Cinsel Yaşam Mast yapamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Titreşimli alet olmayınca orgazm olamıyorum elle olmuyor neden? Nasıl yapabilirim? Mast yapamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
El-toro Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 77% +1 yıl Bi salatalık al, telefonunu buna bantla ve telefonu titreşime al, salatalığıda daya orana, yerli malı vibratörün hayırlı olsun 0 0 Yorumla
AKREP_BİR-ADAM Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl sago dinle rahatlarsın :D https://www.youtube.com/watch?v=bBHxY6_pS0U&list=RDbBHxY6_pS0U&index=1 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Evde patlıcan veya muz varsa onunla yap ya da duş başlığı ile 😊👍 0 0 Yorumla
MertURFALI Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Cep telefonunu titreşime al başka tele kendini çaldır dene yardım ede bilirim 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Masaj aleti al bir tane şu titreşim verenlerden o zaman 0 0 Yorumla
Kadirsalih009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Video izliyor musun aynı zamanda? Ve oyuncağın var mı? 0 0 Yorumla
ValentinoBelli Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl çok titretmen gerek el bazen yarıdmcı olmaz. iyi bir dil olsaydı 0 0 Yorumla
leventfurkan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl telefon titreişimi yap ben sana yazım sürekli titresin telefon alşskdfjşasdfasdfasd 1 0 Yorumla
ulaş3478 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Güzel taktik verem sana gerçek hazzı yaşatırım 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yastığa ya da koltuk kenarına vur kendını 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kullandığın titreşimli alete ne oldu 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman elini hızlandır 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. işin zor 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. illa omu lazm 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. sanalla ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bi salatalık al, telefonunu buna bantla ve telefonu titreşime al, salatalığıda daya orana, yerli malı vibratörün hayırlı olsun
sago dinle rahatlarsın :D
https://www.youtube.com/watch?v=bBHxY6_pS0U&list=RDbBHxY6_pS0U&index=1Evde patlıcan veya muz varsa onunla yap ya da duş başlığı ile 😊👍
Cep telefonunu titreşime al başka tele kendini çaldır dene yardım ede bilirim
Masaj aleti al bir tane şu titreşim verenlerden o zaman
Video izliyor musun aynı zamanda? Ve oyuncağın var mı?
çok titretmen gerek el bazen yarıdmcı olmaz. iyi bir dil olsaydı
telefon titreişimi yap ben sana yazım sürekli titresin telefon alşskdfjşasdfasdfasd
Güzel taktik verem sana gerçek hazzı yaşatırım
Yastığa ya da koltuk kenarına vur kendını
doktora görun bende doktorumda burdan bırşey dıyemem
Bunuda mı bize soruyon exper ci seni
Kullandığın titreşimli alete ne oldu
o zaman elini hızlandır
işin zor
Telefonu titrettir😂😂
Yardım ederim nasil olmuyor
illa omu lazm
Titreşime alışmış olabilirsin
sanalla ;)