Kucak pozisyonunu yapamayışım ve bunun için özgüvenimin düşmesi hatta ağlamam ve istememem hakkında ne düşünürsünüz? Abartıyor muyum sizce? Ama ben yeni yeni ilişki yaşiyorum ve olmayınca ilk sefer moralim bozulunca bi daha hiç denemek dahi istemedim. Karşı taraf bu pozisyona bayılıyormuş ve çok istiyormuş. Yapmazsam ne olur? Seks soğuk sıradan mı geçer. Ama cidden yani olmuyo evde yastıkla bile deniyorum iki otur kalk bunalıyorum içimden gelmiyo ağlayasım geliyo...
Canım abartıyor olabilirsin. Bu durum içn ağlamana gerek yok. Partnerinle yavaş yavaş çözümleyebileceksin her şey birden olmaz Kendini sıkma gevşek ol. Yavaş yavaş deneyin zamanla alışacaksın. <3
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk yaşadiğim şeyden sonra hiç yapasım deneyesim yok ya. Esnek değilim kıvrak hiç değilim doğru düzgün dans bile edemem... Hafif göbeğim de var hiç sevmiyorum kendimi çok canım sıkılıyor bu duruma
Bu pozisyonda daha kolay orgazm olmalısın aslında, bilinç altına neden bu pozisyon negatif olarak yerleşti acaba
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü yapamıyorum... Ve ilk denediğimde çok sevdiğim sevgilimle denemiştim. Bi tuhaf baktı o gün canım gibi... Yoruluyorum kıvıramıyorum kalçamı kalass gibiyim kısaca
Ya öyle deme yemin ederim seks yapasım bile gelmiyor. Bı sıkıntıya giriyorum bitsin bi an önce diyoruö artık. Bu aralar hatta o kucak yapamadiğimdan beri vücudumu da hiç beğenemiyorum
En İyi Cevaplar