işte zeki biri bunu anlar o ana olsaydı cocukları bana bırakır mı hiç elinde velayet var. Bak bu insanlar düzelmez ailenin cocugunu bırak gel demeside ayrılma diye demiştir sende şöyle bişey diyebilirsin çocuğumu atmam sizede gelemem başımın çaresine bakarım bu şehirde bile durmam demen onlara geri adım attırır aslında senin hakların çokta burası uygun olmaz diye yazamıyorum yavşagın biri cıkar salca olur
Soran+1 yılCocuklarımı koz olarak kullanmamı istiyorlar birak gel zaten bakamaz falan sana muhtaç olur. Ben bunu istemiyorum. Değeri zorla verecekse işi düştügu icin vermesn zaten ki son 1 yıldr deger verip vermemesi umrumda da degil. Yuzune diyorum ilk fırsatta seni boşayacağm cocuklarm icin burdaym onlarn pskolojisi icin onlara bakamazsn diye.
- +1 yıl
Bunu gec çocukları kullanıyoruz aynen bende böyle düşündüm içinden gelmedikten sonra yapmacık iyligin taa şimdi yukarı cıktım bir abla var bir yıldır bulaşık makinesi çalışmıyormuş niye yaptırmadın diyorum eşi izin vermemiş elinde yıka demiş cektim makineyi bir baktım bir kablosunu cıkartmış o kendiliginden cıkmaz taktım yerine hiç söyleme gündüz yıka dedim bunun kocasında Kilisli kadın Adıyamanlı kilisliyle yılan baş edememiş sen hiç edemessin dedim adamı tanırım köpek ondan iyi şans kardeş şans ben bu kadı karı görünce çok zoruma gidiyor benimde böyle eşim olmalıydı boşa giden yıllarımamı acıyam yaşım gecti onamı acıyam baralarım gitti onamı yanam yüzüm güldü yalandan hep içim kan ağladı bazen iki kadeh içiyorum içince ben bonkör oluyorum mutlu oluyorum geliyorum dünya umrumda olmuyor takmıyorum ben içim içip sapıtanları hep kınamışımdır rezillik cıkaran edepsiz konuşanları takmamışımdır hep kendimi farklı gördüm şimdi ben niye böyleyim onlar gibi degilim ama onlar kazanıyor ben kaybediyorum şimdi buna isyan etmiyorum vardır bir hayır her karanlığın bir aydınlıgı vardır kimse rüyasında karanlık bir odanın ortasında yeşil bir ışık göremez ben gördüm ve şu an o odadayım
Soran+1 yıltesekür ederim. şu an akısına bıraktım.
Soran+1 yılmucadele ediyorum da artık eşimi kazanmak için değil şu an eşim zaten bana bağlandı. Ama ben bişey hisedemiyorum. her şey bi görev benim için şu an onu takmaynca görmeyince kahveye gitmeyi biraktı ben demeden alışveris yapıp geliyor. Her sorumlulugunu yapıyor. Ama ben onunla yaşlanmak istemiyorum sorub kavga yok artık sessiz yaşayıp gidiyoruz. Ama bu nereye kadar gidecek bilemem cunku cinsel manada ona bişey hisetmiyorum. bunu düzeltemezsem zamanla patlamaya hazır bi volkan olurmuyum bilemem belkide kendiliğnde duzelir duygularm mutlu oluruz. Ama oyle çok çabalamıyorum. Eşim icin sadece cocuklar icin.
- +1 yıl
İşte sorun da bu ben bu konuya pek girmek istemedim yanlış anlaşılırım diye sonuçta bu bir ihtiyac tahrik olmazsa arzulama olmassa olmuyor bişey anlamıyorsun bu şekilde evlilik yürümüyor istemeye istemeye yaptıgın bileyin anlamı yok bu durum insanda sinir yapar bunu atlatmak diye bişeyde olmuyor
Soran+1 yılEvet aynen hayırlısı olsun. Bu konuda konuşup tahrik olmak ergenlerin işi olduğu icin sizin bakış açınızı az cok hisettım. O nedenle konuşmayı sakıncalı bulmadm insanlar içe atarak bir sorunun daha çok buyumesine neden oluyor. Belki konuşarak aldığım bir tavsiye benim evliliğimi kurtarabilir. Ve gizliyim burdan kimse bana mesaj atamaz o nedenlede biraz rahattm🙂Bi doktora muayene ye gittiğimzde nasıl soyunmayı tahrik edici bulmuyorsak buda öyle ben sorunu tam anlamıyla söyleyemezsem çözumunu bulamam. Okuyup tahrik edici bulan biriyse kendi sapkınlığına çare bulsun önce kendine baksn
- +1 yıl
Şu konuda hem fikiriz gizli olmayı bırak karşımda olsan bu konular okadar basit önemsiz geliyorki bana herkesin bildiği yaptıgı sorun yaşadığı şeyi konuşmaya cekimser kalıyoruz bizim erkekler de abartıyor bu yüzden kadınları cekimser yapmışlar ben cok gezdim 19 ülke gezdim kenara cekildim artık çok insan tanıdım beni başkalarıyla karıştırma ben hep farklı bakıyorum bu insanlara inat bizim türk milleti kadar boş insan yok karbuz kabugu görmüş eşşek gibi her kadına anıran erkek cok yüzüne gelincede iki lafı bir araya getirip konuşamaz aman boş ver tahrik meselesine gelince tanımadıgım biri beni tahrik edemez ısınmam gerek ve karşıdan yeşil ışık görmem gerek bazen böyle konuşuyorum bu seferde bana başka gözle bakıyor alışmış her erkekten askıntılık görmeye ya bana problemli bakıyor ne diyeyim şimdi buna doyumsuzum istekli bir boğa gibiyim mi diyeyim boş ver kardeş elimize dilimize yeri gelirse belimize mukayyet olmasını biliriz ben çok anlayışlıyım insandır ha bu herkesin bir istegi var bunu ayıplanacak neresi var ayıpmış acık olursa ayıp gizli olursa ayıp degil sen hiç kafanı yorma istedigin gibi konuş zerre kötülük düşünen top olsun
Soran+1 yılaynen öyle hayr anladm sizi hakkmzda hayrlısı
Soran+1 yılamin inşAllah. teşekür ederim. Zeki miyim bilemem 17 yaşnda evlenmek aptalk bence😀
- +1 yıl
Şu an bu yaşta evlenmek iyi degil sen kıymet bilememişsin 17 erkekte 20 ne güzel tam o genc cıtı pıtı günlerde evlenip o damarlardaki hızlı kanı bu yaşlarda bulamayız gencligin en güzel yıllarını iyi güzel yaşamak varken mutsuz yaşamak insanı aptal hissi verdirir sen başını bağlamış evinin kadını olmuşsun gencliginde senin kıymetini bilememişse neden sen aptal oluyorsun bence zeki ve akıllı bir kadınsın bir aptalın sana aptal mamelesi yapması kendi mallıgını canım başkasının üstüne yıkmak bu
Soran+1 yılteşekür ederim.
- +1 yıl
Sanırım arkadaş ailenin sana karşı baskısından mı faydalanıyor gidecek yeri yokmu diyor bak işte gene laf yerini buldu ben ise keşke kimi kimsesi olmayan bu hayatta keşke benimde bir ailem olsa bir kardeşim olsa beni seven bir eşim olsa diyen biri cıksa karşıma diyorum işte ben bu kıza ana bana kardeş koca olsam diyorum onu köle gibi degilde özgür gibi yaşatmak içindeki boşlukları doldurmak ona kızınca içinde benim kimsen yok diye böyle yapıyor demesin diye kızmak yerine hatasını görmezden gelmek isterim ben böyle ince düşünürken oda bunu ablarmı acaba bide o var işte
Soran+1 yılzaten kurtulmussun sal boş ver sütü aktığı halde emzirmeyen evladına bile acımayan bi sa.. lak unuttun gitsin benim de ilk zaman baya akar dururdu sinir stres ten mi bilmem. Aniden bi bombos oldu kizım ağlayp durdu. Son 2 cocukta o problemi yaşamadm çok şükür bu konudada bana hep kadnmsn sütun yok dye aşağıladı. sükur diger 2 sine baya baya yetti 6 ay full anne sutu 2 yaşa kadar ek gıdayla devam ettik. Ben ilk cocukta o sutum akan günleri düşünüp hep agladm kendimi eksik gördüm. sizinki akarken emzirmemiş insan degil zaten o keske 2 çocuk yapmasaydnz diyemicem insan hep duzelir diyor. Merhameti olmayan insan hep ayni halt düzelmez başta ilk 3 yıl cocuk yapmamalı iyice çözene kadar bizim hatamz bu oldu. Şimdi bizim yaptigımz hatayı cocuklara yasatmayalm bosverin. bu dünyada olmasada öbur dünyada herkes ektigini biçecek. Allah a emanet olun
Soran+1 yılteşekür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım karşınıza cok seveceğiniz merhametli biri çıkar çok mutlu olursunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak zor gelecek başta bu.. ama ona ennn içten dileklerinle dua et.. onun iyiliğini iste.. ve gözünde canlandır bu durumu.. dua ettikçe ona karşı sevgi hissedeceksin
10 Yorumla
+1 yılSaygısızlık sonrası düzelmiyor. Bulursan çaresini bana söyle ama şu bir gerçek o düzelmeye çalışırken senin düzeltmeye çaban yok. Hevesin kaçmış eğer hevesin gelirse ki bu nasıl olur bilmiyorum tekrar çabalamaya başlarsın buda düzeltir herşeyi
012 Yorumla
Soran+1 yıleşim benim için heves değil o yıllarca beni cocuklarımla tek bırakıp kahvelerde gezdi başta ben onun için bi hizmwtçiydim. şimdide ben uzaklaşınca değere bindim ama ben bilerek yapmıyorum gerçekten bişey hisedemiyorum
- +1 yıl
Dedim ya on karşı hevesin kalmamış. Bunun tek çaresi ona tekrardan onun seni kendine aşık etmesi ki. Yaşanmışlıklardan dolayı bu nasıl olur tekrardan aşık olmak bilemiyorum
Soran+1 yılBende bunu diyorum ilk zamanlardaki halin gibi olursan belki düzelirim dedim. Eve geliyor çicegim karicm falan tatlı dili olmaya başladı ama ben halen ona karşı buz gibiyim kavgamız falan yok uysal biriyim ben hep icime atarım zaten normal ev hayatımız tek sıkıntı ilişki anında onun teni bana çok yabancı geliyor buz gibi his yok
- +1 yıl
Peki cinsellik harici eski aşkı yakaladımı tekrardan adam bu hareketleriyle
Soran+1 yılhayır hoşuma gidiyor çabalıyor diyorum evde gunluk hic kavga olmaz sakin evliliğimz yatağa gelince buz
- +1 yıl
Ozaman ya senin şahsi olarak orgazm problemin var ya da monotonlaştı. Orgazm problemi için iğne varmış 2000 tl yok monotonluktan şikayetçiysen renklendirmeye çalışman gerek
Soran+1 yılönceden oluyordu ama bilmiyorum
- +1 yıl
Ozaman monotonluk. Birde eşin istediğin noktaları bulabiliyor mu. İlk zamanlarda yaptıgın şey acemi oldugundan güzel gelir sonradan dersin ki seks bu olmamalı
Soran+1 yılEvet ben konuşuyorum acemilik yaptığında anlıyor o konuda başka turlu boşalmada skntım yok eşimle ten temasında his olmuyor duygusal benimki
- +1 yıl
Bilemedim duygusal mı yoksa monoyonluk mu senin canın sıkılmış. Renklendirmeyi dene olmazsa düzelmez ise bu böyle gider. Psikologa falan git belki çaresini bulur
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Rica ederim !
+1 yılKırılan şeyler maalesef düzelmiyor... Hatta zamanla daha da uzaklaşıyor insan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGercekten onu tekrar sevmek istio olsaydin duzelebilirdi sen gercrkten tekrar sevmekmi istiosun yoksa ona uzuldugun icinmi boyle dusunuosun bunu kendine sormalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunların var küçüklüğüne inmek gerek isteksiz olmanla ilgili tek suçlu eşin değil bence sorunlarını yatağa taşımak yansıtmak ihtiyaçlarını öteliyorsun kendini düşün kadın olduğunu hissetmeye ihtiyacın yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır herhangi karşı bi cinsin bakışları tahrik ediyorken. eşime karşı sıfırım mastürbasyon ta da sknti yok gayet zevkli bide 1 ay ara verdim ben eşimle hafif bi his oluştu gibi şu an şehir dışında insAllah gelince daha iyi olur hislerim. Onu yatağa çeken benil uzun süreki ilişki yaşıyoruz ama ben boşalacak kAdar eşimi çekici bulmuyorum
Eşimin sekste baya iyi olmasına rağmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklında içinde gizli bir dünya yaşıyor ve o dünyanın. çerisinde çok fanteziler mi bulunduruyorsun seni mutlu eden aslında sıradan ama sen yaşamadığın için sana özel gelen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşinin yaptığı saygısızlık kafanda yer etmiş ve seni eşinden soğutmuş.. cinselliği onunla yaşamak istemiyorsun artık ve onun sana gösterdiği cinsel yakınlığın sende hiçbir karşılığı yok.. bitmiş
00 YorumlaFarklı şeyler denemeye çalış yani nasıl diyeyim ufak tefek fantezi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Anladım karşılıklı saygı sevgi olursa zamanla düzelir kırık kalp onarmak kolay değil ama
00 Yorumla
+1 yılAbla sen s4laksın o yüzden bu sorunu yaşıyorsun çünkü s4lak olmasan
profesyonel bir destek alırdın01 Yorumla
Soran+1 yılduzgun konuş
yaşlar nasıl utumlu mu
11 Yorumla
+1 yılCinsel terapiste git
22 Yorumla
Soran+1 yılgelmez cahil zaten kucuk bi yer burada olmaz da
- +1 yıl
Bence çok vakit geçmeden gidin yoksa durum ciddi boşanmaya kadar gider
Bende aynı durundayım yazacaktım da gizlisin 😢
13 Yorumla
Soran+1 yıldur yazaym
Soran+1 yılda neden açık profilin şimdi bi ton eklerler msjda cabası
bi süre kendini tatmin et onu zamanla arzularsın
13 Yorumla- +1 yıl
ediyormusun yoksa
Soran+1 yılbenim derdim kendimin tatmin olması degil eşimin olabilmesi
- +1 yıl
özele gel konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeraber bi terapiste gidin
20 Yorumla
+1 yılBu durumu artık aşamazsın bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılAla hala
- +1 yıl
Katlanacaksın artık bir şekilde eskisi gibi olmaz.
- +1 yıl
Yazar msn
Soran+1 yıluzucu
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukların kaç yaşında?
10 Yorumla
+1 yılvalla yaşlar kaç işiniz bitmiş gibi
10 Yorumla
+1 yılterapist veya aile danışmanı
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik yardım alabilirsin
10 Yorumla
+1 yılSoğuma olunca gerçekten eskisi gibi olmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yıleşimin tavırlarından ama o düzelmeye başladı ben halen aynı
- +1 yıl
Dediğim gibi sen artık ondan soğumuşsun
Soran+1 yılyıllarca kahvelerde gezdi beni görmedi gözü evet çok cektirdi cabalıyorum olmuyor iste
- +1 yıl
Çabalaman iyi bir şey ama sanırım işe yaramayacak
Soran+1 yılboyle yururmu evlilik sence
- +1 yıl
Yürür, ama eskisi gibi değil
+1 yılCinsel terapiste gidin beraber, destek alın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumuşun biraz zor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe zamandır böylesin?
015 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu
Soran+1 yılyahut 1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHangi sıklıkla yapıyorsunuz şu an
Soran+1 yılhaftada 1
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olamıyorsun dimi soğukluk olduğu için?
Soran+1 yılnormal boşalmada olmuyor eşim uğraşır benimde tatmin olmam için boş
Cevap sahibi+1 yılYani artık sadece o zevkini alıyor sende tık yok
Soran+1 yılAlıyorsa sorun yok benim için gene ben bu soğukluğum onuda uzaklaştırırmı diye endişeliyim
Cevap sahibi+1 yılBelli bi zaman sonra oda farkına varacak ve soğuyacak. Muhtemelen yataklar ayrılacak. Çocuk için birkaç ay böyle devam eder sonra oda pes eder ve bu evlilik biter buna eminim..
Soran+1 yılöyle bi durum mu yaşadın
Cevap sahibi+1 yılBen çok istekliyim hergün 2 sefer isterim ama gerçekte olan ayda 3 günde ikişer defa. Vede istediğim kalitede olmayınca bende soğuyorum.
Soran+1 yılgünde 2 başlarda olurda bu bayan için problem değil eşin neden yapmıyor. Uygun zamanlardamı istiyorsun mesela gündüz çocuk varken evde
Soran+1 yıluygun zamanlardamı istemiyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılYoo geceleri isterim zaten çocuk küçük.
Soran+1 yılo zaman konuş bu durumu eşine yok demek günah dememeli asla
+1 yılTrol soruların saati gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla manyakmsn troll sorularda tutarsızlık olur bu birebir yaşanmışlık değil eksik neler yaşadım bi Allah biliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı fanteziler ilişkiniz ayakta tutar
04 Yorumla
Soran+1 yıletkilemiyor. Eşim bitmis bende
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğün zaman tahrik olduğun bişey yok mu
Soran+1 yılkomşumun kocası var.
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi